SCARED || Sirius Black [Türkç...

By yagnisa

2.2K 180 15

"Onu hamile bırakman seni gerçekten şaşırttı mı, Patiayak?" "Ben bir azizim." Sirius şaka yaptı. "Bunu içimde... More

SCARED
Cast
Bölüm 1
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 7

Bölüm 6

190 23 6
By yagnisa

Başlama Tarihi
19.03.2024
16.51

*******

       SOLİS'İN SABAHLARI MİDE BULANTISI DÖNEMİNE GİRİŞİYLE YENİ BİR RUTİN BAŞLADI. Sabahları Solis midesindekileri boşaltırken Sirius saçını geride tutuyordu.

       "Sola, sana biraz su getireceğim tamam mı?" Solis yatağa uzanırken başını salladı. Sirius onun yanına taşınmıştı -diğer odada uyuyordu tabii ki. Sabah bulantıları şeytanın ta kendisiydi. Kusmak şu anda hamileliğinin en kötü yanıydı, hatta 7/24 işemekten bile daha kötüydü. Sirius bir bardak suyla geri geldi. "Al bakalım."

       Boğaz ağrısını hafifletmek için içti.

       "Kahve istiyorum."

       "Sola, kafein bebek için iyi değil."

       "Ahhh, böyle zamanlarda bu bebeği hemen doğurmak istiyorum ama daha 30 hafta var." Surat astı. "Ama bizim bebeğimiz çok tatlı olacak. Bu yüzden sanırım çektiğim acıya değer."

       Sirius onun huysuzluğuna gülümsedi. İçten içe bundan keyif alıyordu. "Bu konu hakkında hiç konuşmadık. Küçük fasulyeye ne isim vermek istersin?"

       "Soyadına yakışan bir şey."

       "B-bebeğimizin benim soyadımı mı taşımasını istiyorsun?"

       Solis mırıldandı ve gülümsedi. "Elbette. Babası sensin, değil mi? Ama eğer- eğer istemezsen-"

       "Teşekkür ederim." diyerek sözünü kesti. Hamile kız şaşkınlıkla başını eğdi, "Çocuğumun annesi olduğun için."

       Solis güldü. "O zaman, soyadına ne dersin? Bay Black?"

       "Öz ailemden nefret ediyorum ama bu benim ailem, bu yüzden çocuğuma kendi soyadımı vermek güzel olurdu." Hafifçe gülümsedi.

       Solis bunu neden yaptığını bilmiyordu -muhtemelen şu hormonlar yüzündendi- Sirius'un yüzünü elleri arasına aldı.

       "İsim seçmek için bebek doğana kadar bekleyelim mi? Ne dersin?" Sirius yüzünü ellerine bastırırken Solis baş parmağıyla yüzünü okşadı.

       "Tamam."

       "Bugünün ilk dersi ne?" diye sordu konuyu değiştirmek için ve yüzünden ellerini çekti.

       "İlk dersimiz... Karanlık Sanatlara Karşı Savunma."

       "Tamam. Hadi hemen gidelim."

       Geçen birkaç hafta boyunca, kötü şöhretli zamparanın sürekli olarak Solis Edwards'ın etrafında dolaştığını görmek, çok sayıda insan için oldukça tuhaftı. Özellikle de Sirius'un daha ciddi olan kısa süreli ilişkisi Marlene McKinnon için. Sirius'un her zaman geri döndüğü kişi oydu. Pek çok başka kız onun dikkatini çekerdi ama o her zaman Marlene'e geri dönerdi. Sarışın kızın kafası karışmıştı, şimdi ne değişmişti ki? Hem Marlene hem de Sirius kendi halinde insanlardı. Bir ilişki onlara göre değildi. Ancak bu defa Sirius bu kıza öyle odaklanmıştı ki, Marlene kıskanmadan edemedi.

       "Mar! Mar!" diye seslendi birisi.

       "Ne?"

       "Neden Black ve Edwards'a bu kadar dikkatli bakıyorsun?" diye sordu kızıl saçlı kız.

       "Onlara bakmıyordum, düşünüyordum ve biraz dalmışım."

       "Sen- sen kıskanmıyorsun değil mi?" dedi başka bir ses.

       "Lils." Diğer kıza döndü, "Alice. Kıskanmıyorum. İstediğini yapabilir. Bizim hiçbir zaman bir ilişkimiz olmadı zaten."

       "Sanırım öyle." dedi Lily.

       "İyi o zaman. Ama bakınca, şu anda Solis Edwards'la olması oldukça tuhaf. Bir ilişkileri mi var? Hmm. Kesinlikle ilgi çekici bir çift." Alice kendi kendine başını salladı.

       "Hadi gidelim. KSKS birazdan başlayacak."

       Gryffindor kızları KSKS sınıfına katıldılar ve Çapulcularla Solis Edwards'ın konuştuğunu gördüler. Hatta gülüyorlardı. Pek çok kızın arkadaş gruplarına kabul edilmediği bilinen bir gerçekti, bu bir üyenin kız arkadaşı bile olsa. Solis Edwards'ı farklı yapan neydi? Özellikle de Gwen Selwyn'den sonra gerçekten arkadaşları olabilen ikinci kız olduğunu düşünürsek.

       Ders başladı. Tuhaftı. Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca profesörler Solis'i bir şey yapması için çağırmamışlardı. Bunu fark eden Belle Hallow gibi öğrencilere göre bu haksızlıktı. Solis Edwards şimdi öğretmenin gözdesi mi? Bu çok saçma. Neden Solis Hufflepuff yatakhanesinden taşındı? Hiç mantıklı değil. Bütün bu olayların ardında bir sır olmalı, dedi Belle Hallow içinden.

       "Neden Solis Edwards çapulcularla birlikte? Sirius Black'le mi çıkıyor? Haftalardır sürekli birlikteler." Hufflepuff'lar ve Gryffindor'lar arasında birkaç fısıltı dolaştı. Belle Hallow elbette bunu duydu. Hiçbir şeyi kaçırmak istemezdi. Solis Edwards? Sirius Black'le birlikte? Merlin aşkına, daha neler?

       "Günaydın sınıf, bugünlük vekil profesörüm." dedi Profesör Binns. "Profesör Eldrich şu anda rahatsız ve St. Mungo's'a gönderildi, lütfen anlayış gösterin."

       Profesör Binns öğrencilere ne yapmaları gerektiğini anlattı. Sözlü olmayan farklı büyü türleri hakkında makale yazacaklardı.

       Bebeğinin annesinin sinirle inlemesi Sirius'un dikkatini çekti. Solis makalelerden nefret ediyordu.

       "Neden? Neden makale yazmak zorundayız ki? Pratik bir şey olamaz mı?"

       "Kendini ve bebeği strese sokma lütfen Sola." Sirius gülümsedi.

       "Okuldayken nasıl stres yapmayayım? Hamileliğin neredeyse 7. haftasındayım ve şişmiş bir maymun gibi görünüyorum. Lütfen."

       "Solis, sen çok güzelsin. Makaleyi senin yerine yazmama ne dersin? Ha? Bu nasıl fikir?" Solis, Sirius'un bunu kendisine ve huysuzluğuna yardımcı olmak için yaptığını biliyordu ve bu aslında yardımcı oluyordu da.

       "Tamam. Teşekkür ederim."

       "Onun makalesini mi yazacaksın? Benimkini de yaz lütfen." dedi James.

       "Kendi makaleni kendin yaz." Sirius'un homurdanması, James'in gözlerini devirmesine neden oldu. "Ya da daha iyisi dahi sevgilinden iste. Ravenclaw olmasının bir sebebi var, Çatalak."

       James ofladı. "Eğer ona makalemi yazmasını söylersem beni fena halde döveceğini biliyorsun değil mi?"

       "O zaman bunu kendin yap." diye katıldı Remus da.

       "James, KSKS'da tam anlamıyla başarılısın ve bir seherbaz olmak için alman gereken tüm dersleri alıyorsun. Neden bunu kendin yapamıyorsun?" diye sordu Peter.

       "Hımm çünkü çok yoruldum. Gwen'e sor."

       "Iyy. Diğer yakın arkadaşımızla olan seks hayatını bilmemize gerek yok." Peter iğrenmişti.

       "Ne? Ondan bahsetmiyorum, aptal. Cisimlenme eğitimim yüzünden yoruldum."

       "Ah."

       Diğer üç çocuk aptalca sohbetlerini yaparken Solis ve Sirius kendi dünyalarındaydılar. Solis Sirius'a makale konusunda -birazcık- yardımcı oldu. Hamile kız ona yaslandı ve destek için elini uyluğuna koydu.

       "Bitirmek üzereyim, bebeğim. Sen iyi misin?" Sirius birçok lakap kullanırdı, Solis'i hiç rahatsız etmiyordu. Sadece onun diğer kızlara da bu şekilde hitap ettiğini düşünüyordu.

       "Evet. İyiyim. Sadece yoruldum."

       "Bundan sonra seni odana götüreceğim, tamam mı?" Solis kafa salladı.

       Ders sona erdi ve Sirius hemen Solis'in yatakhanesine gitmesine yardım etti. Herkes ikisini izliyordu ve ikilinin sevgili olduğu yönündeki söylentilere inanıyorlardı. Haberler kontrol edilemeyen bir yangın gibi yayılırken, küçük Black bunların doğru olup olmadığını merak etti.

*******
Kelime Sayısı: 885

Continue Reading

You'll Also Like

23.4K 6.5K 12
panik atak jisung & hallederiz minho
82.2K 11.2K 15
taehyung'un en yakın arkadaşına karşı duyguları vardı.
12.2M 590K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
23.2K 2.2K 39
Jisung,yanlış zamana denk gelen kızgınlığı yüzünden Lee Minho ile birlikte oldu. Omegaverse & MinSung ✪✪✪