MAFFIA élet

By Zoe_Beres

11.1K 233 36

Amber Keep élete megváltozik mikor a szülei elmondják hogy a maffia vezetői . Onnantól kezdve kiképezik a 11... More

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
35. fejezet
36. Fejezet

4. fejezet

451 8 3
By Zoe_Beres


Beszálltunk az autóba amivel jöttünk és elindultunk haza . Az agyamban csak pörögtek a gondolatok . Megölni nem ölhet meg hiszen apám nem engedné . Biztos hogy nem egy átlagos találka lesz ...

**********

Begördültünk a parkolóba . Kicsit sem nőiesen kirontottam az autóból és elrohantam .

- Amber várj ! - mondta apám . Túl késő . Levettem a magassarkúm és futottam tovább . A szobámig meg sem álltam . Úgy löktem be az ajtót hogy majdnem kiszakadt . Bedőltem a kedvenc színű ágyamba . Persze hogy fekete volt , ez a maffia . Az ágyamat egy teljesen fekete szoba vette körbe . Nem volt giccses vagy csicsás hiszen bármikor bárki megpróbálhatja felrobbantani .

Elmentem letusolni , ami most fél órával több volt mint szokott . Átöltöztem egy sokkal emberségesebb ruhába . Egy sima legings és egy bő póló . Úgy döntöttem hosszas tanakozásom után hogy leülök filmet nézni .

Eltelt vagy három óra és meguntam . Nagyon unatkozok . Nem volt más választásom gyakoroltam a kínait . Nagyon sok nyelven tudok hogy sokkal több üzletet tudjak elvállalni . Beszélek Koreaiul , Franciául , Németül , Kínaiul , Angolul , Oroszul és Spanyolul . Ki tudja hol lesz meló nem ?! Csak a szüleim gondolják így . Mármint csak én nem értem miért jó hogy 7 különböző nyelven tudok az anyanyelvemen kívül.

Hallom ahogy a táskám mélyén csörög a mobilom úgyhogy előkutatom . Kihúzom a táskám legaljáról és fölveszem .

- Ha viszont akarja kapni a paliját jöjjön az Western útra pontban éjfélkor kétezer dollárral . Ha nem érkezik pontosan lelőjük .

- Lehet véletlen elcserélték a számom nekem nincs PALIM - emelem ki a pali szót - keressenek mást pusziii!- mondom gúnyosan.

- Akkor ezt vegyem úgy hogy nem ismer egy Felix Lambert sem ?! - mondta dühösen . Kinyomtam a hívást . Most pontban este 22:43 van szóval gyorsan elkezdek összekészülni. Mivel lövésben és kés dobálásban vagyok a legjobb ezért el is teszek két teljesen fekete pisztolyt pár dobókést és biztonság esetére egy pillangó kést is . Mivel elkészültem nincs más dolgom mint elindulni . Mivel anyuék valami gálán vannak nincsenek itthon úgyhogy csak az őröket kell kikerülni .

Continue Reading

You'll Also Like

312 52 11
"-Megtaláltalak, édesem! Nem megmondtam, hogy futhatsz, de nem menekülsz?" New York az álmok városa. A 18 éves Anna egy cserediák program keretein be...
16.5K 988 28
Ez a JOYCE c. történetem második évada. Jó olvasást!
3.2K 114 22
Milyen egy új iskolába belépni, úgyhogy előtte több fontos ember is magadra hagyott? Vagy milyen már az első nap barátokat találni, akikhez nem akars...
3.6K 119 5
Kylie 18 éves, jó kislány, most kezdi a fősulit mitsem sejtve, hogy gyerekkori szerelme Adam is NYU-ra jár. Itt áll előtte a lehetőség, hogy felszedj...