Siber | Ben Drowned

By nixie3i

22.3K 1.6K 2.3K

s/a creepypasta seven genç ve asosyel bir kızdı,Ben Drowned ise onu fark etmiş akıl oyunları oynamayı seven b... More

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14
#15
#16
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#25
#26
#27

#24

366 32 39
By nixie3i


Ben ile mutfağa döndüğümüzde mutfak toparlanmış bir haldeydi,Ben bu manzaraya dudaklarını kıvırdı ve mutfak masasında oturan Ally'e baktı.

"Ally?"Tek kaşını kaldırıp Ally'e bakınca,Ally derin bir nefes verip yerinden kalktı ve yavaş adımlarla gelip tam önümde durdu.

"Özür Dilerim" Ses tonundaki umursamazlıkla burnumu kırıştırsam da onaylarcasına mırıldandım,Kısa bir sessizlikten sonra Jeff bana doğru kafasını çevirdi.

"İyi misin?" Sorusuyla afallasam da tebessüm etmeden duramadım.

"İyiyim" diye mırıldandım,Jeffte masadan kalktı ve hep birlikte mutfaktan çıkarak tekrardan salona geçtik.

"Bu gece burada kalsak olmaz mı Jeff?" Ally'nin sorusuyla hepimiz ona şaşkınca bakakaldık,Jeff kaşlarını çattı ve ona yandan bir bakış attı.

"Burada neden kalalım?" Jeff'in mantıklı sorusuyla Ally bir kaç dakikalığına sessizliğe gömüldükten sonra gülümsedi.

"Bunun niyesi mi var ya? Kalalım işte sen ne dersin S/A?" Gözlerin bana çevrilmesiyle Ally'e baktım bu kızın aklında neler dönüyordu?

"İsterseniz Kalın" diye mırıldandı Ben,Onun cevaplamasıyla Ally kocaman gülümsedi.

"Harika bu,Harika teşekkürler Ben..." diye çığırmasıyla anlamıştım bu kızdan bu gün kurtulamayacaktık ve burada kaldığına pişman olacaktık.

                                 ***

"Pişmanım..." diye mırıldanıp,Kucağımda uyuyan Jeff'e baktım şu an kucağımda olması gereken kişi bu değildi ya S/A'nın burada olması gerekiyordu.

"Hemen atladın,Şimdi çek bakalım" Gelen sesle kafamı yukarı kaldırdığımda,S/A'nın bana baktığını gördüm.

İki elimi de kucaklanmayı isteyen bir bebek gibi ona doğru uzattım.

"Ben seninle uyumak istiyorum ya...Alın şu Jeff'i" Göz devirdi ve yanında uyuyan Ally'i gözleriyle işaret etti.

"Ay sanki ben çok meraklıyım bu kızla uyumayı...Şırfıntı"

"Şırfıntı mı?" Diye mırıldanıp yerimden doğrulup oturur bir pozisyona geçtim ve S/A'ya baktım o da oturur pozisyondaydı ve saçlarıyla oynuyordu.

"Sende beni seviyorsun..." diyiverdim aniden,Bana bakmadan saçlarıyla oynamaya devam etti ve derin bir nefes verdi.

"Kendini kandırmaya devam ediyorsun Ben Drowned" Sesindeki sinir ve çok bilmişlikle kaşlarımı çattım,Ne diyordu bu kız?

"Beni seviyorsun" dedim üstüne bastıra bastıra,Yavaşca bana döndü ve saçlarından kopan telleri bir kenara attı.

Bir şey söylemedi sadece öylece bana bakıyordu derin bir nefes verip yerinden toplarlandı.

"Bana kan kusturacağını söylüyordun şimdi ise aşık mı oldun? Hayatımı mahvettin şu anda okulumu bitirmiş,arkadaşlarımla,ailemle ve hatta yeni biriyle dahi olabilirdim ama sen elimden tüm ihtimallerimi aldın..." Sertçe yutkundu ve ellerini yumruk gibi sıktı ağlamamak için zor duruyordu kafasını yana doğru çevirdi ve gözlerini yumdu.

"Aileme bunu yapmak zorunda değildin..." Kaşlarım istemsizce çatıldı,Ailesinin ölmesinin nedeni onun salaklığıydı beni suçlayamazdı.

Yerimden dikkatlice doğrulup dizlerimin üstüne oturdum ve yüzümü ona doğru yaklaştırdım.

"Her şeyi kabul ettin ve kaçtın hem de hiç tanımadığın biriyle,Bir erkekle? Cezalandırılman gerekiyordu" Sözlerime epey kızmış olacak gibi yerinde tepindi burnundan soludu.

"Beni korku dolu bir şekilde bıraktın...Ne yapabilirdim? Ya da boşversene,Sen benim hayatımı mahvetmek için ant etmiştin ve biliyor musun elde de ettin" diyerekten ayağa kalktı ve hızlıca odadan çıkıp gitti,Üstümde ölü gibi yatan Jeff'ten kurtulmaya çalışırken bir esneme sesiyle kafamı kaldırıp sesin geldiği yere baktım.

"Sıkılmadın mı bu kızın kaprislerinden...Onu öldürüp evimize dönelim" Ally'nin ses tonuyla gözlerimi yumdum şu kızı karşıma almama ramak kalmıştı.

"Bizi mi dinliyordun sen?" Sorumu görmezden geldi ve yatağın diğer tarafından baş ucuma doğru ilerledi.

"Onda ne buluyorsun?" Sorusuyla gözlerimi devirdim,Onda ne bulduğum onu hiç ilgilendirmezdi.

"İlişkime burnunu sokmasan mı?" Diyip ellerimi saçlarımdan geçirdim,Jeff'in üzerimde ölü gibi yatışı yüzünden kalkamıyordum yoksa burada durmazdım.

"İlişkin mi? O kız seni ne seviyor ne de umursuyor,Yaptığın fedakarlıkları görmeyip başka bir erkekle kaçtı buna rağmen hâlâ onun peşindesin" demesiyle Kan beynime sıçramıştı sanki,Ally'e bakmamak için kafamı eğdim eğer onun yüzüne baksaydım kendimi tutamaz ve boğazına yapışırdım,buna emindim.

"Sus..." diye mırıldandım ve sertçe yutkundum her sözcüğü bana batıyordu.

"Gözünün önündekini görmen bu kadar mı zor ya?" Biraz sakinleştikten sonra yüzüne baktım,Kırgın ses tonu biraz daha sakinleştirmişti yüzünde ise biraz hüzün vardı.

"Ben,Ben...Senden hoşlanıyorum tamam mı? O yüzden buraya geri döndüm,sana yardım ettim..." Dedikleriyle şoka girmiştim kulağımda hafif bir çınlama vardı sertçe yutkunup ona baktım.

"Ne dedin sen?" Diye mırıldandım,Kafasını olunlu anlamda salladı artık kendinden emin duruyordu.

"Duydun işte,Senden hoşlanıyorum hatta,Hatta sana deli gibi aşığım...Babam bu yüzden beni evden uzaklaştırdı" Söyledikleriyle parçalar tek tek yerlerine oturdu.

Odasındaki albümde benim fotoğraflarım o yüzden vardı...Kendimi bir aptal gibi hissediyordum bunca zamandır nasıl anlayamamıştım? Ally'e doğru bakıp kafamı olumsuz anlamda salladım.

"Hayır,hayır...Hayır,Ally bu çok yanlış Sen benim patronumun kızısın yapamayız bundan vazgeç" diyince yüzünü sinirle buruşturdu.

"O da bir insan Ben,Hemde dümdüz bir insan onunla imkanın varda benimle mi yok...Neden yeterince güzel değil miyim?" Uzun süre sessiz kaldım,Ally hoş bir kızdı ama bana sadece S/A çekici ve güzel geliyordu.

"Ya da Babam Slenderman diye mi korkuyorsun ha? Babamı ikna edebilirim benim mutluluğum için her şeyi yapar..." Sessizliğim onu konuşmaya itmişti,bir cevap istiyordu ama yoktu,söyleyecek cümlem kalmamış gibiydi.

"Benimle mutlu olacağına emin misin?" Ağzıma gelen ilk cümleleri söyledim zaman kazanmaya çalışsam da hızlıca cevapladı.

"Hemde çok eminim,Bak bu basit bir hoşlantı değil yıllardır senden hoşlanıyordum...Yıllardır senden uzakta seni seviyordum" Sessiz kalmayı tercih etsem de,O susmak bilmiyordu.

"Hem bir düşünsene,Slenderman'in damadı olmak...Varis olmak gibi bir şey,Beni sev demiyorum ama birbirimize ait olalım başka kimse olmasın,O kız olmasın işini bitirelim" Onu elimle susturdum ve yüzüne uzun uzun baktım.

"Yeter..." diye mırıldanıp bir hışımla Jeff'i üstümden attım ve ayağa kalkıp odayı terk ettim,Kendimi attığım ilk yer salon oldu ve ne tesadüftü ki  S/A'da oradaydı,Koltukta uzanıyordu.

Karşısındaki koltuğa geçip onu görecek şekilde uzandım,Uyumamıştı ama konuşmuyordu da belki de böylesi çok daha iyiydi.

İkimizin de kafası çok doluydu,Beni sevmediğini içten içe biliyordum çünkü hiç hoş şeyler yaşamamıştık hep sonraya erteleye erteleye kızın zihninde benimle alakalı güzel bir izlenim bırakmamıştım.

Zihnim karmakarışıktı Ally'nin benden hoşlanması inanılmazdı onunla olamazdım.

Gözlerimi S/A'dan alıp tavana dikleştirdiğimde bir iç çekti.

"Benimle konuşmaya mı geldin? Özür mü dileyeceksin bu bir-" Sözünü kesip gözlerinin içine doğru baktım.

"Hayır,Özür dilemeyeceğim" Gözlerinde duygunun bin bir tonunu gördüğüme emindim kızgındı,şaşkındı ve en ağırı da kırgındı.

Cevabımla sırtını döndü ve koltuğa bakmaya başladı,Kısa süre sonra gözlerini yumdu onu kırmak istemezdim,yarın aramızı düzelticeğim inancıyla gözlerimi yumdum.

Continue Reading

You'll Also Like

13.6K 659 21
➪𝐒𝐞𝐥𝐚𝐦,𝐤𝐢𝐭𝐚𝐩 𝐡𝐚𝐤𝐤𝛊𝐧𝐝𝐚𝐤𝛊 𝐛𝐢𝐥𝐠𝐢𝐥𝐞𝐫 𝐢𝐥𝐤 𝐛𝗼̈𝐥𝐮̈𝐦𝐝𝐞 𝐨𝐥𝐚𝐜𝐚𝐤 ➪Elimden geldiği kadar gerçekçi yazacağım. ➪𝐊𝐢𝐭�...
400K 36.7K 33
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
2.9K 174 9
Bir anonim en fazla neye sebep olabilirdi ki? @Tüm hakları saklıdır
14.2K 633 12
Kitabım +18,Küfür ve şiddet içerebilir eğer bu konulara karşı hassasiyetiniz varsa burası size göre değil. 🏆 | #1. "Jeff The Killer" 10/03/2023' 🏆...