Cenușăreasa

De The_book_lover_14

3.1K 168 6

Trăia un chin alături de tatăl ei și noua lui familie. Până a apărut el și a schimbat totul în viața ei. Mais

capitolul 1
capitolul 2
capitolul 3
capitolul 4
capitoul 5
capitolul 6
capitolul 7
capitolul 8
capitolul 9
capitolul 10
capitolul 11
capitolul 11
Capitolul 14
capitolul 15
capitolul 16
Am revenit

capitolul 12

172 7 3
De The_book_lover_14

Intru în apartamentul în care am stat în ultimele 6 luni de zile. Unde am fost atât de fericită. Cum intru parfumul lui Jace îmi învăluie nările. Închid ușa și profit de faptul că Jace încă nu a venit. Probabil încă și-o trage cu fata aia. Mă descălț și mă duc în dormitor. Mă așez pe pat și mă uit la prima noastră poza făcută împreună.  Ochii încep iar să verse lacrimi și încep să vad totul în ceață.  Mă ridic și încep să mi fac valiza. După ce termin de făcut bagajul aud ușa de la intrare.

-Iris ce faci? Spune cu vocea foarte scăzută. Pare că a plâns.

- Mi-am făcut bagajul.

- Te rog ,nu face asta. Hai să vorbim.

- Nu avem ce să vorbim. Am vorbit destul.

- Iris dar nu am vrut să fac asta Eu d..

- Dar ai făcut-o Jace. Nu mai contează dacă ai vrut sau nu. M-ai rănit. M-ai făcut să mă simt inutilă pentru faptul că nu sunt pregătită să mă culc cu tine! De ce nu mi-ai spus? Ai preferat mai bine să o faci fără să știu? Dar stai,nici măcar asta n-ai făcut. Pentru că ai făcut-o în aceeași clădire în care eram și eu! Tu chiar nu te-ai gândit că puteam să vin să vă văd?

- Crede-mă că nu știu ce a fost în capul meu! Dacă aș putea aș da timpul înapoi!

- Dar nu poți! O să plec mâine dimineață.

- Te rog nu pleca!

- Nu pot Jace. M-a durut prea rău ceea ce am văzut.

-Îmi pare rău Iris! Regret ce am făcut!

- Știu Jace. Dar asta nu schimbă nimic din păcate.

-Putem măcar să mai dormim împreună?

- Nu pot,îmi pare rău.  O să dorm pe canapea,o spun în timp ce mă îndrept spre ușa.

- Nu,stai aici. Dorm eu pe canapea.

- Bine. Noapte bună.

-Noapte bună iubito. Se apropie de mine și îmi dă un sărut pe frunte. Să știi că indiferent ce se va întâmpla vei rămâne mereu în inima mea!

Pleacă din cameră și după ce închide ușa pur și simplu simt cum picioarele mă părăsesc și cad plângând lângă pat. Îmi iau o pernă și îmi înfund fața ca să nu se audă suspinele. E totul atât de dureros!

Noaptea a trecut prea greu. Poate și pentru faptul că nu am putut să dorm. E 8 dimineața și văd cum soarele intra prin perdeaua albă. Mă decid să mă ridic din pat și mă duc la baie ca să mă spăl pe dinți.  Jace încă doarme. Iau o pătură din dulap și o pun pe el cu grijă că să nu-l trezesc. Chiar nu vreau,pentru că dacă s-ar trezii m-ar ruga iar să-l iert și asta mi-ar face plecarea mai dificilă decât este. Din fericire nu se trezește așa că mă întorc la ce vroiam să fac.

Iau valiza în mână și mă mișc ușor prin casă ca să nu fac zgomot. Când apăs pe clanța aud vocea lui Jace.

- Sper să mă poți ierta într-o zi. Pentru că eu o să fiu mereu aici pentru a te aștepta.

Mă întorc spre el și văd cum stă pe canapea uitându-se la mine. Nu spun nimic și ies din apartament. 

Mi-am chemat un taxi pentru a merge la apartamentul mamei. Este la vro 6 kilometri de casa lui Jace. Vremea nu mă ajută deloc. E la fel de trista că și mine. Ploua și este înorat. Puteam să jur că astăzi era o zi cu soare. Oare ce face Jace acum?
Se gândește la mine sau la fata care urmează să-i satisfacă plăcerile?

Taximetristul mă anunța că am ajuns și chestia asta mă scoate din gândurile care mă acaparaseră. Plătesc și mă dau jos ca să iau valiza. Fug repede să intru în bloc pentru a nu mă ploua prea tare. Caut cheia pe care mi-a dat-o tata pentru că era obligat ,nu pentru ca ar fi vrut. Câteodată mă întreb dacă e bine. Sau dacă îi este dor de mine.

Mama stătea la etajul 7 așa că am urcat cu liftul. Deschid ușa și mirosul mamei mă lovește în față. Brusc îmi vine să plâng.  Îmi este atât de dor de ea. Aș fi vrut să fie acum lângă mine și să-mi spună ce să fac.

Îmi las geaca și încep să mă uit în jur.  Apartamentul are 2 dormitoare, o baie,un living, și o bucătărie. Apartamentul în sine este destul de mare. Are culori deschise și ferestre mari ca să intre lumina naturală. Amprenta mamei este la fiecare colțișor.  Intru într-un dormitor și văd o fotografie nu toți patru. Nu am mai vorbit cu sora mea de o grămadă de timp. Pentru că nu am numărul ei și nici al mătușii mele. Iar ideea de al suna pe tata nu prea ma încântă. Sper doar că este bine. Lângă este o măsuță  numai cu foi și creioane pentru că mama era designer de interior. Îi plăcea foarte mult să deseneze și știu că mama mi-a decorat camera când eram mica.

Las fotografia și mă decid să merg la cumpărături. Va trebuii să mă angajez pentru a supraviețui pentru ca banii pe care mi-a lăsat mama moștenire ,la un moment dat se vor termina.




Mă trezesc și am un sentiment foarte nașpa că nu îl am pe Jace lângă mine. Trebuie să merg la liceu așa că mă ridic din pat și mă pregătesc. M-am trezit mai devreme decât trebuia pentru că nu vreau să iau iar taxiul pentru că așa o să ajung la sapă de lemn.

Ajung la liceu și intru în clasă. Rebeca este împreună cu Alex în banca noastră.

- Scuze că vă întrerup. Venii doar să-mi las ghiozdanul.

- Nu-i problema ,dar tu ce ai?

Logic că mă întreabă asta. Sunt îmbrăcată într-un trening gri și părul într-un coc prins în timp ce coboram scările blocului. Iar fața mea lasă de dorit.

- Din cauză că ieri am băut prea mult,spun cu un zâmbet slab pe față.

- Iris,nu mă poți minții! Stai aici și îmi spui ce ai!

- Eu o să vă las singure. Pa iubito.

-Pa iubitule ,o sărută și după pleacă nu înainte de a mă bate ușor pe umăr.

- M-am despărțit de Jace.

- Ce?!

- Aseară când m-am dus să mă uit de el la baie l-am văzut sărutându-se cu altă.

- Of Iris...și acum?

- Acum nimic,mi-am luat lucrurile și m-am mutat în apartamentul mamei.

- Pai și cum o sa te descurci cu banii?

- O să mă angajez.

Vine la mine și ma ia în brate strâns. Stam așa câteva minute.

- Mereu când o să ai nevoie de ajutor să știi că o să fiu aici

-Mulțumesc!

- Ai învățat la matematică?

-Pai?

- Dăm test.

-La naiba! N-am învățat.

-Lasă că îți dau eu .

- Mersi!

Mai este puțin din test. N-a fost nevoie să mă uit de multe ori la Rebeca . Las testul pe catedră și plec spre baie pentru că mi-a venit menstruația și trebuia să mă să verific dacă m-am pătat. Când ajung acolo îl văd pe Jace stând fix pe același perete, îmbrăcat fix la fel ca în prima zi când l-am cunoscut și trăgând dintr-o țigare. În momentul de față trăiesc un deja-vu.

- Bună Iris.

-Bună Jace.

-Ce faci?

-Destul de bine . Mint cu nerușinare, nu fac deloc bine . Tu?

- Am venit să semnez pentru a da bacul.

Nu pot să cred că nu o să-l mai vad. Mi-a zis că vrea să dea la facultatea de arhitectură iar după cu ajutorul unchiului său să își deschidă o firmă.

- Succes!

-Mulțumesc!

- Iris eu...

- Jace White?

- Trebuie să plec ,poate mai vorbim.

Intră pe o ușa și știu că atunci a fost ultima dată când l-am văzut în acest liceu. Mai sunt doar 2 săptămâni pana la vacanta de vara. A trecut anul prea repede...

Ajung acasă și singurul lucru pe care îl fac este să mă pun în pat și să mă culc. Este prea greu fără Jace. M-am obișnuit să fie alături de mine. Trebuie să trec peste. Ar trebuii să mă concentrez mai mult pe liceu și să-mi găsesc un loc de muncă.

Povestea între mine și Jace s-a terminat pentru totdeauna!

Continue lendo

Você também vai gostar

206K 7.5K 66
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...
Elijah De _AAandreea_

Ficção Adolescente

61K 2.4K 40
-Dacă tu crezi ca voi putea sa încerc sa te ajut sa ieși din negura asta a ta pana la nesfârșit, te înșeli amarnic Elijah Anderson ! -Dacă voiai sa...
316K 6.9K 36
(FINALIZAT) ** I-au aer in piept și sparg muzele mele de buzele lui foarte apetisante...intram într-un sărut lung..frumos și pasional...unul care nu...
340K 20.1K 23
„― Eu chiar credeam că mă iubește, spun dezamăgită. ― Și chiar crezi că nu o face? mă întreabă ea. ― Nu prea mai cred asta, răspund ridicând din ume...