Presuda je... Ljubav🔚

By Senka_22_6_

21.7K 2K 544

Lorena je napravila kazneno djelo za koje je čeka suđenje. Večer prije tog dana učinila je nešto što nikada n... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Epilog

10

1K 90 24
By Senka_22_6_

- Dobro jutro gospođice Batista! - kažem, pa promiješam svoju kavu i uz smiješak joj nazdravim. Ona raširi oči pa brzo pogleda na sat. - Ne kasnite gospođice, ja sam došao rano.

- Jebote već sam mislila da sam zakasnila, a gospodin došao ranije. Lijepo, lijepo. - Ostavi stvari na svoj stol, čujem je kako šuška, izvlači neke vrećice i papire, pa uključi aparat za kavu. - Ne moram da je nudim, već imate jednu u rukama, zar ne? - Zagrcnem se gutljajem, a onda čujem njen tihi, podmukli smijeh. - Mislila sam na kavu!

- Veoma smiješno Gospođice. Umalo se ne udavih svojom. Ovom koju već držim u rukama i uživam u njenoj toplini i okusu. Mmm, savršeno mi klizi niz usne, budi mi sva čula.

- Pas mu mater! - čujem je kako je opsovala, pa se sad ja smijem u sebi. Dobro je Nial rekao, ako se igra ona igrat ću se i ja.

- Gospođice Batista, koliki mi je danas?

- Molim?

- Koliki mi je obim posla danas?

- Ne previše veliki, nije da se možete pohvaliti obimom, ali Vi ste već navikli na to zar ne gospodine Monroe? - sad ustanem pa samo proturim glavu kroz otvorena vrata. Njen široki osmijeh mješavina Grinča i đavolka dočeka me kada provirim dignute obrve.

- Idemo na tu stranu Ljepotice? Tako ćemo znači? - ona slegne ramenima. - Nije lijepo udarati po mojoj muškosti pogotovo jer znaš da... - zaustavi me stavljajući prst na usne pokazujući mi da šutim.

- Nemoj! Samo, evo nemoj - kaže, pa raskopča svoj lijepi crveni sako, a kroz majicu koju nosi vidim njezino crno rublje i te savršene grudi koje drži na mjestu. To me natjera da progutam i daljnje riječi i pljuvačku i cijuknem u sebi poput miša. Kad korakne prema meni već mi je kaos, ali ostanem miran pa još više izvirim van na vrata. Ona stane na korak od mene, otvori vrata ormara i izvuče kutiju. Odahnem. Ali i udahnem miris parfema koji je stavila i opizdi me po sred mozga, komplet mi se svijest zarotira.

- Kakav. Je. To. Parfem. - vrti mi se u glavi. I ne samo u glavi okreće mi se i u gaćama. Ona samo lagano malo pomakne vrata ormara pa nagne glavu.

- S feromonima. Sviđa vam se druže sudija?

- S ferom... znači udaraš tešku artiljeriju Lorena, nisi fer.

- Nisam ni rekla da kada igram igram fer. Zapravo ja uopće nisam rekla da igram išta. Samo sam došla na odsluženje svoje kazne, o sirota ja. - drhti mi utroba, palim se kao gorivo, osjećam kako mi i oko igra i zubi, želim je držati, lizati, gristi, želim sve, prokleto sve. Stegnem šake i sklopim oči.

- Popij tu kavu i idemo raditi - nadignem nos, kad je već sve dignuto pa neka bude i on. Lorena 1 Liam 0. Vratim se korak u nazad pa nadodam: - U sudnicu ne smiješ bez sakoa.

- Da vaša visosti, naravno gospodaru. - Zalupim vrata iza sebe, uletim u wc, pa pustim hladnu vodu na umivaonik. Pljuskam se, al džaba to kad mi muda gore kao šumski požar. Razmišljam da li da se nataknem da i njih ubacim unutra, a onda vidim da neće biti baš lako pa odustanem. Kucanje na vratima me malo trgne, pa viknem da je slobodno. Ona uđe noseći moje odijelo. Mrzim to koliko je lijepa i koliko je želim ovog trena. Kontroliraj se Liam, neka vidi da te neće pobijediti. Dobit ćeš taj spoj u petak, a onda ćeš je kresati dok ne umreš. Hoćeš, Boga mi moga.

- Popravili su Vam odijelo gospodine Monroe. Ali, ako želite mogu vam pomoći da ga obučete.

- Bjež' dalje od mene dok taj parfem ne ishlapi.

- Meni je baš lijep. Stavila sam dovoljno za cijeeeeli dan.

- Odustani odmah Ljepoto, nećeš me pobijediti. Dobit ću taj spoj u petak, obećavam! A, onda možeš na sebe staviti i vreću sa smećem ništa te neće spasiti od mene. Ništa! - vidim kako joj se puls ubrza i disanje postane odmah brže. Hm, neka, neka, patit ćemo skupa lijepa Lorena.

Bolje da nisam poslušala Babsi i stavila taj prokleti parfem koji mi je Maribel kupila pre skoro pola godine. Očajavajući zbog mog očajnog ljubavnog života naručila je nekakvu parfem kremu sa feromonima što izluđuje muškarce i tjera ih da se ne skidaju s tebe nadajući se da ću da ga koristim redovito i tako sebi osiguram ševu svakog božjeg dana. Kao da mi je do toga, ej, meni, pazi meni!? Ali sjetila sam ga se i jutros se prije posla obilato namazala njime, ne samo po vratu i zapešćima, nego i po dekloteu, iza uha, gdje god sam mogla dohvatiti. Da provjerimo je li zaista otrov za muškarce i hoće li paliti kod ovoga. Ali kada sam ušla jutros i vidjela ga tamo kako sjedi u toj svojoj crnoj košulji raskopčanoj da otkrije taman dovoljno prsne kože da mi upadne u oko, zajebala sam sama svoje parfimiranje. Nisam nijednom sebe uspjela slagati da nije zgodan, da me ne privlači, a sada me valjda privlači sto puta više nego što treba. Još kada se onako osmjehnuo umalo da pišnem u gaće. Zbilja ću zbog ovog problema morati da razgovaram s liječnicom. Malo, malo pa mi se javi taj osjećaj kada me on prostrijeli pogledom ili osmijehom, ili nešto kaže što mi mjehur pomjera, a o ostalim organima da ni ne pričam.

Ali ja sam ipak uspjela. Povela sam u ovoj igri za koju je eto shvatio da će se dogoditi, a vidim i pripremio se. I kada mi je rekao da bježim dalje dok parfem ne ishlapi bilo je sasvim jasno da pada kao gnjecava kruška s drveta.

Sada smo u sudnici ušle su stranke iz prvog slučaja, već vidim da će ovo biti zanimljivo, a on okreće očima dok pregledava spis ponovno.

- Gospodin Tod Hopkins i gospođica Tabitha Klerr - kaže, ja počnem da tipkam njegove riječi. - Ovdje smo danas, ne da vas vjenčamo, nego da ustvrdimo tko će platiti štetu na: vozilu, biciklu, električnom trotinetu, televizoru promjera 104 cm, i... što je ovo? A, robot usisavač. Boeže me sačuvaj!

- Gospodine sudija molim vas... - muškarac se prvi javlja dok ona već uvrće nosom, jer htjela je ona prva. - Ta luda žena... Ova ovdje.. Sve je to slomila.

- Da. Vidim. Izlupala vam je auto... kamenjem i bejzbolskom palicom..

- Palicom koja je također moja i suvenir je sa utakmice koji mi je visio na zidu. I to je slomila. - Zakolutam očima, pa očito si to zaslužio.

- Sve je ona to upropastila za jedno veče Gospodine Sudija. Kada sam se ja... kako da kažem, malo povratio svijesti ona je sve skršila. I znate što je onda uradila?

- Ne bih znao.

- Sjela, pila moje pivo i mazala nokte.

- Logično - ne uspijem to zadržati u sebi, nekako kažem na glas. Tiho, ali ipak kažem na što dobijem pogled druga sudije. - Pardon.

- Gospođice Klerr objasnite molim vas.

- Što da objašnjavam? Trebali smo izaći na proslavu tri godine veze. Veze Gospodine Sudija, veze koja nije brak ni zaruke, samo veza. Tri godine života sam dala ovom ... ničemu, i on se zapio u... što mislite gdje? U striptiz baru dolje u Dvanaestoj. Idem s posla kući, žurim da se spremim, vidim mu auto ondje. Ne bude mi lijeno stanem, uđem, on pijan kao smuk tura pare goloj plesačici u tange.

- Pa sram vas bilo Hopkins! Zbilja, u te sate? Pa mogli ste sačekati da se smrkne. - Točno mi dođe da to zapišem. - Nastavite gospođice Klerr.

- Što bih drugo mogla raditi s tom količinom bijesa? Dođem kući i izlupam sve što sam stigla i mogla. U tom se i pijandura pojavi doma i umjesto da bilo što kaže samo se stropošta na pod. Pregazim ga, skinem bejzbolku sa zida i izlupam mu kola. Usput pokupim i kamenje sa zemlje i izudaram i njime. Neka bude sretan što je njegova prokleta glava ostala čitava.

- Čekajte i što se onda dogodilo?

- Pa, ništa. Ja zaslužujem tu večeru u fensi restoranu, sve sam već uplatila i rezervirala za nas. Ostavim skota da se valja po podu kao pijana svinja što i jeste, okupam se, obučem, otvorim pivo i namažem nokte. On se probudi onakav i dođe mu do svijesti da sam mu sve slomila.

- I onda?

- Onda ništa, nabijem ga nogom u muda i odem na večeru.

- Ti si prokleta kraljica! - procijedim kroz osmijeh, ona me čuje i digne palčeve u zrak prema meni. Liam odmahne glavom.

- I vi ste tako pijani prijavili vašu djevojku da vam je sve to slomila i oštetila?

- Pa, ne Gospodine Sudija, ja sam to znate ujutro, gdje ću pijan na policiju tko bi mi vjerovao? Još bi me ostavili u pritvoru da se otrijeznim.

- I što sad želite? Da vam ona plati svu tu štetu?

- Ili da je plati... Ili da se vrati i da ne ratujemo više.

- Nema šanse. Odjeb' Tod! - Ona se podboči rukama na stol.

- Pogriješio sam. Ne znam što se dogodilo. Htio sam te zaprositi i trebalo mi je hrabrosti i popio sam jednu, drugu, treću, dečki vikali idemo u striptiz bar ovo mu je momačko i jebi ga Gospodine Sudija sve otišlo k vragu.

- Ne vjerujem ti ni jednu riječ. Odredite globu Gospodine Sudija platit ću kretenu i neka mi se gubi iz života.

- Jeste li imali lijepu i sretnu vezu do svega ovoga? - upitam pa izvirim iza monitora.

- Jesmo. Bilo je lijepo. Ponekad teško, ali dobro.

- A vi ste Gospođice Klerr željeli brak prije svega toga?

- Naravno da jesam.

- Gospodin Hopkins kaže da vas je htio zaprositi. Da je to učinio te večeri biste li pristali?

- Da pristanem na prošnju odvaljenog od zemlje koji kiti dupeta striptizetama? Nema šanse.

- Ali volite ga, ljubomora vas je gonila da mu sve izlupate, nije li?

- Jeste!

- Vidimo što gospođica Batista želi reći i gdje planira odvući ovo, pa ću da je prekinem i postavim jednostavno pitanje. Želite li vas dvoje ponovno biti skupa ili je raskid definitivan? Jeste li mu spremni oprostiti to što se dogodilo, a vi njoj oštećenje imovine?

- Ja bih njoj sve oprostio, ali ona je tvrdoglava.

- Ti si me tužio kretenu.

- Morao sam. Ubila si mi kola i stvari koje volim.

- Tebe nisam manijače, budi zahvalan!

- Zato što me voliš, je li da je zato?

- Mak' se od mene budalo. - Liam već koluta očima, meni je ovo smiješno i slatko. On udari čekićem po onom jastučiću, svi ga pogledaju.

- Želite li mu platiti štetu Gospođice Klerr.

- Platit ću.

- Želite li vi nazad vašu djevojku Hopkins?

- Itekako!

- Onda ovako, pišite Lorena. Tabitha Klerr isplatit će novac za oštetu Todu Hopkinsu onako kako procjenitelj štete odredi ili kako se stranke međusobno dogovore. A, vi Hopkins, ako je hoćete nazad znate što vam činiti. Zapnite, promijenite se, budite ono što ona želi.

- Hoću Gospodine Sudija. - Još jedan udarac čekićem.

- Gospođica Batista dat će vam vaše papire, na njima će vam pisati svi detalji i sve što trebate znati. I ubuduće pokušajte probleme riješiti razgovorom, a ne uništavanjem imovine koja će vjerojatno uskoro biti vaša zajednička. - Ustane, pa me pogleda. Udahne duboko i sklopi oči i iziđe van. Hm, samo udiši dok ne svisneš i ne popustiš svoju čvrstu obranu.

Continue Reading

You'll Also Like

12.7K 1.5K 22
Bio sam vojnik, osiguranje, bio sam tjelohranitelj važnim ljudima, bio sam mnogo toga i svega sam se nagledao. I baš zbog toga što sam vidio svašta...
59.8K 2K 15
Aria & Dominik Jedan udes može promjenuti cijeli tok priče i dovesti te na razna iskušenja. Aria nije ni slutila koliko će joj naizgled toliko standa...
2.3K 325 8
Mi smo tu da se borimo za malog čovjeka, da ispravimo nepravdu, da zaštitimo one kojima su obitelj, policija, zemlja i sustav okrenuli leđa. Mi smo t...