YÜZBAŞIM

By sindirelae

22.2K 1K 245

Bir bordo bereliye aşık olacağını nasıl bile bilirdi ki More

tanıtım
2.bölüm
3.Bölüm
4. bölüm
5.bölüm
6.bölüm
7. bölüm
8. bölüm
9. bölüm
10.bölüm
11.bölüm
12. bölüm
13.bölüm
14.bölüm
15 bölüm
16.bölüm
ınstagram
ınstagram
17.bölüm
18.bölüm
DUYURU
19.bölüm
20. bölüm
21.bölüm
22.bölüm
23.bölüm
24.bölüm
FİNAL

1. bölüm

2.5K 70 5
By sindirelae

   Ne vardı en üst kata oturacak . Asansör koymayanında beyni olup almadığınada bakmaklazım . Kardeşim dün görevden gelmişti bende çok iyi bir abla olduğum için kahvaltı hazırlamaya geldim . Kapısının önüne gelince en sinir olduğu şeyi yaptım ve zille ritim tuttum.

İçerden " Kim ya bu zilli alacaklı gibi çalan " diye böğüren  canım kardeşimin sesi geldi . Kapıyı açtığında "Abla sen miydin " dedi uykulu bir sesle " Başkasını mı bekliyordum ayıcık bobo çekil önümden . Şunlarıda tut ." simitleri eline tutuşturdum . Salona doğru yürüdüm kapıdan adımı atmamla dondum kaldım .

Koltukta ve yerde yatan 4 tane adam görmeye beklemiyordum çünkü . Kafamı Berkeye çevirdim " Bunlar kim "diye sordum " Tim arkadaşlarım dün görevden gelince misafir ettim " dedi . Tamam anlamında kafamı salladım .
" Ben kahvaltı hazırlıyorum . Sende yorgunsun uzana koy " dedim yanağımı öptü ve içeri uzandı .

Bende mutfağa yöneldim . Ortalama 1 saat sonra herşey hazırdı   Kimin ne yediğini bilmediğim için bol çeşitli bir kahvaltı hazıtladım . " Gelin kahvaltı hazır "diye seslendim. Ben çay bardaklarını çıkartırken hepsi sofraya oturdu " çay içmeyen var mı " diye sordum . Berke " Hayır hepimiz çay içeriz" dedi . Çayları doldurup dağıtım .

Bende Berkenin yanına oturdum . Aklına birşey takıldı bunların ismi ne ya " sizin isimlerimiz ne?" diye sordum
Berkenin öbür yanında oturan siyah saçlı adam "Ben Fatih " Fatihin yanında oturan kumral saçlı olan "Ben Arda " Ardanın karşısında oturan 2 kumral olan" Atakan ben "  ama bunu ki daha kahverengine çalıyor  . En son koyu kahverengili olan "Karan " dedi " Nur bende " dedim . Fatih "Nur mesleğin ne aşçı falan mısın kahvaltı çok lezzetli " gülümsedim " Evet aşçıyım ve afiyet olsun " Dedim .

Mesleğimle ilgili övgüler almak beni mutlu ediyor . Ama yalan yok elim lezzetlidir . Kavaltını geri kalanı muhabetle geçti. Herkes kalkınca bende mutfağı topladım . Berkeyede içeri toplamasını söyledim . O çarşafları kirliye attı . Ben mutfağı tertemiz yaptım .

Sonra mutfaktan Berkeye seslendim " Berke ben restorana gidiyorum" diye seslendim ve kapıyı açıp Ayakkabılarımı giyerken "Tamam abla " diyip kapıya geldi yanağımı ısırıp kapıyı hemen kapattı . Öküz o kadar sert ısırdıkı kopardı bildiğin .

Merdivenlerden inip arabamın yanına geldim . Çalıştırıp restoranda doğru ilerledim . Yarım saatin sonunda restoranda vardım hemen ellerimi yıkayıp hazırlıkları yapmaya yardım ettim .

O kadar çok sipariş verdi ki benden ayrı 3 tane daha aşçı vardı ama ona rağmen zor yetişiyorduk saat 20.15'di
Ve kapanmaya 3 saat 45 dakika vardı. Ve ben yorgunluktan ölüyordum .

Sonunda restorandı kitliyip arabama ilerledim saat 00.45'di sil süpür derken bu saate kalıyordu . Arabayı çalıştırıp eve sürdüm 20 dakika sonra eve vardım . Araban indim ve eve ilerledim. kapıyı açtım içeri gidim ve kitledim. Kendimi duşa attım kısa bir duşun ardından yatağa uzandım

O sırada " miyavvv " diye bir ses suydum "Bonuk özür dilerim aşkım ben seni unutum " hemen kalkıp Boncuğun
Mamasını koydum ve suyunu yeniledim . Tekrar yatağa uzandım 5 dakika sonra prensimde yanıma geldi ve yanıma kıvrıldı .

Sabah 10'da uyandım bugün cumaydı bu gün kendime izin verdim çok fazla randevu yoktu çünkü . Yataktan kalktım ve lavaboya girdim günlük işlerimide hallettim . Önce Boncuğun mamasını ve suyunu verdim . Şimdide kendimi doyurmam lazım ve mutfağa girdim .

Mutfağı toplayıp kendime çay doldurdum yanınada kek koydum ve salona oturup yeni bir bir film açtım filmin 10 dakikasında zil çaldı . Kimdi bu hadsiz film keyfimi bozuyor .
Kapıyı açtım karşımda canım kardeşim
" Ne var be niye geldin sen " dedim
" aşk olsun abla ya  bu nasıl karşılamak " dedi dil çıkartıp " Ablaya ya denmez taş olursun bak . Neyseee kendine çay ve kek al film izleyelim " dedim . Başını olumlu anlamda salladı.

Saat 21.00 olunca hemen starı açtım çünkü yalı çapkını vardı . Berkeyle bol bol yorum yaparak diziyi izledik . Saat 23.45 gibi dizi bitti . Baktık uyku yok. Önce yemek yedik sonra korku filmi izledik saat 04.05 te filmin üçüncüsünde bitirdik .

O saaten sonra eve gittmedi ve bende kaldı . Benim isteğim üzerine birlikte yattık . Bazen bende kaldığı için pijaması vardı . O yatağa yattı  bende üstümü değiştirip yanına yattım kafamı göğsüne koydum ve sarıldım . O da kollarını belime sardı ve sarılarak uyuduk . Kesinlikle özlediğim için ve böyle onu ayıcık gibi sarmalamak hoşuma gitmesiyle alakası yok . Saçlarımı okşaması dahada mayışmamı sağladı . Uyumadan önce en son hatırladığım saçlarımın üzrinine öpücük kondurduğuydu .

İlk bölümler olduğu için  kısa oluyor  ama uzatmaya çalışıcam

Continue Reading

You'll Also Like

57K 1.7K 45
asker ve doktor'un hikayesi
3.5K 166 16
-ne olur bir şans ver -bakın olmaz diyorumm -ama ben kara sevda oldum müezzin beyy -yok istemiyorum siziii -olur olurr sizin kaslı vücudunuz zehir g...
109K 11.3K 38
053*: Senin kedin mi bu? Doğuhan: Evet, rica etsem atacağım konuma getirebilir misin? Ya da sen at ben geleyim. 053*: İşte o imkansız. Doğuhan: Ne...
TAKINTI By ❦

Teen Fiction

2.4M 44.8K 44
Efsan zorla evlendirilmekten kurtulmak için Mardin'den İstanbul'a kaçar. Ama yağmurdan kaçarken doluya yakalanacağını nerden bilebilirdi. İstanbul'u...