Het Geheime Zusje Van 1 Van D...

By Bankzittersfan1512

15.1K 191 361

Wat gebeurt er als je de tweelingzus bent van 1 van de bankzitters bent en niemand weet het alleen je familie... More

Inleiding
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Het einde
Dankwoord

Deel 1

1.2K 17 17
By Bankzittersfan1512

Bovenstaande foto is de instagram foto.
Pov Emily

Ik kom net terug van boodschappen. Ik eet vandaag alleen want Jamie gaat naar Robbie. Ik woon samen met Jamie in een appartement in Eindhoven, Jamie kent de jongens en hun vriendinnen als ze een vriendin hebben. En ik?? Hun weten niet eens dat ik besta.

"Jam ik ben thuis!!!" Roep ik als ik de deur dicht doe. Ik en Jamie zijn echt al heel lang vriendinnen maar toen kreeg ze met mijn tweelingbroer Robbie. En toen ging het alleen maar daarover. "Ben in de woonkamer" Roept ze terug. Ik doe mijn schoenen en jas uit. En loop naar de woonkamer.

"He. Hoelaat ging je ook alweer naar Rob toe?" Vraag ik terwijl ik de boodschappen uit pak. "Ohja ik ga zo al. Wil jij mij weg hebben ofzo?" Vraagt ze. "Nee was gewoon benieuwd" Zeg ik terwijl ik verder ga met uitpakken. Als ik klaar ben Zegt Jamie gedag en gaat ze al naar Rhoon.

Ik ben alleen thuis. Woehoe. De zoveelste keer deze week. Ik en Jamie kunnen net zo goed allebei appart wonen. Zij is 9 van de 10 keer bij rob. Maargoed ik ga maar tv kijken.

Als ik 2 afleveringen van mijn serie heb gekeken gaat mijn telefoon. Het is Robbie. Waarom zou hij mij bellen?? Jamie is er toch? Naja het zal wel. Ik neem op. "Hey zussie" Zegt hij. "Hoi wat is er?" Vraag ik. "Nou sorry hoor. Maar wil je een keer langskomen ofzo?" Vraagt Robbie. Waar the f*ck komt dit weer vandaan. Ik mag zijn vrienden nooit zien en nu ineens wel. "Waarom zou ik? Ik mocht toch nooit je vrienden ontmoeten?? Dat heb je vanaf dag 1 al bekend gemaakt aan mij. Dat ik nooit maar dan ook echt nooit jou vrienden mocht ontmoeten?? WAAROM EIGENLIJK?!?" Zeg/Roep ik.

"Serieus Emie dat jij geen hol te doen heb en gefrustreerd bent oke, maar dat hoef je op mij af tereageren!!" Zegt hij. "Doei Robbie." Zeg ik en ik wil ophangen. "Oke sorry Emily dat ik zo boos werd, maar de jongens weten een soort van over jou. En ze vragen elke keer naar je en ik wordt er gek van. Je mocht ze inderdaad nóóit ontmoeten maar dat kwam omdat 1 van hun denk ik je type is en ik wou/wil dat je niet met mijn vrienden bent." Zegt hij.

"Dus ik mag niet met 1 van jou vrienden krijgen maar jij mag ondertussen wel met mijn beste vriendin samen zijn?? Al f*cking 3 jaar lang?? En ik moet elke keer jullie 2 zien knuffelen of zoenen als jullie hier zijn. Ik moet elke keer alleen zijn als Jamie naar jou gaat. Ik en Jamie moesten zo nodig samen wonen maar is zij der überhaupt ooit? NEE ZE IS ER NOOIT ZE IS ALTIJD BIJ JOU!!!! Ik wil mijn beste vriendin terug!!! Dus waarom mag ik dan niet jou vrienden zien, maar jij mag ondertussen wel mijn vriendin stelen?? SERIEUS!! EGOÏSTISCH" Zeg ik en hang op.

De band tussen mij en Robbie was zoiezo al verslechterd sinds dat we allebei uit huis zijn. En als hun hier zijn zie ik ze zoenen of knuffelen. Dus dan ga ik meestal als het me teveel wordt naar een andere goede vriendin van mij. Jamie kent haar niet dus kan ik gewoon weg zonder dat Jamie weet waar ik ben.
Ik ga maar avondeten koken.

Na een tijdje ben ik klaar en begin ik met eten. Ik kijk een beetje op insta en krijg ineens een heel goed idee. Ik weet hoe de jongens heten dus ik zoek ze op en begin ze te volgen en een paar foto's te liken. Die Koen is eigenlijk best wel leuk.

Ik ga maar alles opruimen. Als ik alles in de vaatwasser heb staan, kijk ik of er nog een foto is die ik kan posten. Ik zie een hele mooie foto in mijn galerij dus post ik het maar.

@Emilyvdgraaf
Bovenstaande foto.
@Koen en 108.381 ander vinden dit leuk.
Kan de zomer terug komen??
Mis de zomer man.
_______
@Juliaheetman: Zo mooi. Ik mis de zomer ook.

@Koen: 😍

@Robbievdgraaf: Emily en koen, wat gebeurt hier??
^@Emilyvdgraaf: Niks hoor

@Bankzittersfan: Waarom reageren hier bankzitters onder?? En waarom heeft zij de zelfde achternaam als Robbie??
^@Emilyvdgraaf: Robbie is mijn jongeee tweelingbroertje. En waarom Koen reageert weet ik niet.

@Marijezuurveld: 🥰 jij bent zo mooi

@Lieszhara: prachtige foto ik mis de zomer ook heel erg.
_________________

Blijkbaar heeft Koen mij terug gevolgd en is nu foto's aan het liken. Niet dat het een probleem is. Ik krijg een melding van insta dat ik een dm heb. Ik pak mijn telefoon en klik op de melding.
(Koen is K en Emily is E)

Chat met Koen:

K: Hey Emily toch?

E: Ja. Klopt. Wat is er??

K: Sorry voor het storen hoor. Maar wil je misschien een keer naar Casa Del Huts willen komen?? Voor je broer als verrassing.

E: Sorry Koen. Ik mag van Rob jullie niet ontmoeten dat heeft hij al een aantal jaar duidelijk gemaakt. Hij was/is bang dat ik een relatie krijg met 1 van jullie ofzo. Maar ondertussen heeft hij al 3 jaar met mijn beste vriendin en huisgenoot.

K: Oh. Maar huisgenoot zei jij toch?? Jamie is echt 9 van de 1o keer. Ik kan nooit is normaal naar beneden komen of ik hoor: "Boys Jamie komt zo" Echt ik wordt er gek van. En als zij niet naar Rob gaat gaan ze wel naar Eindhoven.

E: Dat heb ik ook alleen dan:" Emily Ik ga naar Rob toe vandaag." Of "Rob komt vandaag dus ik wil dat jullie geen ruzie gaan maken". Ik word er gek van. En meestal als rob en Jamie hier zijn ga ik naar een vriendin van mij.

K: Snap ik. Had ik ook maar iemand om naartoe te gaan.

E: Blijft Jamie slapen??

K: Volgensmij wel. Hzo?

E: Vraag het aan rob voor de zekerheid en vraag dan gelijk Hoelang.

K: Waarom ik dan lijkt het net of ik niet wil dat ze hier is. Jij kan het beter vragen aan Jamie.

E: Best ik bel der wel. Zo terug.
_____
Oke maar wat voor excuses ga ik gebruiken. Ohja in verband met het eten. Ik bel der wel nu gelijk.
J: Jamie en E: Emily.

J: Met Jamie
E: He Jamie met mij. Uhm ik had een vraagje Hoelang blijf jij daar?? Zodat ik dat weet voor het eten enzo. Dan weet ik of ik voor 2 of voor 1 kook.

J: Oh uhm ik ga het ff vragen zo terug.
E:isg.
Ze staat op stil dus ze kan zeggen wat ze wil en ik hoor het niet.
J: he ik ben terug.
E: En??
J: Ik blijf hier ongeveer 4 á 5 vijf dagen.
E: Jamie we kunnen net zo goed op ons zelf gaan wonen. Ik bedoel je bent er nooit en als jij er bent is Rob erook. Dat gaat gewoon niet werken.
J: Wat wil je dan nu zeggen?
E: Ik ga jou spullen pakken en in jou kamer laten staan. Ik hoef geen geld meer te krijgen voor de huur. En dan haal jij morgen alles op en blijf je maar ergens een tijdje wonen.
J: En jij dan?? Jij kan echt niet dit appartement betalen want je doet geen tyfus.
E: Ik heb het gevoel alsof je nep vriendin bent! Je bent er nooit je bent er alleen voor Rob.
J: Dat klopt. Nou ik ga hangen en ik zie je morgen wel bitch.

En ze hangt op. Nee top dit.
Ik app Koen wel gelijk.
K:Koen en E:Emily.
_____________________________________________
E: Ik heb der gebeld hoor.
K: En??
E: Ze blijft eigelijk heel lang daar
K: Hoe zo?
E: Ze zou eerst 4 á 5 dagen daar zijn maar ik was er klaar mee en heb gezegd dat we beter op ons zelf kunnen wonen en ze is een nep vriendin dat wist ik eigelijk altijd al maargoed. Ik ga haar spullen inpakken en die komt ze morgen halen.
K: En jij?
E: Ik blijf hier gewoon wonen miss kan ik mijn andere vriendin vragen of ze bij mij wil intrekken aangezien ze nog thuis woont.
K: Oke. Moet ik helpen met inpakken?
E: Kan maar dan moet je van Rhoon naar Eindhoven en weer terug.
K: Dat maakt niet uit. Kan ik ook ff weg van hier. Iedereen is weg behalve rob en Jamie die zitten in de woonkamer en ik zit op mijn kamer.
E: Oke. Adres is: ******** Eindhoven. Totzo.
K: Toppie totzo.
_____________________________________________
Nou ik ga maar serie kijken wat hoe moet ik anders wachten op Koen.

Pov Koen
Is het raar dat ik haar nu al ga zien? Misschien. Maar dat maakt niet uit. Ik loop naar beneden trek mijn schoenen en jas aan. Ik wil net roepen dat ik ga als Rob naar de gang komt. Perfect. NOT.

"Yo waar ga jij heen?" Vraagt Rob.
"Niks bijzonders. Maar ik moet echt gaan. Ik moet tering lang in de auto zitten." Zeg ik.
"Koen waar ga je heen?" Vraagt hij strenger.
"Naar een vriendin nou goed." Zeg ik.
"En waar woont die 'vriendin' dan?" Vraagt hij.

"Jezus rob laat me gewoon gaan. Ik doe toch niks verkeerds. En sinds wanneer ondervraag jij mij?" Vraag ik wat bozer.
"Sinds jij de insta pots liked en reageert van mijn zusje." Zegt Rob boos. "Serieus gaat het daar om. Het is je zus. Ga toch lekker je vriendin n**ken. Echt hoor."Zeg ik en trek de deur open pak snel mijn sleutels. En dan loop ik naar mijn auto.

Ik pak mijn telefoon en stuur een berichtje dat ik onderweg ben en dat rob kut deed.
En dan begin ik maar met rijden. Op naar Eindhoven....

1637 woorden. Dit was deel 1.
Eindelijk weer een boek/deel. Ik heb geen ideeën meer voor het andere boek. De reden dat de insta foto bovenin staat is omdat hij niet wou plaatsen anders krijg je een grijze foto. Dus ja.
Dit boek wordt heel leuk en veel drama dus bereidt je voor.
Kusjes bankzittersfan1512

Continue Reading

You'll Also Like

3K 231 32
Over gebroken harten, liefdeslijm en alles daar tussenin. *** Eva en Saar. Saar en Eva. Ze waren met zijn tweetjes, moeder en dochter tegen de rest v...
19.6K 236 22
wat gebeurt er als je ineens gevoelens krijgt voor het populaire klootzakje? en wat als dat populaire klootzakje, eigenlijk best leuk blijkt te zijn...
23.3K 368 12
Mirthe, een 22 jaar oud meisje, komt terug van haar nachtdienst en wil naar huis rijden wanneer ze word aangereden door een groepje jongens. Ze raakt...
5.9K 166 23
Marieke is een 18 jarig meisje uit Amsterdam met een goddelijke stem. Ze heeft veel fans en geeft vaak concerten door heel Nederland. Op een avond ge...