Mission: Happy Xmas 2023 [#M'...

LilDevil1961 által

1.1K 106 105

𝐎𝐩𝐞𝐧 [ ] 𝐉𝐮𝐝𝐠𝐢𝐧𝐠 [ ✔ ] 𝐂𝐥𝐨𝐬𝐞 [ ] November - December 2023 & January 2024 Ένας σχετικά μικρό... Több

[#𝐌'𝐗𝐦𝐚𝐬𝟐𝟎𝟐𝟑]
[Λίγες Παραπάνω Πληροφορίες]
𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐑𝐮𝐥𝐞𝐬
[Κανόνες και Φόρμα Διαγωνιζόμενων]
[Βραβεία]
𝘜𝘱𝘥𝘢𝘵𝘦
Κατηγορία II: Fanfiction
ღ 𝘌𝘹𝘵𝘦𝘯𝘴𝘪𝘰𝘯 ღ

Κατηγορία Ι: Ρομαντική/Χιούμορ/Young Adult

150 5 0
LilDevil1961 által

[*Το κεφάλαιο ανεβαίνει ξανά λόγω κάποιων αλλαγών στις ομάδες 1 και 2]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Ή ΚΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ *ανάλογα πότε το βλέπετε* 

Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που πήραν μέρος και στήριξαν αυτόν τον πρωτότυπο, θα τολμήσω να πω, διαγωνισμό. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και για το οτιδήποτε θέλετε μην διστάσετε να μου το πείτε!

Επίσης θα ήθελα να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη καθώς ο διαγωνισμός έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει *γι'αυτό εξάλλου ονομάστηκε και Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός*

Η κατηγορία των Ρομαντικών/Χιούμορ/Young Adult βιβλίων είχε 7 συμμετοχές. Έτσι με βάση το πρότυπο του διαγωνισμού αυτού προκύπτουν 3 ομάδες εκ των οποίων η μια έχει τρία βιβλία ενώ οι άλλες δυο από δυο η κάθε μια.

1η Ομάδα:

(1) goldenkorali // Πρεμιέρα για νέα ζωή.

Περίληψη: Νταίζη, Μίρκα, Σεσίλια. Τρεις νέες κοπέλες διαφορετικές μεταξύ τους: η μία τολμηρή, γενναία ψυχρή όταν το αποφασίζει και ασυμβίβαστη, η μεσαία αφελής αθώα απονήρευτη εύκολο θύμα, και η τρίτη κοινωνική, έξω καρδιά αλλά και απρόσιτη για μερικούς. Οι τρεις τους θα υποστούν βιασμό στο σώμα και στη ψυχή και θα παλέψουν με την οικογένεια, την κοινωνία, τους νόμους, τα όνειρα που κινδυνεύουν να χαθούν και κατά περίεργες απρόβλεπτες συμπτώσεις θα γνωριστούν μεταξύ τους. Θα γίνουν οι καλύτερες φίλες χωρίς να το επιδιώκουν.

Αριθμός Κεφαλαίων: 17

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Δεν υπάρχει ερωτικό περιεχόμενο. Περιγράφονταιορισμένες αισθησιακές, ερωτικές σκηνές αλλά όχι πολύ γλαφυρές και αναλυτικές σεπεριγραφή.


(2) friendlyweirdolab // Crashing Through My Heart

Περίληψη: Αχιλλέας-"Γιατί την άφησες να πεθάνει? Γιατί?"(ούρλιαξε με δάκρυα στα μάτια.)

Μυρτώ "Συγγνώμη! Σε παρακαλώ συγχώρεσε με! (του είπα και τότε οι αστυνομικοί με πήρανε.)

Αχιλλέας" Θα σε σκοτώσω! Αυτό μόνο να θυμασε"

Μίσος η αγάπη? Αξίζει να θυσιάζεσαι για αυτούς που αγαπάς όταν εκείνοι σε προδίδουν?

Ο Αχιλλέας είναι ένας όμορφος πλούσιος άντρας από μια πολύ καλή οικογένεια και έχασε την μητέρα του όταν ήτανε μικρός. Ζει μαζί με την οικογένεια τους σε μία μεγάλη βίλα με όλες τις ανέσεις. Έχει τον κολλητό του τον Γιώργο που είναι σαν αδέρφια. Και είναι ερωτευμένος με την αρρβωνιαστικια του με την οποία σκέφτεται να παντρευτεί.

Από την άλλη έχουμε την Μυρτώ. Όμορφη έξυπνη από φτωχή οικογένεια με μια πολύ μεγάλη καρδιά.! Η μητέρα της πέθανε όταν και εκείνη ήτανε πολύ μικρή. Από τότε ζει με τον πατέρα της και τον βοηθάει με τον φούρνο.Επισης εργάζεται και σε ένα ανθοπωλείο έτσι ώστε να μπορεί να συντηρήσει την ίδια και τον πατέρα της. Μόνη της παρηγοριά το αγόρι της ο Διονύσης που μάλλον δεν σημαίνει το ιδιο για εκείνον!

Τι θα γίνει άραγε όταν Ο Αχιλλέας και η Μυρτώ θα συναντηθούν?

Αριθμός Κεφαλαίων: 5

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Προς το παρόν όχι.


2η Ομάδα:

(1) _lucifersdaughter__ // Δυο βιβλία σειράς:  "Change book1 / 1η έκδοση (I Want To Change For You)" και "Games book2 / 1η έκδοση (I want to change for you sequel / Dangerous Games)"

Περίληψη: Change book1 ↬ Γνωστή ιστορία badboy, goodgirl. Η Μαρία μια κοπέλα που έχει περάσει και περνάει μπουλινκ θέλει να αλλάξει και να γίνει σαν την σονια. Την πιο δυναμική και δημοφιλής τρίτοετης κοπέλα του σχολείου που είναι φίλη της αλλά αυτό και πάλι δεν φτάνει. Αυτή την βοηθάει σε αυτό. Καθώς η Μαρία θέλει να αλλάξει για να κάνει το badboy του σχολείου Νίκο να την ερωτευτεί. 5 βήματα. Μια αλλαγή. Ένα badboy. Θα είναι όλα καλά στο τέλος όμως ή θα πάρει άλλη τροπή το όλο θέμα όταν η Μαρία μπλεχτει κάπου που δεν πρέπει?

Games book2 ↬ Επικίνδυνα παιχνίδια. Παιχνίδια της ζωής. Παιχνίδια του μυαλού. Παιχνίδια ανθρώπων. Όλοι είναι πιόνια. Καλά στημένα, για το παιχνίδι που θα ξεκινήσει. Το παιχνίδι της επιβίωσης.

Μαρία & Νίκος

2 εντελώς διαφορετικοί κόσμοι. Ή μήπως ίδιοι; 1 κοινό παρελθόν που κυνηγάει και τους δύο. 2 πληγωμενα παιδιά που πασχιζουν να επιζήσουν στο παιχνίδι της ζωής και του έρωτα.

Δεν είναι όλα τόσο εύκολα και τέλεια όσο φαίνονται.

Αριθμός Κεφαλαίων:  Change book1 ↬ 16 κεφάλαια, Games book2 ↬ 9

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Και στα δυο βιβλία περιέχεται σεξουαλικό και βίαιο περιεχόμενο.


(2) Thehalf-bloodwitch // The singer and the artist

Περίληψη: Η Meizy πηγαίνει παρά τη θέληση της στη συναυλία ενός από των καλύτερων νεαρών καλλιτεχνών της εποχής.

Ο Tim είναι κουρασμένος από τη δημοσιότητα και θα ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα και να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.

Ένας τραγουδιστής και μία καλλιτέχνης, τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους?

Αριθμός Κεφαλαίων: 16

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Όχι


3η Ομάδα: 

(1) chaoticprs //  Scars

Περίληψη: Μέρος Ι : Μαύρο

Το σκοτάδι έπεσε εκείνη την νύχτα, οι μουσικές πέθαναν, οι καμπάνες άρχιζαν να πενθούν ξανά και τα παιδιά βυθίστηκαν στο σκοτάδι. «Δεν ξέρουμε τίποτα έχουμε καλυφθεί από το πέπλο του σκότους και του χάους» ο θησαυρός του απαντησε καθώς είχε αγανακτήσει όπως όλοι τους.

Μέρος ΙΙ : Κόκκινο

Το κόκκινο έβαψε το πάτωμα και τους τοίχους. Το κόκκινο την σκέπασε και εκείνη χειρότερα από την προηγούμενη φορά. Το σκοτάδι έφυγε και ο φόβος ήρθε για εκείνη ως κάτι πρωτόγνωρο. «Τι αναζητάς Tesoro, το μίσος μου ; Τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου; Ή την αγαπη μου για εσένα;» Ακούστηκε η φωνή του, εκείνη η φωνή που την έκανε να ανατριχιάζει

Μέρος ΙΙΙ : Άσπρο

Το άσπρο ηρθε σαν πέπλο της άνοιξης καθώς σκέπασε τα δυο προηγούμενα. Το μόνο κύριο μέλημα τους τώρα είναι η εκδίκηση που αναζητούσαν τόσο καιρό για όλα αυτά του παρελθόντος και η ευτυχία τους θα είναι γραμμένη έτσι όπως γράφτηκε από την μοίρα εκείνη την ημέρα

Αριθμός Κεφαλαίων: 21

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Ναι.


(2) julie-dance // Άδειες φωνές.

Περίληψη:  Ένας νέος καλλιτέχνης του δρόμου τραγουδάει παίζοντας με την κιθάρα του, για να βγάλει τα προς το ζην. Η Ιζαμπέλα μια όμορφη, προβληματισμένη κοπέλα , της οποίας , όμως το αίμα βράζει, έχει βγει για μια επαγγελματική υποχρέωση. Εκείνος παίζει το αγαπημένο της τραγούδι, τραγουδώντας με την αγγελική φωνή του. Ένα κέρμα αρκεί για να την κοιτάξει. Ένα τραγούδι αρκεί για να τη μαγέψει. Ένα χειροκρότημα αρκεί για να γνωριστούν. Είναι ο έρωτας μια σύνθεση από νότες;

Αριθμός Κεφαλαίων: 7

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Όχι ακόμα.


(3) Kritsiniiiiii kritsiniiiii // Μαζί για Πάντα

Περίληψη: Αυτή είναι μια ιστορία που σκέφτηκα στην ώρα των μαθηματικών. μέσα από αυτή την ιστορία, θα μάθουμε την πραγματική έννοια της φρασης "μαζί για παντα"

Αριθμός Κεφαλαίων:

Σεξουαλικό Περιεχόμενο: Δεν Περιέχει. 


Στόχος σας, αρχικά, είναι να διαβάσετε ολόκληρο το βιβλίο/α που είστε μαζί στην ομάδα μέσα στο χρονικό περιθώριο ενός μήνα (1). Αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση θα πρέπει να βαθμολγήσετε και να γράψετε μια κριτική. Η βαθμολογία μοιράζεται στις εξής κατηγορίες:


Δομή: /30

Υπόθεση: /20

Πρωτοτυπία: /30

Ανάπτυξη Χαρακτήρων: /20


Σε δεύτερο σκέλος της κριτικής/βαθμολογίας σας έχετε το δικαίωμα να κάνετε το ίδιο και με το εξώφυλλο του βιβλίου. Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω πως το τελικό αποτέλεσμα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ απο την βαθμολογία του εξωφύλλου. Είναι καθαρά μια πράξη έτσι ώστε να δείτε πως οι άλλοι βλέπου το εξώφυλλό σας. Έτσι η βαθμολογία εδώ μοιράζεται στις εξής υποκατηγορίες:

Γενική Παρουσίαση: /50

↬ Σε συνάρτηση με την υπόθεση: /30

↬ Γραμματοσειρά: /20

↬ Λεπτομέρειες: /10


Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για 1/2 ❤

LilDevil

Olvasás folytatása

You'll Also Like

1.6K 179 13
Περίληψη στο πρώτο κεφάλαιο . . . . . *Βασισμένη σε αληθινή ιστορία* ❌ Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή. Μην αντιγράφεις μπορείς να γράψεις την δ...
9.7K 420 37
Η Μαρίνα είναι 16 χρονών και πάει Δευτέρα Λυκείου. Είναι μία πολύ όμορφη και έξυπνη κοπέλα με κάστανα μάτια και καστανοξανθα μακριά μαλλιά. Κρύβει το...
5.1K 326 43
Με άρπαξε από το χέρι και με πήγε λίγο πιο πέρα Μάρκος : Μπορείς να μου εξηγήσεις τι παθαίνεις!? Σοφία : Μου σπας τα νεύρα αυτό παθαίνω! Μάρκος : Κ...
12.6K 681 42
- Γύρνα προς τον τοίχο Μου είπε άγρια και το έκανα . Τότε ένιωσα κάτι να ακουμπάει το κεφάλι μου . Μετά κατάλαβα πως ήταν το πιστόλι του - Θα με πρ...