Bad Boy - Miért pont te letté...

By Needy233

26.5K 1.5K 204

Vajon ki tudja milyen érzés, ha örökbefogadnak? A biológiai szüleid lemondtak rólad, és ha szerencséd van egy... More

Prológus
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész: Spin-off epizód
23.rész
24.rész
25.rész
26.rész
27.rész
2.évad 1.rész
2.évad 2.rész
2.évad 3.rész
2.évad 4.rész
2.évad 5.rész
2.évad 6.rész
2.évad 7.rész
2.évad 8.rész
2.évad 9.rész
2.évad 10.rész
2.évad 11.rész
2.évad 12.rész
2.évad 14.rész
2.évad 15.rész

2.évad 13.rész

323 28 4
By Needy233


- Értem. - mondta halkabban és egy közelebb hajolt, de elfordítottam a fejem. Rayan tekintetében csalódottság villant fel, majd hátrébb húzódott. - Megyünk? - kérdezte. Nagy nehezen észbe kaptam és felvettem a sportcipőmet lányos zavaromban, majd együtt hagytuk el a lakását.


A többiek elhatározták, hogy menjünk el aquaparkba, úgyanis az kevésbé csípi April szemét. Nevetve csóváltam a fejem, amikor ezt az indokot hadarta el Summer. Mindannyian letelepedtünk a kibérelt napozóágyunkhoz, kivéve Rayant. Rayan nem jött el. Biztos vagyok, hogy ahhoz van köze ami történt tegnap a lakása előtt.

- Tessék. - nyújtotta felém a jeges limonádét Summer. Ami azt illeti Summerrel egyre jobb lett a kapcsolatom. Valamilyen szinten szemet hunytam ami a parton történt. Hiszen nem is tudta úgy a részleteket mint Rayan, hogy mi volt Matt és köztem. Talán ha tudta volna nem tette volna. Eldöntöttem, hogy ezt a nyarat élvezni fogom és magamat fogom előtérbe helyezni a fiúk helyett. Megköszönve elvettem a limonádét és nevetve néztük, ahogy Jack egy flamingós hatalmas úszógumiba fekszik és koktélt szürcsölget. Matt a medence falánál volt és enyhén hátradöntött fejjel pihent, miközben a két karja kilógott a medencéből, ezáltal látható volt a  tetoválása a karján. Megbabonázva bámultam a smaragd zöld szeműt. Folyton azok az emlékképek jöttek elő, amit még az erdőben mondott. 

- Mondanám, hogy a Matt-hatás téged is utolért, de ti együtt nőtettek fel. Biztos immunis vagy rá! - nevetett fel Summer és lehuppant a mellettem lévő napozószékébe.
Ha tudná, hogy Matt a legnagyobb gyengepontom az életemben, nem hiszem, hogy az immunis szót használta volna.
Belekortyolt a limonádéjába és mégegyszer rám pillantott, választ várva. 

- Úgy látod immunis vagyok rá? - nevettem fel kínosan. Summer komoly tekintettel rám pillantott. Talán inkább eltorzult arccal. A mosolya lehervadt az ajkairól. Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezni fogom ezt a látványt. 

- Ez most komoly? - rázta meg a fejét értetlenül. - Tudtam! - kiáltott fel, majd szájára tette a kezét. - Annyira éreztem, hogy van valami. Ahogy Matt viselkedett veled. Mostmár minden összeállt. - mosolyodott el kínosan. -  

- Igazán? - mosolyodtam el keserűen majd újra Matt felé pillantottam. - Summer felráncigált a napozószékből, majd Matt irányába lökött. - Besegítek egy kicsit akkor. - suttogta. 

- Hé! - kiáltottam rá váratlanul. De ezt lehet halkabban kellett volna, úgyanis az előttem lévő Matt hátra fordult és egy önelégült mosolyt villantott a napszemüvegébe. Nagyon kínos lett volna ezek után visszamenni Summerhez, így óvatosan belépkedtem a hideg klóros vízbe. Lassan odaúsztam a smaragd zöld szeműhöz és mellé telepedtem. 

- Menjünk beljebb. - mondta és finoman rámarkolt a csuklómra.

- Várj! Tudod, hogy nem... - habogtam. Úgyanis nem mondom, hogy nem tudtam úszni, tudtam de hamar kifáradtam és így sosem mentem annyira mélyre ahol már nem ért le a lábam. Mindig maximum nyakig, hogy ne nyírjam ki magam. De túl zavarbaejtő lett volna emlékeztetni Mattet. - Jó itt. - ellenkeztem kínosan vigyorogva. A smaragd zöld szemű ajkaira kiült egy pimasz mosoly és felkapott mennyasszony pózba miközben befelé úszott velem együtt. - Tegyél le, Matt! - sipánkoltam. 

- Azt szeretnéd? - kérdezte egy pimasz mosollyal. - Pedig eléggé élvezem a kilátást ebből a szögből. - kontrázott. - De ahogy akarod. - mondta és eleresztett. Próbáltam megtalálni a medence alját pipiskedve, de rá kellett jöjjek egyhamar, hogy nem ér le a lábam. Sokkolódva Mattre pillantottam. - Miért vágsz ilyen fejet? - kérdezte önelégülten vigyorogva, mintha nem tudta volna. Nagyon jól tudta, hogy miért vágok ilyen fejet. Ha kifáradok muszáj lesz belé kapaszkodnom. A szívem zakatolni kezdett és a tekintetem folyamatosan az izmos hatalmas vállaira tévedett. Hiába voltunk a medence falához közel, ott nem tudtam megkapaszkodni. Talán 10 percig bírtam, hogy fentartsam magam a vízen. 

- Ez direkt csináltad. - néztem vele farkasszemet. Matt enyhén felnevetett és várta a következő lépésemet. Az erő kifogyott belőlem így átkaroltam Mattet a nyakánál fogva így már csak pár centi válaszotta el az arcunkat egymástól. A smaragdzöld szemű egy önelégült mosolyt villantott és valahogy beférkőzött a lábaim közé, majd elérte, hogy átkulcsoljam a lábaimmal a derekát. A medence falhoz nyomott, és közel hajolt a fülemhez. Annyira összesimult a testünk minden porcikája, hogy azt hittem ott fogok elájulni az egekbe szökő vérnyomásomtól. 

- Megtudnám szokni ezt a pozíciót. - villantott egy csábos mosolyt. Az egyik kezével hátra söpörte a vizes haját, a másik karjával a csipőmet fogta, hogy képes legyen tartani. Zavarodottan egy nagyot nyeltem, és próbáltam lenyugtatni a hevesen dübörgő szívemet. Mattel találkozott a tekintetem, aki az ajkaimra pillantott. Hiába voltam benne a hideg vízbe, a bőröm égett, mint a láva. A barna hajú kissé megbillentette a fejét, így egész közel került az ajka az én ajkaimhoz. Végül, egyre csak közeledett de nem voltam képes megállítani őt. Nem akartam megállítani őt.
Türelmetlenül vártam, hogy mikor érezhetem az ajkait újra. Matt egy pillanatra megállt és kihívóan nézett rám. Láttam, hogy mire megy ki a játék. Azt akarta, hogy én törjem meg a köztünk lévő maradék két centit. A szívem vadul dübörgött, mire elhatároztam, hogy megtöröm a távolságot, de addigra már ő megelőzött. Rámarkolt a fenekemre a víz alatt és vadul megcsókolt, miközben nyelvével engedélyt kért a bejutásra. Nyelveink táncot jártak egymással. Zihálva váltunk szét. Éreztem, hogy az arcom kipirult. A kezem véletlenül lejjebb csúszott Matt keménykedő nemiszervéhez, így megragadta a csuklómat. 

- Szerintem ne adjuk mások tudtára, hogy magamnak akarlak. - villantott egy pimasz mosolyt és mégegyszer szenvedélyesen megcsókolt. Egy idős hölgy pont arra tévedett, és elkezdett valamit motyogni, hogy mostanában milyen gátlástalanak a mai fiatalok így elváltam Mattől zavarodottan. Az ajkaim megduzzadtak és szembe néztem Matt predátor szempárjával. Megköszörülve a torkom leengedtem a lábaim és karjaim. 

- Szerintem már April keres. Megigértem neki, hogy kipróbáljuk a páros vízicsúzdát. - nyögtem ki. - Miért menekülsz ennyire? - suttogta a fülembe. - Sosem fogsz tudni elmenekülni előlem, Avery. - folytatta és egy lágy csókot lehelt a nyakamra. Majd hátat fordított nekem és jelezte, hogy szálljak fel a hátára, és így majd kiúszunk a mély vízből. Hezitálva belementem és átkaroltam a nyakánál fogva hátulról. 

- Azért örülnék ha nem fújtanál meg. - nevetett fel enyhén, mire rájöttem hogy túl erősen kapaszkodom. 

- Uh. Bocsi. - engedtem a szorításomon. - Így jó? - kérdeztem. Matt bólintott és kifelé úsztunk. April megállt a medence szélénél és vigyorogva vadul integetett. 

- Bocsi Matt, de egy kis időre most el kell raboljam Averyt. - mondta gátlástalanul April. 

- Gyerünk csajok! - kiáltott fel April majd megragadta Summert és belém karolt. Jack és Matt nem éppen voltak hívei a csúzdázásnak így csak mi hárman élveztük egy órán át. Miután kifáradtunk elkezdtük egymást lefröcskölni vízzel. 

- Szóval Summer mi van közted és Clyde között? - kíváncsiskodott April.

- Semmi! - válaszolt nevetve Summer és lefröcskölte a barátnőjét aki védekőzen az arca elé emelte a karját. 

- Avery! Mi van közted és Matt között ha már itt tartunk? - vihogott April. Köztünk nem semmi volt... de nem is volt kapcsolat még... Mi volt köztünk, Matt? És mi van most? 

- Erre a hülyeségre nem válaszolok. - nevettem fel kínosan de April engem is lefröcskölt, majd odament Jackhez. 

 - Úgy faltáltok egymást a medence másik oldalán, hogy azt még a vak ember is észrevette volna! - kiáltott fel Summer nevetve. Meglepetten pillantottam rá. Summer hirtelen körül nézett, de senki más nem hallotta meg rajtam kívül. 

- Summer halkabban! Nem csak mi vagyunk itt. - mordultam rá, így bűnbánóana vízre szegezte tekintetét. April és Summer még maradtak a vízbe én elhatároztam, hogy kijövök pihenni a napozóágyra. Elővettem a táskámból a naptejet és bekentem magam. A hátam több részét nem igazán tudtam elérni, így csüggedten néztem a lányok irányába. Rájuk nem várhatok, mire kijönnek addigra sült tengeri rák leszek. Épp láttam, hogy Matt kimászott a medencéből és csurom vízesen jött felém. Beletúrt a vízes hajába és egy pimasz mosolyt villantott, mintha tudná, hogy nyert ügye van. Tudta, hogy milyen hatást gyakorol rám. Még mindig. Leszögeztem a tekintetem a fűre, míg ő kikapta a naptejet a kezemből és elkezdte bekenni a hátamat. Ahogy az ujjait végig húzta a hátamon ahol a bikini be volt kötve, a homlokom verejtékezni kezdett és megannyi pillangók szabadultak fel a gyomromból. Matt végig húzta az ujját a vékony hegen, amit még a tűzeset okozott, mikor próbáltam őt védeni, amikor eszméletenül feküdt a földön. Abban a pillanatban éreztem, hogy az ajkai hozzáérnek a bőrömhöz ahol a heg van. A gesztus annyira meglepett, hogy a torkomban egy hatalmas gombóc keletkezett és adrenalin szintem az egekig hatolt. A szemeim könnybe lábadtak.

- Ezt már egy ideje megakartam tenni. - suttogta. 

Majd lassan eltávolodott és végül bekente naptejjel az összes maradék kimaradt részt. 

- Te jössz. - mondta egy pimasz mosollyal mikor felé fordultam. Kiszáradt ajkakkal és enyhén remegő kezekkel húztam végig a tenyerem a hátán. A bőre puha volt. Az ujjaim követték a tetoválások vonalát ami a karjától kúszott a válláig, és erősen koncentrálva próbáltam kiszedni, hogy mit ábrázolhat. Ez egy újabb tetoválás volt. Talán akkor csináltatta, miután elmentem Angliába. Minden pillanatban mikor hozzáértem a bőréhez elektronikus sokk ment át a testemen. Kár volt többé tagadni. Sosem fogok a Mattel kapcsolatos érzéseimtől szabadulni. 


Continue Reading

You'll Also Like

654K 17K 80
" Nekem nem elég a jó, a legjobbat akarom " - Reed.M " Nekem nem elég a szép, a legszebbet akarom " - Ricky.W Reederica Malone nem egy visszahúzódó,ö...
141K 7.2K 72
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
79.4K 2K 17
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...
226K 7.7K 34
•Befejezett• ,,-Mutasd hol fáj az oldalad.-Kértem, mire felhúzta a pólóját. Egy nagyon kicsi folt látszódott az oldalán, gyengéden oda nyúltam, és vé...