is it the kisses for me? - tk...

By iuwcherry

418K 38.1K 8.7K

taehyung sevgilisi jeongguk için yaptığı öpücüklü gömleği yanlışıkla ikizi jungkooka vermişti. 051223 140124 More

birinci
ikinci
üçüncü
dördüncü
beşinci
altıncı
yedinci
sekizinci
dokuzuncu
onuncu
on birinci
on ikinci
on üçüncü
on dördüncü
on beşinci
on altıncı
on yedinci
on sekizinci
on dokuzuncu
yirmi birinci
reklam
yirmi ikinci
yirmi üçüncü
yirmi dördüncü
yirmi beşinci
yirmi altıncı
yirmi yedinci
yirmi sekizinci
yirmi dokuzuncu
otuzuncu
otuz birinci
final

yirminci

13.8K 1K 265
By iuwcherry

✧・゚: *✧・゚:*


[jungkook - taehyung]

taehyung
JUNGKOOOK!
ASKİM ACİL BANA BAKMAN LAZİM
J
U
N
G
K
O
O
K
J-U-N-G-K-O-O-K

jungkook
esmer güzeli?
noldu

taehyung
neden 27 saniye geç baktın?
🤨

jungkook
elim ıslaktı telefon zor açıldı

taehyung
ikna oldum
ne desen inanırım zaten
şey diyecektim

jungkook
güvenin göz yaşartıcı
de bakalım

taehyung
ev boş

jungkook
ne güzel işte aç camları
temizlik yap
sonra bi duş al
mis gibi uyu
:)|

taehyung
?

jungkook
illa sevişelim diyorsun yani?

taehyung
evet
acele etsen iyi olur
yemeyenin malını yerler
kıpsss😚😚

jungkook
ne?|
sikeyim seni
geliyorum

[M]

Taehyung son mesaja görüldü bırakıp, yüzünden indirmediği sırıtışı ile banyoya ilerlemişti.

Jungkook gelene kadar duş alıp, temizliğini yapacaktı. Kısa bi duşun ardından odasına sadece kalçasına sardığı havlu ile ilerledi. Giyinme odasına girip iç çamaşırlarının ve takımlarının olduğu çekmeceyi açtı. Gündeliklerin aksine özel günlerde giyilebilecek her şey buradaydı.

Jeongguk ile asla birlikte olmadığı için giyme fırsatı olmamıştı. Bu durum onu rahatsız etmiyordu, şu an tamamıyla kendini Jungkook'a adamış hissediyordu.

Jungkook'un hakkında random bilgileri hep laf arasında alırdı ve Jungkook kendisinin laciverte fena yükseldiğini dile getirmesi üzerine, Taehyung lacivert satenden, el işlemeleri olan ipli takımı seçmişti.

Üzeri kısacık bir crop altı ise dolgun kalçasını tamamen saracak sıkılıktaydı kalça altında bitiyordu. Takımı giymeden önce vücuduna kullandığı parfümün vücut losyonunu uygulamıştı. İçine çamaşır giymeyecekti vakit kaybetmek istemiyordu.

Takımı giydiğinde aynada saçlarına baktı o hazırlanana kadar saçları çoktan kurumuş,  lüle lüle olmuş, zülüfleri yüzüne saçılıyordu. Dudaklarına sürmeyi hiç bir zaman aksatmadığı kirazlı nemlendiricisini sürmüştü. Gerdanını jungkookun almış olduğu zarif kolye ile süslemişti.

Tam bir çorap insanı olduğu için beyaz ve bilek boy çoraplarını giymiş sevgilisini beklemeye başlamıştı. Dış kapı aceleci bir şekilde çalmaya başladığında üzerine ince ve tülden yapılma bir pareo atmış ve kapıya doğru ilerlemişti. (Pareodan kastımı anladınız umarım tül hırka anlamsız olduğu için öyle yazdım absomsdködf)

Jungkook alacaklı gibi kapıyı çalıyordu. Taehyung kapıyı açıp kenara çekilmişti jungkook'un geçmesi için. Jungkook tek eli Taehyung'un belinde, tek elide kapının kulpunda içeri girmişti.

Kapıyı kapattığı gibi Taehyung'u baştan aşağı süzmüştü. Taehyung ellerini sevgilisinin boynuna sarmıştı. Jungkook'un elleri beline yerleştiği sıra çalışırken yüzünden asla çıkartmadığı gümüş çerçeveli gözlüğü parmak uçları ile düzeltmişti.
Gözlüğü ona çok yakıştırıyordu.

Jungkook karşısında hayran bir şekilde ona bakan sevgilisinin belindeki ellerini sıkılaştırıp dudaklarına hafif sayılmayacak bir öpücük vermişti.

Bir kere dudağını öpmüş, sonrasında boynuna yönelmişti. Taehyungun omzu giydiği pareonun yapısından dolayı omzundan kaymış ipli takımın gözüken kısmıyla güzel bir göz ziyafeti sunmuştu sevgilisine.

Acelesi yoktu ikisininde güzel ve uzun bir gece onları bekliyordu. Jungkook vakit kaybetmeden Taehyung'u kucağına almış odasına doğru yol almıştı.

Taehyung yüzünü, kokusuna taptığı boyuna gömmüş dişlerini hissettirecek şekilde öpücükler bırakmıştı. Bu gece tükeneceğini biliyordu. Gerçi şikayetçi değildi...

Jungkook Taehyung'u saten nevresim takımlarının arasına güzelce yatırmıştı. Taehyung bacak arasında ki sevgilisini umursamadan komidine uzandı. Yeni açılmış bir şişe şarap vardı. Uzanan bileklerine jungkookun parmak uçları eklenmişti.

" Bu gece alkolsüz sarhoş olacağız. Her anı hatırlamanı istiyorum, esmer güzeli." demiş ve tuttuğu ince bileğe naif bir öpücük bırakmıştı.

Taehyung bacak arasında jungkook'un olduğunu unutup bacaklarını kapatmaya çalışmıştı. Jungkookun dövmeli eli uyluğunu bulduğunda ağzından bir hıçkırık kaçtı. Baş parmağı ile şortun açılan kısmından uyluğunu okşarken diğer eli belindeydi.

Jungkook'un, Taehyung'un bel gamzesine zaafı vardı.

"Yemin ederim rüyalarımı süslüyor seninle sevişme hülyaları."demişti Taehyung'un üzerine eğilirken.

Söylediği her bir kelimede dudakları temas etmiş, jungkook'un boynunda asılı olan zincir Taehyung'un suratına sürtünmüştü. Taehyung kalçasını olabildiğince yatağa yaslamış, belini havalandırmıştı.

"Soymayacak mısın beni? Emin ol çıkardıktan sonra aklın daha fazla bulanacak." demişti elini ensesine çıkardığı erkeğe konuşurken.

Jungkook kendi dudağını ısırmış ve sonrasında sertçe Taehyung'un dudağını öpmüştü.

"Lacivert... Çok yakışmış." Jungkook'un sesi epey kısık çıkmıştı. Gözleri Taehyung'un her zerresini aklına kazımak ister gibiydi. Taehyung kollarını kaldırmıştı pareoyu çıkarttıktan sonra elleri saten takıma gitmişti.

Aldığı kolye olmak istedi o an. Esmer köprücüklerde kendi özgürlüğünü ilan etmiş göğüs arasına sarkıyordu. Jungkook tamamen çıplak bırakana kadar Taehyung yapmayı sevdiği şeyi yani jungkook'un ensesinde tırnaklarını gezdirmişti. Jungkook fena yükseliyordu bundan bu yüzden sürekli yapıyordu. Özellikle en olmadık yerlerde onu zorluyor sonrasında kaçıyordu.

Kaçan kovalanırdı. Ama kovalayan Jungkooksa sadece kovalamakla kalmazdı.

Jungkookun vücudunda sadece jungkook'un aldığı kolye kalmıştı. Tüm çıplaklığını sererken asla utanmıyordu. Uzun zamandır kendisi de Jungkook'u ıslak rüyalarında ağırlıyordu. Jungkook'ta üzerine oturan spor tişörtü çıkartmış bi kenara atmıştı.

Taehyung onu iterek yatak başlığına sırtını yaslamasını sağlamıştı. Bu gece ikisi içinde uzun geçecekti. Jungkook önce piç gülüşü vermiş sonrasında sevgilisinin alnını öpmüştü.

Taehyung çıplak kalçalarını jungkook'un kotunun üzerine dağıkacak şekilde oturmuş, tamda kasıklarına kendini yaslamıştı. Oturduğu anda tuttuğu inlemesi ilâhi bir şekilde dudaklarından dökülmüştü.

Jungkook ellerini sevgilisinin kemeri yapmış, belini yönlendirerek kot üzerinden kendisine sürtündürmüştü. Taehyung iki kere ileri geri yapıyorsa bir kere zıplayarak iyice penisine baskı uyguluyordu.

Jungkook daha fazla dayanamayıp fermuarını açmıştı. Taehyung heyecanlı bir şekilde nemlendiricili dudaklarını yalamış, soğuk parmak uçlarını jungkook'un baksırından içeri yollamıştı. Sıcaklığı şimdiden parmak uçlarını yakarken dışarı çıkarmıştı penisi.

Pantolon kendisini rahatsız ettiği için kalçasından sıyırmış, çamaşırla beraber gelişi güzel yere fırlatmıştı. Gördüğü görüntü ile gözlerini açabildiği kadar açmıştı.

Jungkook'un tam kasığının üzerinde penisine uzanan bir doğum lekesi vardı. Fena karizmatik duruyordu. Dudaklarının ilk durağı orası olmuştu. Bir kaç öpücük bahşedip kasığından aşağı kaydırmıştı yüzünü.

Elinde kalp gibi atan penisi önce koklamış, sonrasında dilinin ucunu sızdıran deliğe sürmüştü yavaşça. Penise bir öpücük verdikten sonra yavaş yavaş yalayarak ağzına almaya başlamıştı. Ağzına aldığı büyüklük ile kalçalarını sallamayı ve tatlı şapırtılar çıkarmayı ihmal etmiyordu.

Jungkook'un dövmeli eli kıvırcık tutamları bulmuş, Taehyung'un yüzünü iyice kasıklarına yaslamıştı. Taehyung ilk defa öğürme refleksi olmadığı için sevinmişti. Jungkook kalın sesiyle inliyordu. Taehyung'u biraz fazla zorladığını baldırına geçirilen tırnaklardan anlamıştı.

Ağzından ayrılmak istemese de onu zorlamak istemiyordu. Sıcaklıktan çıktıktan sonra Taehyungun şimdiden dağıldığını gördü. Salladığı kalçasına sert bi şaplak atmıştı. Taehyung inleyerek sallamaya devam etmişti.

Uzandığı başlıktan kalkmış Taehyung'u belinden çekerek yatağa yaslamıştı. Ayrılmaktan nefret ettiği bacak arasına yerleşmiş dizi ile erekte olmuş penise baskı uygulamıştı. Taehyung yüksek sesle inleyerek tırnaklarını oluru varmış gibi çarşafa geçirmişti.

Jungkook daha fazla kıvrandırmak istese de sevgilisinin şu an ki hâli kendisinede yardımcı olmadığından dudaklarını sevgilisinin göğüsüne kapatmıştı. Öperek kasıklarına kadar indikten sonra pembeleşmeye başlamış penise öpücük bırakıp eliyle bir kaç kez çekmişti. Kuru eli ile çektiği içi Taehyung'un canı yanmıştı.

Islanmış deliğini yatağa sürterek saten çarşafın renginin koyulaşmasını sağlamıştı. Jungkook, Taehyung'u çevik bir şekilde ters çevirip kalça arasına girmişti. Bel gamzesine uzun bir öpücük bırakmıştı.

Penisini bir kaç kez çekmiş, oldukça dolgun duran kalçaların üzerinden Taehyung'un çatalına kendini yaslamıştı. Taehyung göğsünü yatağa iyice itip kalçalarını jungkook'un kasıklarına itmişti.

Jungkook gelirken aldığı kayganlaştırıcı ve prezervatifin bulunduğu poşeti eline almıştı. Hindistan cevizi kokulu kayganlaştırıcının birazını penisine, birazınıda Taehyung'un deliğinin girişine dökmüştü.

"Lütfen gir artık. Junngkook ahmm" Taehyung'un zorlanan sesi ile iyice hızlanmış kayganlaştırıcıyı yaydıktan sonra iki parmağını birden içine yollamıştı.

Taehyungun deliği parmaklarını vakumlarken sesli bir küfür etmişti. Taehyung çığlık atarken kalçasını jungkook'un parmaklarına itmeyi ihmal etmiyordu.

İyice gemişlediğine emin olduktan sonra prezervatif geçirdiği penisini deliğe yollamıştı. Taehyung ne kadar uzun süre hazırlanmış olsa da jungkook'un uzvunu zar zor kabul etmişti minik deliği.

Jungkook biraz beklemiş yavaş yavaş hareket etmeye başlamıştı. Taehyung öyle bir inliyordu ki apartmanda ki komşular bu sesi duyduğu için Jungkook hepsinin kulaklarını kesmek istiyordu.

Vuruşlarını hızlandırmış, tatlı noktayı arayışa geçmişti.  Taehyung günün en yüksek çığlığını bırakması ile Jungkook G noktasını bulduğunu anlamış, vuruşlarını tek bir yöne doğru yapmıştı.

Her vuruşta Taehyung öne savruluyor, boşalamadığı penisi canını fena yakıyordu. Jungkook yüzünü görmek istediği için yerlerini değiştirmiş, alta geçmişti.

Taehyungun içinden çıkmadan onu kucağına almış, sektirmeye başlamıştı. Taehyung dizlerinin acımasını umursamadan penisin üzerinde zıplıyor, her zıplamasında deli gibi inliyordu.

"Geleceğim jungkook!!!"

Jungkook elini Taehyung'un can çekişen penisine atmış ve çekmeye başlamıştı. Taehyung bu anı bekliyor gibi Jungkook'un suratına bile gelecek şekilde boşalmıştı.

Taehyungun boşalması üzerine jungkook'un vuruşları iyice sertleşmişti. Boşalması baya uzun sürdüğü için Taehyung ikinci orgazmını yaşarken Jungkook daha yeni boşalıyordu.

Taehyung yorgunluktan jungkook'un boynuna yaslanmış, soluklanmaya başlamıştı. Jungkook duşa girmeleri gerekmesine rağmen acelesi olmadığı için çarşafın temiz kısmını üzerlerine örtmüştü. Hâlâ Taehyung'un içindeydi. O şekilde uzanmış birbirlerine minik öpücükler vermişlerdi.

✧・゚: *✧・゚:*

Hata varsa affola. Acele ile yazdım iyi okumalar.

Continue Reading

You'll Also Like

36.9K 3.1K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
15.8K 1.2K 18
Öksüzler yurdunda kalan Jungkook okuldan yurda dönerken , yolda yürürken karşılaştığı küçük ve tatlı köpeği görür etrafta kimse olmayıncada onu alır...
531K 51.7K 47
Yıllar önce kurtlara atılan bir darbede tüm omegalar katledilmişti ama Efendi Jeon; saklanmayı başaran genç ve güzel bir omega bulmuştu. #ukeV #Seme...
83K 8.7K 20
Üniversiteye yeni atanan Kore dili ve Edebiyatı öğretmeni Alfa Kim Taehyung'un başı öğrencisi omega Jungkook ile beladaydı. Çünkü Kim Taehyung eşini...