Het Geheime Zusje Van 1 Van D...

بواسطة Bankzittersfan1512

16.7K 201 361

Wat gebeurt er als je de tweelingzus bent van 1 van de bankzitters bent en niemand weet het alleen je familie... المزيد

Inleiding
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Het einde
Dankwoord

Deel 7

793 7 13
بواسطة Bankzittersfan1512

Pov Emily
Zelfde dag

"Nu jij" Zeg ik. "Ik ga het niet zeggen ik ga het laten zien" Zegt hij.
LATEN ZIEN!?!

Koen komt steeds dichterbij. Na een paar seconden voel ik zijn lippen op de mijne.
Het is een rustige en liefdevolle zoen.

Na eventjes trekken we terug. We glimlachen naar elkaar.
"Ik vind jou ook leuk" Zegt Koen.
Ik geef hem nog snel een kusje en we besluiten dan om een film te kijken op bed.

"Maar hoe gaan we dat doen met rob?" Vraag ik na een paar minuten. Hij zet de film op pauze en gaat voor mij zitten zodat ik hem zie.

"Luister, hij hoeft dit nog niet te weten. We gaan eerst alles zelf uitzoeken wat we zijn. En als we er klaar voor zijn vertellen we het wel. Als hij het niet accepteert jammer dan ik blijf bij jou of hij het wilt of niet." Zegt hij.

Ik glimlach en knik. Ik geef hem nog een kusje hij maakt er een zoen van. Na eventjes trek ik terug. "Zullen we de film afkijken?" Vraag ik. Hij knikt en gaat weer naast me zitten.

Hij slaat zijn arm om heen en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.
Na de film word er op de deur geklopt.

Ik schuif een beetje op waardoor koens arm van me afglijdt. "Kom maar" Zegt Koen.
Raoul verschijnt in deuropening.

"Emie blijf je eten?" Vraagt Raoul.
"Uh ja. Als het mag" Zeg ik.
"Ja tuurlijk. We gaan wel bestellen dus wat wil je?" Vraagt hij.
"Kapsalon" Zeg ik. Hij knikt en kijkt koen dan aan.

"Doe mij ook maar een kapsalon" Zegt Koen. Raoul knikt.
"Trouwens Lieke en charlotte zijn er ook. Komen jullie zo naar beneden?" Vraagt hij.
"Ja isg we komen zo" Zeg ik.

Raoul knikt en hij doet de deur weer dicht en we horen hem de trap aflopen. "En nu hier komen jij" Zegt Koen en hij pakt me vast en trekt me naar hem toe.

"Zullen we zo naar beneden gaan?" Vraag ik na een paar minuten. "Vooruit dan" zucht koen. We staan op en ik wil de deur uitlopen als koen mijn hand pakt.

"Koen wat doe je?" Vraag ik. "Dit" Zegt hij en geeft me een kusje. Als we loslaten loopt koen naar beneden en volg ik hem.

We lopen de woonkamer in en we zien alle jongens en Jamie met nog 2 andere meiden zitten.

"Zozo koen heeft ook eindelijk iemand?" Vraagt een meisje die naast milo zit.
"Nee, nouja ik hoop van niet maar dat is mijn zusje" Zegt Rob.

"Correctie ik ben je zus. Hey ik ben Emily de meeste noemen mij Emie" Zeg ik.
"HET ZIJN MAAR 10 MINUTEN!" Roept rob.
"De beste 10 minuten van mijn leven" Zeg ik.
"Bitch" Zegt Rob.

"Hey ik ben Charlotte de vriendin van milo" Zegt het meisje dat naast milo zit.
"Hey ik ben Lieke de vriendin van Raoul" Zegt het meisje naast raoul.

Ze zien er wel aardig uit. "Maar wat deed je met Koen boven emie?" Vraagt rob.
"Film kijken" Zeg ik niks gelogen alleen ben ik een deel vergeten ;) dat noem je niet liegen maar de waarheid verdraaien.

"Jaja" Zegt Rob. "Rob serieus. Geloof me nou gewoon een keer" Zeg ik. "Dat is het probleem" Zegt hij. (A/n Geen haat naar Rob en Jamie trouwens ze zijn heel leuk samen)

"Wel een gezellige familie band zeg" Zegt Milo. "Bemoei je er niet mee" Zegt Rob.
"Rob op de gang praten. NU!" Zeg ik terwijl ik op sta en naar de gang loop.

Als rob ook in de gang staat beginnen we weer. "Vertouw me gewoon voor godverdomme 1 keer! Hoe moeilijk is het?!?" Zeg ik.

"Moelijk!" Roept hij.
"Hoezo? Ik heb niks verkeerds gedaan!! En het enige dat verkeerd is gegaan is toen je met Jamie nam!! Ze bezit je he- le- maal! Je bent jezelf niet meer! Ik wil de rob terug die je vroeger was! Lief, zorgzaam, vertrouwde me wel, hielp me met alles. Maar sinds jij en Jamie hebben is het allemaal anders. Je geeft geen f*ck om mij. Je vertrouwd me niet." Zeg ik.

"Je boeit me heel veel" Zegt hij.
"LAAT HET DAN GODVERDOMME ZIEN!!! LAAT DAN ZIEN DAT JE OM MIJ GEEFT! LAAT DAN ZIEN DAT JE MIJ VERTROUWD!! LAAT DAN ZIEN DAT JE MIJ WIL HELPEN!!
IK HEB JOU ALTIJD GESTUENT IN WAT DAN OOK. MAAR JIJ STEUNDE MIJ IN HELEMAAL NIKS DANKZIJ JAMIE. IK HEB MEER STEUN GEKREGEN DE AFGELOPEN WEKEN VAN KOEN DAN VAN MIJN EIGE F*CKING BROER" Roep ik nog ff en ik ga janken.

"MOET JE DAT GODVERDOMME DOOR HEEL HET HUIS ROEPEN!?!?" Roept hij terug.
"JA! WANNEER WAS JE ER VOOR HET LAATST BIJ MIJ OMDAT JE OOK ECHT VOOR MIJ KWAM? EN DAT JE TOEN OM MIJ GAF?!?!" Roep ik. "WEET IK VEEL. JIJ EN JAMIE WOONDEN SAMEN!" Roept hij.

"DAT IS NOG STEEDS GEEN ANTWOORD" Roep ik. "PRIMA. IK WAS VOOR HET LAATST BIJ JOU EN VOOR JOU toen je geslaagd was...." Roept/Zegt hij.

"EN WANNEER GAF JE VOOR HET LAATST OM MIJ?!?" Roep ik.
"............. toen je naar de 4de ging" Zegt hij zacht. "SERIEUS SINDS TOEN GAF JE AL JE NIET MEER OM MIJ?!?" Roep ik. Hij knikt langzaam.

Oke ik wist dat hij niet meer om mij gaf maar dat hij in de vierde niet meer om mij gaf dat had ik niet verwacht. Ik voel de tranen op komen. K*t. Ik ren naar boven naar koen's kamer. Maar voordat ik de deur dicht smijdt Roep ik nog. "IK WOU DAT IK JOU ALS BROER NIET MEER HAD!!" Roep ik en ik smijd koen's kamer deur dicht met een klap.

Ik ga op koen's bed zitten en ik begin met huilen. Na een minuut of 2 komt er iemand de kamer ingelopen en gaat voor me zitten. Alleen ik zie niet wie het is omdat ik met mijn handen voor mijn ogen zit.

"Hey, kom hier" Zegt diegene. Het is koen. Ik haal mijn handen voor mijn gezicht vandaan en ik zie inderdaad koen zitten.
"Hey" Zeg ik zacht. Hij glimlacht en hij gaat naast me op bed zitten. Hij opent zijn armen als teken dat ik in zijn armen mag liggen. Ik schuif op en ik lig in koen's armen en mijn hoofd heb ik op zijn schouder liggen.

"Hey, het komt wel goed" Zegt hij terwijl hij over mijn rug wrijft. "Ik weet het niet hoor. Hij geeft niet meer om mij sinds de 4de en hij zei dat hij naar mijn diploma ging voor mij maar Jamie kreeg ook haar diploma. En hij was alleen maar bij haar." Zeg ik met snikken ertussen door.

"Zullen we na het eten naar jou gaan?" Vraagt hij. "Uhm ja isg. Nina is toch bij haar vriend vanavond, morgen en overmorgen" Zeg ik. "Dan blijf ik tot dat nina er weer is en dan leg je het uit aan nina oke?" Vraagt hij. Ik knik op zijn schouder en maak een instemmend geluidje.

Na 5 minuten zo gezeten te hebben gaat de deurbel. "Ik denk dat we zo gaan eten" Zeg ik. "Denk het ook ja" Zegt hij.

"ETUHH JONGENS" Roept roel.
"IK BEN EEN MEISJE GEEN JONGEN" Roep ik terug. Koen grinnikt. "Wat het is toch zo?" Vraag ik. "Ja oke je hebt wel gelijk ja" Zegt hij nog lachend.

"OOK GOED. WE GAAN ETEN JONGENS ÉN MEISJES" Roept roel terug. Ik en koen staan op en lopen naar beneden. "Hey hey" Zeg ik als ik de woonkamer in kom.
"Hey emie en koen" Zegt milo.
"Ik heb hier 2 kapsalons" Zegt roel die de tassen uitpakt op de tafel. Ik en koen lopen naar de tafel en pakken bestek en onze kapsalon.

We gaan op de bank zitten en koen kijkt met de jongens mee. Ze hebben hoe kan het ook anders voetbal aan staan. We eten onze eten op en als de wedstrijd is afgelopen. Het waren gewoon random voetbalclubs tegen elkaar waar niemand voor was.

We zetten ons bestek in de vaatwasser en gooien de bakjes weg. We lopen weer naar boven naar zijn kamer. Waar Koen zijn tas inpakt.

Na het inpakken en alles dubbel checken of hij alles we echt heeft. Lopen we naar beneden en koen heeft zijn tas vast. We doen onze jas en schoenen aan. Koen pakt de huissleutel en ik geef hem mijn autosleutels zodat hij alvast kan instappen.

Ik loop naar de woonkamer waar iedereen zit.
"Uhm ik ga naar huis. Was leuk jullie te ontmoeten allemaal en ik zie jullie de volgende keer wel weer" Zeg ik. "Idd was leuk je te ontmoeten. Tot de volgende keer" Zegt iedereen behalve rob en Jamie.
Ik zwaai en loop naar de voordeur.

Ik doe hem open en weer dicht als ik buiten sta en ik loop naar mijn auto. Koen zit aan de bestuurderskant dus stap ik in bij de passagierskant in.

"Hey hey" Zegt hij. "Hey" Zeg ik. Ik doe mijn gordel om en koen rijdt het erf af. Op naar huis. Koen legt na een tijdje zijn hand op mijn boven been en kijkt me even met een glimlach aan en kijkt daarna weer snel naar de weg.

"En hoe vindt je de jongens?" Vraagt hij.
"Ja opzich wel aardig. Lieke en Charlotte zijn ook echt heel erg aardig" Zeg ik.
"Mooizo" Zegt hij.

Na een tijdje komen we aan bij mij thuis. We stappen uit en koen pakt zijn tas uit de kofferbak. Als de kofferbak weer dicht is doe ik de auto opslot en lopen we naar de lift. We stappen de lift in en ik klik op de juiste knop. De lift is op de juiste verdieping en we lopen naar de voordeur. Ik haal de voordeur van het slot af en laat koen binnen.

Koen doet zijn jas en schoenen uit.
"Ik leg ff mijn tas in je kamer ja?" Vraagt hij. Ik knik en hij loopt naar mijn kamer. Ik doe ook mij jas en schoenen uit en ik loop naar de keuken.

"Wat wil je drinken?" Vraag ik als hij de woonkamer inloopt. "Doe maar cola" Zegt hij. "Oke" Zeg ik en ik pak 2 glazen en schenk in allebei cola in. Ik zet de fles terug in de koelkast en pak de 2 glazen en breng ze naar koen.

Ik zet de glazen op het bijzettafeltje en ga naast koen zitten. "Waar wou je dat ik slaap?" Vraagt hij. "Van mij mag je gewoon bij mij in bed slapen" Zeg ik. "Oke" Zegt hij.

Koen legt zijn arm over mij heen en ik kruip meer tegen koen aan. Ik zit nog wat op insta te kijken.

Tijdskip~
Het is nu half 11 's avonds. (Zelfde dag)

Ik begin wat moe te worden. "Koen zullen we naar bed?" Vraag ik. "Ja isg" Zegt hij. We staan op en lopen naar mijn kamer. Ik pak mijn slaap shirt en ik loop naar de badkamer. Ik kleed me om en ik ga mijn tandenpoetsen. Na 2 minuten spoel ik mijn mond. Dan slik ik de pil nog en haal ik mijn make up eraf.

Als ik klaar ben loop ik naar mijn kamer waar ik koen in zen boxer zie staan.
"Je kan der bij" Zeg ik. "Oke" Zegt hij en hij loopt naar de badkamer. Ik leg onze telefoons aan de lader. Ik ga nog even mijn haar kammen en maak een vlecht. Dan ga ik in mijn bed liggen.

Na een minuut komt Koen de kamer ook weer ingelopen en komt ook in bed liggen. Koen opent zijn armen en ik schuit wat op. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en slaat zijn armen om mij heen.

"Slaaplekker Koen" Zeg ik.
"Slaaplekker Emie" Zegt hij en hij drukt een kusje op mijn haar.
Na een tijdje val ik in slaap. In de armen van wie ik het meest houd~

1992 woorden.
BIZAR!!
Dat andere boek waar ik nog mee bezig ben is bijna af ben nu bezig met het laatste deel.

En zoals afgesproken op Zondag een nieuw deeltje.

En check ook zeker deze mensen want ze schrijven fantastisch boeken.
griepig en koenterreegen

Nou dat was het wel.

De groeton
👋🏻👋🏻

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

8.5K 231 30
Matthy zijn verleden zit hem erg in de weg, en dan met name het verleden met zijn ex vriendinnetje, Mary. Hij had met zichzelf afgesproken nooit meer...
4K 207 18
Stel, je wordt door je vrienden opgegeven voor een televisie programma, terwijl je zelf daar de sociale vaardigheden niet voor hebt. Dit gebeurde bij...
31.4K 1.9K 48
Una secuela de My Living Nightmare. La nada negra que ahora envolvía mi alma era lo único que parecía mantenerme en marcha. El pensamiento de él impr...
DUBBELSPEL. بواسطة M

قصص الهواة

14.3K 283 19
het begon als een grap, maar er is nu geen weg meer terug. "het kan niet, het is onmogelijk." zeg ik tegen mezelf. Maar het gevoel gaat niet weg...