Miracle, Next Generation! | K...

By ByulHena

589 34 1.2K

𖥸Kutusuz olan mucizeleri her biri birbirini bulmuştu. 📚Katılımlı Kurgu | Miraculous kurgusu ... More

New Generation Miracle Owners
Night and Day

A bird? An aeroplane? No, it's kwami!

442 17 411
By ByulHena

━━━━━New Gen? Yeap!━━━━━

¹MERHABALAAAAR! Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.

²Öncelikle bir kere bile olsa Animasyon ile ilgili kitap çıkarmak istiyordum ve sonunda başardım. Ben çıkarmadan birisi çıkartır diye baya endişelenmiştim bu arada...

³Bölümler hangi sıklıkla gelecek derseniz... Bilmiyorum. Gerçekçi olacağım eğer içimden yazmak geçmiyorsa tek bir harf bile ekleyemem ve yazmak içimden geçerse o gün içerisinde bölümü bitirebilirim. Bu yüzden kesin şu aralıkta gelecek diyemem.

Formu doldururken lütfen dikkatli ve düzgün doldurun. Öncelikle kimsenin ana karakter olmadığını bilin ve ikinci olarakta hiç bir kwaminin diğerinden iyi olmadığını bilin.

İlk iki bölüm hariç genel olarak bölümlerde belli bir grubu alarak yazacağım. Bazı bölümde 5 kişi ön plandaysa bir diğer bölümde o 5 kişiyi görmeyebiliriz. Bu tamamıyla olay düzeni ile alakalı. Bunu bilerek karakter atın.

Orijinal karakterlerin çocukları olabilirsiniz ANCAK Marinette ve Adrian'ın çocuğu olamazsınız. Onların Hugo, Emma ve Louis'i var. Aynı zamanda Juleka, Luca, Cloe ve Nino-Alya'nında çocuğu olamazsınız onlara çocuk atadım bile. Ayrımcılıksa ayrımcılık-

Normalde formları açıklamam fazla belli olduğunu düşünürüm ama Kwamiler için olacak formu açıklayacağım ayrıca örnek formuda görebilirsiniz.

Konu; Hawkmoth'un yenilmesinden sonra Muzice Kutusunun Gardiyanı başka bir kötünün kalmadığını düşünerek bütün mucizeleri topladı. 25 yıla yakın bir süre mucizeler ile ilgili hiç bir sorun olmadan geçerken bir Nisan akşamı hiç bir kutuya bağlı olmayan bir grup muzice kendi sahiplerini seçmeye karar verdi. Mucizeleri peşinde olan eski bir topluluk ise muzicelerin bu hareketlerini takip etmeye karar verdiler. Yeni nesil mucize sahipleri kendilerini korumak için bir başlarına kalmıştı ve tarih bir kere daha tekrarlanıyordu.

Kurallara geçelim!

━━━━━Rules? Meh!━━━━━

¹Kurguyu kütüphanenize ekleyin.

²Bir kız bir erkek olmak üzere herkesten 2 form istiyorum. Eğer birisi ile anlaşırsanız bir tane form atabilirsiniz.

³Formunuzu kutucuk içerisinde ve doğru yere atın.

Buraya +3 kişiyi etiketleyin. Biliyorum herkes artık hemen hemen aynı kişiler ancak önceden yorum atmış birisini etiketlemeyin lütfen.

Formunuzu düzgün bir şekilde doldurun.

Bölümde kendi karakteriniz olmasa bile okuyup yorumLAR atın.

Kitabı duyuru olarak paylaşın ve beni takip edin.

━━━━━Miraculous!━━━━━

¹Geyik Mucizesi - Gibbo
²Kurbağa Mucizesi - Hoopie
³Kirpi Mucizesi - Throon
⁴Akrep Mucizesi - Mashii
⁵Vaşak Mucizesi - Xiann
⁶Eşek Mucizesi - Konuu
⁷Ayı Mucizesi - Kodda
⁸Yarasa Mucizesi - Nixx
⁹Yengeç Mucizesi - Kloww
¹⁰Panda Mucizesi - Bommo

¹¹Köpekbalığı Mucizesi - Chompp
¹²Papağan Mucizesi - Drapp
¹³Kuğu Mucizesi - Ānnkli
¹⁴Kurt Mucizesi - Froll
¹⁵Penguen Mucizesi - Twwis
¹⁶Sincap Mucizesi - Quinn
¹⁷Leopar Mucizesi - Vitto
¹⁸Kuzu Mucizesi- Ozzel
¹⁹Fil Mucizesi - Tybbs

━━Explanations, explanations!━━

CASTİki yedekle beraber toplam 3 cast atın.


ISIM SOYISIMHerhangi bir karakterin çocuğuysanız o karakterin soyadını da kullanın. İki soyadı olması bir problem olmaz.

DOGUM TARIHI, YAS Doğum tarihiniz gün ay şeklinde olsun. Yaşınız ise 16-20 arasında olmalı.

MEMLEKET, DOGUM YERIKarakterlerin çocuğu olacaksanız onların memleketine bakmanız iyi olur.

AILE Kardeş, anne, baba ismi, yaptığı işler ve aralarının nasıl olduğu yeterli. Orijinal karakterlerden birisinin çocuğu olanlar teyzesini, halasını, amcasını, dayısını falan yazabilir. Onlar ismen yeterli olur.

SUPER KAHRAMAN ISMISüper kahraman isminiz kendi isminizin aynı olamaz veya isminizi içeremez. Mucize türünün ile uyumlu bir isim veya bağımsız bir isim yapabilirsiniz.

KWAMIİsimlerini ve ne Mucizesi olduğunu yukarıya yazdım. İki yedekle beraber toplam 3 kwami yazın. Dolu olanları aşağıda belirteceğim.

KWAMININ KISILIGI Kwamilerin kendilerine has kişilikleri vardır. 5 tane kelimeyle bunu açıklayın. Lider ruhlu tarzı şeyler yazmanızı önermem çünkü hiç birisi bir kutuya bağlı değiller.

YETENEKLERKullandığı silah ile beraber gücünü de yazın. Silahları orijinaller ile benzer yazabilirsiniz (yoyo ve sopa olmaz. Gücünüz ise TEK BİR TANE olmalı. Örnek bakmak için Miraculous Wiki'den bakabilirsiniz. Orada güzel örnekler var. Ayrıca yeteneğinizi açan sözcüğü de yazın.

BESIN KAYNAGI Bunu da kwamilerinize uygun şekilde yazabilirsiniz. Sincap ne yer, Vaşak ne yer diye bakıp ona göre kendinize ayarlayabilirsiniz.

━━━━Are we ready?!━━━━

Forma ve dolmuş mucizelere buradan ulaşabilirsiniz!

⌕Girls

⌕Boys

Beyaz tema mema değil kitap!!!! Sadece bu bölümlük güzel banner buldum diye beyaz o kadar. Sonrasında aynen siyahcığıma devam edeceğiz.

Uzun zamandır bu kitabı çıkarmak istiyordum artık rahatlayabilirim.

Her neyse bu bölümden bu kadar en yakın zamanda cast bölümüyle görüşmek üzereee.

İyi okumalar!

Continue Reading

You'll Also Like

5.2M 179K 78
Sofia is a 17 years old high school student under the guardianship of her step-father. Several weeks after her mother's death Sofia discovers the ho...
53.9M 1.3M 70
after a prank gone terribly wrong, hayden jones is sent across country to caldwell academy, a school for the bitchy, the dangerous and the rebellious...
4.1M 198K 101
✅ "We always long for the forbidden things." 𝐝𝐲𝐬𝐭𝐨𝐩𝐢𝐚𝐧 𝐧𝐨𝐯𝐞𝐥 ↯ ⚔︎ ʙᴏᴏᴋ ᴏɴᴇ ᴀɴᴅ ᴛᴡᴏ ᴄᴏᴍʙɪɴᴇᴅ ⚔︎ ...
4.9M 258K 34
Those who were taken... They never came back, dragged beneath the waves never to return. Their haunting screams were a symbol of their horrific death...