Holy Spirit

Bởi Greyanswer

447K 45.5K 17.4K

Okulun en güçlü alfası Kim Taehyung'un kurdu okula gelen yüzyılın deltasıyla birlikte tuhaf davranmaya başlam... Xem Thêm

1-Delta Jeon
2-Kurban omega
3-kader planları bozar
4-Kur yaptığının farkında bile değildi
5-Hoşuma Gitti
6-İptal olan planlar
7-Rota yeniden oluşturuluyor
8-Huzursuz kurt
9-Özel Bağ
10-Yeni arkadaşlıklar
11-Vita mı?
12-Kim bu lavuk?
13-Sinirlerine hakim olamayan alfa
14-Kontrolsüzlük
15-Bogum ve Doyeon
16-Dişime göre biri
17-Ne zaman söylemeyi planlıyordun?
18-Ya Hep Ya Hiç
19-Çok derin bakışları vardı Jeon Jungkook'un
20-Kremi sürmende yardımcı olabilirim, istersen...
21-Benim için...
22-Sussun kalp atışların, konuşmasınlar.
23-Sana yenildiğini söylemiştim
24-Yaş 20, sana güveniyorum Jungkook
25- Yeşil.
27-Gözlerde saklanan korku ve dehşet
28-Akrebin yelkovana olan muhtaçlığı
29-Saklanan Gerçekler Aslında Yanılgılar
30-Gözlerinin önüne getirdiği suret Vita'ya aitti
31-Yüzleşilen geçmişin intikamı ve getirdiği enkaz
32-Holy Spirit, Kairos.
33-Beni iki defa gafil avladın, sıra bende.
34-Bir bakmışsınız, ölüsünüz.
35- Arkadaşımın içindeki canavar
36-Çıkmaz sokaklarımın yıkılmaz duvarları
37-Ben tuzağın kurbanı sense hatalarının bedeli
38-Enkazımın yüzünde maske
39-Onu öldürmek istedim ama o beni öldürdü
40-Yıldız Tozları ve Dolan Boşluk
41-Hilenin getirileri: Tüm Performansın Çeyreği
42-Kalp atışlarının sesini dinlemek (pt.1)
43-Kalp atışlarının sesini dinlemek (pt.2)
44-Ruhların tamamen bağlanması ve özel sürpriz
45- Unutulan iddia ve kendi ayağına sıkmak
-Final-

26-Yol Kaderimiz Oklar Seçimimiz

10.1K 1.1K 525
Bởi Greyanswer

İyi okumalar, oy vermeyi ve yorum yapmayı unutmayın ✨

*•*•*

26.Bölüm: Yol Kaderimiz Oklar Seçimimiz

İnsan kendine denk birini bulduğunda evinde gibi hissedermiş.

Şu birlikte kaldığımız birkaç günde anladığım bir gerçek varsa o da Jungkook'un harika bir eş olacağıydı.

Sabahları çoğu zaman benden erken kalkıyor, kahvaltı hazırlıyor, hiç üşenmeden masayı kuruyor ve ardından gelip beni uyandırıyordu. Neden beni de uyandırmadın diye kızdığımdaysa "Birkaç kere denk geldim gözlerinin altı mosmor. Uyku problemi çektiğini düşündüğüm için uyandırmaya kıyamadım." diyordu.

Geceleri onu izlemekten uyumadığımı bilmeden yine beni düşünüyordu.

Evi kirli bırakmıyordu mesela. Bir eşyayı yerinden alıp kullandıktan sonra tekrar eski yerine koyuyor, iki günde bir mutlaka etrafın tozunu alıyordu. Buna gerek olmadığını söylediğimde ise ben rahat etmiyorum deyip beni duymazdan geliyordu.

Jungkook başak burcu olmanın hakkını veriyordu gerçekten de.

Onun dışında bana iş yaptırmıyordu, ne yaparsam yapayım izin vermiyordu. Sırtım ağrır tekrar incinir diye resmen ayağa bile doğru dürüst kalkmıyordum onun yüzünden. Ben de ona kızıyordun tabii ki. Nasıl ben yaralıysam sen de öylesin otur artık diye kaç defa kızdım bilmiyorum ama eğer işleri yapmasına izin vermezsem kremi sürmeme izin vermeyeceğini söylediğinde mecburen susuyordum. Ama ben de etraf dağılmasın diye uğraşıyordum böylece o da yorulmuyordu. Sabahları da ondan erken uyanmaya çalışıyordum böylece o uyanmadan kahvaltının bir kısmını hazırlayabiliyordum.

Bu durum genelde bana kızmasıyla sonuçlanıyordu ama duygu sömürüsü yapınca kıyamıyordu. Yani ben kıyamadığını düşünüyordum tabii o uğraşmak istemiyor da olabilirdi.

Kısacası bir haftadır Jungkook bende kalıyordu. Gerçekten evimde hissettmemi sağlıyor fark etmeden bana iyi geliyordu. Ben onun yanıklarına merhem sürüyordum o da benim sırtım için uğraşıyordu. Birbirimizi maddi manevi dengeliyorduk böylece.

Evli çiftler gibiydik işte...

Bu şu anki durumumuza o kadar uyuyordu ki sonsuza kadar bu yıldızlı döngünün içinde kaybolmayı dilemekten kendimi alamıyordum.

Jungkook'la aynı evi paylaşmayı sevmiştim. Bunu o kadar sevmiştim ki Jungkook'u kendime bağlama büyüsü bile yapmak istemiştim.

Çok şükür ki daha o kadar delirmemiştim.

Sonuç olarak koskoca bir haftanın sonunda nihayet ikimiz de daha iyiydik ve okula gitmeye karar verebilmiştik.

Üniversite derslerimi aksatmıştım ama projelerimi tamamladığım için kafam biraz daha rahattı. Okuldan tanıdığım ve aynı dersleri aldığımız birkaç kişiden de gitmediğim günlerin notlarını almış ve boş zamanlarımda ders çalışmıştım.

O yüzden aşırı açığım olduğunu düşünmüyordum. Düzenli ders çalışan biri olduğum için kaçırdığım dersler bana fazla zorluk çıkarmıyordu. Bu dönemin konularını üstten bir kere bitirmiştim zaten.

Okula Jungkook'la birlikte gelmiştim fakat sonradan benim dersliğime gitmem gerektiği için ayrılmıştık ve şu an kendisinin nerde olduğunu bilmiyordum. Ben ise kampüsün  bahçesinde oturmuş kaçırdığım konuların tekrarını yapıyordum.

Şu bir haftanın mutluluğu vardı hala üstümde. O yüzden ders çalışmak bile ayrı güzel geliyordu.

Yakınımdan gelen tanıdık bir alfa kokusuyla kaşlarım çatılırken üzerime düşen gölgeyle birlikte bakışlarımı dibimde dikilen Bogum'a çevirdim. Elini hafif kaldırarak gülümsemiş ve sevimli bir şekilde "Selam." demişti.

Aşırı mutluydum ve şu an moralimi bozmasını hiç istemiyordum.

Bu yüzden de gözlerimi devirip onu görmezden gelerek etrafa yaydığım eşyalarımı toplamaya başlamış ve bu sırada da "Seninle hiç uğraşamam şu an Park Bogum." demiştim umursamaz ve soğuk bir ses tonuyla. Yüzümde mimik oynamıyordu. Bu çocuğa ısınamıyordum. Bu durumda Jungkook'un da etkisi vardı elbette ama kendim de ısınamıyordum bir türlü. Dediğim gibi negatif bir enerjisi vardı, sanki gözleri nereye değerse kötülük oraya dağılacak gibiydi.

Söylediklerimden sonra hayretle gülmüş ve eliyle dudağının kenarını kaşırken "Sakin ol. Sadece konuşmak istemiştim. Ne bu agresiflik?" demişti alaylı bir ses tonuyla.

Biz de çok hevesliydik zaten seninle konuşmaya.

Kollarımı çaprazlarken derin bir nefes alarak "Konuşacak bir konumuz yok bizim. Kendi safına adam arıyorsan benden uzak dur. Senin safına geçmeyi düşünmüyorum." demiştim.

Dudaklarını birbirine bastırarak gülerken yanımıza doğru gelen Doyeon kollarını iki yana açmış ve "Vay canına, şu işe bak ki gözde alfamız da buradaymış." demişti gülümseyerek.

Onun da gelmesiyle iyice bunalırken onları umursamayarak Doyeon'un yanından geçip gitmeyi planlamıştım fakat Doyeon kolumdan tutup beni durdurduğunda dişlerimi sıkarak bekledim. Keskin gözleri gözlerime değerken "Eğer bugün okuldan sonra bizimle gelirsen neden bizim safımızda olman gerektiğini ve Jungkook'un gerçek yüzünü sana gösteririz." Demişti.

Jungkook'un gerçek yüzü mü? Hadi ama bu tür şeyler artık klişe değil miydi? Yeni taktikler denemeleri lazımdı. Şayet şu bir haftada Jungkook'u onlardan daha iyi tanıdığıma yemin edebilirdim. Yaptıkları güç savaşında da her şeyin karşılıklı olduğuna emindim. Jungkook bir şeyler yapmışsa bile bu, onlar hak ettiği için yaşanmıştır.

Sözlerini tamamladığında alayla gülerek bedenimi ona doğru çevirmiş ve yüzümü yüzüne yaklaştırıp "Onun neler yaptığını ve neden yaptığını bizzat kendisinden dinledim zaten. Başkasından dinlememe gerek yok." demiştim.

Aslında Jungkook bana hiçbir şey anlatmamıştı. Blöf yapıyordum fakat bu blöf işe yaramış olmalıydı ki Bogum'un kaşlarının çatıldığını seçebilmiştim.

Tepkisi beni ufak meraka sürüklemişti. Jungkook'u suçlayacak kadar ne yapmış olabilirdi ki? Aslında tamamen blöf de yapıyor olabilirlerdi. Jungkook'un masum birine zarar vereceğine inanmıyordum.

Bedenimi Doyeon'dan uzaklaştırırken bu sefer de Bogum önüme geçmiş ve "Jungkook sana ne anlattı ki? Onun safını mı seçtin yoksa? O mendebur kendi tarafında olmayan kimseye bir şey anlatmaz." demişti sinirle.

Bir taraftar kaybettiği için kendine kızdığına emindim.

Kızabilirdi. Benim de amacım oydu zaten. Bu çocuğa ayrı gıcıktım, sinirinin bozulması bana keyif verirdi.

Ona bir şey demeden arkamı dönmüş ve kampüsüme doğru ilerlemeye başlamıştım.

Arkamdan "Bu konuşma burada bitmez Kim Taehyung. Onun safında değilsin, bunu biliyorum." dediğini duymuştum.

"Bundan bu kadar emin konuşman göz yaşartıcı Park Bogum. Az kalsın ağlıyordum bak."

Yan tarafımdan gelen Jungkook'un alaylı sesiyle adımlarım dururken bakışlarımı ona çevirdim. O da bana bakıyordu. Bakışlarımız kesiştiğinde onu görmenin heyecanıyla az kalsın gülümsüyordum ama çok şükür ki böyle bir şey yaşanmamıştı. Yanıma kadar gelip duran Jungkook, keskin bakışlarını Bogum ve Doyeon'a çevirdi.

Bogum'un gözlerindeki nefreti seçebilmiştim. Jungkook'tan neden bu kadar nefret ediyordu? "Senin safında mı yani?"

Jungkook sesini çıkarmadı.

Onunla bu konu hakkında hiç konuşmamıştık. Bu yüzden de net bir cevap veremezdi.

Sessizlik üzerine Doyeon gülerken "Senin tarafında değil. Değil mi?" demişti alayla.

Jungkook'un yanımda yutkunduğunu seçebilmiştim. Bunun üzerine ikili bize yaklaşırken Doyeon karşıma geçmiş ve Jungkook'a doğru yandan bakarken "Söylesene Taehyung? Kimin tarafında olmak istersin? Belli ki Jungkook kararından pek emin değil gibi." demişti.

Bu soru üzerine durdum. Jungkook'un yanımda gerildiğini hissedebiliyordum.

Tanrı bana nasıl bir kader çizdi bilmiyorum ama bu kaderin içinde yaşadığım iyi kötü her şeyin bir sebebi olduğuna inanıyordum.

Kader uzun bir yolsa nereye gideceğimize karar verdiğimiz oklar da bizim seçimlerimizdi.

Hayatımda seçim yapmam gereken anlarımı saysam bunları toparlamak biraz zor olurdu ama şimdi yapmam gereken seçim uzun zamandır kafamda dönüp duran ve kendini unutturmayan yegane bir seçimdi.

Jungkook'un savaşında onun tarafında olacak mıyım? Yoksa tarafsız kalıp seyirci mi olacaktım?

Onu seviyordum. Ona aşıktım ve onunla bir ömür geçirmek isterdim. Peki onu ölümcül bir rekabette yan yana durup zarar görmeyi göze alacak kadar seviyor muydum?

Sessizliğim Bogum'un hafiften gülmesini sağlarken Doyeon'un bakışları hala Jungkook'taydı.

Jungkook sesini çıkarmadı çünkü lafı bana bırakmıştı. Ben ne cevap verirsem vereyim hesap sormayacağını biliyordum. Bu bana güven veriyordu.

Düşündüm.

Bu sırada bakışlarım Bogum'un bakışlarındaydı.

Ona gülümsedim, bu duruma şaşıran Bogum'un kaşları çatılırken bakışlarımı Jungkook'a doğru çevirmiştim. Onun da bakışları bana döndüğünde "Sanırım ağlaman gerekecek." demiştim.

Bana hafiften gülerken bakışlarımı bu sefer Bogum'a çevirmiş ve "Jungkook'un safına geçeli çok oluyor Bogum." demiştim. Ona doğru bir adım daha atarken Jungkook'un alayla güldüğüne emindim. "Ayağını denk alsan iyi olur. Bundan sonra bize bulaşırken iki defa düşün ve bir daha sakın çevremde dolanma."

Sinirle soluklanan Bogum bakışlarını benden çekip Jungkook'a çevirirken "Taehyung'u kendi safına çekmiş olabilirsin ama Vita hala ortada değil ve ben de onu kendi safıma çekeceğim." demişti. Sonrasında bana son kez bakarak arkasını dönmüş ve Doyeon'la birlikte gitmişlerdi.

Vita...

Vita ortaya çıktığında ne olacağını bilmiyordum ama şundan emindim ki Vita, Jungkook dururken Bogum'u seçmezdi.

Jungkook bu konuda rahat olmalıydı ama asıl sorun şuydu: Vita geldiğinde ben ne yapacaktım?

Vita geldiğinde Jungkook ne yapacaktı?

Vita'yı reddetse Jungkook'a ne olurdu?

Jungkook Vita'yı reddeder miydi?

Ben Jungkook'un hayatında neredeydim ki?

Cevabını bilmediğim çok fazla soru vardı ve bunlar beni içten içe yiyor, tüketiyordu.

Ama bir kere karar vermiştim. Acı çekeceksem bile çabaladıktan sonra acı çekecektim. Hiçbir şey yapmadığım için değil.

Jungkook için çabalamaya değerdi.

*•*•*

KİM'İN ASKERLERİ

Taehyung:
Artık savaştayız arkadaşlar
Hayırlı olsuuun🥳🥳
Kutlarım hepimizi🙆🏻‍♀️

Jin:
Pardon??

Hobi:
Savaş mı?
Kuzey kore mi saldırıyor NOLUYOR
NEDEN HABERLERDE GÖRMEDİM BEN HİÇBİR ŞEY

Yoongi:
Görüldü

Yoongi yazıyor...

Yoongi:
Kabul ettin değil mi?

Taehyung:
Görüldü

Jin:
Neyi

Yoongi:
Taehyung
Kabul mu ettin?

Taehyung:
Görüldü

Yoongi:
Sen
Şaka mı yapıyorsun?

Taehyung:
Hyung...

Yoongi:
Kabul mu ettin Taehyung?

Taehyung:
Görüldü
Kabul ettim

Üç kişi gördü

Hobi:
Siktir

Jin:
Görüldü

Yoongi:
Sen benimle dalga mı geçiyorsun

Taehyung:
Hyung
Üzgünüm ama bu konuda kararlıyım

Yoongi:
ÖLEBİLİRSİN

Taehyung:
Bunu göze aldım

Yoongi:
Görüldü

Jin:
Taehyung...
Bu ciddi bir konu
Bulaşmasan daha iyi olur

Hobi:
Ölebilirsin...

Taehyung:
Görüldü
Bunu göze aldım

Yoongi:
Görüldü
Seni kaybetmek istemiyorum

Taehyung:
Görüldü
Hyung...

Yoongi:
Taehyung
Yapma lütfen
Ben

Yoongi yazıyor...

Yoongi:
Ben dayanamam
Ben seni kaybedemem
Jimin de aynı tehlikenin içinde zaten
Ben

Yoongi yazıyor...

Yoongi:
Lütfem taehyunf

Jin:
Yoongi sakin ol
Bekle yanına geleceğim nerdesin

Yoongi:
Taehyung
Kabul etme
Seviyorsun biliyorum ama lğyfem
Dayanamam

Taehyung:
Hyung...
Jimin sana
yanımda dur dese durmaz mısın?

Yoongi:
Görüldü

Taehyung:
Hiçbir şey yapmadan
Öylece bekler misin yoksa?

Yoongi:
Görüldü

Taehyung:
Elinden gelebilecek şeyler varken
Elin kolun bağlı oturur muydun gerçekten ?

Yoongi:
Görüldü

Taehyung:
Ben söylim
Oturmazdın

Yoongi:
Görüldü

Taehyung:
Şimdi anlıyor musun beni hyung?
O öylece tehlikedeyken ben evimde huzurla uyuyamam
Onu koruyabilecekken bunu yapamam

Jin:
Taehyung...
Ya vita?

Taehyung:
Görüldü
Bilmiyorum umrumda değil
Jungkook'un yanında olmak istiyorum

Hobi:
Ya sana bir şey olursa?

Taehyung:
Hyung
Hiç yoktan bir hiç uğruna olmaz

Zaten arkamdan ağlayacak yasımı tutacak kim var ki

Yoongi:
Ben
Ben varım geri zekalı
Jin var hobi var

Taehyung:
Ben

Taehyung yazıyor...

Yoongi:
Sus
Umrunda bile değiliz şu an zaten

Üç kişi gördü

Taehyung yazıyor...

Taehyung:
Hyung o nasıl laf
Nasıl söylersin böyle bir şeyi

Yoongi:
Yalan mı?
Jungkook için kendini harcıyorsun
Bana bir şey olursa arkamdan yas tutacak kimse yok diyorsun
Umrumda mıyız gerçekten?

Taehyung:
Hyung...
Onu seviyorum

Yoongi:
BİLİYORUM
kahretsin ki biliyorum
Onu seviyorsun
Ona zarar gelsin istemiyorsun
Yanında olmak istiyorsun
Ama taehyung

Yoongi yazıyor...

Yoongi:
Taehyung sana bir şey olursa
Dayanamam
Yapamam

Zaten jimine her an bir şey olacak diye tetikteyim
Senin için de endişelenmek beni öldürür

Taehyung:
Görüldü

Taehyung yazıyor...

Taehyung çevrimiçi

Yoongi:
Anlamıyorsun değil mi...

Taehyung:
Dikkat ederim
Bana hiçbir şey olmaz ki

Yoongi:
Görüldü
Pekala

Yoongi yazıyor...

Yoongi:
Zaten jimin için düşünüyordum
Madem sen giriyorsun bu tehlikeye
Ben de boş duramam
Jungkook'a söyle
Ben de dahilim bu savaşa

Taehyung:
Hyung hayır
Olmaz
Bu

Taehyung yazıyor...

Yoongi:
Sus
Bu konuda konuşma hakkın yok
Sen nasıl benim dediklerimi umursamıyorsan
Ben de seninkileri umursamıyorum.

Taehyung:
Ama hyung

Jin:
Ben de dahilim o zaman

Taehyung:
Görüldü

Hobi:
En başta demiştik zaten
Dahil olursan dahil oluruz.

Taehyung:
Lütfen
Yapmayın

Yoongi:
Sen mi söylersin Jungkook'a biz mi söyleyelim?

Taehyung:
Görüldü

*•*•*

⚠️ Dikkat delta çıkabilir ⚠️

Namjoon:
Jungkook
Taehyung bizim safımıza geçmiş?

Jimin:
Ben de duydum bunu

Jungkook:
Görüldü
Safıma geçmeyi kabul etti
Doğru duymuşsunuz

Namjoon:
E süper
Okulun en güçlü alfası artık safımızda

Jungkook:
Görüldü

Namjoon:
Jungkook?
Bir sorun mu var?

Jungkook:
İstemiyorum

Namjoon:
Ne?

Jungkook:
Taehyung'un bu savaşa girmesini istemiyorum

İki kişi gördü

Namjoon:
En başta sen istiyordun bunu

Jungkook:
Biliyorum
Ama şu an istemiyorum

Jimin:
Neden?
Ne değişti

Jungkook:
O

Jungkook yazıyor...

Namjoon:
Tanrım Jungkook
Başından beri bunun için uğraşıyorsun
Ne fikrini değiştirdi

Jungkook:
Ona olan duygularım aynı değil

İki kişi gördü

Namjoon:
Siktir
Peki ya Vita?

Jungkook:
Vita umrumda değil namjoon
Taehyung bana huzuru tanıttı
Onunla öğrendim ben çoğu şeyi

Namjoon:
Ama vita ruh eşin
Onu reddedersen ölürsün

Jungkook:
Görüldü
Bunu göze aldım

İki kişi gördü

Jimin:
Ne zamandır

Jungkook:
Hastaneden çıktıktan sonraki gün
Evine gittiğim zamandan beri

İki kişi gördü

Jimin:
Teklifi kabul etmiş
Nasıl vazgeçecek?

Jungkook:
Ben onu bu şeye dahil etmedikçe
O da dahil olamaz

Namjoon:
Siktir ya
Olaylar karışıyor
Biz bu okula vita için gelmedik mi abi?

Jungkook vitayı reddedersen vita karşı tarafa geçer biliyorsun değil mi?
Bunun senin için ne kadar tehlikeli olduğunun farkında değil misin gerçekten ??

Jungkook:
Farkındayım

Namjoon:
Peki ne yapacaksın bu durumda geri zekalı

Jungkook:
Aklımda bir şeyler var
Bana güvenin yeter

İki kişi gördü

Jimin:
Umarım sonu kötü olmaz jungkook

Jungkook:
Görüldü

*•*•*

Yarasaran:
Jungkook

Kalp kazandı:
Efendim güzelim

Yarasaran:
Görüldü
Güzelim mi|
GĞZELİM Mİ|
Güzeli🥺🥺|
Ben mi|
GÜZELİ VEN MİYİM|
😭😭|
Jungkook'un güzeli Taehyung 🙆🏻‍♀️|

Kalp kazandı:
Taehyung?
Ne yazıyorsun iki saattir
:)|

Yarasaran:
Hüh sakiniz |
GĞZELİ😭|
Ben aslında şey için yazmıştım
Hani demiştin ya bana
Kurdumla aramdaki problemleri çözmek için yardım edecektin
Ne zaman bu konu hakkında konuşuruz diyordum

Kalp kazandı:
Görüldü
Aslında taehyung
Bunun için sana yine yardım ederim ama

Kalp kazandı yazıyor...

Yarasaran:
Ama?

Kalp kazandı:
Taehyung
Bu olaya karışmanı istemiyorum açıkcası

Yarasaran:
Görüldü
Anlamadım
Neden?

Kalp kazandı:
Tehlikeye girmeni istemiyorum
Bu olayın dışında kalsan daha iyi olur

Yarasaran:
Görüldü

Kalp kazandı:
Anlıyorsun değil mi?

Yarasaran:
Hayır?
Bunu kabul etmiyorum

Kalp kazandı:
Taehyung...

Yarasaran:
Jeon
En başından beri senin safında olmamı istedin
Ve ben de kabul ediyorum şimdi
Bu kadar bitti
Vazgeçemezsin şu an

Kalp kazandı:
Ben istemediğim sürece olaya dahil olamazsın biliyorsun değil mi?

Yarasaran:
Biliyorum
Ama sen benim kim olduğumu unutmuşsun jungkook

Kalp kazandı:
Görüldü

Yarasaran:
Eğer sen beni kendi safına almazsan
Bogum'un safına casus olarak sızarım
Yani her türlü kendimi bu olaya bulaştırırım

Kalp kazandı:
Görüldü

Kalp kazandı yazıyor...

Yarasaran:
Hangisini tercih edersin Jungkook?

Kalp kazandı:
Görüldü
Siktir ya|
Dişime göre biri derken şaka yapmıyordum|

Yarasaran:
Ben de öyle düşünmüştüm :)
Aynı evdeyiz zaten
Yarın şu kurt için yardım edersin artık💗

Kalp kazandı:
Gerçekten sjşaöxhslmxhx|
Kafayı yicem...|
Nasıl beni böyle kolayca alaşağı edebilirsin|
Ne olursa olsun bu savaşta zarar görmene izin vermeyeceğim Kim Taehyung|
Sen inatsan ben daha inadım|
Görüldü

-BÖLÜM SONU-

Şu bölümü yazana kadar öldüm öldüm dirildim...

Bölüm nasıldı?

Yoongi ve Taehyung arasındaki gerilim hakkında ne düşünüyorsunuz?

Taekook ilişkisi hakkında düşünceleriniz neler?

Kendinize dikkat edin, sizi seviyorum💜
-Satürn

Đọc tiếp

Bạn Cũng Sẽ Thích

11.9M 580K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
223K 20.7K 27
010 ***: hamileyim jungkook: sen kimsin
238K 22.5K 24
Jeon Jungkook, 20 yaşına gelen herkesin dolunay gecesi kurt cinsiyetini ôğrenmesi şerefine düzenlenen baloda, kardeşinin kurt cinsiyetini kutlamaya g...
395K 36.4K 33
taehyung sevgilisi jeongguk için yaptığı öpücüklü gömleği yanlışıkla ikizi jungkooka vermişti. 051223 140124