is it the kisses for me? - tk...

By iuwcherry

419K 38.2K 8.7K

taehyung sevgilisi jeongguk için yaptığı öpücüklü gömleği yanlışıkla ikizi jungkooka vermişti. 051223 140124 More

birinci
ikinci
üçüncü
dördüncü
beşinci
altıncı
yedinci
sekizinci
dokuzuncu
onuncu
on birinci
on ikinci
on üçüncü
on dördüncü
on beşinci
on altıncı
on yedinci
on sekizinci
on dokuzuncu
yirminci
yirmi birinci
reklam
yirmi ikinci
yirmi üçüncü
yirmi dördüncü
yirmi beşinci
yirmi altıncı
yirmi yedinci
yirmi sekizinci
yirmi dokuzuncu
otuzuncu
final

otuz birinci

10K 765 202
By iuwcherry

Taehyung deri eteğinin yırtmacını ipli çamaşırı gözükecek kadar yukarı çektikten sonra komodine uzandı. Parfüm sıkacaktı özellikle sevgilisinin favorisi olan 'çürük çilek' kokusunu kulak altlarına bileklerine sıktıktan sonra pembemsi şişeyi geli güzel fırlattı.

Bi süredir bebek yanlarında olduğu için jungkooktan uzak duruyordu. Ya da bahanesi bebekti demek daha mâkul kalırdı. Zaten yüzünü gece yatmadan önce görüyordu.

Makyaj aynasının önüne geçtiğinde tarzı dışında bir makyaj yapma isteği doğmuştu. Eline ne ara aldığını bilmediği far fırçasını göz kapalarına değdirdi.

Jungkook onun tatlı hallerinin bağımlısı olsa da ara da gelen özgüvenle kendini seksileştirmesi onu çileden çıkarıyordu.

Gölgeli ve bol maskaralı makyajını tamamladıktan sonra son adımı bordo tonu bir ruj sürmekle tamamladı. Son olarak yeri boylayacağını bildiği göğüslerini kapatan korseli crobu göğsüne geçirdi.

Jungkook ne zaman yatsalar ön sevişmede kibar ve nazik bir adam olsa da yatağa geçtikleri anda önceki halinden eser bırakmadan sert, dominant oluyordu.

Çalışma odasında kendisini bekleyen sevgilisine doğru yol aldı. Odanın kapısı her zaman ki gibi kıyıktı. Ne kadar çalışırken rahatsız edilmek istemese de yan odasında şarkı söyleyen sevgilisinin sesini duymayı severdi Jungkook.

Kapıya bir kaç kez vurduktan sonra kapıyı tamamen açıp içeri girdi. Tamamen önünde ki PC ye odaklanmış sevgilisini süzdü.

Gömleğinin bir kaç düğmesi açmış, kravatını çıkarma gereği duymadan gevşetmişti. Büyük burnunun üzerine yüzünden eksik etmediği kemik gözlüğü takmış önünde ki sunumu kontrol ediyordu.

Taehyung topuklularının daha belirgin bir ses çıkarmasını sağlayarak odadan içeri adımladı. Eş zamanlı bakışlarını kendisine çeviren sevgilisine ilerlemeye başladı.

"bugün çok çalıştın. bence bi ödülü hak ettiniz bay jeon" demişti kendinden emin bir şekilde. Jungkook bacaklarını görmesine engel olan pc nin kapağını sert bi şekilde indirmiş ilahi duruşlu sevgilisini baştan aşağı süzmeye başlamıştı.

Jungkook sandalyesini geriye iterek kravatını oluru varmış gibi genişletmişti.

"etek, yakışmış hemde çok. kucağıma gel"

Taehyung sol dizinden çamaşırına kadar uzanan yırtmacın açılmasını umursamadan, topuklarını vura vura sevgilisinin dizine oturmuştu.

Oturduğu anda Jungkook sandalyede biraz daha kaymış, tek elini yırtmacın açılan yerine koymuştu. Bacaklarını okşarken kafasını boynuna yasladı. Ciğerlerine çekerken mırıldandı;

"çürük çilek kokusu. kendi kokunla karışınca afrodizyak oluşturmuş" burnunu boynunda uzunca gezdirdikten sonra dudaklarını bahşetti, önce iz kalacak şekilde ısırıyor, sonrasında kelebek öpücükleri bırakıyordu.

Taehyungun eli omuzlarından aşağı sallandığı sıra bedenlerini biraz daha yaklaştırdı. Taehyung bacakları yan bir şekilde tam penisinin üzerinde oturuyordu.

"I like when your face is beat, but I like makeup off. Tight dress enticin' me, but I wanna see you take it off"

Son zamanlarda sevgilisinin dilinden eksik etmediği şarkıyı ona bahşetmişti. Taehyung küçük şeyler mutlu olan biriydi. Ona onu sevdiğini söylese heyecanı bir ömür giderdi. Kalbi ilk defa duyduğunda attığı kadar hızlı atardı.

"ben giyindim, sende çıkart" elleri gömleğinin açıkta kalan kısmına yol almıştı. Soğuk parmak uçları, gergin ve yapılı göğüs kaslarına değdiğinde aklına gelen fikirle durdu. Öpücüklü gömlek, ona kendine ait bir iz bırakmak istiyordu. Bu sefer Jungkook için olacak bir iz.

Gömleğin yaka kısmını tuttuğu gibi ruju geçene kadar öptü. Gömlekten uzaklaşan ve yanmaya başlayan dudaklarının ilk durağı sevgilisinin boynu oldu. Bir çok öpücük bıraktı öyle ki kendini durduramayıp yüzüne yol aldı bu öpücükler. Jungkook'un yüzü tamamen öpücüklerle kaplandığında fısıldadı.

"is it the kisses for me?"

"all kisses for you, mon amour"

Kayış koptu.

Taehyung iki bacağını da açarak jungkook'un kasıklarına oturdu. Etek izin verdiği kadar oturduğunda jungkook'un sinirlendiğinden bi haberdi. Deri eteğin yırtmacının bittiği yeri iki eliyle çektiği gibi eteği yere düşürmüştü.

"hey? yeni almıştım o eteği" taehyung yalancı bir kızgınlıkla dudaklarını büzerek konuşmuştu. Etek umrunda değildi zaten onun amacı sevgilisini delirtmekti.

"mağazasını alırız dert etme güzelim"

Sadece ipli çamaşırı ile jungkook'un kasıklarının üzerinde otururken sürtünmeyi ihmal etmiyordu.

Taehyungun gülüşü dudaklarına kapanan kızıllar ile kesilmişti. Jungkook daha önce öpmemiş gibi aç ve tutkulu bir şekilde dudaklarını emmeye başlamıştı. Taehyung hırslı öpüşlere karşılık verirken istemsiz mırıltılar çıkartıyor Jungkook'u iyice deli ediyordu. Jungkook'un dili ağzının içini talan etmeye başladığında pazularını uyarırcasına sıktı.

Jungkook sert olduğunun farkına varıp öpüşlerini yavaşlattı. Taehyung'a bi anda gelen tutkulu öpücük nefesinin kesilmesine sebebiyet vermişken Jungkook her gece bunu yaşıyor gibi normal nefes alıp veriyordu.

"ağzını birde dilimle becerdiğinize göre artık benide becerebilirsiniz, bay Jeon"

Ne kadar tahrik edici bir tona sahip olduğunu unutmuştu bunu söylerken. Jungkook kucağından sevgilisini indirmeden çalışma masasının önünde durdu. Pc dahil dosyaların ve fincanların oluşunu umursamadan her şeyi yere fırlattı. Kırılan cam sesine Taehyung'un kıkırdısı eşlik etmişti.

"fazla heyecanlıyız sanki, sakin ol Jeon. kaçmıyorum"

Boşalan masaya yatırılan bedeni ile istemsiz utanmıştı. Yüzüne bakmadan konuşmak basitti. Üzerinde ki korsesi hâlen dururken altında sadece penisini gizleyen ipli bir tanga vardı.

Jungkook'un elleri özel dikim korsenin iki ucuna gittiği Taehyung nefesini tuttu. Tahmin ettiği gibi onuda üzerinde parçalayıp yere atmıştı. Bunların hesabını bir gün soracaktı ona. Bunu aklının bir yerine yazdıktan sonra gömleğinin düğmelerini açmaya çalışan erkeğine baktı.

"gel buraya" masa üzerinde yükselip kravatından tuttuğu gibi bacak arasına çekmişti Jungkook'u. Heyecandan düğmeleri açamayan adamın işini tek tek yaparak gömleğin önünü açmıştı. Az önce kendisini çekmek için tuttuğu kravatıda çıkartıp eline uzattı.

"emin misin? bu tarz şeyleri sevdiğini bilmiyordum' demişti Jungkook şaşkın bir ses tonuyla. Taehyung konuşmak istemiyordu. Seks sırasında da hoşuna gitmezdi pek. Jungkook ta öyle konuşmaktansa altında yatan bedeni inletmeyi tercih ederdi.

Başını olumlu şekilde salladıktan sonra ellerini uzattı Jungkook'a. Bağlayıp, bağlamamak arasında kararsız kalsada buna asla hayır diyemezdi. Lacivert kravatını önüne uzatılan ellere geçirdi.

"hey? daha önce bağlamış gibisin"

Taehyung kaşlarını çatarak ustaca bileklerini bağlayan adama baktı. Jungkook açıkta kalan kısımlara öpücükler bıraktıktan sonra yan bir sırıtış sundu.

Tanganın iplerine dövmeli elini koyduğunda düğümleri açmanın vakit kaybı olduğunu düşündü.

"bu kalsın, güzelmiş"

Göz kırptıktan sonra masaya iyice sinmiş sevgilisine yanaştı. Çamaşırın bi kısmını çekerken açıkta kalan kalça arasına işaret parmağını sürdü.

"ıslanmışsın, benim için"

Yüzlerini yaklaştırdıkları için kulak memesini dişleri arasında ezdi. Taehyungun huylandığınu ve etekte olduğunu biliyordu. İşaret parmağını daha fazla oyalanmada kendi için ıslanan deliğe itti.

Taehyung kendini temizlerken biraz olsun genişlettiği için her zamankinin aksine daha az yanmıştı canı. Hafif bi inilti bıraktığında jungkook parmağını tamamen içine soktu. Vuruşlarına başlamıştı ritmik bir şekilde aynı noktayı defalarca ezdi.

"tek parmakla böyle oluyorsan, penisimle alacağın hâli düşünemiyorum. deneyip görmek isterim"

Parmaklarını bi anda çıkarmıştı içinden. Taehyung afallarken başını kaldırmadan fermuarını açan sevgilisine baktı. Kumaş pantolonu çıkarmadan penisini dışarı çıkarmış, çekmeye başlamıştı.

Taehyung masada oturur hâle gelip, sevgilisinin işini kolaylaştırmak için bacaklarını iki yana açarak kendini ona sundu. Jungkook bir kaç kez daha çektikten sonra çekmecesini açtı.

Çalışma odasında arada kaçamaklar yaptıkları için bir kutu prezervatif ve kayganlaştırıcı muhakkak olurdu. Prezervatif'e uzandığında Taehyung elinden aldı. kravatın izin verdiği kısıtlı hareketlerle uzandı. Çekmeceye geri yerleştirdikten sonra kayganlaştırıcıyı parmak uçlarına sıktı.

"içime gelmeni seviyorum'

Parmak uçlarını şimdiden sertleşmiş olan penise yasladı. Okşamaya devam ederek bi güzel jeli sürdükten sonra kalanıda deliğine sürdü.

"centilmen olmayacağım"

"işime gelir"

Taehyungun ipli tangasından tuttuğu gibi ters çevirmişti. Masanın soğuk yüzeyine yaslanan yüzü ile heyecanla inlemişti. Çamaşırın tam ipi ve kalçası arasında penisi hissetti. Kumaş parçasını çıkartmadan kalçasına sürtüyordu penisini.

İşini kolaylaştırmak ister gibi bi ileri, bi geri kalçasını oynatmaya başlamıştı Taehyung. Jungkook sürtünmeyi kesip bi anda kalça arasına kaydırmıştı penisini. Hızla girdiği için Taehyung'un çığlığı çalışma odasında yankışanırken, jungkook'un kasıklarına tenine çarpma sesi inlemesini bastırmıştı.

Jungkook dövmeli elini sevgilisinin tutamlarına çıkarırken diğer eli ile bel gamzelerini okşamaya başlamıştı. Taehyungun içinden çıkıp bir kaç kez yeniden girmişti. Her seferinde sarsılan sevgilisinin sırtına bi ısırık bırakıp vuruşlarına devam etmişti.

"yüzünü görmek istiyorum" taehyung elleri bağlı olduğu için canı yansada aldığı zevkten bunu unutmuş gibiydi. Jungkook içinden çıkmadan kendisini çevirdiği de yüzüne eğilmişti. Vuruşlarını hıxlandırırken dudaklarına önce ısırık, sonra öpücükler bırakmaya başlamıştı.

Taehyung sesinin kısılacağına emindi. Bu gecenin sonunda ne sesi çıkacaktı, nede dar bir deliğe sahip olacaktı.

Jungkook bağladığı elleri sevgilisinin başının üzerinde birleştirip göğüs uçlarına dudaklarını kapattı. Göğsünü emerken bir yandan içine vurup, tatlı noktayı arıyor. Diğer yandanda tutmaya devam ettiği elleri iyice gerginleştiriyordu.

Taehyung erekte olmuş penisine dokunamadığı için zevk ve acıdan ağlamaya başlamıştı. Jungkook ellerinden birini ucu kızarmış penise sarmış. Kendi içine vurdukça çekmeye başlamıştı.

Taehyung çift taraflı aldığı zevkle son demelerine ulaşırken gecenin en yüksek çığlığını atmıştı. Jungkook nokta atışı ile bulduğu yeri güzelce ezmeye başlamıştı.

Sürdüğü rimel yüzünde siyah çatlaklar oluştururken öpüşmekten silinen ruju sadece kızıllık bırakmıştı dudaklarının biraz üzerinde.

"birlikte gelelim"

Elini Taehyung'un penisinin ucuna koyduğunda gelmek üzere olan sevgilisini engelledi. Bir kaç dakika sonra parmağı çektiği gibi sevgilisi tüm karnına, o ise Taehyungun en derinlerine boşalmıştı oluk oluk.

Taehyung nefes nefese kalmış şekilde üzerine uzanan sevgilisinin ensesine bir öpücük bırakmış, bağlı olan ellerini omuzlarından sarkıtmıştı.

"bana hayat veren dudakların bir gün sonum olacak"

Son kez uzun uzun sevgilisine öpücük vermişti.

.
.
.


hata varsa affola çok zor şartlar altında yazdım.
kontrol şansım olmadı bekletmemek için attım.
final yakın.

bol otuzbirli günler.

Continue Reading

You'll Also Like

9.2K 826 7
Jeon Jungkook, çalıştığı restoranın sahibinin küçük oğlu, ona anne demesiyle hayatında beklenmedik şeyler yaşanmaya başlar. Jeon Jungkook'un sırtında...
247K 17K 21
jeongguk umursamazdı, en çok da konu sevgilisi kim taehyung olunca | texting - düzyazı
232K 17.9K 28
Jungkook bütün alfalardan nefret eden bir omegaydı. Bir gün ruh eşini bulmayı hiç beklemiyordu. !omegaverse! -text- /Argo-Küfür içerir./ #1 hayrankur...
274K 27.3K 19
Kendi düğününden kaçan omega jungkook kullandığı teknenin arızalanması sonucu en yakınında ki kara parçasına, bir adaya gitmek zorunda kalır. Adada y...