Ignite me (Theodor Nott)

By Riley568

4.6K 269 119

,, Ak by som ťa zradil , zároveň by som zradil aj seba . No ak by som zradil svojho otca , tak by som zradil... More

✿1✿⁠
✿2✿⁠
✿⁠3✿⁠
✿4✿⁠
✿5✿⁠
✿6✿⁠
✿7✿⁠
✿8✿⁠
✿⁠9✿⁠
✿⁠10✿⁠
⁠♡12♡
♡13♡
♡14♡
♡15♡
♡16♡
♡17♡
⁠♡18 ⁠♡
♡19♡
♡20♡
♡21♡
Kapitola 22.
♡23♡
♡24♡
♡25♡
♡26♡
♡27♡
♡28♡
♡29♡
♡30♡
♡31♡
♡32♡
♡33♡
✿ 34✿
☆35☆
✷36✷

✿⁠11✿

126 6 3
By Riley568

Tak opäť a znova .

,, Podaj mi dikobrazie bŕka " Theodor nastavil dlaň . Pretočila som oči a podala som mu niečo čo vyzeralo ako dlhý pichľač .
Theodor mi dal návrh , že za mňa spraví elixír , aby sme to mali rýchlo za sebou . ,, shrivelfig " . Zmätene som pozerala na stôl , nevedela som po čom mám siahnuť . ,, Bože " zamumlal si popod nos a zobral niečo , čo veľkostne pripomínalo srdce no bolo to celé fialové .

" Zavrela som oči , keď mnou prešla vlna bolesti . Zo slzami v očiach som pozerala na svojho otca ,, Čo je to kurva s tebou !" kričal po mne , rýchlo som sa zohla a začala som zbierať črepiny z rozbitého  pohára ,, P-p-prepač " zavzlykala som . A chrbtom ruky som si zotrela slzy .

Nervozne som si skúsla spodnú peru ,, Si v pohode ?" opýtal sa , keď videl , že som nebola vo svojej koži . ,, Hej " ton akým som to povedala má prekvapil . ,, Nie nie si cara mia . Ani len neutrúsiš nejakú uštipačnú poznámku " .  Mal pravdu , už ma nebavilo sa z ním toľko hádať , teda aspoň dnes . Podložila som si hlavu a zúfalo som si povzdychla ,, Ešte musím k týmto somarinam napísať pár viet " opatrne som mu podala vetvičky mäty priepornej .

,,To je v poriadku , napíšem ti to " zamumlal a do kotlika hodil poslednú ingredienciu ,, elixír by sa mal robiť minimálne tri hodiny . V učebnici síce píše , že stačí jedna hodina , ale to je blbosť " . Mierne som sa na neho pousmiala ,, Ďakujem " . Nikdy by som nepovedala , že budem ďakovať práve jemu alebo , že sa na neho pousmejem . No nepríjemné myšlienky sa opäť začali predierať na povrch a ja som bola bez energie. A fakt že sa ponúkol , že mi to napíše mi neskutočne pomohol .

,, Musíš byť silnejšia ! A nie sa zosypať hneď , keď na teba niekto zvýši hlas !" Prikryla som si rukami uši a krčila som sa v rohu miestnosti ,, Leonardo " oslovila ho matka kľudným hlasom. ,, Nechaj ju , vidíš že s nej nikdy nič nebude . Bude štastna ak jej vôbec príde list z Rokfortu " . Posmešne sa usmiala , a pokračovala v lakovaný svojich nechtov . ,, Pre-prepačte mi " potiahla som nosom . ,, J-ja budem lepšia , s-sľubujem" povedala som zachripnutým hlasom . Nevládala som už ani plakať .

Nechutný smiech sa rozliehal po obývačke . ,, Že lepšia " .
Smiali sa mi .....
Smiali sa mi zatiaľ čo ja som plakala v rohu miestnosti.....
Smiali sa mi , keď som sa im ospravedlňovala , keď som ich žiadala o odpustenie.

,, Nikdy nebudeš lepšia Alessandra, zostaneš nulov " . Prehovoril otec a sadol si na čiernu pohovku a otvoril si noviny . Sledovala som ich , každý si robil svoje , ako keby sme boli normálna rodina . Lori bol s kamarátmi von, mama si lakovaná nechty a otec čítal denného proroka . Iba ja jediná som robila nenormálnu vec . Krčila som sa v rohu miestnosti a hystericky som plakala a vzlykala .
Nezapadala som .

,, O-oci ?" trochu som sa ukľudnila a môj hlas znel o niečo pevnejšie . ,, Oci?" oslovila som ho znova , no on sa na mňa ani len nepozrel .  ,, Mami ?" obrátila som sa k nej a pomalými krokmi som k nej prišla ,, Ja  sa zmením , vážne " potiahla som nosom .

,, Choď sa hrať Alessandra "  jej hlas bol nepríjemný - nahnevaný .Sklamane som sklonila hlavu ,, Áno , mami " . 

Bola som dieťa .....
Nepotrebovala som byť silnejšia .....

Potrebovala som byť v bezpečí........

********
Little miss......

Continue Reading

You'll Also Like

13.4K 129 10
Preferences and imagines with: -Harry Potter -Ron Weasley -Oliver Wood -Draco Malfoy -Blaise Zabbini - Theodor Nott -James Potter -Remus Lupin -Pet...
1.3K 150 21
Príbeh je o stredoškolákovy menom Han Jisung, ktorý prestúpil na novú školu kvôli šikanovaniu.... Bude sa mu tam páčiť? Neodsúdia ho ako na prvej ško...
469K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...
2.8K 172 17
... nikdy nebola a nebude tvojou dcérou ... 15.4.2024 #1 v #f1