Véletlen szerelem

By Halcsi

2.7K 144 2

17 éves korom óta van egy saját cégem. A csapatommal azzal foglalkozunk, hogy reklámokban illetve filmekben... More

1.Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
14. Rész
15. Rész

13. Rész

127 13 0
By Halcsi

-Emily.. , mit csinálsz?- Fordult felém a fiú, szinte teljesen ledöbbenve.

-Lando, nyugodj meg, ez nem az aminek látszik!- Próbáltam megnyugtatni a srácot, de legbelül tudtam, hogy rohadtul az történik, amit lát.

-Én azt hittem te nem cigizel. Miért nem mondtad el?- Értetlenkedett csalódottan, miközben pár lépéssel közelebb jött.

-Én csak...., túl sok a stressz és...- Nem hagyta, hogy befejezzem a mondatomat, kikapta a kezemből a cigit, összetaposta, majd áthajította a szomszédba.

-Figyelj, én nem haragszom, teljesen megértem, de ilyenkor inkább nekem szólj, ha gáz van és megpróbálunk kitalálni valami megoldást rá. Ezzel meg csak a saját egészségedet roncsolod úgy, hogy tulajdonképpen a problémádat nem oldod meg.

-Tudom..-Sóhajtottam.-Csak folyton eszembe jutnak Ruby-ék és egyszerűen még nem tudtam feldolgozni, hogy teljesen magamra hagytak.- Könnycseppek kezdtek legördülni az arcomon, miközben Lando vállaimat simogatva próbált megnyugtatni.

-Hidd el nekem, hogy nekik is ugyan ilyen rossz lehet, mint most neked, de egyszer biztos visszajönnek. Én már az elején éreztem, hogy ez csak időszakos dolog.- Mosolygott a fiú, majd szoros ölelésbe húzott.- Egyezzünk meg! Nincs több cigi és megbeszélsz velem mindent, cserébe csinálok egy találkozót nektek, ahol megtudjátok beszélni a dolgokat, jó? - Néztem a fiúra könnyes szemekkel, majd bólintottam.

Elindultunk a reptérre, mivel Lando elaludt, így rendesen el is késtünk és mikor odaértünk, már ott várt ránk a csapatfőnök és természetesen Oscar és Jessica is legalább 2 órája . Fel volt kötve a keze, viszont ahogy ránéztem, szinte azzal a lendülettel nézett el a másik irányba. Valószínűleg kicsit megijedt a tegnapi után. Felültünk a repülőre jó messzire egymástól, ami a csapat főnek is feltűnt.

- Lando, miért ültök ennyire messze egymástól Oscarral, valami történt?- Kérdezgette a fiút, amire felkaptam a fejem a laptopomból.

- Nincs semmi, csak szeretnék egy picit pihenni és tudod, hogy Oscar folyton beszél és mellette képtelenség aludni.- Magyarázkodott Lando, amit látszólag nem vett be a főnök.

- Hát nagyon jól teszed, hogy pihensz! Hagylak is akkor, Emily te se maradj fent sokáig, mert holnap elég sűrű napunk lesz.- Szólt nekem is Zak, majd elsietett.

- Nagyon rosszul hazudsz!- Szóltam oda a mellettem ülő fiúnak, pár perccel később.

- Akkor egy dologban hasonlítunk!- Nevetett fel, mire én is nevetni kezdtem.

- Figyi, a holnapi nap elég kemény lesz és nagyon stresszes, szóval ha bármi, de tényleg bármi van, én legyek az első akinek szólsz!

- Tudom, és mindenféleképpen szólok, ha gáz van! De ez ugyanúgy vonatkozik rád is!- Mosolyogva bólintott a fiú, majd lekapcsolta a villanyokat és elfordult a másik irányba.

Olyan 1 óra fele lehetett, mikor végre befejeztem a munkámat és készültem volna én is lefeküdni, de egy elég hangos mozgásra lettem figyelmes. Elnéztem a repülő másik végébe, ahol egy emberi alakot láttam közeledni, de nagyon sötét volt, így inkább mozdulatlan maradtam, gondoltam hátha nem vett még észre. Bejött a mi részünkre, majd leült velem szembe.

- Tudom, hogy ébren vagy!- Szólt hozzám egy halk női hang, amire felkaptam a fejem.

- Jessica, mit akarsz már megint ilyen későn?- Ültem fel rendesen a székembe, majd felnyomtam az éjelifényt, amitől jobban láttam őt. 

- Ez most komoly? - Lepődtem meg, mikor tényleg ő ült velem szemben.

- Tegnap este megaláztál és én ezt nem hagyom ennyiben! Csak szerettelek volna figyelmeztetni, hogy a  holnapi nap nem lesz piskóta! - Vettet egy hatalmas bosszús mosolyt az arcára, én pedig csak ültem a székbe és nem tudtam eldönteni, hogy ezzel mire akart utalni.

- Ezt meg mégis, hogy érted?- Támaszkodtam a asztalra, miközben mélyen a szemébe néztem.

- Nyilván nem fogom neked elmondani, de annyit elárulhatok, ha közbeszólsz vagy akadályozod az utamat, akkor nem állok jót magamért!

-Jessica, most komolyan, nem fogok örökké itt maradni, csak addig vagyok itt, ameddig rendeződnek a dolgaim.

- Engem ez egyáltalán nem érdekel, nekem csak az számít, hogy megszerezzem amit akarok!- Nézett az alvó pilóta felé.

- Nem értem, minek kell ennyire Lando? Tudtommal a szabályzat tiltja a bármilyen kapcsolatot a pilótákkal.- Néztem rá értetlenkedve, hiszen nem értettem, hogy mi másért kellene neki ennyire Lando.

- Hidd el nekem, a szerelmet nem akadályozza meg egy egyszerű szabály.

- És honnan veszed, hogy itt van, vagy lesz köztetek szerelem? Nem akarlak elkeseríteni, de Landonak rohadtul nem te vagy az esete.- Dőltem vissza a fotelembe teljes nyugodtsággal.

- Ahj Emily mondtam, hogy ne maradj fent sokáig. Nem kapcsoltam le a lámpát vagy már reggel van ?- Ébredezett Lando és a kétségbeesés végett, Jessica egy hatalmasat fújtatott, majd elindult vissza Oscarhoz. Mire észbe kaptam, a fiú mellettem már vette le a szemtakaróját, és Jessica már rég eltűnt előlem.


Continue Reading

You'll Also Like

5K 484 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
2.1K 100 10
A valósághoz nem köthető, kitalált történet! A lány akinek szülei elhunytak egy repülő baleset miatt, a fiú aki elveszítette édesapját, keresztapját...
91.1K 5.5K 119
A Szent Johanna Gimi, szinte mindenki ismeri ezt a könyvet. De mi lenne akkor, ha nem Reni lenne a főszereplő, hanem én, Szabó Regina. Ez egy Szjg f...
108K 3.5K 67
Nem is tudom, hogy találkozhattam akkor ott vele. Érettségi előtt 3 héttel. De akkor ott elfelejtettem mindent ami valaha stresszel töltött el. Vol...