Presuda je... Ljubav🔚

By Senka_22_6_

21.7K 2K 544

Lorena je napravila kazneno djelo za koje je čeka suđenje. Večer prije tog dana učinila je nešto što nikada n... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
Epilog

15

958 93 21
By Senka_22_6_

Usta su mi puna njene meke kože i okusa kokosa koji me odvaljuje od zemlje. Do sada sam samo volio prokleti kokos, sada ga obožavam i evo uvrštavam u svete biljke, jer nemoguće da nešto tako prosto kao miris kokosa može čovjeku mozak da zavrne i da nije s neba poslano. Nema milimitera na gornjem dijelu tog prekrasnog, vrelog tijela koje nisam prešao, a onda sasvim lagano sa dva prsta otkopčam njen čipkast grudnjak, jer Bogu dragom hvala otkopčava se od naprijed. Raspe se na dvije strane, a te okrugle, nabrekle maline na njenim grudima okružene taman savršenim rozikastim krugom zaslijepe me k'o jelena farovi auta u sred noći na pustoj, šumom okruženoj cesti. Pređem usnama po jednoj, pa po drugoj, ona zastenje. Tu smo znači. Prvo nježno, malo jednu, malo drugu, a onda lagano zasišem i stegnem ih usnama. Izvije tijelo u luk, trbuhom dodirne moj. Zavrti mi se u glavi od osjećaja njenih grudi u mojim ustima, osjećam kako mi se gaće doslovno deru, da mi muda probijaju sve prepreke navučene na njih.

Otkopčam hlače, pridignem se nekako nespretno, pa svučem sve sa sebe. Da mi je netko rekao da je u ovom položaju moguće sa sebe svući hlače, gaće i čarape odjednom rekao bih mu da je lud, ali evo me, k'o od majke rođen. Ona zahvati rub gaćica želeći ih svući, ali je zaustavim.

- Ne, ne... Ostavi. Ništa ne diraj. Nisam se ja džaba prijetio ovih dana, i ovo si mi sad sve ukvarila, ali opraštam ti samo jer sam sretan što si pala kao kruška i što ti, koja si odbijala ovaj seks želiš još i više od mene.

- Ne znam zašto još uvijek pričaš Monroe, zašto ne nasavljaš gdje smo stali?

- Samo ti mene pusti. Nažalost sada nećeš dobiti sve kako spada, ali druga tura će ići baš onako ko sam planirao.

- Dogovoreno, sad prestani da pričaš, dolazi ovamo! - uhvati me za ruke i povuče nazad na sebe, zarobivši me cijelog nogama. O, da to malo tkanine zaista sad već previše smeta. Iskobeljam se iz stiska, pa krenem jezikom prelaziti po donjem dijelu njenog trbuha. Spuštam se niz bedra, širi ih i otvara nudeći se, pa može li me još više zapaliti; ajme meni lava suklja iz mene. Utiskujem mokre i užarene poljupce svuda krećući izvana ka unutra. Ja mogu da se stisnem još malo i da ovo čudo držim napeto na maksimalu, uživajući u svemu što je preda mnom i ispod mene, a kako mi se čini ona tu kontrolu nema. Uzdasi su oj sve glasniji, tjielo sve nemirnije, željnije, vrelije.

- Monroe, ako odmah nešto ne učiniš ja ću ispasti zadovoljena, a ti dignutih muda.

- Netko je nestrpljiv osjetiti ta muda koja si nekidan sprdala? Cccc Ljepoto vidiš kako se to sve obije o tu lijepu glavu.

- Liam... Ili me jebi ili odlazim!

- Isuse kakva promjena! - nasmijem se zadovoljno, znao sam da će tako biti. Toliko je kudila sve što sam govorio, a nisam li joj obećao Petak koji će pamtiti? Seks koji će pamtiti? Koji će joj se svidjeti do ludila? Jesam, a ja obećanja ispunjavam. - Divljakušo! - sagnem se nazad i zakačim zubima to malo čipkaste tkanine koje je pokriva. Trgnem naglo glavom i zvuk cijepanja odjekne kroz sobu. Njen uzdah ga poprati, prstom strgnem ono što je ostalo na njoj.

- Isuse kući ću bez gaćica! - zakuka kroz smijeh, nemam pojma kakvu kuću spominje, odavde neće tako skoro izaći. Prsti mi prelaze njenim vrelim središtem uzdiše i izdiže tijelo, opija me kao najžešći alkohol. Milujem je polako, pa malo brže i jače, a kada osjetim da je već dogorjelo do kraja spustim glavu pa snažno zasišem njeno meko i nabreko meso. Vrisne i jaukne u isto vrijeme kada mi jezik pređe tom prezrelom breskvom.

- Liaaaam!!!

- Reci Ljepoto!

- Mrzim te! Mrzim koliko je ovo dobro.

- Naravno da jeste. - cijelim jezikom pređem po njoj, uzadhne glasno, ponovim još jednom, pa kada shvatim da je već blizu, ne upozorim ništa samo se do kraja zavučem u nju.

- O, jebote!! - procijedi kroz stegnuto grlo, pa me obuhvati nogama. Napadam joj usne i krećem se brzo u njoj, možda i brže nego bih trebao, ali sada je tako, drugi put će biti lakše. Nokti joj prave štrafte po mojim leđima, ne smeta mi ni malo, jer ljepotu koju mi njena nutrina trenutno pruža neće omesti nikakav bol. Izdiže se u trenutku kada joj tijelo doživljava vrhunac, doslovno je držim u rukama i osjećaj je neopisiv. Da, imali smo seks, osjetio sam je one večeri, ali ovo je nešto posve drugo. Kao prokleti pas dobijem poriv da obilježim ovo kao svoj teritorij da se svaki koji se pribiži automatski odmakne osjećajući mene tu, svuda po njenom tijelu.

Prelijepa je dok joj krv udara u obraze, dok uzdiše i smije se u isto vrijeme. Od pogleda na nju i osjećaja stezanja koji me obavija unutra zarežim neka sam proklet i pustim da me orgazam odbaci u tri materine negdje u vasionu. Stežem je za kosu dok nijedno ne prestaje da se pomjera, dok dišemo kao da smo se davili satima pod vodom i uspjeli isplivati na površinu.

- Jeboteee!!! - zavapi pa zabije nokte u moje meso još jednom se stežući oko mene. Umrem. Svega mi umrem od sreće što se ovo događa, što joj je moje tijelo ovo priuštilo. Zadihana, nasmijana i iscrpljena samo osloni čelo na moje i ljubi mi korjen nosa.

- Ovo...

- Aha...

- Ja sam...

- Znam.

- Ovo je prvi put...

- Vjerujem. - shvaćam da nijedno nije u stanju puno da govori, jer gledamo oboje zraka udahnuti ako je moguće što više. Malo je podignem i izvučem se iz nje svjestan da sam napravio ono što sam poželio. Nisam zapišao mjesto kao pas, ali sam ostavio veliki dio sebe u njenoj nutrini.

- Lorena, jesi... Jesi rekla da se štitiš?

- Sad me to pitaš?

- Jebi ga.

- Štitim se, dobro je. Ništa drugačije nego prvi put, zar ne Monroe?

- Pa, ja bih rekao da je bilo mnoooogo drugačije. - opali me po ramenu.

- Mislila sam na naš goli seks.

- I opet, jebi ga, ali nisi mi baš dala mnogo opcija, ni vremena da djelujem kako treba. Idući put ću...

- Idući put isto tako. Ne mijenjaj ništa. - ljubim joj bradu, pa usne, ruke su mi u njenoj kosi.

- Savršena si. Predivna.

- I ti si.

- Ma, znam to.

- Manijače! - opet me čvakne, pa se nasmije. - Žao mi je što sam glumila budalu. Oprosti. Nadam se da me razumiješ. Tko se jednom gadno opeče puše i na hladno.

- Razumijem i zaboravi na to. Tako je trebalo biti.

- Ovo je bio odličan seks Gospodine Monroe. Sudac. Druže.

- Svaki seks sa mnom je odličan Gospođice Batista. Lorena. Divoto.

- Moram se složiti. Doduše moramo ponoviti da se uvjerim da ovo nije bila samo slučajnost ili sreća, ali evo vjerujem ti. - zagrizem joj usnu onako nježno pa je odmah zatim poljubim.

- Napunit ću kadu, onda večera, onda si opet moja.

- A, je l'?

- Da. I zaboravi na ideju da ćeš danas ići kući bez gaćica. Da ćeš danas ići kući uopće.

- Kako to misliš? Zatvorit ćeš me ovdje i odvaljivati od savršenog seksa danima?

- Odlična ideja.

- Budalo!

- Neću te zatvoriti ti sama nećeš htjeti otići. A ja ću uživati u svakoj sekundi provedenoj s tobom.

- Zašto?

- Zato što mi se sviđaš više od ijedne žene ikada.

Topla voda sa puno pjene klizi m niz kožu. Gledam ga kako dohvaća ručnike iz ormarića, stavlja ih na vješalicu, a zatim zakorači unutra, u punu kadu. Sigurna sam da nije najljepši muškarac na ovom svijetu, ali u ovom trenutku on po meni ponosno nosi tu titulu. I ta sijeda kosa, previše raščupana i prerano sijeda za njegove godine, i to što bi mogao nabaciti koju kilu na to svoje veliko, dugačko tijelo sada potpuno padaju u zaborav jer u mojim očima dok se tako smije i osmjehom osvjetljava polumračnu kupaonu sve njegove sitne mane padaju u zaborav. Liam Monroe ovog je trenutka definitivno najljepši muškarac na svijetu.

Primiče se, uzima mi ruke pa prstom prelazi cijelom dužinom ruke, a onda dođe do vrata pa iskoristi i ostale prste i privuče mi glavu svojoj. Lagani dodir njegovih usnana dovoljan je da se privučem više njemu, koljena nam nekako nespretno stoje, ali nebitno je. Kosa mi je mokra i teška, skuplja je u šaku i drži dok me ljubi. Da mogu cijela bih mu se u usta zavuka, prijaju mi toliko da ne mogu to da opišem. Oslanja čelo na moje i smiješi se.

- Vidiš dušo, parfemi sa feromonima su potpuno nepotrebni. Mi se privlačimo bez ikakve kemije. - Ustanem pa se namjestim i sjednem mu u krilo. Osjetim ga na sebi, osjetim da mu prijam, pa spustim ruku u vodu i krenem ga milovati.

- Lorena, nemoj da...

- Šuti... - usne mi klize njegovim vratom, dok mi dlan klizi njegovim udom, lagano, nježno, gore, dolje. Zastenje glasno, ubrzam ritam, pa se izdignem i sjednem upijajući ga cijelog u sebe.

- Jebeno, k vragu! Ovdje je tako neudobno.

- Nije. Šuti samo. - jeste, prokleto je neudobno zbog naših nesretnih i dugih nogu, ali dovoljno je mjesta da se mogu pomjerati pa to i učinim. Polako, lagano, nekoliko puta, ljubim ga i grizem mu usne i vrat.

- Obožavam te! Prokleto te obožavam! - njegov glasan uzdah i ono dugo ahh dignu mi sve dlake na tijelu. Ubrzam i dok osjećam kako se trza u meni, izvijem glavu u nazad dok opet vidim zvijezde. Totalno sam prolupala.

Continue Reading

You'll Also Like

9.3K 1.1K 11
Osam godina nakon odlaska iz rodnog sela Dušan Milić vraća se u porodičnu kuću proslaviti Novu Godinu i Božić sa svojima. Jednom je otišao nesrećan i...
4.9K 127 13
Ona obična djevojka koju ne zanimaju dečki ni izlasci. Škola joj je na prvom mjestu. On playboy kojeg s druge strane uopće ne zanima škola. Voli izla...
55.3K 4.5K 16
Bio sam na vrhu svijeta. Imao sam sve. A onda je došao trenutak kada se sve srušilo... Nakon što sam se probudio i shvatio da sam dobio još jednu šan...
11.7K 1.9K 30
Love/Mistery Jedan brat je ubica, drugi je svećenik. Jedan živi po Božjim zakonima, drugi vjeruje da ih u njegovo ime sprovodi na zemlji. Dok su b...