MAFFIA élet

By Zoe_Beres

9.8K 195 36

Amber Keep élete megváltozik mikor a szülei elmondják hogy a maffia vezetői . Onnantól kezdve kiképezik a 11... More

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
35. fejezet
36. Fejezet

24. fejezet

225 3 0
By Zoe_Beres


A klubb neve Paradise . Egész rendes így kívülről . Beléptem . A bárpult jobb oldalon helyezkedik el szemben vele pedig a tánc tér. Külön tetszett hogy már van szagelszívó és nem nekem kell beszerelni.

Csak egy halovány hellot mondtam . Az emeletre felérve megpillantottam a nagy dolgozó szobát . Kinyitottam az ajtaját és bementem .

A szoba közepén van egy nagy asztal ami íróasztalnak felel meg . Az egyetlen amit megtartok ebből a szobából azok  a könyvek . A többi csak szemét .

Kimegyek és megyek a másik három helyre amit meg akartam nézni mert nem néztek ki olyan rosszul .

                               ⛓️⛓️⛓️

Egyértelműen az elsőt veszem meg mert az volt a legjobb .

Nem igazán érzem magam fáradtnak szóval ma este sem hiszem hogy alszom . El kell intézni az összes papírt ami a klubbal jár .

                             ⛓️⛓️⛓️

Lebeszéltem az ottani főnökkel és megvettem a klubbot . Éppen oda tartok a kocsival .

Beléptem az ajtón és láttam a klubot tiszta és üres állapotban . Csak a pult volt ott és pár fotel meg egy dohányzóasztal. Nem is rossz .

Felmentem az irodába ami teljesen üres volt a könyvespolcon kívül . Holnap ha kinyit a bútorbolt rendelek ide dolgokat .

Az ajtóval szemben lévő falat kibontatom és ablakokat teszek fel helyette de csak olyan ablakot ami sötétített és csak én látok ki mások nem látnak be . Egész jók ezek így tervnek .

Kicsit leülök az egyik lenti fotelbe és elgondolkozom az elmúlt két napon .
Csak rohantam mindenhová és nem pihentem most jólesik pihenni egy kicsit. Végre csak pihenek és nem érdekel a munka  , csak pihenek és jól esik .

                           ⛓️⛓️⛓️

A fotelban elpilledtem de már reggel 08:00 van úgyhogy nyitva a bolt . Felhívtam őket és rendeltem egy kanapét , íróasztalt  és széket hozzá . Persze pár növényt is . A telefonbeszélgetés nem volt rémes mert tudtam oroszul így egyszerű volt .

Nem akarok  de muszáj. Vissza kell mennem Noahék házába a papírokért és tiszta ruhákért . Végül nagy nehezen ráveszem magam és elindulok . Mivel nem tudom az utat így GPS-t használok de amikor megnyitom a telefonom majd felrobban a Messenger Raytől . Egyet se nyitottam meg csak mentem .

Continue Reading

You'll Also Like

122 9 9
Teodor, aki boncmesterként dolgozik, és nap, mint nap a saját démonjaival küzd meg, próbálja féken tartani azokat. Közben megismerkedik Danával, aki...
407K 12.4K 46
Éppen a hajam igazgattam, amikor hírtelen megcsapott egy mentolos illat, aminek a gazdáját bármikor felismerném. Kyle. Leheletét a nyakamon éreztem...
45.8K 1.8K 22
𝐒𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐧 - tökéletes párkapcsolatban él a véleménye szerint, bár barátja megjegyzései kissé fájnak számára, de gyorsan túl teszi m...
28.4K 794 27
Lili egy fiatal szép lány épp egyetemen van barátnőivel amikor orosz katonák törnek rájuk és elrabolják őket prostituáltnak. Elkábítják, de az utolsó...