Dedikodu|Texting

Από yalniz_karanlik03

399K 25.7K 7.2K

Asel; Aslııı Asel;Aslııı Asel;Aslı kız ne dedikodular öğrendim bilemezsin!. Asel; Ömer abiyle karısı boşanıyo... Περισσότερα

0.1🍀
0.2🌼
0.3🌺
0.4🌻
0.5🌸
0.6💐
0.7🌷
0.8🍁
0.9⚘
1.0🌹
1.1🍁
1.2🍀
1.3🍄
1.4🌼
1.5🏵️
1.6🌷
1.7🌾
1.8💐
1.9🍄
2.0🌻
2.1🌸
2.2🍀
2.3💮
2.4🌾
2.5🌴
2.6🌻
2.7💐
2.8🌹
2.9🌷
3.0🌺
3.1🍁
3.2🌴
3.3🌻
3.4🌺
3.5🌿
3.6🌵
3.7💐
3.8🌷
3.9🌻
4.0🌹
4.1🌷
4.2🌲
4.3⭐
4.4🥑
4.5🌵
4.6💮
4.7🥑
4.9🍄
5.0💦
5.1🥕
5.2🌼
5.3🌙
5.4🍂
5.5❄️
5.6🌙 FİNAL

4.8🌻

2.4K 226 45
Από yalniz_karanlik03

Selamün aleyküm 👋

Nasılsınız?.

Bir kaç gündür sürekli bölüm atıcam deyip deyip atamıyorum ama bir türlü yazamadım. Kusura bakmayın.

Neyse yorumlarda görüşürüz ❤️

....
🍄🍁

Sabah yine bir mide bulantısı ile uyanmıştım. Bu mide bulantısı tam olarak ne zaman geçerdi emin değildim ama bir an önce geçse çok güzel olurdu.

Banyodaki işlerimi halledip odaya geçtim ve üzerimi değiştirdim.

( Ceketi çok beğendim kullanmasam olmazdı kabxisbid. İçine de siyah elbise düz. )

Üzerime giyindiğim haki ceketten Agâh'ın da vardı, yani tıpa tıp aynısı değildi ama bir benzeriydi. Bugünde onu giyebilir di bence.

Bugün beraber bebekler için alışverişe çıkmak istemiştim. Cinsiyetleri belli değildi ama emziktir biberondur falan alacaktık.

Belki ucundan bir kaç kıyafet de olabilirdi.

Şimdiden çok heyecanlıydım bir yandan da endişelerim vardı tabiki. İki tane çocuğa yetişebilirmiydim tam emin değildim ama tam bu sırada kayınvalidem ile yaşamanın iyi yönlerini kullanabilirdim.

Üzerimi giyindikten sonra Agâh'ı uyandırma vakti gelmişti. Günün en sevdiğim kısmı olabilirdi. Çok tatlı oluyordu.

Yatağın üzerine çıkıp Agâh'a yaklaştım. Biraz eğilip ensesinden öptüm biraz yana kayıp boynundan öptüm. Geçenlerde boynundan gıdıklandığını farketmiştim. Evet kaç ay olmuştu evleneli ama ben bunu yeni farketmiştim.

Agâh boynunu kapatmaya çalışıp diğer tarafa dönerken ben gülümseyip bir kere daha öptüm.

" Uyuyan güzel aç gözünü, dinle aşıkın sözünü" sesim de gerçekten mükemmel di. Bardak çatlatacak cinsten.

" Uyandım sevgilim, sen yeter ki o güzel sesini yorma. " Agâh'a dudak büzüp sırtına bir tane vurdum.

" İnsan şakacıktan da olsa ' ne güzel söylüyorsun' der. Kalk hadi daha alışverişe gidicez " Agâh gülerken ben somurtuyordum. Tabiki sesimin güzel olmadığını biliyordum ama yinede Agâh güzel deseydi iyiydi.

" Tamam özür dilerim canım karım. Uyandımı benim bebeklerim " Agâh karnımı okşayıp bir tepki beklerken tabikide hiç bir şey hissetmemişti.

" Agâh daha ben hissetmiyorum onları sen nasıl hissedeceksin. " Agâh göz devirip karnımı sevip geri çekildi.

" Ne zaman hissedicez tam olarak? Artık onları hissetmek istiyorum ben"

" Bilmiyorum. 6. Ayda hissedersin heralde. Neyse hadi kalk artık" Agâh beni öpüp banyoya giderken bende kalkıp ona kıyafet çıkardım. Haki ceket ve siyah kot pantolon ceketin içerisine de siyah tişört.

Agâh banyodan çıkmış ve üzerini değiştirmişti. Beraber aşağıya indik. Herkes uyanmıştı kahvaltı sofrası hazırlanıyordu. Bende onlara yardım ettim çok bir şey taşıtmasalarda bir iki tabak getirmiştim.

Hep beraber sofraya oturduk midem bulansada iştahım gayet yerindeydi bu aralar. Tabağıma yiyeceğim şeylerden koyup kahvaltı yapmaya başladım.

Önümdeki domatesi yerken aklıma gelen cennet hurması ile yutkundum. Galiba canım cennet hurması çekmişti.

Biraz daha önümdeki şeylerden yiyip en sonunda dayanamayarak Agâh'a döndüm.

" Agâh" Agâh tabağında ki bakışlarını bana çevirip " efendim" dedi.

" Agâh benim canım Cennet hurması istiyor. Hani böyle domates gibi olan varya, ondan. " Agâh ilk önce şaşırmış sonra gülümsemiş ti.

" Sen biraz önce aşermiş mı oldun?. Benim bebeğimin canı Cennet hurması mı istemiş, tabiki hemen alırım. Hatta çıkayım şimdi" Agâh ayağa kalkarken kolundan tuttum.

" Kahvaltını yap ilk önce" masadakilerin bakışları bize dönerken Agâh yerine oturmuştu.

" Bir şey mi istedin abi ben getireyim " Berfin'in sorusu ile Agâh başını iki yana salladı.

" Yok güzelim, Asel'in canı Cennet hurması istemişte onu alacaktım. " Berfin önüme dönerken Ömer abi.

" Benimde canım istedi. Biraz fazla alda bizde yiyelim" Agâh Ömer abiyi onaylayıp önündeki çayını içerek ayağa kalktı.

" Ben bir saate gelirim sonra çıkarız beraber. "

Agâh'ı onaylayıp tabağımdakileri yemeye devam ettim. Kahvaltımızı yaptıktan sonra masayı toplamıştık. Şimdide Agâh'ın gelmesini bekliyordum cennet hurmasının mevsimi yeni yeni geliyordu o yüzden bulması biraz zor olabilirdi. Ama benim kocam bulurdu, yani inşallah bulurdu. Çünkü canım çok fazla istiyordu o ağzımda bırakacağı uyuşukluğu falan hissetmek istiyordum.

Üf biran önce o hurmaya ulaşmam lazımdı.

Biraz telefonla uğraşıp vakit geçirmeye çalıştım. Aslı mesaj atmıştı ona cevap verdim annemi aradım onunla konuştum sonra aşağıya indim Buket abla ile oturup Samet'i sevdim. Ve sonunda beklediğim şey geldi ve kapı çaldı. Merdivenleri hızlı ama dikkatli adımlar ile inip kapıyı açtım. Agâh elindeki poşeti havaya kaldırarak bana gösterdi. Yüzümdeki kocaman gülümseme ile elindeki poşeti alıp mutfağa girdim. Agâh'ta arkamdan geliyordu.

Hurmaları yıkayıp birde bıçak alarak tabağa koydum ve yukarıya çıktım. Agâh elindeki tabağı Ömer abiye uzatıp yanıma oturdu. Hurmanın birini alıp ortadan kestim ve ısırarak yemeye başladım. Çok güzeldi. Ne yumuşaktı nede çok sertti tam sevdiğim gibiydi.

Ağzımda bıraktığı o değişik uyuşukluk ile gülümsedim. Allah'ım iyiki böyle bir meyve vardı. Kapattığım gözlerimi açıp etrafa baktım. Ömer abi hariç herkesin gözü üzerimdeydi. Ömer abide aynı benim yediğim gibi hurmayı yiyordu. Agâh'ın uzattığı peçete ile ağzımı silip gülümsedim.

" Ben hamileyim ya, bir de ikizler. Öyle olunca böyle oluyor işte. " Herkes bana gülerken bir tık utanmış olabilirdim. Ama yinede önümdeki hurmayı yemeye devam ettim.

" Ye kızım utanma, can olsun kan olsun yavrularım" Fadime anneme gülümseyip yemeye devam ettim.

Bir tane hurmayı bitirmiştim ve doymuştum.

" Çok teşekkür ederim birtanem valla çok güzeldi. " Agâh gülümseyip kucağımdan tabağı alıp yandaki sehpanın üzerine bıraktı. Ordan ıslak mendil alıp bana uzattı.

Islak medili alıp ellerimi sildim.

" Çıkalım mı artık" Agâh'ı onaylayıp ayağa kalktım.

" Biz çıkıyoruz anne bir şey olursa ararsınız" ilk önce odaya çıkıp çantamı aldım ve sonra evden çıktık. Arabaya binip kemerimi taktım.

Artık hazırdım. Agâh'da arabaya bindikten sonra çalıştırmıştı arabayı.

Çok uzun sayılmayan bir yolculuktan sonra araba durmuştu. Arabadan inip Agâh'ın elini tuttum. Beraber alışveriş merkezine girip üst kattaki bebek mağazasına girdik. Herşey çok küçük ve çok tatlıydı. Helede kız elbiseleri çok tatlıydı.

" Agâh baksana çok tatlılar! Ya ben hepsini almak istiyorum ama. Cinsiyetleri belli olmuş olsaydı kıyafet de alırdık. Ya ama şuna bak! Yerim ki ben bunu. Oy annem siz bunlardan mı giyeceksiniz. " Ben karnımı okşayıp elimdeki küçücük zıbına bakarken Agâh'ta beni izliyordu.

" Tamam hadi alalım. Bunuda alalım mı? Hem rengide güzel hem erkeğe hem kıza olur. Bence bunu alalım. Evet bunu alalım, aynısından bir tane daha alalım. Kıskanmasınlar birbirlerini " benim her gördüğüm şeyi almak istemem Agâh'ın da alması ile beraber sadece emzik falan alacağımız alışverişten ellerimiz dolu dolu çıkmıştık. Ama hepsi çok güzeldi benim suçum yoktu.

Cinsiyetleri belli olduktan sonra daha güzel şeyler alacaktım. Şimdilik bu kadar yeterliydi.

Agâh aldığımız şeyleri bagaja yerleştirip yerine oturdu.

" Bir şeyler yiyelim mı?" Kafamı salladım. Yürümek acıktırmıştı. Zaten üç canlıydım benim yemek yemem gerekiyordu.

" Evet yiyelim. Hatta kebap mı yesek acaba, ama midem bulanabilir. Neyse daha hafif bir şey yiyelim mesela suşi" Agâh bir anda bana dönerken onun bu haline kahkaha attım.

" Şaka yaptım şaka. Iy ben yemem zaten onu, neyse en iyisi sen normal bir lokantaya sürde ben orda karar veririm ne yiyeceğime. " Agâh beni onaylayıp alışveriş merkezinden çıktı. Bir lokantaya gelince arabadan inip içeriye girdik. Bir masaya oturup beklemeye başladık. Garson gelip önce Agâh'a selam verdi ondan sonra önümüze menü bırakıp gitti.

Menüye bakıp çorba yemeye karar vermiştim. Birde yanında salata. Galiba hafiften midem bulanıyordu o yüzden ağır şeyler yiyip dahada bulanmasına izin veremezdim.

Sipariş ettiğimiz şeyler gelince çorbadan içmeye başladım. Agâh'ın sipariş ettiği yiyecek gözüme güzel gözükürken çatalımı önündeki ete batırıp biraz aldım. Etin tadına bakıp güzel olduğuna karar vermiştim. Galiba ben Agâh'ın yemeğini yemek istiyordum.

" Agâh senin tabağını ben yiyeyim mı? Sen bir daha sipariş et. " Yüzümdeki tatlı olduğunu düşündüğüm gülümseme ile Agâh'a bakarken Agâh başını iki yana sallayıp gülümsedi. Tabağını benim önüme bırakıp arkasına yaslandı.

" Ye hadi. " Agâh'a uzaktan öpücük atıp tabağındaki  eti yemeye başladım. Agâh beni izlerken etten bir parça alıp uzattım. Agâh eğilip uzattığım eti aldı ve geri çekildi.

" Sen neden bir daha sipariş vermedin? Kendimi kötü hissetmem gerekiyor şimdi ama hiç kötü hissedemiyorum. Hem baba olmak bunu gerektirir yemeyip yedireceksin.  Kötü hissedemediğim için de kötü hissediyorum. Cümlem çok saçma oldu ama sonuç olarak iyiki bu eti yemişim çünkü çok güzelmiş. " Agâh kahkaha atarken bir kaç bakış bize dönmüştü. Hatta bazıları şaşkınca Agâh'a bakmıştı.

" Tamam güzelim sen ye ben çok aç değilim zaten. Kendinide kötü hissetme. Zaten yemek istesem sipariş ederdim. " Agâh'ı onaylayıp tabağımdakini yemeye devam ettim.

Agâh iyiki benim kocamdı çok seviyordum ya. Evde olsaydık ağzını gözünü severdim.

Al işte şimdide canım Agâh çekmişti.

Ne olacaktı benim bu halim?.

🍁🍄

Bölüm sonu!.

Bölüm nasıldı?.

En sevdiğiniz sahne?.

Sevmediğiniz sahne?.

Çocukların cinsiyetlerini tahmin edin bakalım. Doğru tahmin eden bir kişiye bölüm ithaf ediyorum 🤍
Herkesin sadece bir tahmin hakkı var.

Biri kız biri erkek..

İkisi de erkek..

İkiside kız..

Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın 🍁🍄..

Συνέχεια Ανάγνωσης

Θα σας αρέσει επίσης

17.7K 1.8K 40
Mecrûh; Yaralı *Gerçek hayattan esinlenmiştir.
8.5K 984 29
Ramazan deyince aklınıza ilk ne geliyor? Benim: Huzur... E tabi sahur ve iftarları unutmamak gerek... Mis gibi pide kokusu ve çeşit çeşit yemekler...
DENİZ SUBAYIM Από Mihri

Πνευματική

3.5M 199K 36
Kız kardeşinin hatası yüzüden ceza alan ve ailesinden veto yiyen Rojbin, parasız pulsuz bilmediği bir şehre sürgün edilir. Tabi bu sürgüne ek deli do...
207K 13.2K 25
_𝚃𝙰𝙼𝙰𝙼𝙻𝙰𝙽𝙳𝙸_ İnadı uğruna tanımadığı ve onunla evlenmek istemeyen adamla evlenen bir kadın.. Kadına göre sırlarla dolu bir adam.. °°° "Bira...