Savcı Gece(gxg)

By sof3ym

2.7K 161 25

"Söyle bakalım Güneşim nerde?" More

Tanıtım-1-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
Karakter analizi(görünüm vb)
-10-
-11-
-12-
-13-

-2-

381 19 6
By sof3ym

Ağağaa çok bekletmeden yeni bölüm gelmesi için gece yazcam elimden geldiği kadar uzun yapmaya çalışcam
Nasılısınıızzz⭐🍪

******
Arabayı kullanmaya başlarım"Gece.
Sıla giderken uyuyordu.Vardığımızda"Sıla uyam geldik hadi ama"demeye başladım.

Sıla uynadı.Geldiğimizde ortam çokta renkli değildi sadece ben ve Sıla vardık.Ekipler daha sonra varıcaktı bu işi ilk tek başımıza çözmeliydik çünkü.

Kapıyı kilit kırıcımla açar ve içeri gireriz.İçerisi karanlıktı ne kadar korkunç olsada görevimdi tedbirliydim bundan böyle yerlere fazla girmiştik.

Birden bi ses gelir.Duraklar bi dolapın arkasına geçeriz.Gelen ses"Kızlar sesleri sizmi yapıyorsunuz yoksa evde başkasımı var?"dedi içlerinden biri.

İkincisi ise"yok kız ses fln yok sana öyle geldi git odana"der.Cevap olarak"tamam ya glb ben ses fln duyarlıyım ondan neyse size iyi geceler zaten Güneş hepimizden önce uyumuş tatlışımız işte"
der.

Bu sohbetten 10 dk sonra harakete geçeriz.İçerdi olduğumuz anlaşılmamalıydı çünkü.

Her neyse hepsi uyuyordu.Odaları üst kattaydı.Evin bodrum katını bulmuştuk aşağı indik.Gezerken içerideki vazolardan birine Sılanın eli çarpar.Gece"hass sıçtık kızım naptın ya"der."İlk kez böyle bişiy oluyor normalde asla kırmam ya of"söyler Sıla.

Kızlardan birincisi,"Şşş kızlar kalkın bak ben dedim evde kimse var bodrumdan ses geldi eminim vazo kırılması sesi normalde asla gelmez"der.

"Kızım ya belki fare falandır amma taktın ya"der ikinci,öbürü"bilmem yani buraları pek kimse bilmez bence gece gecede korkmayalım bu saatte yanii"söyler.

"Of peki ama bişiy dönüyo demedi demeyin çünkü böyle olmuyodu hiç bi zaman"der ve uyurlar.

Gece ve Sıla saklanmıştır.Gece"glb uyudular inanmadılar kimse olduğuna yoksa inerlerdi"der.Sıla"glb evet ya aman neyse"der.Gece"yinede burda kalalım bi 20 dk fln çünkü bizim eve girince bile sesimizi duyan kız güvenmez gelir"der.

"Haklısın zaten pek inandırıcı gelmiyor ona yapar yani"der Sıla.

Birinci kız yine kalkar."Of kızlar ben uyuyamıyorum içimden bir ses evde birileri var diyor"dedi."Of Ece sende mızmızlanıon ama yani uyu artık"der Güneş."Güneş haklı Ece uyuyalım ee illa bakmak istiyorsan gideriz tabi"der Alisa.

"Bakın size güvenerek uyuyom hee ama yinede dayanamazsam bakalım"der Ece.
İkisde onay olarak kafa sallar ve yataklarına geri uyurlar.

Sıla"of sıkıldım şurda bide açım mutfağamı gitsek ama dikkatli olmalıyız bide içimde korku var şu kız var ya duyan zaten üstten sesleri geliodu Ece midir nedir çok dikkatli ya"der.

Gece"olur ama yine sakarlık fln yapmayalım zaten bende açımda aç olmasına biz bişiy yersek anlarlar"der ve ardından"Benim arabada yemek varda evden çıkarsak bi daha nası gircez bide biraz uzakta sakladım arabayı"der.

Sıla"of neyse unutlaım biz şu yemek konusunu"der.Gece Sılanın üzüldüğünü görüp"ya yapma ama yarın olsun illa evden çıkarlar gezeriz ben sana arabadan yemek getiririm"der.

Bodrumu iyice gezdikten sonra."Burda bi delil fln yok hiç bişiye dair en iyisi yüzlerine çıkmak ama nasıl?"der Sıla.
Gece"bende onu düşünüyorumda akşam yanlarına gidelim ama iyice evi taramalıyız ilk ipucu fln olabilir yada bişiyler"der.

****Sabah olur saat 07:00
Gece uyuyo gibidir.Sıla uyanıktır çünkü gece bura gelene kadar nerdeyse uyumuştu.Bu yüzden nöbetteydi Gece baya yorgundu çünkü.

Bir anda bodruma gelen sinirli tüm gece ora inme korkusunda bulunmuş Ece girer.Etrafa bakar ama kimse göremez üstelik vazoyuda kırıklarda ortada yoktur.Güneş seslenir"bişiy varmı Ececim orda?"der.Ece sakince "hayır glb yanılmışım".

Ece düşünmeye başlar hisslerinde yanılmıyordu çünkü hep bu yüzden bu ona iyi gelmedi."Neyse kahvaltı hazırladım sofraya gelin ikinzide"der Alisa.

Sıla Geceyi uyandırır."Kızım şunları dikkatlice dinliyelim nolur nolmaz işte"der Sıla.Gece dikkatlice"tamam zaten zor bi işe benziyor şu mesele"der ve dinlerler.

3 de kahvaltı yapıyordur.Ece"bakın kızlar bence ben dediğim olmadı ama öyle gibi bişiy var hiss ediyorum"der.Güneş"yinede haklı Alisa takmalıyız bence zaten Ece çoğu zaman haklı çıkıyorda garip değil mi ya?"der.

Alisa"nasıl yani ne garip değil?"der.Güneş"ya bak şimdi nerdeyse 1.5 yıldır bu iş üzerindeyiz yeni mi aranıyoruz çoğu zaman kaçsakta yani birinin gelmesi garip diyorum"der.

Gece ve Sıla akıllarına yeni bilgi yazarmışcasına.Gece"vay Güneşte kendilerini ele verio resmen ama seside güzelmiş la"der.Sıla"ne biliyim canım kendiside söylemeseymiş 1.5 yıldır fln aman neyse konumuzmu bu ya hadi dinleyelim boş boğazlık yapmayalım".Gece"of tamam ya ne dedik sanki"der.

Alisa"yani Ece Güneşte haklı şimdi gelip bizi aramalarıda garip bi açıdan bakarsak."Aman neyse kızlar hadi hazırlanında çıkalım hem işimiz var"der Ece.İkisde tamam der ve hazırlanmaya çıkarlar.

Sıla"şu Ecede ayrı bi gizem varda neyse"der.Gece"kız sende taktın şu Eceye aaaa"der.Sıla"ne alaka ya sende her konuyu başka yere çekion"der.Gece"ne yalan mı diom haklıyım of neyse ya bunlar çıksında öyle bi girelim eve artık"der.

Güneş"kızlarrrr ben hazırım hadi 5 saattir napıyorsunuz"der.Alisa"of sende hep böylesin 5 dk bekle ya"der.Ece"evet yani kızım aaa bekle".

Güneş"siz zaten hep böylesiniz hep ben ilk giyiniom,sanki birileri beğenicekte sizi"gülerek kısık tonla.Alisa"ya sende kızım abartma"oda aynı gülmek tarzında.

Gece konuşmalarından anlayarak"Güneş hepsinden küçük,Alisa orta yaşıt olan kız Eceyse en büyükleri"der.Sıla"o zaman elimizde Alisaya dair bi bilgi yoktu şimdi biliyoruz birazda olsa"der.

Alisa"hazırız hadi çıkalım"der.Güneş"hele şükür hiç hazırlanmayacaksınız sandım"der.Ece"alttarafı 15 dk bekledin neyse uzatmayalım çıkalım"der.Alisa kapıyı kapatır ve çıkarlar.

Gece yerinden kıpırdar aynı şekilde Sılada.Gece"Oh be dünya varmış küçük yerde darıldım valla"der.Sıla"biraz daha kalsaydım nefessizlik geçiricektim"der.

Mutfağa giderek su içerler.Birden kapı açılır.Gece ve Sıla telaşlanarak eğilir ve dolap arkasına geçerler.

Eve giren Güneştir.Gece ona uzakktan bakarak,içinden"vay be fotoğraftakinden daha güzelmiş"der.Sıla Gecenin daldığını görüp kısık sesle"şş noldu laa"der.Gece"hiçç neyse sus"der.

Güneş içeride telefonunu unutmuştur koşarak odasına çıkar ve alır.Kapıyıda kapatır gider.

Gece ve Sıla ordan çıkar.Sıla"ay şunlarda unutkan çıktı her dk ölcez sanki olm dizilerde bile bu kadar değil be"der.Gece"of napalım patron işte takmış şunlara glb neyse su flnda içelim gidelim şu üst katı bi gezelim"der.

5 dk sonra*çıkarlar

Gezerken Gecenin gözü bir fotoya takılır.Fotoda ellerinde bi kolye ve yerlerin kan içerisinde olduğu bir mutfakta çekilmiş fotoğraf vardır yerde bi kız yatıyordu ama gözükmüyordu ve bu mutfak burdaki mutfak olamdığı kesindi.Gece"Sıla bi baksana"der

Sıla"bu kolye eminim ki bu evde ama iyice bakmalıyız bunada vakit yok işte"der.Gece biraz daha gezer odayı.
Daha dolapları açmazlar çünkü dağıtırlarsa iyi olmaz buna biraz zaman lazımdır.

Gece Güneşin fotosunu görer ve eline alır içinden"çok güzel la"der ve geri koyar.

Sıla Ecenin günlüğünü bulur.İçine bakmak isterken.Gece"ben diom sen taktın kıza günlük fln"göz kırparak der.Sıla"yok la günlüğünde bişiyler ola bilir belki diom"der.

Gecenin telefonu çalar.Arayan patronu Leyadır."Buyrun efendim"der.Leya"ora yeni bi arkdaş yolliycam ismi Sinem kendisi deketif gibi bi kız yardım eder"der.Gece pekte umursamaz ama"tamam gelsin"der.

Bi an kapı sesi gelir kapatır telefonu.Gece Sılaya acil bi yer bulur odada çok zor olsada saklanırlar.

Ece "oh la güzel gündü eğlendik bar fln iyiydi"der.Güneş"uf ben biraz fazla içtim sanki ya"der.Alisa Güneşin halisz halini görüp kucağında yatağına koyarken eğildiği zaman bişiy fark eder..

****
Ağağağ çok yarıda kestim biliyorum yeni bölüm atarım tutmaz bence bu ya çokta güzel değil gibi

Continue Reading

You'll Also Like

TUTSAK By Elsa

Mystery / Thriller

82.8K 2.9K 39
"Ben; kışı yaşadığım bir akşam beni yakan rüzgarı da çok iyi tanıyorum, bir cehennem akşamı beni üşüten alevleri de"
7 Numara By Beril Sancar

Mystery / Thriller

9.8K 865 7
Sevdiği adamla geçirdiği bir gece sonucu hamile kalan Umay Uzel, Yiğit Ali'yle evlenir. Kocasının da onu sevdiğini düşünerek sürdürdüğü evliliğini ve...
198K 3.4K 42
Bolca +18 sahne ve biraz şiddet olacak arkadaşlar ona göre okursanız sevinirim "Bana attığın o tokat'ın karşılığı olmayacak mı sandın hemde tüm sını...
1.1M 42.7K 36
İnsan ne dilediğine dikkat etmeli, zira kalbinden geçen iyi ya da kötü hiçbir dilek gerçekleşmeden peşini bırakmaz, derler. Ben, ölüm diledim. Bir ö...