Venus en de maan ⟑ Matthy van...

Da redbxngtxn

19.7K 279 35

Kan de net afgestudeerde en zoekende Elin wel het drukke YouTuber leven aan van Matthy of zal het zorgen voor... Altro

˗ˏˋ β˜… 1 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 2 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 3 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 4 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 5 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 6 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 7 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 8 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 9 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 10 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 11 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 12 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 13 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 14 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 15 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 17 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 18 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 19 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 20 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 21 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 22 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 23 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 24 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 25 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 26 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 27 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 28 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 29 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 30 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 31 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 32 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 33 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 34 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 35 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 36 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 37 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 38 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 39 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 40 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 41 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 42 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 43 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 44 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 45 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 46 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 47 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 48 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… 49 β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… Playlist β˜… ΛŽΛŠΛ—
˗ˏˋ β˜… Dankwoord β˜… ΛŽΛŠΛ—

˗ˏˋ β˜… 16 β˜… ΛŽΛŠΛ—

396 4 0
Da redbxngtxn

Matthy zet zijn navigatie weer aan met Elin's huis als eindbestemming. Het is ondertussen 8 uur, volgens de navigatie zullen ze om iets voor half 9 bij Elin thuis zijn. "Moet je morgen weer werken?" Vraagt Matthy aan haar en ze knikt. "Gelukkig pas de middagdienst dus ik moet er om half 2 zijn. Jij?" "Dat is goed te doen, ik heb morgen niks spannends behalve Anton overzien hoe hij de video met jou erin edit." Elin lacht. "Oh ja. Ik ben benieuwd." Matthy kijkt naar haar. "Komt helemaal goed, daar zal ik persoonlijk voor zorgen." Ondertussen rijden ze weer op de snelweg. Matthy legt zijn open hand op de rand van Elin's stoel als hint. Gelukkig snapt Elin hem en pakt ze zijn hand. Ze knijpt er zachtjes in. "Ik vertrouw op je hé!" Zegt ze lachend en Matthy geeft haar een verzekerend knikje.

Matthy rijdt de straat in van Elin's huis. Het is bijna half 9. Hij twijfelt, hij wil naar huis want hij is moe maar hij wil ook nog tijd doorbrengen met Elin. Als ze hem binnen uitnodigt gaat hij wel mee, dat heeft hij zojuist besloten. Wanneer hij parkeert voor de deur die de navigatie aangeeft doet Elin haar gordel los. "Dankjewel voor me brengen, het eten en uh, het andere." Zegt ze terwijl ze hem aankijkt. Ze opent haar deur en Matthy doet snel zijn gordel los en hij stapt ook uit. "Geen probleem, ik vond het ook leuk." Zegt hij terwijl hij naar de achterbak loopt om deze voor haar open te doen. Elin pakt haar tas uit de kofferbak en dan doet Matthy hem weer dicht. Hij friemelt wat aan zijn horloge. "Uh, houden we contact?" Vraagt ze en ze zwaait kort met haar telefoon als een soort teken dat ze hem nog zal appen. "Dat zou ik leuk vinden." Zegt hij, geen uitnodiging om mee naar te binnen te gaan. Hij wil zich bijna omdraaien om weer in te stappen maar dan pakt Elin zijn arm. Ze kijkt hem even aan en geeft hem dan een kus. "Je mag ook wel even mee naar binnen als je dat wilt?" Matthy ziet dat ze zijn blik ontwijkt. "Ja hoor." Elin kijkt hem nu wel aan en lacht. "Oké." Matthy loopt terug naar zijn auto om zijn autosleutels uit het contact te halen. Hij doet hem op slot en loopt dan achter Elin aan. Ze doet de portiekdeur open en ze loopt de trap op. Matthy volgt haar.

"Het is niet veel, maar ja, het is iets." Zegt ze nadat ze de sleutel in het slot had gedraaid. Ze doet de deur volledig open voor Matthy en hij doet zijn jas uit. Het is een studio, merkt hij al snel. Achterin de rechthoekige kamer staat haar bed. "Het is nog best ruim voor een studio." Zegt hij, hij weet niet van veel studio's waar je een bed en een bank hebt, waarbij ze elkaar niet in de weg staan. "Ja toch! Wil je wat drinken?" Vraagt ze terwijl ze naar het aanrecht loopt en ze opent de koelkast. "Wat heb je?" Vraagt hij terwijl hij met haar meekijkt in de koelkast. "Uh, wijn of water. Ik moet nog boodschappen doen voor deze week." Zegt ze met een schuldige blik. "Dan maar wijn." Zegt Matthy en hij gaat op de bank zitten. Hij kan wel één wijntje drinken voordat hij naar huis gaat.

Elin komt aanlopen met twee frisdrankglazen gevuld met wijn. "Sorry, ik kon mijn chique glazen zo snel niet vinden." Matthy neemt een glas van haar aan en haalt zijn schouders op. "Boeie." Antwoord hij. "Ik vond het echt gezellig vandaag." Zegt Elin dan nadat ze een slok heeft genomen. "Ik ook." Zegt Matthy. Elin houdt haar glas omhoog richting Matthy. "Proost op verdere avonturen?" Matthy lacht. "Proost op verdere avonturen." Zegt hij en hij klinkt zijn glas tegen die van haar. Elin schuift na het proosten wat dichter bij hem. Matthy doet zijn arm omhoog als teken dat ze welkom is en deze uitnodiging accepteert ze meteen.

Elin zit met haar rug tegen de zijde van Matthy. Ze heeft ondertussen haar schoenen uitgedaan en ze heeft haar benen languit op de bank. Matthy heeft een beschermende arm om haar middel heen en hij leunt zijn wang tegen haar kruin aan. "Hoe is het eigenlijk afgelopen met die gozer van de Albert Heijn?" Vraagt Matthy dan plots en Elin lacht zachtjes. "Niks spannends, nadat ik hem had gezegd iets meer tijd nodig te hebben voor een nieuwe afspraak, hebben we nooit meer iets naar elkaar gestuurd. Ik denk dat we het beide niet zo voelde." Matthy knikt. "Heb ik in ieder geval geen competitie." Zegt hij en Elin lacht nu harder. "Hoe weet je dat zo zeker?" Vraagt ze terwijl ze zich omdraait. "Oh? Ben ik nummertje zes van je Harem?" Vraagt Matthy aan haar met een glimlach op zijn gezicht. "Bijna, nummer acht." Antwoord ze en ze drinkt de laatste slok wijn uit haar glas. "De andere jongens zitten in mijn kelder." "Welke kelder?" Vraagt Matthy en hij kijkt rond. "Uuuuh." Elin kan niks meer verzinnen en ze barst in lachen uit. "Daar heb je me." Elin staat op en ze pakt de fles wijn uit haar koelkast. "Refill?" Vraagt ze en Matthy twijfelt. Hij moet nog wel naar huis rijden maar een laatste kan nog net. "Omdat je zo leuk bent." Zegt hij terwijl hij zijn glas ophoudt voor Elin. Elin steekt haar tong naar hem uit maar vult zijn glas wel bij en daarna ook haar eigen. Ze gaat weer zitten op de bank maar dit keer met haar rug tegen de zijkant van de bank.

"Dus, wat is de ideale moord?" Vraagt Matthy dan en Elin zucht. "Heb je de tijd?" Vraagt ze en Matthy lacht. "Voor jou wel." Elin trapt zijn kant op maar ze mist. "Ben je altijd zo walgelijk met je geflirt?" "Nee, alleen voor jou." Antwoord Matthy met een grote grijns op zijn gezicht. "Bah." Ze probeert hem opnieuw te trappen maar ze wist nogmaals. "Beter mikken de volgende keer." Zegt hij terwijl hij knikt naar haar benen die nu al twee keer gemist hebben. "Voor mijn ideale moord lok ik eerst een bekende YouTuber naar mijn huis, daarna geef ik diegene heel veel wijn en dan gooi ik hem uit het raam." Zegt ze dan en Matthy kijkt haar twijfelend aan. "Wat een kut moord, zelfs ik kan nog iets beters verzinnen." Zegt hij dan en Elin schopt nog een keer zijn kant op, deze keer wel op de juiste plek. "Ha! Raak!" Schreeuwt ze trots. Matthy zet zijn glas wijn op het bijzettafeltje en springt zowat op Elin. Hij pakt haar polsen vast en houdt deze boven haar hoofd. "Kinky." Zegt ze terwijl ze naar hem knipoogt. "Mocht je willen." Fluistert hij in haar oor. "Misschien wel." Fluistert ze terug en opeens kan Matthy niks meer verzinnen om terug te zeggen. Zijn grip verzwakt en Elin trekt haar polsen los. "Nog een wijntje?" Vraagt ze terwijl ze onder hem vandaan kruipt en Matthy zucht. Hij kijkt op zijn telefoon. Kwart over 9. "Oh ja, je moet nog rijden." Zegt Elin. "Sorry, dat was ik vergeten." Ze kijkt schuldig. "Nog één allerlaatste wijntje kan nog net. Als je belooft dat je me niet uit het raam gooit!" Antwoord Matthy en Elin lacht weer. "Beloofd!"

Het is niet bij dat allerlaatste wijntje gebleven. De tweede fles wijn is al open gegaan en Matthy ziet dat ze al halverwege zijn. Hoe gaat hij ooit nog thuis komen? Hij vindt het veel te gezellig met Elin. Het voelt ergens alsof hij haar al jaren kent. Elin loopt naar het aanrecht en merkt nu ook op dat ze al halverwege de tweede fles zijn. "Kan je nog naar huis rijden?" Vraagt ze dan en Matthy haalt zijn schouders op. "Het kan vast, maar ik weet niet of het verstandig is." Hij geeft maar het eerlijke antwoord. Als Elin wil dat hij weg gaat, komt hij wel thuis, desnoods besteld hij een taxi. "Je mag ook hier slapen, ik kan wel op de bank." Matthy kijkt haar raar aan, Elin leunt met haar billen tegen het aanrecht aan. "Nee joh, ik ga wel op de bank." Zegt hij dan en Elin lacht. "Yes!" Schreeuwt ze terwijl ze rent naar haar bed. "Oh wat ga ik lekker slapen in mijn zachte, warme bed." Matthy lacht. "Heb je een deken voor me?" Vraagt hij dan en Elin knikt. "Hier." Ze opent het dekbed van haar bed. "En jij dan?" "Delen?" Matthy schud lachend zijn hoofd heen en weer en loopt dan naar haar toe. "Is goed." Zegt hij terwijl hij naast haar komt zitten op het bed. "Wel eerlijk delen, niet alle dekens afpakken!" Zegt ze terwijl ze met haar wijsvinger prikt in zijn borst. "Ik zou niet durven." Zegt Matthy terwijl hij haar pols vastpakt die voor zijn borst hing. Hij trekt haar opnieuw tegen hem aan en hij gaat met zijn rug tegen het hoofdeinde aan zitten.. Hierdoor trekt hij Elin boven op hem. Elin pakt zijn gezicht vast met haar beide handen en geeft hem een snelle kus. "Dan is het goed." Fluistert ze in zijn oor en Matthy voelt een rilling in zijn ruggengraat. "Ik slaap alleen niet heel graag in een spijkerbroek." Zegt hij terwijl hij opnieuw een pluk haar achter Elin's oor stopt. "Dan moet je hem uit doen, ik ga wel even naar de badkamer." Antwoord ze en ze gaat van hem af. Ze loopt naar de badkamer en Matthy kijkt haar na. Dit was niet waar hij op doelde met die opmerking maar ach, het werkt wel. Hij trekt zijn spijkerbroek uit en daarna ook zijn trui en shirt. Hij gaat alvast onder de dekens liggen, helemaal in de hoek tegen de muur aan.

Een paar minuten later kom Elin de badkamer uitlopen in een oversized shirt. Matthy kan het niet laten om naar haar benen te staren terwijl ze naar het bed loopt. Onderweg doet ze meerdere lampen uit, alleen het lampje naast het bed laat ze aan. Ze kruipt ook onder de dekens en Elin draait naar hem toe. "Hey." Zegt ze met een lach op haar gezicht. "Hey." Antwoord hij en zijn hand gaat direct weer naar haar wang. Matthy streelt haar wang en gaat daarna door naar haar blonde haren. Daar gaat hij met zijn vingertoppen over haar hoofdhuid en Elin sluit haar ogen. "Niet het plezier wat ik verwachtte van vanavond maar ik ben hier niet op tegen." Zegt ze zachtjes en Matthy's hand stopt met bewegen. "Oh, welk plezier had je dan verwacht?" Hij ziet Elin's wangen een lichtroze kleur worden. "Ik heb geen idee waar je het over hebt." Zegt ze dan en Matthy lacht zachtjes. "Ja ja." Zegt hij en hij legt zijn rechterhand op haar middel. Gelukkig voelt hij in één keer goed. Hij trekt haar aan haar middel dichterbij hem. Hij leunt met zijn hoofd op zijn andere hand waardoor hij naar beneden moet kijken om Elin's gezicht te zien. Op haar middel maakt Matthy verschillende figuurtjes met zijn wijsvinger. Elin kijkt omhoog naar Matthy. Ze lacht naar hem en hij lacht terug. Hij stopt met op zijn hand leunen en hij beweegt zijn gezicht richting die van haar. Wanneer ze haar ogen sluit en de aanraking accepteert beweegt hij nog meer naar haar toe met de rest van zijn lichaam. Hij plaatst zijn benen tussen die van haar in en hij houdt zich omhoog door zijn linkerarm vlak naast haar gezicht te plaatsen. Zijn rechterhand heeft hij nog steeds op haar middel. In plaats van figuurtjes tekenen heeft hij haar nu stevig vast. De zoen wordt ook steeds losser. Haar handen bewegen zich snel door Matthy's haren en ze heeft haar rechterbeen om Matthy's middel heen geslagen. Matthy bijt voorzichtig op haar onderlip en hij hoort haar diep ademen. Zijn rechterhand beweegt langzaam omhoog waardoor ook haar shirt mee omhoog beweegt. "Is het oké?" Vraagt hij dan en Elin knikt snel. "Alsjeblieft." Zegt ze dan zachtjes en dat is het teken voor Matthy dat hij verder kan gaan.

Continua a leggere

Ti piacerΓ  anche

39.8K 785 58
Fenne, 24 jaar heeft na een lang jaar werken, eindelijk vier weken zomervakantie. Als het aan haar ligt, blijft ze haar hele vakantie thuis, waar ze...
16.1K 1K 41
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
15.2K 690 23
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
11.8K 409 30
Een nieuw jeugdzorg project, waarbij tieners uit jeugdzorg worden geplaatst bij BN'ers die hier aan meewerken. Zo ook de 17 jarige Mila ,die al sind...