Véletlen szerelem

By Halcsi

2.7K 144 2

17 éves korom óta van egy saját cégem. A csapatommal azzal foglalkozunk, hogy reklámokban illetve filmekben... More

1.Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész

12. Rész

152 11 0
By Halcsi

- Köszöni szépen jól van ,de itt most nem ez a lényeg!- Kezdett egyre mérgesebb lenni.- Mit keresel itt ilyen későn, ráadásul vele?-Mutatott Lando felé.

- Nem tudom, mióta is van neked ehhez közöd?- Kezdtem én is idegesebb lenni. - Ha valami nem tetszik, mondd a szemembe!

- Kurvára nem tetszik, hogy folyamatosan Lando-val vagy!- Jött egy lépéssel közelebb. Lando is bele akart avatkozni a dolgokba, de kitettem a kezem elé és ezzel sikerült megállítanom.

- Nem tudom mennyire vagy tisztában a munkánkkal, de szó szerint minden percben a pilótánkkal kell lennünk. Nem értem, akkor ez miért zavar téged.- Kérdeztem tőle értetlenül, miközben éreztem, hogy Lando jóval távolabb ment tőlünk.

- Jaj, ne legyél már ennyire hülye! Én akartam Lando-val dolgozni, majd idejöttél és felborítottál mindent!- Lendítette meg a kezét az arcom felé.

- Az igen, meg akarsz verni? Csak rajta, üssél!- Léptem felé még egyet. Hezitált kicsit, majd levágott nekem egy pofont, amitől kicsit elfordult a fejem.

- Na gyerünk mi van, csak ennyit tudsz?- Hergeltem tovább, mire jött a következő, ami már volt olyan erős, hogy elkezdett az orrom vérezni. Kis ideig tartottam abban a pozícióban a fejem, ahogy megálltam az ütés után, majd elszabadult bennem a düh.

- Üss meg még egyszer!- Néztem vissza rá komoly fejjel. Mire odaért volna a keze az arcomhoz, sikerült megfognom a  karját, ezzel megállítva őt.

- Hoppá ez nem jött be!- Mosolyogtam egyet, majd kifordítottam a kezét és meglöktem hátrafelé, hogy ezzel elessen. Felé álltam, majd mosolyogva a szemébe néztem.

- Soha nem kapod meg őt.- Kacsintottam, majd elindultam Lando felé. Beszálltunk a kocsiba és elindultunk hazafelé.

- Fhuu, hát ez kemény volt, jól vagy?- Kérdezte miközben egy zsepit az orromhoz nyomtam.

- Igen, minden okés, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem tud rólam leszállni.

- Hát most, hogy ez történt, legalább van mivel zsarolni őt!- Nyújtotta felém a telefonját, amin egy videó volt, Pontosabban az elmúlt 10 perc eseményei.

- Na neee, komolyan felvetted ezt az egészet?- Kérdeztem tőle meglepődve.

- Nem hagytad volna, hogy segítsek, szóval gondoltam kijátszom a nőt.- Mosolygott felém, amire én is így tettem. Megköszöntem neki, majd nemsokára meg is érkeztünk a lakásomhoz

- Köszi, hogy elhoztál, holnap megyek érted!- Köszöntem el tőle.

- Igazán nincs mit, holnap találkozunk!- Köszönt el tőlem a fiú, majd elhajtott én pedig már rohantam is be a lakásba. Rendet tettem, hogy erre a pár napra tiszta legyen a ház. Összekészítettem a cuccaimat a versenyre, illetve a kutyusom holmiját, amit holnap át kell vinnem a szomszédhoz. Lefürödtem, aztán már rohantam is az ágyamba.

Reggel korán keltem, leadtam a kutyát a szomszédnak, majd elindultam Lando-hoz. Leparkoltam előtte, de nagyon furcsálltam, hogy mindenhol sötét van és sehol sincs felkapcsolva a villany. Bekopogtam, de nem jött válasz, ezért elindultam hátra, ahol nyitva volt a teraszajtó, szóval gondoltam bemegyek megnézem mi folyik itt. Sehol egy lélek, csak egy félig összepakolt bőrönd a kanapén. Elindultam az emeletre, de hirtelen megtorpantam a lépcső közepén. Hallgatóztam. Valaki horkol. Miután felértem, megálltam a szoba ajtajában, ahol megtaláltam a hang forrását.

Lando még mély álmokban szundikált. Elsőnek nem is az lepett meg, hogy alszik, hanem az, hogy nem volt rajta póló. Miután sikerült visszatérnem a jelenbe, megláttam egy pohár vizet az asztalán. És igen ezután szépen leöntöttem vele a fiút.

- Mi a franc, ez nagyon hideg baszki!- Pattant fel a fiú.

- Reggel 8 óra van, szóval ajánlom, hogy kapkod össze magad!

- Ó basszus megyek már!- Kelt ki azonnal az ágyból a fiú és elkezdte keresni a ruháit.

- Megvárlak kint a kertben.- Kiáltottam a fiú után. Lementem a kertbe, majd rágyújtottam. Mindig is undorodtam a cigitől, de annyi stressz ért az elmúlt időben, hogy néha rám jön a dolog.

- Kész vagyok indulhatunk!- Jött ki az ajtón a fiú, de én még nem éppen tudtam befejezni azt az egy szálat.

Continue Reading

You'll Also Like

77.4K 3.5K 36
Paislee Dankworth nem éppen egy boldog családból származik. A lány a legjobb barátnőjével, nyáron egy nyaralást tervez. Meglepően, egy hirtelen jött...
23.8K 2.4K 154
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
2.9K 204 29
Mémek , viccek és sok sok nevetés ! #180 - humor 23/02/26 #8 - nevetés 23/02/26 #32 - sebastianvettel 23/02/26 #11 - nevetés 23/03/11 #58 - sebasti...
2.4K 108 22
Minden a magyar nagydíjon történt. Alexandra nem tudta hogy Charles egyszer valamit jelenteni fog neki. Ki is az a Nicole Leclerc és sikerülni fog Al...