Dedikodu|Texting

By yalniz_karanlik03

400K 25.7K 7.2K

Asel; Aslııı Asel;Aslııı Asel;Aslı kız ne dedikodular öğrendim bilemezsin!. Asel; Ömer abiyle karısı boşanıyo... More

0.1🍀
0.2🌼
0.3🌺
0.4🌻
0.5🌸
0.6💐
0.7🌷
0.8🍁
0.9⚘
1.0🌹
1.1🍁
1.2🍀
1.3🍄
1.4🌼
1.5🏵️
1.6🌷
1.7🌾
1.8💐
1.9🍄
2.0🌻
2.1🌸
2.2🍀
2.3💮
2.4🌾
2.5🌴
2.6🌻
2.7💐
2.8🌹
2.9🌷
3.0🌺
3.1🍁
3.2🌴
3.3🌻
3.4🌺
3.5🌿
3.6🌵
3.7💐
3.8🌷
3.9🌻
4.0🌹
4.1🌷
4.2🌲
4.4🥑
4.5🌵
4.6💮
4.7🥑
4.8🌻
4.9🍄
5.0💦
5.1🥕
5.2🌼
5.3🌙
5.4🍂
5.5❄️
5.6🌙 FİNAL

4.3⭐

3.7K 316 30
By yalniz_karanlik03

Selamün aleyküm 👋

Nasılsınız?.

Yorumlarda görüşürüz ❤️

🍄🍁
....


" ama olmaz ki böyle. Kilo alıcam sonra görüceksin. " Agâh'ın elindeki çikolataları alıp kollarımı boynuna sardım. Tabi ben bunu yaparken Agâh eğilmek yerine beni belimden tutarak kaldırmıştı. Zaten benimle sarılmak için çocuğun kamburu çıkacaktı o kadar fazla eğiliyordu ki, sonunda çözümü beni kaldırmakta bulmuştu.

" Olsun al, zaten çok zayıfsın kilo alman iyi olur." Agâh'ın boynunu öpüp inmek için kollarımı boynundan ayırdım.

" Hadi indir beni " Agâh beni ayaklarımın üzerine bırakıp yemenimin önündeki iğneyi çıkartıp yemeniyide başımdan çıkarttı. Saçlarımın üzerini öpüp saçlarımda ki tokayı çıkartıp saçlarımı elleri ile dağıttı.

Yüzünü boynuma gömerken boynumu öpüp saçlarımı kenara çekti.

" Sen şampuanını mı değiştirdin?" Agâh saçlarımı koklarken Agâh'tan uzaklaştım saçlarımı geriye itip

" Çok güzel kokuyor değil mi? Düğün alışverişinde almıştım aslında. Geçen gün dolabı karıştırırken buldum. Bunun kokusunu daha çok beğendim"

" Evet güzel kokuyor"

" Neyse Agâh hadi hazırlanmamız lazım. Çocuk görmeye gidecekmişiz. "

Agâh yüzünü buruştururken

" Gitmemiz mi gerekiyor? Annemler gitsin. " Omuz silktim. Fadime annem bana sadece hep beraber gideceğimizi söylemişti. Yani tabi istemezsek zorla götürmezdi ama yinede benim içinde değişiklik olurdu.

" Agâh biraz oturur sonra kalkarız. Hadi hazırlanalım. Beraber aldığımız gömleği giysene bugün ya " Geçenlerde beyaz bir gömlek almıştık ama kumaşı falan çok güzeldi hatta kendime de küçük bedenini almak istemiştim ama bedeni yoktu.

" Giyerim tamam. Ama çabuk kalkalım ben gideceğimiz kişileri sevmiyorum. " Agâh yüzünü buruşturup dolaba giderken bende onun arkasından gülüp yanına geçtim. Agâh'ın tarafından geçenlerde aldığımız beyaz gömleği uzatıp kendi tarafıma geçip ne giyeceğime karar vermeye çalıştım.

"Agâh ne giyicem ben? Seninkini ben seçtim benimkini de sen seç"

Evet beyaz gömlek seçmekte gayet zor bir işti.

Agâh dolapta elbiselere bakarken bende dolabın kapağına yaslanıp Agâh'ın sanki çok önemli bir iş yapıyormuş ciddiyetindeki yüzünü izliyordum.

En sonunda bulmuş olacak ki yüzüne bir gülümseme yerleştirip uzanarak dolaptan elbiseyi çıkarttı. Elbisenin askısını yukarı kaldırıp elbiseyi gösterdi. Kocam diye söylemiyorum zevkide çok güzeldi. Zaten beni sevmesinden belli oluyordu bu da.

Agâh'ın elinden elbiseyi alıp kafasını da kendime çekerek öptüm.

" Seni seviyorum kocam ya, iyiki benim kocamsın. " Elbiseyi kenara bırakıp Agâh'ın boynuna sarıldım. Bir anda Agâh'ı sevme perilerim gelmişti.

Agâh da memnuniyetle beraber sarılışıma karşılık verirken boynunu öptüm. Öptüğüm yere dişlerimi geçirip içimdeki Agâh'ı yeme dürtüsünü geri plana attım.

Isırdığım yeri öpüp başımı omzuna yasladım.

" İstersen gitmeyelim yavrum. Birbirimize sarılarak yatakta film izleyebiliriz. Oyun oynayabiliriz hatta maske bile yapabiliriz. Ha gitmeyelim değil mi?" Agâh'da başını omzuma yaslamış bir şekilde konuşurken biraz düşündüm. Bir tarafta her istediğimi yapabileceğim kocam varken diğer tarafta hevesli bir şekilde benimle beraber bir yere gitmek isteyen Fadime annem vardı. Sabah misafirliğe gidelim mi derken çok hevesli söylemişti.

" En azından bir saat otursak sonra kalksak olmaz mı? Fadime anneme ayıp olur şimdi, sabah gidelim dedim şimdide gitmek istemiyorum dersem olmaz. Gidelim biraz oturalım sonra kalkarız "

Agâh hoşnutsuzluk ile benden ayrılırken üzerindeki gömleği çıkartmaya başladı. Agâh üzerini değiştirirken bende üzerimi değiştirdim.  Üzerime de elbisenin içindeki çiçeklerin renginde bir şal yapıp takı olarak da sadece saat ve bileklik takmıştım.

Parfümümden üzerime bolca sıkıp aynadan kendime baktım. Gayet güzel gözüküyordum.

Banyodan çıkan Agâh ile beraber Agâh'ı inceledim. Beyaz gömlek siyah pantolon giymişti. Ama kocam diye demiyorum çok karizma duruyordu. Resmen karizma kelimesi kocam için üretilmiş bir kelimeydi. Allah'ım nazarlardan kem gözlerden korusun amin.

( Ağmin ağmiin  ksbduwbdueb )

Agâh saatini taktıktan sonra hazırdık telefonumu aldım ve odadan çıktık. Çanta almak istememiştim telefonumuda Agâh taşırdı artık.

Odadan çıktıktan sonra Agâh'ın cebine telefonumu koyup elini tuttum.

Kocalar kesinlikle karılarının eşyalarını taşımak için varlardı. Yani böyle olması gerekiyordu.

Agâh ile beraber aşağı kata indik ve çardakta oturan aile üyelerinin yanına ilerledik. Agâh'ın elini bırakıp

" Hah hazırmısınız kızım. Hadi kalkalım " Fadime annem ayağa kalkarken diğerleride kalktı. Hep beraber arabalara geçerken Berfin ve Mûaz bizimle beraber gelirken Buket abla Ömer abi ve Fadime anneler beraber geliyordu.

Ön koltuğa oturduktan sonra emniyet kemerini bağlayıp arkama yaslandım.

Agâh arabayı çalıştırırken radyoyu açıp güzel bir şarkı bulmaya çalıştım.

Sonunda bir şarkıda durup yolu izlemeye başladım.

Agâh dikkatle yola bakarken bacağımın üzerindeki elimi tutup kendi bacağının  üzerine koydu.

Oda yere bakan yürek yakanlardan
Ateşten gömlek

Yine başımda kavak yelleri
Acıyı  sardı yarin alevleri
Dili yansada gönül aldırmıyor

Ama çakmak çakmak o gözleri
Tam on iki den vurdu kalbimi
Olan oldu bu gönül ferman dinlemiyor

Şarkının nakaratına eşlik ederken Agâh'a bakarak göz kırptım. Agâh bu hallerime gülerken tuttuğu elimin üzerini öpmüştü.

" Gittiğimiz  ev çokmu uzak?"

" Yok 5 dakika falan kaldı, arabamı tuttu durdurayım mı?" Agâh endişeyle bana dönerken gülerek yanaklarını sıkıştırdım. Dudakları balık gibi olurken kıkırdadım.

" Üf çocuk çok tatlısın ya!" Agâh yanaklarını ellerimden kurtardıktan sonra aynadan arkaya baktı. Berfin ve Mûaz gülmemek için bir hallere girmişken Agâh onlara kaşlarını çatarak bakmıştı.

" Abi istediğin kadar sinirli bak " Mûaz gülerken Berfin de dayanamamış ve kahkahayı basmıştı.

Agâh göz devirirken Berfin gülmelerinin arasından.

" O değilde ben video çekiyordum. Çok tatlı bir video oldu "

" Yaa bakayım" koltukların ortasından başımı arkaya uzatıp Berfin'in telefonuna baktım. Video önce yolu çekiyordu sonra videoya benim kolum giriyordu ve Agâh'ın yanaklarını sıkıyordum. Tam olarak gözükmesede güzeldi.

" Bana atsana bunu"

" Berfin yengene attıktan sonra siliyorsun sende o videoyu" Berfin abisine göz devirirken araba durmuştu.

Önümüzde de Ömer abinin arabası durarken arabadan indik.

Arabanın kapısını kapatıp üzerimi düzelttim.

Hep beraber kapının önüne gelince kapıyı çaldık.

Çok geçmeden kapı açılmıştı. Önden Fadime annem ile Musa babam girerken bizde girmiştik. Kapıdaki kişiler ile ' hoşgeldiniz' sarılması yapıp içeriye geçmiştik.

Salona geçtikten sonra herkes yerlerine oturmuştu. Bende Agâh'ın yanına oturmuştum yanımda da Buket abla vardı onun yanında ise Ömer abi.

Büyükler kendi aralarında konuşmaya başlarken bende etrafıma yabancı bakışlar atıyordum.

Yanımdaki Buket abla kolumu dürtüp kendine dönmemi sağladı.

" Öyle etrafa yabancı yabancı bakma ben sana anlatayım. Bak şimdi annemin yanındaki kadın bu evin hanımı aslında iyi kadın severim kadını. Yanındaki kırmızı elbiseli olan ise kızı biraz değişik bir kız yani iyimi kötümü tam anlamıyorum onu. Pembeliyi bende tanımıyorum. O kimmiş kız? Neyse gelinleri yani yeni doğum yapan burda değil birazdan gelir heralde oda. " Buket abla kişileri anlatırken tanımıyorum dediği kız ile göz göze geldik. Ben nezaketen gülümserken kızda gülümsemiş ve ayağa kalkmıştı diğer kızla beraber.

Onlar odadan çıkarken bende oturmaya devam ediyorudum. Annemlerin konuştukları dan bir şey anlamıyordum çünkü bahsettikleri kişileri tanımıyordum. Buket abla ise annemleri dinliyor bazen cevap veriyordu. Agâh da kaşları çatık bir şekilde erkeklerin sohbetini dinliyordu. Resmen kendimi çok yalnız hissetmiştim.

" Agâh, sevgilim ben sıkıldım galiba. " Agâh'ın duyabileceği bir şekilde kısıkça fısıldarken Agâh bana dönüp kaşının birini kaldırdı. ' ben sana demiştim ' bakışıydı bu.

" Kalkalım mı? İstersen hemen kalkabiliriz. " Agâh'ta zaten dünden razıydı.

" Ayıp olur şimdi ya " dilim bunları söylese de gözlerim bambaşka şeyler söylüyordu. Agâh bu halime gülerken

" Tamam biraz daha sabret yarım saat sonra kalkarız. " Agâh önüne dönerken

" Telefonumu versene Agâh. Yada seninkini ver" Agâh cebinden telefonu çıkartıp uzatırken aldım ve parmak izi ile telefonu açıp oyalanmaya başladım.

Biraz sonra içeriye kucağında çocuk ile beraber bir kadın girince telefonu kapatıp kucağıma koydum. Kadın gülümseyip herkese ' hoşgeldiniz' dedikten sonra kaynanasının yanına oturmuştu.

Biraz çocukla ilgilendikten sonra kadın Buket ablaya dönmüştü.

" Sizinki ne zaman doğuyor Buket" Buket abla gülümseyip karnını tuttu.

" 2 aydan az kaldı Meryem abla. " Kadın gülümseyip önüne dönerken içeriye ellerinde tepsiler ile beraber kızlar girmişti.

Herkese çayları ve tatlıları dağıtıp onlarda oturmuştu.

Biraz zaman geçtikten sonra Agâh bizim işimiz olduğunu söylemiş ve kalkmıştı onunla bende kalktım ve kadınların yanına gidip sarıldım.

" Tekrardan hayırlı olsun " Berfin de bizimle beraber gelirken beraber arabaya binmiştik.

" Ay ne kadar sıkıcıydı ya" yüzümü buruştururken Agâh benim bu halime gülüyordu.

" Dedim ben sana. Hiç kocanın lafını dinlemiyorsun"

" Bundan sonra hep seni dinliycem kocam. Emin olabilirsin " Agâh arabayı çalıştırırken bende arkama yaslanmıştım.

🍄🍁

Bölüm sonuu!

Bölüm nasıldı?.

En sevdiğiniz sahne?.

Sevmediğiniz sahne?.

Allah'a emanet olun kendinize iyi bakın 🍁🍄..


Continue Reading

You'll Also Like

4.3K 551 16
Hafız olan kızın aşkı
2.7K 138 10
''Kolay elde edilmiş bir saadet mi, yoksa insanı yücelten ıstırap mı daha iyidir?" Fyodor Dostoyevski |19.07.21|
3.5M 199K 36
Kız kardeşinin hatası yüzüden ceza alan ve ailesinden veto yiyen Rojbin, parasız pulsuz bilmediği bir şehre sürgün edilir. Tabi bu sürgüne ek deli do...
138K 7.1K 53
~Tamamlandı~ İnsan yaşadığı zorlukları bahane edip yazısındaki kaderin enaniyetine sığınmaktan hep kaçar. Hep daha iyisi olsun hep düşlediği hayat ke...