Innocent (nevinný) Yoomin.

By ArmyBTS569064

2.9K 407 146

Jimin je milý a nevinný vysokoškolák, ktorý študuje tanec a hudbu. Je milý a veselý a má veľa priateľov a ob... More

PROLÓG.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21-Sejong
22
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35 18 +
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50 🌟🌟🌟
51
52
53
54
55
56
57 18+
58
59
60 🌟🌟🌟
61
62
63
64
65
66 18 +
67
68
69
70🌟🌟🌟
71
72
73
74 18+
75
76
77
78 FINALE ⭐⭐⭐

23 18+( pre silné povahy.)

68 5 2
By ArmyBTS569064

Jimin Pov.

Ak sa človek nechá zviesť démonom , ktorý ho privedie na cestu z ktorej niet návratu.. začne sa prispôsobovať aj on a aj samotný strach ktorý sa zmení na agoniu.

! Upozornenie !

Táto časť má silný sexuálny podtext , bdms, nezdravé zaobchádzanie pre slabšie povahy neodporúčam čítať kapitolu.

,,Je čas aby si zaplatil za svoju chybu."  Povedal August pričom má k sebe pritlačil viac , no potom mi na tvári pristála facka a mne sa podlomili nohy a padol som  než so máš však stihol spamätať moje brucho dostalo kopanec  zatiaľ čo ja som sikol bolesťou  a moja tvár začala byť plná sĺz.  ,, August prosím.." povedal  som slabšim hlasom zatiaľ čo som dostal ďalši kopanec až som vykríkol ,  August si  ku mne kľakol a z hnevom povedal ,, prosiť ešte len začneš ale ja neprestanem."

,,Nie je v tvojej moci za zastaviť."

, J-ja už to chápem nič mi nerob."  Povedal som vystrašené zatiaľ čo  do mňa znova kopol a ja som znova zakričal od bolestí.  ,,Zachranil som ťa len preto aby som ťa mohol naučiť k slušnému správaníu Jimin, myslím že je čas  zaplatiť ďalší podiel tvojho rodinného dlhu."  Povedal načo on vstal ,  a pozrel sa na mňa zo svojim chorim pohľadom.

Vstal som načo som si jednou rukou držal miesto bolestí zatiaľ čo on ku mne načiahol ruku  ,,ak má terás chytiš za ruku vykašlem sa na tvoje slová nariekanie a hodnototi prenesiem ťa do rozprávky kde drak pohltil všetko dokonca aj seba pretože  táto rozprávka nekončí dobré a vlastne vždy ma fascinuje terás je čas ty to  ukázať."

Kukol som sa neisto na muža predomnou a potom na jeho ruku ktorá bola predomnou zatiaľ čo sa moje ruky triasli od strachu, bolo to.. nestal predemnou  diabol?  Som  duša ktorú chce ? Dať mu ruku znamená ísť do skazy, ale akoby to mohlo být o niečo horšie môj zdravý rozum ktorý som   si udržal mi vraví neskoč na jeho hru, moje srdce je slepé ale najivne dufajuce v nádej.. a zvedavosť to je zmysel ktorý sa rozhodnem počúvať a nakoniec mu ruku podám síce neisto a trasujuco ale podám.

Kračanie s ním je mojou zahubou on je mojou zahubou , zahubou  ktorá je plná temnoty a zlá. Mám vôbec zdravý rozum ? Neobral má aj o ten ? Nie zachránil má  je to dobrý muž.. tak  prečo ma z jeho hlasu mrazi?

Kráčal som z Yoongim do  jeho obrovskej pivnice domu, kde horel  malý plámeň ktorý bol vo veľkom kruhu takže sa cez neho dalo prejsť.  Obaja sme si hľadeli do očí zatiaľ čo ja som sa kukol na stolík ktorý tam taktiež bol na ktorom boli rôzne biče, nože a ďalšie prostriedky..  než som sa stihol spamätať  August dal ruky na moje ramená   zatiaľ čo ja som tam presmeroval pohľad , na jeho ruky zatiaľ čo ohnivi kruch dával  tomuto miestu svetlo.

,, Bojíš sa Jimin ? Bojíš sa toho čo ty urobím?"  Hovoríl načo si ma obzeral zatiaľ čo ja som na sucho prehltol a len prikivol  ,,bojím sa pretože mi môžeš urobiť čokoľvek."  Hovoril som zatiaľ čo sa on usmial a dal mi dole tričko  ,,je veľmi dobre že sa bojíš Jimin pretože strach ťa týmto zážitkom bude doprevádzať až do samotného konca vieš prečo som ťa zachránil?"  Podal mi dalšu otázku pričom prišiel k stolu z ktorého vybral obušok  a putá, potom prišiel opäť ku mne zatiaľ čo ja som sebou cukol a rozmýšľal ako odpovedať.

,,J-ja "

,,Vystri ruky Jimin." Rozkazal mi zatiaľ čo  prišiel za mňa  a svojim jazykom sal moju pokožku  výstrel som ruky zatiaľ , čo som začal cítiť jeho ruky na tých mojich o malú chvíľu som ich mal za sebou citiac nasadajuce putá ktoré mi sťiahol zatiaľ čo ja som sa začal cítiť nepríjemné a stesneni keďže som nemohol nič robiť nemal som nad svojím telom žiadnu kontrolu a to ma desilo najviac  niet cesty späť naozaj nemôžem utiecť , je so mnou amen.

August sa odo mňa vzdil zatiaľ čo ja som otvoril oči  a on prišiel predomna ,,dám ty pár rán obuškom každá jedna rána bude za tvoje prehrešky ku ktorým sa sám priznáš."

Hovoril zatiaľ čo moja tvár bola vydesená s toho čo príde   August začal prechádzať okolo mňa pričom sa o pár minút dostala rána zatiaľ čo ja som zakričal až som padol na kolená ,,prosím prsteň!" Zakričal som zatiaľ čo z mojich očí išli okamžite slzy.   ,, Pýtam sa ťa Jimin koľko krát si ma neposlúchol!" Zakričal August zatiaľ čo zo mňa vyšlo ,,p-päť razí. "

Ďalšia rána   zatiaľ čo mi po tvári tiekli slzy ,,p-prestan prosím!" Ďalšia rána mi bola udelená pričom som sa prehol od bolestí.

,,Dobré ! Prepáč prepáč mi ! Už ma nebi!"

,,Nie Jimin to není všetko."  Povedal August    prišiel k stolu z ktorého zobral bičík   ,,nie August prosím !"

,,Jimin koho budeš poslúchať?"

,,Teba August.." tento krát sa  rána nedostavila  a ja si vydýchol ,,koho si neposlúchal?"

,,Teba August."

,,S kým si sa bozkával Jimin." Počul som ako zastavil čakajúc na odpoveď.

,,S  Hoseokom." Po tomto sa dostala ďalšia rána za ďalšou , zatiaľ čo ja som zakričal  zo slzami ,,s kým si  sa bozkával Jimin !" August zakričal načo som  povedal  ,,prepáč jasné ! Prepáč  prestaň !" Po tomto som znova ucítil  horku chuť miešajucu sa z  štiplavosťou na mojom tele.

Cítil som každý náras každú ranu ktorú mi spôsobil... Bolo to tak ... Hrozné čo je to za muža, snažil som sa ubrániť   vzrušeniu počas toho ako z rán začala tiecť  po mojom chrbte.

  August prišiel predomňa  pričom ťažko vzdychol   pričom  prišiel z opaskom ktorý mi umiestnil na krk zatiaľ čo ja som sa čudoval do akého krorku svoje telo donútil.  August si  ku mne prišiel až ma dal ľahnúť na zem zatiaľ čo moje telo pocítilo štipanie   moje oči boli opäť plné sĺz pričom si na mňa sadol obkročmo a zaťahal za opasok čím mi to vôbec neulahčil a moje dýchanie sa stávalo tachšim.

,,A-august.."


,,Týcho !" Zakričal pričom mi pristála rána na tvári  , august zobral bič s ktorým začal prechádzať okolo mojej pokožky čím sa moje dýchanie stávalo viac a viac ťažkým tento krát od intimity ktoru mi tento človek poskytoval a ktorej som sa nemohol ubrániť.

,,Povedz mi Jimin páči sa ty to ? " Spýtal sa načo mi z bičom prechádzal po tele  zatiaľ čo ja som sebou hibol, do strany pričom som vydal nečakaný ston moje srdce začalo nehorázne bit šialeným tempom ktoré neišlo zastaviť ,  nazveme to pokušenie ? Pokušenie z novej skisejisti. Môj mozog nijak nereagoval zatiaľ čo on nám obom stiahol spodok aj zo spodnim pradlom. ,,Sadisticky maniak !"  Zakričal som na neho zatiaľ čo on sa usmial otočili na   bez toho aby som sa pokúsil brániť vlastne.. chcel som sa mu brániť?

Park krát mi po zadku pristála rána obuškom zatiaľ čo moja tvár zostala červená červená vážne sa v takejto situáci  mám  hanbiť? Asi to je preto pretože som nikdy pred nikým nebol   nahý. ,,Mal by vedieť že som panic."

,,A-gust ja... Ja som panic." Dostal som zo seba zatiaľ  čo mi jeho ruka zatiahla vlasy. ,,O to viac Jimin o to viac na tento zážitok nezabudneš.". Hovoril pričom si druhou rukou nastrúboval penis , zatiaľ čo ja som znova zo strachom prehltol.

,,Važne ? Prídem o panictvo takto ? V rukoch maniaka?"  Pomyslel som si zatiaľ čo som na svojom chrbe ucítil niečo horúce zatiaľ čo som stiskol päste k sebe , bola to sviečka a jej vosk ktorý sa uvelebil na mojom chrbte ,,kurva prečo to tak pali!" Zakričal som. Zatiaľ čo som dostal výsmech a ďalšu ránu.

,, Príprav sa." Povedal zatiaľ čo sa moje telo naplo August prišiel k môjmu krku na ktorom začal robiť značky , zatiaľ čo svojím penisom začal dráždiť môj otvor keďže sa o neho trel ,,ahhh." Vyšlo z mojich úst zatiaľ čo on mi jednou rukou chytil krk na ktorý začal tlačiť a druhou si spristupnil môj tenučky otvor,   pár krát si oplul svoj tvrdý penis a znova ním začal masturbovať. 

Potom som však ucítil to ako do mňa vošiel zatiaľ čo sa nové slzy začali hnať na povrch , jeho  moja bolesť nezaujímala to som mu tak ukradnutý? Vážne ? Ma terás bude brať ako sexuálny objekt?  Neľútostne do mňa vošiel až po koreň načo sa ozvala bolesť , ktora sa po chvíli stala znesitelna.

August si  "ľahol" o moje telo zatiaľ čo naše telá boli plné potu z tepla ktoré tvorili horiace plamene ,  August začal svoje telo zdviháť z  dola na hor čím mi  dával prirazi do môjho tela zatiaľ čo ja som znova vzdychol ,,k-urva " vyšlo zo mňa zatiaľ čo on neprestal priražat  zaťial čo som sa k nemu otočil a ako by presne vedel čo chcem.. jeho pery ktoré si privlastnil,  a zároveň má kúsol do pery.  Jeho ruky omotali tie moje zatiaľ čo sme do bozkov zapojili aj jazyky, z našmi vzdychmi.

,,Ahhh" ozval som sa keď sme sa museli odtiahnuť, kvôli nedostatku vzduchu  zrejme som zabudol čo to je za človeka než som sa stačil spamätať z toho všetkého znova som pocítil štipanie na mojej koži ktorá mala malu ranu z zo skalpeom z ktorej začalo  tiecť  malé množstvo mojej krvi.

Znova som videl  ten jeho šialený pohľad schopný toho najhoršieho zlá ,   ani nie o minútu , som bol v tvárou v tvár tohoto monštra ktorý mi venoval úsmev ,,budem ťa jebat až stratíš vedomie. " Povedal zatiaľ čo ja som si omotal nohy okolo jeho pásu  a ruky dal na jeho ramená pričom začal znova priražat až pridával na tempe. Bolesť  z rán ktoré mi spôsobil dodávali k tomu čo sa dostalo k môjmu telu , rozkoš? Možno ... Agonia v kotrej som sa chcel utopiť a chcel som viac prečo nie ?

,, Ahhh " znova som zavzdichal zatiaľ čo August stále priražal a rukou má znova chytil pod krkom  ,,kurva Jimin ano!"  Zakričal zatiaľ čo sa celou miestnosťou  ozivalo plesk našich stehien zatiaľ čo  on si znova privlastnil moje pery.

,, Vzdycháj vzdycháj pre mňa.." povedal zatiaľ čo jeho dýchanie bolo podobné tomu môjmu ,  ,,ahmmm " kusol som si do spodnej pery pri pohľade na augusta ktorý naražal na moju prostatu   ,,Jimin ty špinavá k-urva" povedal August pričom ma pobozkal a z poslednim nárazom do mojej prostaty  sme obaja mali orgazmus.

August sa urobil do vnútra môjho tela zatiaľ  čo ja na svoje bruško august sa od mojich pier oddelil z úsmevom a zrýchlenim dýchaním , August sa zohol pričom môj orgazmus "ochutnal" z čoho som sa opäť napol  august sa na mňa opäť pozrel a povedal ,, dvovod prečo som ťa nezabil a zachránil je ten že ja sa z mojimi hračkami nedelim z nikým , dokonca ani zo svetom preto má od terás budeš počúvať dobré ?"  Povedal pričom  si  vedľa mňa udichane ľahol načo sme sa obaja kukali na strop.

Myslím že je čas sa vrátiť do ktutej reality, do reality kedy som  pre niekoho ako hráčka, hračka ktorú bude používať jak sa mu páči myslím že až terás si začínam uvedomovať čo sa stalo.  Rukou som si chytil ranu  z ktorej stále tiekla krv a potom som sa pozrel na muža ležiaceho vedľa mňa pričom mi z očí vyšla slza.

,,Vážne som pre teba len hračka ?" Vyšlo zo mňa smutným tónom zatiaľ čo mi opäť venoval pohľad ,,a čo iné ? Počkať ty si si musel že ťa milujem ?  Alebo že som ťa ľúbiť začal ?  Neblazni  Jimin si moja hračka ktorú budem používať kedy sa k izache lásku hľadáš na veľmi nesprávnom mieste prestaň snívať pretože sex môžem mať z každým druhým bez toho aby som ťa potreboval."

Jeho slová .. preto bolia ako keby mi chytil moje srdce a začal po ňom šlapat rukou som si zotrel slzy  pozerajúc sa znova do stropu ,,máš pravdu čo som čakal od takého človeka ako si ty moja hlúposť a naivita  snívajúca že v tom môže byť viac."

,,Nikdy nikdy nebudem milovať niekoho ako si ty Jimin a toto si zapamätaj to račej zomriem."   Povedal  pričom sa obliekol aspoň s polovice a dal sa na odchod z miestnosti zatiaľ čo ja som si sadol dal nohy k sebe a zostal v tme ktorá má obklopovala pričom som si rukou nahmatal ráno na chrbte ktoré mi spôsobil a prepukol v plač ,,hlupák Jimin." Povedal som z nariekom.

(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~(⁠ノ゚⁠0゚⁠)⁠ノ⁠~ヽ⁠༼⁠⁰⁠o⁠⁰⁠;⁠༽⁠ノヽ⁠༼⁠⁰⁠o⁠⁰

Dalšia časť je tu dúfam že som nikomu neprivodil infarkt, alebo niekoho nepohoršil .....  Aké máte pocity?

Jimina mi je skutočne ľúto.

Bantagan boy.💜

Continue Reading

You'll Also Like

6.9K 57 61
7.3M 417K 56
''You remind me of the ocean..'' ''Is it because I'm deep and mysterious?'' he asks. ''No, because you're salty and scare the shit out of people'' ©2...
30.8K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...