WATTPAD'DEKİ EN İYİ KİTAPLAR

By a1zazaza2

23 3 0

tamamlanmış ve benimde beğenerek okuduğum kitapları burada paylaşıcam . okuduğunuza asla pişman olmuyacaksını... More

VALİNİN OĞLU
GİRDAP

SÖZ DİNLEMEZ YÜREĞİM

12 1 0
By a1zazaza2

Bir iskoç masalı ..aşk ve sabır hikayesi.

Dikkat!!! karakterler birbirlerine acı çektirmezler..

İskoçya'nın sürekli olarak işgal altında olduğu dönemlerde David , topraklarını korumak ve krallığını sürdürebilmek için sadakatle ve kanının son damlasına kadar savaşacak askerlerin her birine ihtiyaç duyuyordu.

Bunlardan en ünlüsü ise Kürt lakabıyla bilinen topraksız bir Norman olan Graham Warren 'di.

Anne tarafından soyu iskoçlara dayanan , baba tarafı ise her bir kemiği Norman olduğunu bilerek yetiştirilen Graham , İskoçlardan ölümüne nefret etmektedir . Çünkü bir savaş meydanında babasını ve ağabeyini kaybettiğinde iskoçlara karşı savaşıyorlardı.

Fakat bir gün Kraldan aldığı mektupla bir iskoç'a ömür boyunu prangalayacağını öğrendiğinde ise müstakbel gelininden ölümüne nefret etmişti .

Alissa McAlister , küçük yaşta canavarla tanışmış , üç onurlu ağabeyin gözbebeği olarak fakat büyük acılarla yetişmiş bir genç kızdı.Ne Normanları biliyordu ne de onlardan nefret etmeyi.

Şimdi vaftiz annesi kraliçenin kendisi için seçtiği Norman'la evlenmezse çok sevdiği ağabeyi Royce'un büyük oğlu Gregory henüz altı yaşında olmasına rağmen saraya çağırılıcaktı.

Alissa ailesini bu imtihanla dınamaktansa Norman'la evlenmeyi kabul edecek miydi ?

Yazar : preminperisi

+18 BULUNUR .




Continue Reading

You'll Also Like

1M 56.1K 42
Evin ise yediği tokatın şiddetiyle yere düşmüştü. Dudağının kenarı yeni bir darbe alırkende Kazım Ağa saçlarından koparırcasına tutup Evin'i kaldırmı...
114K 2.2K 44
En yakın arkadaşımın abisi mi? Beni gerçekten seviyor muydu? Peki ben ona karşı birşeyler hissediyor muydum? Uyarı: küfürlü ve +18 sahneler vardır.
2M 135K 30
Onların kaderi yıllar önce yaşanmış tek bir gece sayesinde birleşti. Bir anda karşısına çıkan ve peşini bırakmayan Atmanlı aşireti genç kızın bütün s...
346K 13K 62
Bir hastasına iyilik yapmak isteyen Ahu, hastane kayıtlarından aldığı numarayı yanlış girip bir komutana yazarsa ne olur? Nerden bilebilirdi ki bu ka...