Amnesia

By Alexannndrrra

3.3K 316 29

Isabelle o fata care in urma uni accident rutier a devenit amnezica, nu isi mai aminteste nimic din cine este... More

Prolog
Amnezie
Minciuna
Shane
Adevărul
Rapire
Patru luni
Noaptea din club
Adevarul inceputului
Fuga
Inapoi

Razbunare

214 29 1
By Alexannndrrra


M-am uitat la el si am dat din cap aprobator inainte sa lesin, era prea mult...

M-am trezit intr-o camera normala total diferita de cealalta incapere in care am fost tinuta, am ridicat in picioare cu o durere groaznica de cap, si ameteala,incercam am facut un pas si imediat am auzit o voce din spatele meu.

-Daca mai faci un pas vei cadea.

M-am intors si l-am vazut pe Eros stand pe un scaun ,el ma aduse aici ma luase de acolo si ma aduse aici, imi aduc aminte ca ma intrebat daca tatal lui ma aduse acolo? Michael era tatal lui? Nu, era clar totul acum.

-Nu ma intereseaza.

La auzul cuvintelor mele sa ridicat de pe acel scaun si sa indreptat spre mine m-am tras in spate cativa pasii, era fiul unui criminal era la fel ca el, doar se folosea de mine la fel ca tatal lui.

-Nu ma atinge.

Era surprins de cuvintele mele, habar nu am ce avea de gand sa faca dar sigur nu ceva de bine pana la urma era fiul unui criminal.

-Daca as fi vrut sa iti fac rau nu te luam de acolo.

Da cum sa nu, alta vrajeala de-a lor nu ma incred nici macar un pic in cuvintele lor erau niste criminalii cu sange rece, omorau oamenii nevinovatii fara sa clipeasca, probabil asta aveau de gand sa imi faca si mie.

-Nu te cred.

Si-a pus mainile in sold si sa uitat la mine exasperat.

-Cum te pot convinge ca spun adevarul?

Nu putea, nu el , nimeni nu putea nu il credeam si nici nu aveam de gand nu pe el , daca aveam sa il cred avea sa imi demonstreze ca faceam o mare gresala crezandul, dar nu.

-Nu poti, acum lasa-ma sa plec.

Zic in timp ce ma indrept spre usa am pus mana pe clanta si am deschis-o dar imediat ma tras inapoi si-a inchis usa.

-Esti nebuna? Daca te vede cineva te duc inapoi.

Aha, avea sa o faca chiar el cand nu aveam sa ii mai fiu de folos, doar se supunea regulilor taticului sau, asa erau totii care proveneau din familii bogate si mai noi cu organizatii ilegale.

-O sa ma duci chiar tu cand o sa te saturi sa ma violezi si nu o sa iti mai fiu de folos.

Pe fata lui se citea surprinderea, cat de usor ii era oare sa se prefaca ca nu e ca tatal lui, cat de usor ii era sa pacaleasca oamenii, poate pe ei ii pacalea dar cu mine nu avea nici o sansa, statea de vorba cu un detectiv de minciunii profesional.

-Asta crezi tu?

De ce era asa surprins? Ce era mai mult de crezut, doar nu avea impresia ca o sa cred ca e un binefacator credincios, se vedea de la o posta ca era la fel ca tatal lui.

-Ce te ai fi asteptat sa cred ca esti un binefacator credincios? Lasa-ma sa plec.

Am zis in timp ce ma intindeam spre usa, imediat a pus mana pe usa pentru a nu o putea deschide, exact la ce ma asteptam, acum mai urma doar agresarea.

-Nu ai cum sa iesii din casa asta fara sa fi vazuta, asta doar daca nu ma lasi sa te ajut.

A, deci acum se prefacea ca e un binefactor ca mai apoi sa ma duca direct la tatal lui, si sa sfarsesc omorata sau chinuita din cauza tatei care se incurcase cu acest clan.

-Deci acum o sa te prefaci ca esti un binefacator?

Il intreb cu sarcasm in voce in timp ce el ridica mirat si surprins din sprancene, durerea mea de cap era tot mai chinuitoare, m-am dezechilibrat si m-am sprijinit de un perete ca sa nu cad.

-Din cate se pare, abia te poti tine pe picioare deci vei avea nevoie de mine ca sa ieisii de aici, mai bine mai lasa sa te ajut in loc sa ajungi din nou in mainiile lui Michael.

Nu aveam de ales, trebuia sa il las sa ma ajute ramane de vazut daca chiar ma va ajuta sau ma va duce direct la tatal lui, sper sa spuna adevarul cand zice ca ma ajuta insa ma indoiesc ca un om ca el ar putea fi sincer vreodata in viata cu cineva.

-Bine.

Zic in timp ce ma uit la el, imediat ma prins de mana si ma tras in partea cealalta a usii, apoi ma privit si mi-a spus.

-Trebuie sa ne miscam repede, astfel vom fi prinsii de paznicii, Michael nu e aici deocamdata dar va ajunge in curand.

Am dat aprobator din cap iar apoi sa intors spre usa si a tras cu ochiul la situatia de afara, a deschis larg usa si ma tras dupa el pana cand am iesit pe un hol lung, apoi am traversat tot holul cu pasii rapizi pana cand am ajuns la niste scarii, le-am coborat si-am ajuns pe un alt hol lung, ne-am ascuns dupa colt, apoi a tras iar cu ochiul in incaperea la care ducea holul, ma prins de mana si ma tras dupa el pana cand am ajuns intr-un living,m-am fortat sa imi fac picioarele sa functioneze, am ajuns pe un alt hol lung la alte scarii, le-am coborat si pe acestea si am ajuns undeva la subsol, unde parea a fi un garaj plin cu masinii, un miros de fum si de tigarii era in tot garajul, si daca mai stateam mult avea sa mi se faca rau de la miros, ma traas dupa el si eu incercam sa nu ma impiedic, am ajuns la o masina un range rover negru, a deschis usa si mi-a facut semn sa intru, am intrat in masina iar apoi a venit si el imediat, a pornit in viteza si a iesit din garaj, imediat sa facut intuneric in toata masina, nu intelegeam de ce, iar dupa cateva minute era din nou lumina, cred ca eram departe de aceea casa. Dupa douazeci de minute am ajuns in fata casei mele.

-Deci mai sunt asa rau pe cat credeai?

Facuse asta crezand ca o sa imi schimb parerea? Se inselase, parerea mea era aceeasi nu se schimbase deloc, habar nu am de ce ma ajutase dar cert era ca el si tatal lui puneau ceva la cale, asteptam in orice secunda sa apara tatal lui de undeva.

-Nu stiu de ce mai ajutat, dar daca crezi ca mi-am schimbat parerea te inseli, sigur tu si Michael ati pus ceva la cale, pa.

Ii zic inainte sa ies din masina, ma indreptam spre intrarea in casa, am deschis usa si inspectam sa nu care cumva sa ma prinda cineva ca intru in casa, dar prea tarziu cand am auzit vocea mamei in spatele meu.

-Isabelle...unde ai fost? Ne-ai speriat groaznic.

Ma intreaba mama in timp ce se apropie de mine, m-am dat un pas in spate chair daca isi facuse griji pentru mine era aceeasi persoana care ma mintise in cel mai urat fel.

-Am fost pe aici, oricum nu e treaba ta.

Ii zic cu indiferenta in timp ce ma uit la ea iar ea se uita la mine suparata, si trista.

-Ma duc la mine in camera.

M-am intors si am plecat la mine in camera, am deschis usa camerei mele si-am intrat apoi am inchis usa, m-am lasat jos langa pat si mi-am pus mainile in cap, durerea de cap era din ce in ce mai insuportabila, ce bagase aia in mine? m-am ridicat si m-am dus in baie unde am facut un dus rece care ma mai trezit putin la relalitatea dureroasa, m-am imbracat in pijamale si m-am dus in bucatarie sa caut niste pastile pentru durerea de cap, am deschis frigiderul si-am gasit un paracetamol, l-am luat si l-am inghitit cu putina apa iar apoi m-am intors la mine in camera unde m-am pus in pat si am adormit instant, voiam sa uti to ce se intamplase in ultimele ore.

Dupa patru luni

Dupa o cearta monstru cu mama pe tema reintoarcerii mele la liceu, nervoasa fiind si vrand sa ma razbun, am decis sa plec de acasa si sa fac ce face orice adolescent normal pe la spatele parintilor, m-am imbracat intr-o rochie purpurie scurta si mi-am luat niste sandale cu toc de doisprezece negre, m-am machiat si mi-am ondulat parul,iar apoi am folosit vechea mea metoda de a iesi pe geam pentru a nu fi prinsa, aveam noroc ca camera mea nu era la etaj deoarece nu mi-ar mai fi fost asa usor sa ies din casa fara sa fiu vazuta sau prinsa in flagrant, bineintels ca nu era la fel de usor sa iesi pe un geam cu tocuri de doisprezece si cu o rochie scurta, intru-un final am reusit sa ies pe geam si am constat ca afara era mai frig decat crezusem initial, era abia inceputul lunii noiembrie dar Iarna parea ca a ajuns mai devreme in Detroit, dupa ce am iesit din cartier am luat un taxi care urma sa ma duca la club, asta da razbunare pentru mama , as vrea sa ii vad fata cand va intra la mine in camera si nu ma va gasi acolo. Ma aflam pe ringul de dans, dansand cu un tip, deja ma dureau picioarele ma aflam in club de vreo doua ore, doua ore in care eu doar dansasem si picioarele mele aveau sa cedeze daca nu luam o pauza in cel mai scurt timp, dupa ce sa terminat piesa m-am dus sa ma asez pe o canapea din incapere, in fata mea pe masa era un pahar cu Whisky, l-am luat si am baut din el, persoanelor cu probleme precu comotile cerebrale , amnezie sau hipoxie cerebrala nu le era deloc recomandat sa consume alcool dar merita sa imi asum riscul pentru a o enerva pe mama si pentru a ma razbuna, cel mai probabil dimineata avea sa imi para foarte rau dar acum voiam sa traiesc momentul din plin, m-am ridicat de pe canapea si m-am dus inapoi pe ringul de dans cand am auzit o piesa ritmata in boxe,mai multe fete si baietii erau in club distrandu-se si dansand impreuna cu mine pe ringul de dans. Trecuse inca o ora pe care am petrecut-o dansad si avand grija sa imi disrtug picioarele, oare ce a fost in capul meu de mi-am luat tocuri de doispe? Imi faceam loc printre multimiile de tinerii dansand sa ies de pe ringul de dans, dar imediat am simtit cum m-am ciocnit de cineva? Se putea sa nu se intample macar o data? Imediat ce mi-am restabilit echilibrul pe picioare mi-am ridicat privirea si m-am uitat la persoana de care ma ciocnisem, era un baiat, din fericire nu mi-a zis nimic doar sa tras din calea mea parca ferindu-se de mine, nu i-am mai acordat atentie si mi-am continuat drumul pana la o canapea pe care puteam sa ma odihnesc putin, m-am asezat pe canapea si de pe masa am mai cules un pahar de whisky, m-am odihnit cat timp am baut acel pahar de whisky iar acum ma aflam din nou pe ringul de dans, dansand, dansam cu un tip care imi parea foarte cunoscut insa nu stiam de unde sau de ce?, nu cred ca il mai vazusem niciodata in viata mea insa imi parea foarte cunoscut, probabil e din cauza ca creierul meu incearca sa creeze amintiri care nu exista in realitate sau poate era din cauza alcoolului , cel mai probabil a doua varianta,era cu mult mai plauzibila decat prima.

Era in jur de sase dimineata si ma aflam in camera mea, abia ce am ajuns acasa si incercam sa caut patul prin bezna din camera, m-am impiedicat de ceva si aproape ca am ajuns pe podea, din fericire am gasit patul si m-am urcat in el apoi am tras plapuma peste mine. Am simtit cum o lumina puternica imi intra in ochii si i-am deschis imediat, oh...firar, jaluzele nu erau trase, sau defapt le ridicase mama care acum si-a luat cana cu cafea de pe birou si-a venit spre mine, iar apoi am simtit ceva rece instant, se pare ca in acea cana nu se afla cafea ci apa rece ca gheata pregatita pentru mine, am sarit din pat ca arsa si am tipat la ea.

-Ce e in capul tau?

Am intrebat-o urland scoasa din sarite deoarece a trunat acea apa rece pe mine.

-Hai trezirea, mergem la medic.

Continue Reading

You'll Also Like

17.3K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
110K 4.1K 51
"Inghit în sec și îmi simt gura uscata.[...] Abia acum ii vad chipul vulnerabil. Pana acum era doar un băiat cuceritor care dădea pe spate orice fata...
8.6K 516 21
Ash Black printul mafiei Italiene și viitorul Capo del Capi, cunoscut pentru cruzimea și sutele de crime dar și de carisma cu, care cucerește sute de...
34.4K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top