Cenușăreasa

By The_book_lover_14

3.9K 179 6

Trăia un chin alături de tatăl ei și noua lui familie. Până a apărut el și a schimbat totul în viața ei. More

capitolul 1
capitolul 2
capitolul 3
capitolul 4
capitoul 5
capitolul 6
capitolul 7
capitolul 8
capitolul 9
capitolul 10
capitolul 11
capitolul 12
Capitolul 14
capitolul 15
capitolul 16
Am revenit

capitolul 11

200 7 1
By The_book_lover_14

DUPĂ 6 LUNI

Stau cu Jace de 6 luni. Totul s-a liniștit în viața mea. Acum 3 luni a fost procesul și tatăl meu a fost decăzut din drepturi așa nu mai are ce să-mi facă. Reacția lui când a văzut vin acasă să-mi iau lucrurile n-a fost cea mai plăcută. A făcut scandal ca de obicei dar nu l-am ascultat. A vrut să dea iar în mine dar noroc că a fost Jace cu mine. Iar procesul l-am câștigat foarte ușor cu ajutorul tatălui Rebecăi. Corpul meu a început ușor să nu mai arate așa de "colorat" .

Câteodată seara stau și mă uit în oglindă și îmi văd toate semnele și cicatricile care cel mai probabil vor rămâne.

Iar cu Jace,totul este ok. A fost ciudat prima dată nu eram obișnuită stau cu un băiat. Primele săptămâni a dormit pe canapea ca să nu mă simt incomod. Gătim împreună ,ne uitam la filme,facem curat tot împreună.  Aproximativ la tot mă ajută.

Nu credeam vreodată că viața mea se va schimba atât de radical și totul va fi cum îmi imaginam. M-a învățat și să merg pe motor, dar a zis că dacă vreau să mă mai lase trebuie sa iau permisul.

O singura dată m-a văzut în lenjerie intimă asta pentru că nu știa că sunt în baie. A stat câteva secunde și mi-a analizat corpul plin de amintiri neplăcute. M-am simțit foarte prost și complexată de corpul meu. Dar el mi-a spus că fiecare rană pe care o am arată cât de puternică și curajoasă sunt. Și că toate astea mă fac în ochii lui fata cea mai perfecta.

Sunt foarte norocoasă că îl am lângă mine. Am mers împreună și l-a mormântul mamei. Cat timp plângeam el era lângă mine ținându-ma în brațe. Am aflat și că mama mi-a lăsat moștenire apartamentul ei și câteva economii destul de mari ,dar tatăl meu nu-mi spusese asta...

Ulterior și Rebeca și-a făcut relație cu un băiat din clasa de lângă noi. Care este și la echipa de fotbal al liceului.

Totul sa așezat exact cum trebuia. Știam că după nori mereu va ieșii soarele

- Micuțo, ești gata?

- Da vin imediat.

Este banchetul lui Jace de clasa a 12-a ,nu pot să cred că va termina liceul și va aplica pentru facultate.  A trecut atât de repede timpul...

Acum mă pregătesc pentru că a zis că vrea să merg cu el. Sunt îmbrăcată într-o rochie neagră cu bretele subțiri și tăiată pe picior. Și cu niște tocuri care să mă facă să ajung aproape la înălțimea lui Jace. Are un decolteu ,nu foarte mare, in V. Părul este ondulat și cade pe spatele gol. Am un machiaj simplu,puțin rimel, eyeliner și un glos. Am vrut să-mi las puțini pistrui să se vadă.

- Ești...Jace rămâne cu gura căscată.

-E prea mult?

- E perfect.  Ești minunată. Sunt atât de norocos că ești a mea!

- Mă faci să înroșesc! Deja simt cum obrajii sunt fierbinți. Niciodată nu m-a văzut așa aranjată.  Și el arată prea bine îmbrăcat așa.

- Sentimentul este reciproc ,domnule White.

- Într-o zi vei și tu doamna White.

-Cred ca nu mai trebuia să mă dau cu blush..probabil acum arăt că un clovn

- Pentru mine ești frumoasă și când te trezești somnoroasă cu părul în toate direcțiile.

- Te iubesc Jace!

- Te iubesc Iris!

Băiatul ăsta este atât de nebun încât am mers până la restaurant pe motor. Nu pot să mint ,a fost o senzație minunată. Adrenalina creștea cu fiecare secundă petrecută pe motor. Acum înțeleg de ce îi place atât de mult.

Cum am intrat, luminile multicolore te întâmpinau iar muzica o simțeai până la vârful degetelor de la picioare. Ne-am așezat amândoi la o masă și mă uitam în jur cum fiecare se lăsa purtat de magia muzicii. Jace s-a dus să ia ceva de băut și eu m-am hotărât să mă las purtată de val. Simt niște mâini care îmi înconjoară talia și mă întorc apropiindu-mă de băiatul care mi-a dat la propriu lumea peste cap.

Dansăm amândoi fără să ne pese de cei din jur. După 4 melodii decidem să ne așezăm la masă ca să ne odihnim.

-Îți place ,micuțo?

-Daa este foarte frumos totul,și este un vibe minunat.  Iar băutura asta este chiar foarte bună.

- Eu aș zice să o iei mai ușor cu alcoolul,spune amuzându-se de prima dată când pun alcool pe buze.

- Nu credeam că alcoolul are un gust atât de minunat!

- Daa mai ales atunci când te trezești următoarea zi...

- Eh, până la urmă o viață avem!

- Eu mă duc până la toaletă,spune îndreptându-se spre baia băieților.

Într-adevăr alcoolul începe ușor să-și facă efectul. În timp ce îl aștept pe Jace mă joc cu băutura în pahar.

- Ce faci bruneto? Mă mir când o văd pe blonda plină de energia petrecerii.

- Ce faci aici?

- Mi-a luat Edi două bilete pentru mine și Alex.

Mereu mi-a plăcut relația lor. Indiferent ce problemă au știu să o rezolve împreună.  Plus ,nebunia pe care o au amândoi.

- Ce drăguț.

-Dar tu ce ai?

- Cred că am fost îndrăzneață cu alcoolul.

- Ha ce tare! Sunt mândră de tine! Jace unde e?

- Da chiar...a zis că se duce la baie dar a trecut ceva. Mă duc să verific.

- Vedeți ce faceți că este un loc cu un ecou foarte bun.

Îmi dau ochii peste cap și plec spre baie.

Ajung acolo și simt cum tot alcoolul din corpul meu dispare instantaneu și picioare încep să se înmoaie. Ochii sunt înlăcrimați și simt cum inimă mi se rupe în mii de bucăți. 

Jace este acolo sărutându-se cu altă fată.Atingând-o pe sâni și pe fund. Mă simt dezgustată și îmi vine să vomit tot alcoolul pe care l-am dat pe gât.

Când mă vede face ochii cât ceapa și o lasă acolo dezbrăcată, venind spre mine. Mă grăbesc să ies din local pentru că simt cum tot oxigenul se împuținează.

Ajungând afară mă prinde de mână și mă întoarce cu fața spre el.

- Iris te rog ascultă-mă! ,zice aproape cu lacrimi în ochi.

- Nu am ce să ascult Jace. Te-a deranjat faptul că nu sunt pregătită să mă culc cu tine așa că ai zis să o faci cu alta,nu?

- Nu ,chiar nu este așa.  Nu știu de ce am făcut asta..Pur și simplu m-a sărutat și după...

- Cel mai dezgustător lucru este că știai că sunt la cinci metri de voi! Cinci metri Jace! Cum poți să fi așa?! Dacă știai ca nu te poți stăpânii nu trebuia să mă faci să mă îndrăgostesc ca o fraiera!

- Iris nu spune asta. Te iubesc. Te iubesc ca cel mai scump lucru.

-  Așa mă iubești? Poate că iubirea ta față de mine nu este atât de puternică Jace.. Du-te și continuați...chestia..voastră. Și te rog, nu venii după mine!

- Iris , te ro..

- Nu ,Jace ,nu mă ruga nimic. Doar lasă-mă.

Mă întorc și plec cu inimă zdrobită.  Nu am crezut vreodată că nu sunt fix cum își dorea el. Credeam că mă iubește și că mă va aștepta.  Dar m-am înșelat. 

Acum ce fac? Unde mă duc? Pot spune acum că nu mai am pe nimeni. Totul s-a dus. Viața mea nu mai are niciun sens. Iubitul meu m-a înșelat.  Mama mea a murit, și tatăl... la el n-am ce să zic.

Nu cred că voi mai putea sta în același apartament cu el. Și nu mă deranjează atât de tare că m-a înșelat, cat mă deranjează faptul că știu că a făcut asta din cauza faptului că eu nu pot să fiu a lui în întregime.

Cred că cel mai bine este să-mi iau lucrurile și să mă mut în apartamentul mamei.

Continue Reading

You'll Also Like

21.8K 811 34
SARA: O singură decizie a celor din jurul meu a schimbat concepția vieții mele. Nu ma gândeam că un nou oraș poate sa ma facă sa fiu ceea ce nu crede...
691K 22.4K 76
Când soarta îi aduce o pereche de ochi albaștri în cale, nu ezită o secundă să îi privească. Ambiția și curiozitatea ei o intrigă să cunoască poveste...
825 166 10
Kyran Rosetti și Malody Moretti nu se potrivesc sub nicio forma, dar destinul îi aduce împreună după ce ea se muta în orașul sau și îi spulbera și ul...
619K 42.1K 43
"M-ai rănit suficient, acum e rândul meu." După ce mama ei moare într-un accident de mașină, iar familia i se destramă, fiecare găsindu-și propriul m...