Mon Amour ❤️💍

By mocro_sx

26.5K 1.2K 287

Yasmine is een mooi, aangenaam meisje. Ze is 17 jaar en probeert haar goed te focussen op school, ook al lukt... More

Deel 1: Personages
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel 27
Deel 28
Deel 29
Deel 30
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
Deel 35 ☀️
Deel 36
Deel 37
Deel 38
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
Deel 44
Deel 45
Deel 46
Deel 47
Deel 48
Deel 49
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Deel 55
Deel 56
Deel 57
Deel 58
Deel 59
Deel 60
Deel 61
Deel 62
Deel 63
Deel 64
Deel 65
Deel 66
Deel 67
Deel 68
Deel 69
Deel 70
Deel 71
Deel 72
Deel 73
Deel 74
Deel 75
Deel 76
Deel 77
Deel 78
Deel 79
Deel 80
Deel 81
Deel 82
Deel 83
Deel 84
Deel 85
Deel 86
Deel 87
Deel 88
Deel 89
Deel 90
Deel 91
Deel 92
Deel 93
Deel 94
Deel 95
Deel 96
Deel 97
Deel 98
Deel 99
Deel 100
Deel 101
Deel 102
Deel 103
Deel 104
Deel 105
Deel 106
Deel 107
Deel 108
Deel 109
Deel 111
Deel 112
Deel 113
Deel 114
Deel 115
Deel 116
Deel 117
Deel 118
Deel 119
Deel 120
Deel 121
Deel 122
Deel 123
Deel 124
Deel 125
Deel 126
Deel 127
Deel 128
Deel 129
Deel 130

Deel 110

145 8 3
By mocro_sx

Pp Yasmine

"Is dat niet teveel make-up?" Vraagt Younes wanneer ik klaar ben met m'n make-up. "Neejoh" antwoord ik. Hij haalt z'n schouders op. Ik kleed me om (zie omslag) en laat mn haren los. "Ey dat s wel hyk veel inkijk he" zegt hij dan en hij doet mn jurk een beetje naar boven van mn borsten. "Oké dan" zeg ik en kijk hem raar aan. Je zag niet eens iets, maar oké... Ik doe nog wat juweeltjes om.
"Pshh sinds wanneer draag jij hakken?" Vraagt Younes. "Uh meestal toch als we gaan eten ofso?" "Ik zie jou dat amper aan doen" antwoordt hij. "Uhm Younes ben je misschien een klein beetje geïrriteerd vandaag, omdat ik er zo mooi uitzie?" Vraag ik. "Helemaal niet" "Jaja" zeg ik lachend en ik ga voor hem staan. "Luister, zeg wat je niet aanstaat en ik doe iets anders aan ja? Wil je dat ik gewoon slippers aandoe? Of wat wil je?" Vraag ik. "Ik wil gewoon niet dat die illegalen hier naar je zullen kijken" zegt hij. "Hmm beetje jaloers dan?" Hij schudt z'n hoofd. Ik lach. "Om te beginnen, ik kan er niks aandoen als ze kijken. En trouwens, laat ze kijken dan? Het is niet dat ze me wat kunnen aandoen he" zeg ik. "Mohim maakt niet uit, kom we gaan" zegt hij. In mezelf moet ik nog lachen. We stappen de auto in. Tijdens de rit naar mn moeder is het stil en zet Younes z'n hand niet op m'n been, wat niet van z'n gewoonte is. Ik pak z'n hand vast. "Luister, meisjes kijken toch ook naar jou? Jij keek vroeger toch ook naar meisjes die toen ook vriendjes of mannen hadden? Het is gwn normaal ja. Je kunt moeilijk hun ogen de andere kant laten draaien he. Ik ben volledig de jouwe, ja?" Zeg ik. Hij kijkt me aan en glimlacht. "Je bent inderdaad enkel de mijne" zegt hij en legt z'n hand op m'n been. Ik glimlach.

"YASMINEEE" roept Meyssa alsof ze me jaren niet heeft gezien. Ik lach en geef dr een dikke knuffel. We groeten ook de rest van mn gezin. We praten over alles en nog wat. Mn moeder legt een grote bord couscous op tafel. Wejooow die couscous van mn moeder is overheerlijk, ik heb dit zo hard gemist. We gaan met z'n allen aan tafel en beginnen te eten.

We stappen allemaal onze auto's in om naar mn grootmoeder te vertrekken, de moeder van mn moeder. De moeder van mn vader woont in België en mn 2 grootvaders zijn allebei gestorven, Allah y rahmou. "Hoe is je familie eigenlijk?" Vraagt Younes wanneer hij de auto opstart en achter Anouar rijdt. "Uhh best nog chill, ze zijn modern enzo. Ik denk dat je wel goed gaat opschieten met m'n neven" antwoord ik. "Okey okey"

Bij de straat aangekomen zien we overal illigalen staan. Typischhh! Ik zie voor de deur van mn oma ook mijn neven staan. Ik zwaai naar hen en ze zwaaien terug. "Zijn dat je neven?" Ik knik. "Je kan daar parkeren" zeg ik en ik wijs naar een zijstraatje. Hij parkeert daar en we stappen uit. Younes haalt es diep adem, ik weet dat hij zenuwachtig wordt als hij mn familie moet ontmoeten. "Komt goed" zeg ik en glimlach. Hij glimlacht terug en we gaan de straat in. Ik groet mn neven met een hand en ook Younes doet dat. Mn ouders, Anouar enzo lopen voor ons het huis binnen. Hier is het huis altijd open, je kan er gwn doorgaan wanneer je wilt, buiten de nacht nacht natuurlijk. Iedereen is, zoals gewoonlijk, op stah (dak). We doen de duizenden (35) trappen op en wanneer we op stah zijn word ik overdonderd met knuffels van mn nichten. Ik lach en knuffel ze allemaal terug. Ik ga naar mn oma en groet dr met een kus op dr hoofd. Younes doet hetzelfde en groet de dames gwn met een knikje. Hij gaat dan naar de mannen en groet hen met een mannelijke omhelzing en gaat dan bij hen gaan zitten. Na dat ik wat heb gepraat met de vrouwen ga ik ook naar de mannen (mn ooms en neven). Ik groet hen allemaal en ik zie dat ze het goed hebben met Younes, daar word ik zoo blij van..
Er wordt thee enz gelegd door mn tantes. Ondertussen praat ik wat met m'n grootmoeder en mn nichten.

Het is bijna 1u30. Ik krijg een berichtje van Younes.

Y: Gaan we stilletjes aan vertrekken? X
Ik: Isggd x

We gaan naar de auto en stappen in. "En? Hoe was het?" Vraag ik. "Leuke familie dat je hebt" zegt hij. Ik glimlach. Gelukkig maar. "Heb je zin om nog naar ijssalon te gaan of niet?" "Ja duh" antwoord ik. Younes lacht en rijdt naar het ijssalon die zich aan de boulevard bevindt. Daar aangekomen parkeert Younes de auto. We stappen uit en Younes neemt mn hand vast. We nemen plaats. "Wat wil je?" Vraagt Younes wanneer we in de menu's kijken. "Uhmm ik ga een wafel pakken" antwoord ik. Younes knikt.

Bij ons appartement aangekomen doe ik mn juwelen en make-up uit. Ik doe mn jurk uit en juist op dat moment komt Younes de kamer in. Oké dit is awkward. Hij komt naar me toe en houdt me vast aan mn heupen. Hij kust me in mn nek. Ik weet wat hij wilt. Ik ben echt kapot moe, maar volgens de islam mag je de behoefte van je man nooit weigeren. Ik draai me om en kus hem terug. Dan weten jullie wel wat er verder gebeurt...

We zijn alweer een week verder en we zijn net in Tanger aangekomen, alhmdllh. Ik vind Tanger zo leuk en mooi. Jammer dat mn gezin hier niet woont. Hier hebben we geen appartement of huis, dus logeren we bij mn schoonmoeder. Ze hebben daar toch 3 verdiepingen waarvan 1 niet gebruikt wordt. Het heeft 2 slaapkamers, een klein soort woonkamer en een badkamer. Een keuken niet, maar dat hebben we niet echt nodig. Het is nu 13u. We gaan zometeen effe naar de zee. Dan komen we terug, gaan we gaan eten en daarna gaan we naar Younes z'n familie.
Younes klopt op de deur en even later doet Lamyae open. "Heeyyy" zegt ze blij en ze geeft ons een knuffel. We groeten ook de rest van het gezin en praten over alles en nog wat. Laila en Yassine hebben hier wel een eigen appartementje btw, aangezien ze beide familie hebben in Tanger. Younes z'n moeder legt vlees op tafel. "La shokran, we hebben echt geen honger" zeg ik dr. "Ewa saff eet nou gewoon op. Is maar iets kleins" antwoordt ze.

Ik doe mn dagelijkse make-up look, doe mn jurk aan en laat mn haren los hangen. Ik doe een paar juweeltjes om en klaar is Kees. "Ben je klaar?" Vraagt Younes wanneer hij bezig is met z'n hemd dicht te doen. Whahahah hij is echt aan het strugglen met die knoopjes. "Ufff die kanker knoopjes gaan niet dicht" zegt hij ongeduldig. Ik lach schuddend mn hoofd en loop naar m toe. Ik doe z'n knoopjes dicht. "Dit zijn gwn zoals alle knoopjes hoor" zeg ik. "Nee man die 3e wilde niet mee werken" Ik lach en doe mn slippers aan.
We nemen afscheid van Younes z'n gezin en stappen de auto in. We rijden richting playaaa (boulevard etc).

Daar aangekomen stappen we hand in hand aan het strand. Het is hier zo leeg. De drukke kanten zijn verderop. We zien de zon steeds meer ondergaan. Younes legt z'n arm rond mn onderrug. Plots stopt hij met stappen en neemt hij mn beide handen vast. "Yasmine ik hou echt van je wollah" zegt hij. "Ik ook van jou" antwoord ik. Hij drukt z'n lippen op de mijne en ik ga er in mee. Hij neemt me in z'n armen en ik knuffel hem terug. "Ik beloof je dat ik jou nooit zal verlaten of wat dan ook" zegt hij terwijl hij me knuffelt. "Tuurlijk, InshAllah. Maar waarom zeg je dit nu?" Vraag ik en ik trek me terug. "Nee gewoon. Ik laat t misschien niet altijd zien, ik zeg het je niet elke dag. Maar ik wil gewoon dat je weet dat ik echt echt van je hou en dat ik je voor altijd, mn hele leven lang zal beschermen en dat ik je altijd meeneem in mn dua's en in mn gebeden" antwoordt hij. "Omg Younes dat is echt lief" ik krijg zelfs tranen in mn ogen. Dit heeft echt nog nooit iemand tegen me gezegd. Younes glimlacht en neemt me weer in z'n armen. We blijven een tijdje zo staan...

Nadat we hebben gegeten en een beetje hebben gewandeld gaan we terug de auto in, onderweg naar Younes z'n familie. Ik zeg je eerlijk, heb ook wel stress. Misschien ben ik niet goed voor hen. Misschien verwachten ze iemand totaal anders. Ik spreek geen Arabisch, maar gelukkig spreken zij zowel Arabisch als Tmazight (Berbers), dus kan ik met hen Tmazight praten. Younes heeft ook z'n oma (moeder van z'n moeder) nog alhmdllh. Zijn andere oma is gestorven, Allah y Rahma en zijn 2 grootvaders zijn ook gestorven Allah y Rahmou.
Daar aangekomen parkeert Younes de auto. "Stress?" Zegt Younes lachend. "Beetje wel hoor" "Komt goed, ze zijn chill" We stappen uit en Younes houdt mn hand vast. We gaan het huis in en nemen de trappen naar boven, stah. Younes gaat als eerst binnen en hij wordt verwelkomd door z'n neven enzo. Achter hem sta ik. Oké dit is awkward. Younes zet z'n arm rond mn rug en trekt me zo een beetje meer naar voor zegmaar. Hij gaat eerst naar z'n oma en ik achtervolg hem. Letterlijk alle vrouwen kijken me aan, dit is hyk awkward. Ik ga naar Younes z'n grootmoeder en ik geef dr een kus op dr voorhoofd. "Salaam dochter. Alles goed?" Vraagt ze in Tmazight. "Alhmdulillah ghalti. Met jou?" Vraag ik. "Alhamdulillah. Je bent een mooi meisje tbarkAllah" ik glimlach en bedank haar. Ik groet Younes z'n tantes en nichten. De mannen groet ik met een knikje en ik ga naast Younes zitten, die naast z'n oma zit. Alle vrouwen praten met me. Ze zijn best gezellig, ze letten wel echt op je lichaam, je kledingstijl enzo, maar voor de rest zijn ze leuk. Mn schoonmoeder komt ook aan met Lamyae en Marwa. Ook hen groet ik en ze komen erbij zitten. Mn schoonmoeder krijgt complimentjes aangezien ze goede smaak heeft, dat ze mij geaccepteerd heeft enz.

Bij mn schoonmoeder aangekomen neem ik afscheid van ze en ga ik naar boven, naar onze verdieping. Ik kleed me om in mn pyjama en doe mn make-up af. Younes komt de kamer binnen. "En wat vond je van de familie?" Vraagt hij. "Ze zijn echt gezellig" antwoord ik. Hij glimlacht en ook hij doet z'n voetbaltenu aan. "Ik ga nog effe naar mn moeder slaaplekker zeggen dan kom ik" zegt Younes wanneer ik al in bed kruip. "Ja isgoed" antwoord ik en hij geeft me nog een kusje. Ik stuur ondertussen met m'n moeder.


Die vakantie verliep eigenlijk zoals elke vakantie. We zijn na die week Tanger nog naar Spanje gegaan, Marbella, en ook daar was t echt super. We hebben ervan genoten en na 2 weken zijn we terug op de baan, onderweg naar Belgiee!


Stemmm❤️
Extra lang deeltje voor jullie! X

Continue Reading

You'll Also Like

469K 11.3K 58
Highest rank: #1 in actie (01_11_'17) (20_12_'17) #2 in romantiek (21_05_'18) #1 in guns (07_06_'18) #2 in mysteries (20_12_'18) #1 in spanning (29...
158K 12.6K 116
Een succesvolle dokter leeft haar eigen rustige leven met haar broer. Ze is haar ouders verloren op een jonge leeftijd, het heeft veel verdriet ach...
11.3K 1.3K 16
Ze heeft maar 1 doel voor haar ogen. 1 belofte die ze moet nakomen en die zal ze. Na het overlijden van haar moeder staat de 24-jarige Intissar Kasm...
30.2K 1K 82
Ik ben Chloé. Chloé Whoods. 17 jaar en dochter van een maffia baas. Mijn vader is één van de grootste maffia groepen van het land en omstreken. Ik be...