Ignite me (Theodor Nott)

By Riley568

4.7K 269 119

,, Ak by som ťa zradil , zároveň by som zradil aj seba . No ak by som zradil svojho otca , tak by som zradil... More

✿1✿⁠
✿2✿⁠
✿⁠3✿⁠
✿4✿⁠
✿5✿⁠
✿6✿⁠
✿7✿⁠
✿8✿⁠
✿⁠10✿⁠
✿⁠11✿
⁠♡12♡
♡13♡
♡14♡
♡15♡
♡16♡
♡17♡
⁠♡18 ⁠♡
♡19♡
♡20♡
♡21♡
Kapitola 22.
♡23♡
♡24♡
♡25♡
♡26♡
♡27♡
♡28♡
♡29♡
♡30♡
♡31♡
♡32♡
♡33♡
✿ 34✿
☆35☆
✷36✷

✿⁠9✿⁠

134 7 1
By Riley568

Nie , našťastie nič kradnúť nemusím , od Snapea sme dostali potrebné suroviny na elixíri , ešte , že tak ...

S Pansy sme kráčali do žalarov v absolútnom tichu , ja som bola myšlienkámi , pri dnešnom stretnutí s Theodorom, možno Snape len žartoval ? .
,, Do paroma " zanadávala moja priateľka. ,, Čo sa stalo?" zmätene  som sa pozerala na dvere , ktoré nešli otvoriť .

,,.Akeho je dnes ?"
Zamyslela som sa ,, Asi pätnásteho , prečo ? " Pansy si oprela hlavu o dvere ,, Do riti , menilo sa heslo " .
Och úplne mi to vyletelo z hlavy , heslo do klubovne sa menilo každé dva týždne , neviem kto vymyslel takú nehoráznu blbosť . Oprela som sa o dvere ,, No , čo budeme robiť ?" . Pansy mykla ramenami ,, Niečo sa mi marí no neviem či to nieje blbosť . Vytiahla som svoj úžasný prútik ,, Pošlem Dracovi , ohnivú správu " . Vytrhla som kus papier z môjho nepotrebného zošita , ktorý vyzeral , že prežil útok samotného Voldemorta alebo Grindelwalda . Rýchle som na kus papieru načmarala vetu .

Aké je heslo od klubovne ?
Tvoja milovaná Alessandra.

Preložila som papier na tri časti a použila som kúzlo , ktoré je potrebné pri ohnivej správe .
,, Dávam mu , maximálne tri minúty " . Sama pre seba som sa usmiala , cítila som sa naozaj dobre .

,, Hmm , vidíš čo som ti povedala " zachytila som ohnivú správu a roztvorila som papier .

Moja milovaná Alessandra
Heslo do klubovne je ,, Slizolinská päťka vládne Rokfortu " .

,, On si snáď strieľa " zamumlala som a podala som lístok Pansy ,, musíš to povedať ty , lebo ja takú blbosť nevyslovim " z uší mi musela ísť doslova para .
,, No tak dobre " povzdychla si . ,, Slizolinská päťka vládne Rokfortu " . Rýchlo tie slová zamumlala , dvere sa samé s cvaknutim otvorili - konečne .
,, Stavím sa , že také hlúpe heslo vymyslel Mattheo " pretočila som oči . Dať povolenie študentom , aby si vymýšľali vlastne hesla bola tá najhoršia vec .
Už zdiaľky sme mohli počuť ako sa chlapci smejú , na naše nešťastie iný skizoličania tam ešte neboli .

,, No čo dámy , ako sa vám pozdáva nové heslo " vyškieral sa Regulus od ucha k uchu . ,, Veľmi detinské " skonštatovala som .
Slizolinská päťka bola pre mnohých študentov, istým vzorom , ako keby boli nejaký polobohovia. Minuly rok sme dokonca s Pansy robili taký menší experiment koľko dievčat sa otočí za jednotlivím chlapcom . Nakoniec sme podľa toho zostavili tábuľku .

Mattheo - Theodor - 40- 50 dievčat
Lorenzo -Draco -Regulus - 30 -45 dievčat .

A to bolo len za jeden jediný deň . ,, Hádam , že to heslo vymyslel Mattheo " prisadli sme si k chlapcom .  Snažila som sa nezakukovať po Theodorovi . Povedal mu už o tom Snape ? .
No len čo sme si sadli chlapci , sa už aj poberali preč . ,, Ideme trénovať , pretože v stredu , je ten turnaj " skonštatoval Lori a ťahal chlapcov preč . Vydychla som si , s úsmevom na tváry som sa postavila a namierila som si to k schodom ,, Tak sa majte , ja mám rande s posteľou" .

,, Ale kam že kam , cara mia ?" zastavil má jeho hlas ,, nemyslí si , že mi Snape nepovedal , o tvojej úlohe s elixirom " . Všetci vybuchli do smiechu do konca aj Pansy .
,, Tak láskavo odkaž svojej posteli , že s ňou rande rušiš " hrdo sa postavil . ,, Uggghhg Lorenzo , prečo mi nemôžeš pomôcť ty ?" prevrátila som oči .

,, No Aless , v druhom ročníku som spôsobil veľkú škodu v učebni " zahanbene sa chytil za zátylok ,, niečo mi nevyšlo a viac menej som vytopil učebňu s nejakou divnou hmotou " .
Theodor ku mne pristúpil a ponúkol mi ruku ,,.Tak poď cara mia " . Povýšene som na neho pozrela ,, Nie ďakujem" odvrkla som mu a jeho ruku som neprijala .
Nech si trhne .
*****
CARA MIA = MÔJ MILAČIK !!!!!!
zabudla som to napísať už v prvej kapitole no ale lepšie neskôr než nikdy 🤷😂

Continue Reading

You'll Also Like

10.4K 244 26
Simona je obyčajné sedemnásť ročné dievča z Košíc ktoré dostane od kamarátky ponuku na výlet do Pekingu. Oboch kamaratiek sa doterajších život zmení...
1.5K 156 23
Príbeh je o stredoškolákovy menom Han Jisung, ktorý prestúpil na novú školu kvôli šikanovaniu.... Bude sa mu tam páčiť? Neodsúdia ho ako na prvej ško...
469K 16.9K 79
Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubývajúca je cool a šialená Lua, ktorá ju z...
8.3M 182K 91
'y/n potter? bet she'll be just like her idiot brother' '𝐬𝐥𝐲𝐭𝐡𝐞𝐫𝐢𝐧' started - june 2020 finished - january 2021 edited - soon