+18 | Delicioasa Mea Victimă...

By TeodoraHStefania

199K 7.3K 1.4K

În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște... More

‼️ATENȚIE⛔️
Bine ați venit în lumea mea
1. Răpirea
2. Dificultăți
3. Nu o iubi
4. Thrille-ul Iadului
5. Un demon angelic
6. Diavolul nu este așa rău
7. Pisoi în cursă
8. Prizoniera
9. Moarte, extaz și probleme
10. Inițiere în lumea mea
11. Intră în lumea mea
12. Sexualitate
13. Sentimente învingătoare
14. Un mic demon în devenire
15. A naibii pisică
16. Sfârșitul iluziilor
După Trei Ani
17. Trăind în minciună
18. Refuzând realitatea
19. Coșmarul nu s-a terminat
20. Rezistă Tentației
Capitolul Douăzeci Și Unu
Capitolul Douăzeci Și Doi
Capitolul Douăzeci Și Trei
Capitolul Douăzeci Și Patru
Capitolul Douăzeci Și Cinci
Capitolul Douăzeci Și Șase
Capitolul Douăzeci Și Șapte
Capitolul Douăzeci Și Opt
Capitolul Douăzeci Și Nouă
Capitolul Treizeci
Capitolul Treizeci Și Unu
Capitolul Treizeci Și Doi
Capitolul Treizeci Și Trei
Capitolul Treizeci Și Patru
Capitolul Treizeci Și Cinci
Capitolul Treizeci Și Șase
Capitolul Treizeci Și Șapte
Capitolul Treizeci Și Opt
Capitolul Treizeci Și Nouă
Capitolul Patruzeci
Capitolul Patruzeci Și Unu
Capitolul Patruzeci Și Doi
Final
Upgrade Delicioasa Mea Victimă
Primele Zece Capitole Din Volumul ll
PARTEA A ll. 1-Noi Probleme
2. Furie Și Agonie
4. Trecutul Te Bântuie
5. Plan de război
Anunț
6. DEJA-VU
7. Sămânța Neîncrederii.
8.Răsăritul Speranței
Doar O Încercare
9.Răscumpărarea Trecutului.
10. Saga Unei Femei Îndrăgostite
11. Căderea Îngerilor
12. Momentul Adevarului
13. Din Nou Eu
14.Prizonieri În Spatele Gratiilor
Un plus
15.Un caz între dragoste și dreptate

3. Aceeași Soartă De Rahat

687 64 9
By TeodoraHStefania

Înainte de toate aș vrea să vă anunț că m-ar ajuta enorm să votați capitolele.
Și
Vă mulțumesc pentru fiecare vot și comentariu. Comentariile ne ajută să aducem povestea lui Ramon și a Izabelei la cât mai multe persoane, la fel și voturile.
Poate reușim să aducem "Delicioasa Mea Victimă" la secțiunea de "Povești care nasc discuții" sau mai pe scurt secțiunea "Gura lumii"
De data aceasta voi posta câte un capitol pe săptămână.  Lectură plăcută și vă aștept în secțiunea de comentarii.

RAMON OLVERA

-Victoria!

Aceasta ocolește biroul elegant și îmi sare în brațe îmbrățișând-mă strâns la fel ca altădată.

-La fel de frumoasă ca întotdeauna.

Aceasta își dă buclele pe spate și clipește ca un mielușel la mine.

-Olvera, îmi spune numele cu vocea ei miroasă, dacă nu ai fi deja luat, te-aș lua eu, la palme. În ce rahaturi ai mai intrat tu și fratele meu de data asta?

-Bună și ție surioară.

Aleck trece pe lângă mine, își îmbrățișează sora, iar aceasta radiază de fericire când îl vede.

Suntem întrerupți de telefonul meu ce începe să sune în liniștea ce s-a lăsat.

-E în regulă, spune Backer. O să îi explic eu Victoriei, tu du-te și răspunde.

Victoria Backer își mută privirea de la mine la fratele ei și invers, femeia asta miroase problemele de la o poștă și e una dintre cele mai bune. A avut cazuri de dispariții îngrozitoare. O mamă își căuta fiica pierdută de cinci ani. Victoria a fost pusă în temă iar fata ce în ziua de azi merge la psiholog pentru vreo șase traume diferite e lângă familia ei,  e în viață și sănătoasă.

Răspund la apelul lui Zetas.

-Ramon, Izabela nu se simte prea bine, poate ar trebui să te întorci.

*LINDOS*

Izabela a reușit să adoarmă din nou, în cele din urmă . Barbara ia adus din nou somnifere, iar acum e în vechea noastra cameră a clubului. Pe Barbara am încercat să o trimitem să se odihneasca dar nu s-a clintit din loc.

Dau un telefon rapid, știu la cine să apelez pentru a accelera căutările în situatii de genul. Alan e  singurul care ar putea să de-a de cineva disparut fără urmă . Până la urma e unul dintre cei mai buni agenti  ai detectivului Toma. Cel ce deține firma de detectivi particulari.

-Alan, vreau să vii cât mai repede la club, fiica mea a dispărut și am nevoie de ajutorul tău.

Aleck apare în spatele meu imediat ce inchid apelul. Mă bate prietenește pe spate în încercarea sa de a mă încuraja.

-O vom găsi amice. O să o găsim . Vito deja a sunat la oamenii lui din capitală . Toate granițele sunt închise, nimeni nu va reuși să o scoată din țară dacă asta este ceea ce vor. A ordonat și celor de aici să caute orice loc suspect, părăsit sau uitat ce ar putea servi drept ascunzătoare, iar sor-mea s-a pus deja pe treabă. Toată lumea o caută Ramon.  

-Nu e de ajuns, nici măcar Alan nu e de ajuns, dar e ceva mai mult de cât nimic.  Nimeni nu se joacă cu familia mea, o voi cauta peste tot dacă e nevoie dar fiica mea se va întoarce acasa nevătămată, Aleck. Pentru că nu știu dacă o să mi-o pot ierta vreodată, dacă Makena pățește ceva pentru că nu am fost acolo să o păzesc.

Am revenit repede în Lindos pentru că Izabela a avut niște frisoane ce m-au îngrijorat. Când am întrat în cameră la ea, era transpirată și albă la față. Am vrut să trimit după medic dar Barbara m-a alungat și a zis că se ocupă ea. A fost nevoită să îl roage pe Aleck și pe Vito să mă scoată cu forța din camera în care iubirea mea dormea.

***

O oră mai târziu sunt în birou cu Alan si Barbara. Aleck s-a dus să verifice dacă s-a trezit Izabela, iar Vito vorbește cu cei din capitală, din nou.

-În primul rând trebuie să știu dacă aveți pe cineva în minte care ar vrea să vă facă rău. Asta ne-ar putea ajuta să restrânge aria de căutare.

Barbara scutură din cap în sens negativ la interogatoriul lui Alan.

-Nu, toți o iubesc pe Makena și pe Izabela. Bine înțeles , Bela e o persoană publică , are multe rivale în show-rile de modă dar nici una nu ar recurge la mai mult de a rupe o rochie pentru răzbunare. E model international, orice psihopat ar putea să îi pună gând rău dar din nou nu am avut nici o tentativă de amenințare sau hărțuire în tot acest timp.

Alan ascultă cu atenție după care se întoarce spre mine.

-Dar tu?

Acum ce aș putea să răspund, am destui care ar încerca să îmi facă felul, ori să mă rănească în orice mod posibil dar nici unul nu îmi vine în minte acum. Aș putea să îi înșir o listă lungă și tot i-ar lua mai bine de cateva luni ca să îi verifice pe toti.

-Am destui, dar nu aș putea să spun care din ei ar face rău unei fetițe de cinci ani decât dacă e vre-un psihopat...

Propoziția îmi rămâne neterminată pentru că Raven dă buzna în birou.

-Pot să știu de ce îmi eviți ...

Se opreste când observă că am treburi de rezolvat și brusc mi se aprinde un beculeț. . Sper să mă înșel altfel e vai de pielea ei.

Raven da să se îndepărteze când mă ridic și îi spun pe un ton ce nu lasă loc de nici o intervenție de a ei.

-Tocmai am aflat ca fiica mea a disparut, așa că te întreb direct, esti implicată într-un fel sau altul în dispariția Makenei?

-Nu, raspunde mult prea rapid accentuând cu o mișcare negativă din cap. Poate sunt eu o scorpie dar nu aș face rău unui copil, ce naiba?

-Asta ce căuta aici?

Barbara a pus întrebarea cu privirea  fixată pe brunetă .

-Asta?

Raven e gata să protesteze dar o alung înainte să ne abatem de la subiect.

-Destul, Raven, ieși și să nu mai intri așa  în birou, altfel nu mai ai ce căuta aici, ar trebui să înveți să respecți ordinele pe care le primești, acum dacă nu ai venit să spui ceva important mai bine te întorci la cealaltă firmă. Că nu te țin pe ochi frumoși deși Vito poate de asta te ține.

S-a încruntat și A ieșit trântind ușa . Imi cer scuze față de Alan dar Barbara ne întrerupe .

-De unde știi că spune adevărul , după câte a facut nu m-aș mira să fie ea implicată în dispariția Makenei?

-Nu știu , dar cât Alan și ceilalți verifică în alte părți o să am o discuție cu Raven.

Alan își drege vocea după care continuă să ne explice procedurile.

-Voi avea nevoie de numărul firmei de pază, locația acestuia și de camerele din casă , aș putea să văd ce le-a defectat și să racuperez imaginile, orice fel de imagini, dacă fata a disparut din casă e foarte posibil ca cel ce a răpit-o să fie conștient de activitățile din înăuntru, ori să urmărească casa în de aproape. Mai am nevoie de cheile casei ca să investighez terenul și în cel mai scurt timp voi veni să vă prezint un rezumat al cazului, până diseară s-ar putea să rezolv toate astea dacă primesc informațiile pe care le-am cerut.

-Da, Barbara se bâlbâie, Izabela are cheile de la casă . Numarul celor de la securitate cât și locația sediului vi-l pot da eu, dar cheile sun la Izabela în geantă , așteptați doar să mă duc să le aduc.

Alan aprobă după care Barbara dispare.

-Găsește-mi fiica Alan!

Acesta nu spune nimic, păstrăm contactul vizual până se decide să vorbească .

-Am avut zeci de cazuri de dispariție Ramon. De cele mai multe ori cei  implicați sunt cei din familie și apropiații, uneori chiar și dușmani vechi de care probabil ai uitat. În locul tău nu aș scuti pe nimeni de vină . Diseară însă va trebui sa vorbesc și cu domnișoara Izabela, poate știe mai mult de cât prietena ei.

-Bine înțeles , orice e nevoie ca MAKENA SA FIE Găsită. Deși nu îmi place ideea asta, trebuie să mă conformez. Izabela nu arăta și nici nu se simțea prea bine de dimineață. Totul a fost un amalgam de nenorociri. O jumătate de zi am umblat Grecia în lung și lat fără pauză. Backer m-a urmat fără să protesteze și urlă țara de forfota ce am creat-o. Sper doar ca Izabela să se simtă mai bine când se trezește. O veste bună e tot ce am nevoie astăzi ca să îmi adun puterile.

În scurt timp, Barbara se întoarce cu cheile și cu Aleck în urma ei. Nici unul nu pare prea bine dispus, aș spune că arată mai rău ca adineauri.

-Izabela încă doarme, se va simți mult mai bine când se va trezi. A suferit un atac de panică puternic va trebui să îi chem doctorul ca să ne asigurăm doar că nu se va repeta.

Aleck spune totul dintr-o suflare. Știam că blondină a suferit un atac de panică, dar nu credeam că e atât de rău încât să fie chemat un doctor, chiar dacă și mie mi-a trecut asta prin cap. Însă ascult de sfatul amicului meu, cine dacă nu el să știe mai bine. Doar Victoria a suferit atacuri de panică foarte des în copilărie.

-Izabela face des atacuri de panică ?

Alan pune intrebarea pe care voiam să o pun și eu Barbarei. Stomacul mi se strânge de îngrijorare. De ce să îmi ascundă asta? Aș fi putut să o ajut.

-Da, în ultimul timp are des episoade din acestea, deși încă nu înțeleg de la ce au apărut, iar Bela a refuzat mereu să îmi spună motivul.

Nu înțeleg de ce Alan se plimbă cu privirea de la mine la Barbara, dar nici eu nu știam de atacurile repetate ale Izabelei.

-Încă ceva.

Spune Barbara cu jumatate de gură.

-În timp ce căutam cheile am găsit asta în geanata Bellei, e un biletel de amenințare , nu am știut de existența lui dar probabil asta încerca Izabela să explice și nu reușea din cauza...

I-au biletelul din mâna Barbarei și îi întrerup pledoaria.

Aș recunoaște acest scris oriunde și tocmai îmi dau seama că Alan a avut dreptate.

VE-ȚI PLĂTI PENTRU CEEA CE AȚI FĂCUT. ÎNCEPÂND CU MICĂ VOASTRĂ "COMOARĂ"

Bilețelul este adresat atât Izabelei cât și mie. E același scris asemănător cu cel de pe bilețelele de amenințare de când Izabela credea că am murit. Dar, acelea erau trimise de Raven, iar ea a spus că nu e implicată în toată povestea cu dispariția Makenei.

-Acea javră de pui de cățea. Aleck, adu-o pe Raven! Are mari probleme.

***

Vă aștept și pe site-urile de socializare. Așa vom face povestea "Delicioasa Mea Victimă" să ajungă la cât mai multe persoane.

Pe Facebook am creat un grup și o pagină unde voi posta fragmente, indicii din următoarele capitole și sondaje ca să nu mai întrerup poveștile cu Anunțuri.

Vă aștept să vă înscrieți pe grupul de Facebook.

   Și să bârfim teoriile sau orice alte întrebări mai aveți pe grupul de pe messenger.

Pe Facebook mai găsiți și pagina mea de autor și profilul meu personal.

M-ar ajuta un like la pagina de autor.

Pe tiktok vă veți apropia mai mult de personaje.

Și firește instagram ul și pagina de instagram al lui Ramon

Continue Reading

You'll Also Like

183K 6.2K 45
Ea o mafioată cu inimă de piatră, nici un băiat nu stă prin preajma ei, înafară de prieteni ei....... El un mafiot cu un trecut nu prea frumos, nici...
141K 4.6K 41
-bad_girl -bad_boy -Mafie Pe principiul:Nu-ți place,nu citi!
8.6K 516 21
Ash Black printul mafiei Italiene și viitorul Capo del Capi, cunoscut pentru cruzimea și sutele de crime dar și de carisma cu, care cucerește sute de...
136K 6.5K 53
- De ce vrei să fumezi? întreabă brusc, privindu-mă în ochi. - Fiindcă e o iluzie care funcționează pe moment. Îți păcălește creierul și te face să...