A bátyám legjobb haverja??/+1...

By random_gir

58.2K 930 130

"Az emberek azt hiszik hülye vagy ha elrabolsz valakit akivel hónapok óta együtt élsz,de nem vagyok hülye.Ems... More

❗💗 S Z E R E P L Ő K 💗❗
❗💗 1 . R É S Z 💗❗
❗💗 2 . R É S Z 💗❗
❗💗 3 . R É S Z 💗❗
❗💗 4 . R É S Z 💗❗
❗💗 5 . R É S Z 💗❗
❗💗 6 . R É S Z 💗❗
❗💗 7 . R É S Z 💗❗
❗💗 8 . R É S Z 💗❗
❗💗 9 . R É S Z 💗❗
❗💗 1 1 . R É S Z 💗❗
❗💗 1 2 . R É S Z 💗❗
❗💗 1 3 . R É S Z 💗❗
❗💗 1 4 . R É S Z 💗❗
❗💗 1 5 . R É S Z 💗❗
🙏
❗💗 16 . R É S Z 💗❗
❗💗 17 . R É S Z 💗❗
❗💗 18 . R É S Z 💗❗
❗💗19 . R É S Z 💗❗
❗💗20 . R É S Z 💗❗
❗💗21 . R É S Z 💗❗
❗💗22 . R É S Z 💗❗
❗💗23 . R É S Z 💗❗
❗💗24 . R É S Z 💗❗

❗💗 1 0 . R É S Z 💗❗

1.2K 23 2
By random_gir

💗Emily szemszöge💗

Reggel, amikor oldalra fordultam, Jacobot pillantottam meg. Csak néztem őt, figyeltem minden apró részletet. A csukott szemeit, ahogy békésen pihen, a szájának vonalát, majd a nyakát, ami nyugodtan emelkedett és süllyedt minden lélegzetvételénél. Ahogy bámultam őt, hirtelen egy gondolat jött fel bennem.

•Lassan, óvatosan kezdtem el csókokkal hinteni a nyakát. Az érintésem nyomán ajkai halvány mosolyra húzódtak, mintha álmában is érezné a szeretetemet.

-Jó reggelt-motyogta Jacob, mire abbahagytam a puszilgatást és felé emeltem a tekintetemet.
-Neked is-válaszoltam halkan.
-Ems-nézett rám komolyabb tekintettel-biztos, hogy rendben van ez számodra?-kérdezte, mintha a szavak súlyát még mérlegelné.
-Micsoda? Az, hogy a bátyám legjobb haverjával kavarok?-mosolyodtam el játékosan.-Talán nincs teljesen rendben, de-hajoltam közelebb és ajkaink összeértek-ennek hogyan tudnék ellenállni?
-Annyira édes vagy, Ems-suttogta Jack, miközben egy heves csókcsatába vont. Kezei a derekamra siklottak, majd lassan feljebb mozdultak, épp csak le akarta venni a pólómat, amikor a csengő éles hangja szakította félbe a pillanatot.
-Kinyitom-mosolyogtam rá, megszakítva a közelséget.
-Nem szeretem, ha ajtót nyitsz bárkinek is-jegyezte meg, halvány mosollyal az arcán, de hangjában volt valami, ami elárulta, hogy valóban nem örülne, ha én mennék az ajtóhoz. Mintha féltette volna azt a pillanatot, ami kettőnk között zajlott.
-Nem fognak elrabolni, nem jön a házamhoz maffia-próbáltam oldani a feszültséget egy mosollyal, de a szavaim hatására Jacob arcáról azonnal eltűnt a mosoly. Az a kemény, félelmetes kifejezés ült ki rá, amitől a levegő is sűrűbbé vált körülöttünk.-Mindjárt jövök-mondtam neki, miközben az aggodalmát próbáltam figyelmen kívül hagyni, és elindultam lefelé a lépcsőn.

•Mögöttem éreztem, hogy Jacob továbbra is figyel, a félelme mintha a lépteimet is kísérte volna.

-Szia, Emily-köszönt a váratlan vendég.
-Mit akarsz itt, Isabella?-forgattam meg a szemeimet, ahogy kinyitottam az ajtót.
-Csak vissza akarom adni Jack pólóját-mosolygott rám kajánul-amit tegnap nálam hagyott-kacsintott egyet. Kurva életbe.
-Jacob nálad volt tegnap?-kérdeztem, miközben igyekeztem semleges maradni.
-Ki másnál? De ne aggódj, nem történt semmi komoly-válaszolta, és felém nyújtotta a pólót. Egy pillantás elég volt, tényleg Jack pólója volt.
-Kössz-mondtam feszülten, majd azonnal becsuktam az ajtót, mielőtt bármi többet mondhatott volna. Az ajtón túl próbáltam rendezni a gondolataimat, de a zavar és a düh lüktetett bennem.

•A vérnyomásom az egekbe szökött, a szívem olyan hevesen vert, mintha ki akarna törni a mellkasomból. Szinte viharos tempóban trappoltam fel a szobám emeletére, gyorsabban, mint valaha. Amint beléptem, Jacobot az ágyon fekve találtam, és azzal a nyugodt, ártatlan tekintettel várt rám, mintha nem lenne tisztában azzal, milyen vihart keltett bennem. Úgy nézett ki, mint egy ma született kisbárány, aki semmit sem sejt a külvilág kegyetlenségeiről. De én tudtam, hogy ez csak a látszat.

-Visszahozták a pólódat-dobtam oda neki a ruhadarabot, mire összehúzta a szemöldökét, és érte nyúlt.
-Milyen pólót?-kérdezte értetlenül.
-Amit tegnap Isabellánál hagytál-válaszoltam, és egy halvány mosolyra húztam a számat, de csak a bosszú keserű íze miatt.

•Jacob tekintete elkomorult, majd felállt az ágyról, és közelebb lépett hozzám.

-Figyelj, Ems-kezdte, miközben szinte könyörgőn nézett rám-semmi sem történt. Hónapok óta másra sem tudok gondolni, csak arra, hogyan csókoljam meg az ajkaidat, és hogyan védjelek meg-magyarázta, miközben idegesen hadonászott a kezeivel, és még közelebb lépett hozzám, túl közel.
-Jacob, hagyjuk ezt-toltam el magamtól, próbálva megőrizni a hidegvéremet.-Azt hittem, mióta együtt élünk-mutattam macska karmokat formálva az ujjaimmal-közelebb kerültünk egymáshoz, de tévedtem. És nincs mitől megvédened!-jelentettem ki határozottan.
-Azt hiszed, nincs, de rengeteg dolog fenyeget téged.
-Mondj egy példát-kértem tőle, miközben a tekintetem az övébe fúrtam.
-Például az, hogy megengeded egy férfinak, akiről semmit sem tudsz, hogy a bátyád távollétében veled éljen egy házban-mondta, és szavai hallatán összehúztam a szemöldökömet. Magáról beszél?
-Miről beszélsz?-kezdtem volna kérdezni, de ekkor Jacob hirtelen előkapott valamit a zsebéből, egy rongydarabot, és az arcomhoz nyomta. A következő pillanatban teljes sötétség nyelt el, mintha kihunyt volna minden fény a világban.

Lehetséges hogy Jacobnak sokkal sötétebbek a titkai mint egy átlagos fiúnak aki a bátyám legjobb haverja?

-P🦀

Continue Reading

You'll Also Like

683K 97.9K 37
Yaduvanshi Series #3 it is a book under yaduvanshi series. But it could be read as standalone too. Nitya Raghavendra is a telugu businesswoman earnin...
10.1M 637K 167
What will happen when an innocent girl gets trapped in the clutches of a devil mafia? This is the story of Rishabh and Anokhi. Anokhi's life is as...
468K 10.9K 168
Author: Powell Su Shanshan died a violent death eight years into the apocalypse but somehow, she opened her eyes to find herself reborn. Time had tur...
975K 30.3K 61
Dans un monde où le chaos et la violence étaient maitre, ne laissant place à ne serrait ce qu'un soupçon d'humanité. Plume était l'exception. Elle...