Tiltott szerelem... 🥀💕||✅

By __RekAA__

20.4K 872 162

De ez egy tiltott szerelem🥀🥀 More

Szereplők
Instagram
1.rész
2.rész
3.rész
4.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész (Szerelem Rész)
13.rész(Szerelem Rész)
14.rész
15.rész
16.rész
17.rész
18.rész
19.rész
20.rész
21.rész
22.rész
23.rész
24.rész (Szerelem Rész)
25.rész (18+)
26.rész
27.rész
28.rész
29.rész
30.rész
31.rész
32.rész
33.rész
34.rész
35.rész
36.rész
37.rész
38.rész (Szerelem Rész)
39.rész
40.rész
41.rész
42.rész
43.rész
44.rész (Vége)

5.rész

573 22 6
By __RekAA__

Így ültünk egy darabig, és nem szóltunk semmit. Tükrön keresztül néztünk egymás szemébe. A gondolataim teljesen eltűntek, nem tudtam másra koncentrálni, csak a kék szempárra, amiben megcsillant valamiféle csodálat. Ahogyan rámnézett, úgy éreztem, hogy nincsenek problémáim, nincs semmi. Csak ő és én. A szívem talán soha nem dobogott még ennyire, úgy éreztem, hogy a föld szétnyílik alattam, de nem zuhanok le. Végül megráztam a fejem, felálltam és az ágyam elé sétáltam, de nem ültem le rá. A fiú is megfordult velem szemben és gyorsan felállt.
-Tudom, hogy te is akarod - rázta a fejét szomorúan.
-De azt is tudod, hogy nem lehet. - vágtam szomorú arcot én is.
-Ha igazán akarnád meg lehetne oldani. - közölte, idegesen.
-Nem, Dani. Jó ez így ahogy van - mondtam neki, teljes nyugodtsággal a hangomban, miközben a szívem szakadt meg. A fiú idegesen kiment, becsapva maga után az ajtót, amire összerezzentem. Hanyatt dőltem az ágyon és a plafont bámultam. Minden egyes szó késként vágott a szívembe, de nem tehettem mást. Ahogy csalódottan nézett a szemembe, úgy éreztem, hogy megszakad a szívem érte, de meg van kötve a kezem. Mély levegőt vettem aztán lesétáltam a többiekhez. Manu is már a nappaliban ült velük együtt. A lépcső alján megtorpantam, mikor megláttam. Mind felém néztek, Manuel pedig felállt és elém lépett.
-Végtelenül sajnálom, amit mondtam. Ne haragudj, csak felbaszott ez az egész. - mondta, megbánóan. Lejebb léptem, közvetlen elé és átöleltem a mellkasát. Esetlenül visszaölelt, a derekamnál. A mellkasába fúrtam a fejem és sírni kezdtem. Nem, nem akartam. De egyszerűen annyira jól esett az ölelése, hogy teljesen elgyengültem. A fiúk valószínűleg teljesen hülyének nézhettek, de nem érdekelt. Fájt, ahogy Manu beszélt velem, fájt, ahogy én beszéltem Danival és fájt minden, a szüleim, és úgy anblokk az életem. Manuel hátralépett velem a kanapéhoz, leült engem meg maga mellé ültetett, de nem engedett el.
-Hugi, elmondod, hogy mivan? - suttogta a hajamba.
-Annyira fáj minden. Az, hogy anyu így áll hozzánk. Az, ahogy beszéltél velem. És... - emeltem fel a fejem, miközben megtöröltem a szemem és Danira néztem. - És. - mondtam végül, mert képtelen voltam befejezni. Tömény fájdalmat láttam a fiú szemeiben. A fiúk követték a tekintetem és egyszerre néztek Danira.
-Mit csináltál vele? - feszült meg mellettem Manu.
-Semmit - vágtam rá gyorsan. A bátyám rám se hederített, csak folyamatosan szemkontaktust tartott Danny-vel. Szikrázott a levegő köztük, én pedig kurvára féltem, hogy egymásnak esnek.
-Nem történt semmi - mondta Dani lassan és nyugodt hangon.
-Akkor miért nézett rád olyan feltűnően, hm? - állt fel Manuel, mire a másik fiú is, és szemben álltak egymással, pár centire, viszont a szemkontaktust nem szakították meg. A többi srác is megfeszült körülöttünk, de egyenlőre ülve maradt.
-Jó. Felmentem hozzá a szobába, ugyanis szüksége volt egy támaszra, mert a bátyja szarik az érzéseire. - nézett le a bátyámra. A többiek felszisszentek, Manu szeme pedig szikrát szórt. Meg akarta lökni Danit, de közéjük álltam. Egyik kezem Manu mellkasára tapasztottam, a másikat pedig Daniéra.
-Elég. - néztem rájuk felváltva. Egyik fiú se nézett rám, csak szikrát szórtak egymásra a szemeikkel. Mikor láttam, hogy képtelen vagyok egyszerre mindkettejüknél megtörni a jeget, Danny felé fordultam. - Nézz rám - szóltam rá és már mindkét kezemmel az ő mellkasát támasztottam. - Dani... Nézz rám - kértem. A fiú lassan rám vezette a tekintetét és egyenesen a szemembe nézett. - Semmi baj. Oké? - kérdeztem tőle. Valószínűleg észrevette a félelmet a szemembe mivel már aggódást láttam a tekintetében. Lassan bólintott egyet, és hátralépve visszaült a kanapéra. A tekintetemmel végigkövettem a mozdulatot aztán hátranéztem és már Manuel is ült, úgyhogy visszahuppantam mellé. Manuel a földet pásztázta, a többiek kapkodták köztük a tekintetük, Dani pedig folyamatosan csak engem nézett. Nem néztem félre, hanem tartottam a szemkontaktust. Leszállt közénk a kínos csend. Egyikünk sem tudta mit kéne mondania. Végül felálltam, kimentem az erkélyre és rágyújtottam. Eszembe jutott, hogy a zsebembe maradt tegnap a fülhallgatóm, úgyhogy bedugtam a fülem és halkan énekelni kezdtem.
-Még mindig élek.
Még mindig újra elkövetnék 100 hibát
ha nem vigyáznék.
Még mindig élek.
Pedig még mindig nem látom át.
2 út 2 Végállomás nem látom át.
Átkozott lettem a stúdióba menekülök éjszaka.
Jegyzetek váltak az évekből.
Kicsit félek még, ez az élet többé nem lát rám.
Mindig mikor itthagyott, valaki már várt rám.
Valaki az úton akit kerestem a járdán.
Mi legyen ha rájövök, hogy nekem ez nem kell.
Ki az aki sírna ha nem kelek reggel.
Hiányzik az idő ami szomorúan telt el.
Törölném a fejedből azokat amit tettem.
Nem akarok felnőni, valamikor fel kell.
Magamban sem bízok, te hogyan akarsz bennem?
Te gyönyörű vagy mással, én cigizek a klubbnál.
Idegenek lettünk, de tudom oda bújnál.
Idegesítenek ezek a budai kurvák.
Hiába tetszik a mosolyod.
(Manuel-100 hiba)
A kedvenc zeném az Idegen albumról, egyszerűen annyira imádom.

Na melyik a legjobb zene az Idegen albumon? 🤔❤️

Continue Reading

You'll Also Like

10.1K 1.1K 20
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
11K 274 23
"Amíg nem ért vissza, addig zenét hallgattam, valamint felhívtam aput és a nagyit is akivel éppen moziba (!) Indultak. Lehet, hogy a végén még jó cim...
4.5K 60 13
Kayla Brooklyn Courtney O'Biren egy fiatal huszonegy éves lány,akinek nagyon nehéz az élete. Nem tud semmit az anyukájáról,mert tizenegy évesen elra...
9.3K 463 40
Elkezdve: 2023. November 25. Befejezve: 2024. Április 2. Spacc ff. Fő szereplők: Németh Anna Tóth László Tamás(Spacc) Szereplők: Tóth Izabella(Anna B...