SCARED || Sirius Black [Türkç...

By yagnisa

2.5K 181 16

"Onu hamile bırakman seni gerçekten şaşırttı mı, Patiayak?" "Ben bir azizim." Sirius şaka yaptı. "Bunu içimde... More

SCARED
Cast
Bölüm 2
Bölüm 3
Bölüm 4
Bölüm 5
Bölüm 6
Bölüm 7

Bölüm 1

383 24 2
By yagnisa

Başlama Tarihi
15.02.2024
21.39

*******

       YIL 1977. 30 saniye içinde 1978 olmak üzereydi. Şu anda, Solis Edwards, Potter'lar tarafından düzenlenen bir partideydi. Annesi ortalıkta görünmüyordu, muhtemelen Euphemia ve Fleamont Potter'la konuşuyordu. Bu yüzden kalabalık malikanede dolaşmaya karar verdi. Siyah saçlı bir oğlan, Solis onun Sirius Black olduğunu fark etti, ona yaklaştı. 

       "Yeni yıl öpücüğüm olmak ister misin?"

       Herkes geri sayıma başlamıştı. 

       25

       24

       "Elbette. Neden olmasın?" Sirius bir anlığına sersemlemiş göründü ama normale döndü ve kolunu esmer kızın beline doladı. Fırtınalı gri gözleri kızın parlak mavi gözlerine baktı. Sirius Black'i öpmek kötü bir karar olmazdı. Pişman olmayacağım, artıları eksilerinden daha fazla, diye düşündü Solis.

       20

       19

       18

       "Bu muhteşem yılı bitirmek için öpeceğim kişinin adını öğrenebilir miyim?"

       15

       14

       13

       "Edwards. Solis Edwards." Sırıttı.

       10

       9

       "Ben-"

       "Sirius Black. Biliyorum." Sirius sırıttı.

       6

       5

       "Bu gecenin en büyüleyici kızı sensin." 

       3

       "Biliyorum." Solis içten gülümsedi. Sirius hiç bu kadar güzel bir kız görmemişti. 

       1

       Solis onu öptü. Birbirlerine Mutlu Yıllar diye bağıran insanların yüksek sesleri doldurdu etrafı. Durmadılar. Sirius dilini dudaklarının arasından ağzına kaydırdı. Sinsi piç. Muhtemelen çok tecrübeliydi.  Şaşırtıcı değil. Sirius çok iyi öpüşen biriydi. 

       Bir şey diğerine yol açtı. Artık öpüşmeleri fazlasıyla yoğunlaşmıştı. Nefes almak için durdular. 

       "Bunu başka bir yere taşımak ister misin?" diye sordu Solis. Sirius onun cüretkar teklifi karşısında şok oldu. Suskun bir şekilde başını salladı. 

       Onu yatak odasına götürdü. Sirius onu yavaşça yatağa yerleştirdi. 

       "Emin misin?" diye sordu, birazdan olacaklardan Solis'in memnun olduüğundan emin olmak için. Solis başını salladı. "Bana kelimelerle cevap ver lütfen." diye yalvardı. 

       "Evet Sirius, yüzde yüz eminim." 

*******

       Ertesi sabah Solis, yüzüne vuran güneş ışığıyla sersemlemiş bir halde uyandı. Yılı Sirius Black'le birlikte öpüşerek bitirdiğini ve bu öpüşmenin çok daha fazlasına yol açtığını hatırladı. 

       Sirius onun yanında mışıl mışıl uyuyordu. Bu yüzden, dün geceki kıyafetlerini giymeye karar verdi ve çıkmak üzereydi. Esmer kız, Sirius'un arkadaşlarıyla olan hareketli bir fotoğrafını gördü. Burası onun odasıydı. Söylentiler doğruydu, Sirius Potter'ların yanına taşınmıştı. 

       Solis, Sirius'un inlediğini duydu ve tuhaf bir sabah sohbeti istemediği için hemen cisimlenmeye karar verdi. Odasına vardığında yüksek bir sesin kendisine seslendiğini duydu. Bir büyü yaptı ve üzerindeki kıyafetleri temiz kıyafetlerle değiştirdi. Merdivenlerden aşağı inerken abisi Helios'a çarptı. 

       "Annem çok kızgın. Neredeydin?" 

       "Sarhoştum ve bir nevi birisiyle yattım."

       "Kimle?"

       "Seni ilgilendirmez Eli." Solis gözlerini devirdi. 

       "Endişelendiğim için soruyorum Sol." 

       Solis iç çekti. "Peki. Sirius Black'le yattım."

       "Ne?!" dedi Helios oldukça yüksek bir sesle. 

       "Ses tonunu alçalt Eli." 

       "O çok kızla yattı. Sadece umuyorum ki, sevgili kardeşim, umarım hastalık kapmazsın." dedi Helios sakince.

       "Kızmadın mı?" diye sordu Solis tek kaşını kaldırarak. 

       "Kızmak mı? Hayır. Biraz şaşırdım mı? Belki. Ama artık reşit oldun. Kendi kararlarını verebilir ve sonuçlarına katlanabilirsin."

       "Sen kelimenin tam anlamıyla şimdiye kadarki en iyi abisin. Keşke annem de sana daha çok benzeyebilseydi." 

       "Annem biraz korumacıdır. Babamın yerini doldurma ihtiyacı hissediyor." Helios iç çekti. 

       "Biliyorum." Solis iç çekti. 

       "SOLİS RENEE EDWARDS!" Yüksek bir ses gürledi. 

       "Şey... Seni tanımak güzeldi küçük kız kardeşim. Senin tam adını kullandı, artık ölme zamanın geldi." Helios güldü. 

       Solis ayrılmadan önce sırtına vurarak ciyaklamasına neden oldu. Gömleğini düzeltti ve annesinin onu beklediği oturma odasına yürüdü. 

       "Neredeydin genç bayan?" Arielle Edwards annelik anlarındaydı. Başlarda katı bir ebeveyn değildi. Sadece çocuklarının güvende olmasını istiyordu, özellikle de dışarda yaşananlardan dolayı.

       "Üzgünüm anne. Ben..." Solis ne yapacağını bilmiyordu. Yalan mı? Yoksa doğruyu söylemek mi? Karar vermişti. "Sarhoştum ve Potter'ların misafir odalarından birinde sızıp kalmışım." Tamamen yalan değildi.

       Annesi iç çekti. "Bir dahaki sefere bunu yapma. Çok endişelendim." 

       "Evet anne." Solis kıkırdadı. "Başka soru var mı?"

       "Şey, bir hafta içinde Hogwarts'a geri dönüyorsun. Kulağını çekmeliyim." Arielle kıkırdadı. "Git toparlan. Böylece ayrılmadan önce acele etmezsin." 

       En genç Edwards sadece başını salladı ve odasına geri döndü. Gelecek hafta için valizlerini hazırladı. Aklı, birlikte vakit geçirdiği oğlana gitti. Elbette bakire değildi ama dün gece, şimdiye kadar yaşadığı en iyi sevişmeydi. Bunu kimseye itiraf etmeyeceğinden değil- anlatacak kimse olmadığından. Geçen yazdan bu yana her şey değişmişti. En yakın arkadaşı ona ihanet etmişti. Belle Hallow ve Solis Edwards 6 yıldır arkadaştı, ta ki Belle Hallow'un, Solis'in bir yıllık erkek arkadaşıyla 6 aydır yattığı ortaya çıkana kadar. Solis erkek arkadaşına -artık eski erkek arkadaşına, kendisini aldatmış olan- kızgın değildi. Kızgındı ama bu onun atlatamayacağı bir şey değildi ama en çok acı veren arkadaşının ihanetiydi. 

       Solis kafasını salladı. İhaneti hatırlamak istemiyordu. Şimdi aklı yattığı oğlanla ilgili sorularla doluydu. O gittikten sonra ne yapmıştı? Bundan sonra ne olacaktı? Solis sadece onun zaferlerinden biri miydi -umursadığından değil, elbette, onunla yatmak Solis'in fikriydi, bu yüzden tek gecelik bir ilişki bile olsa pek umursamıyordu. Seksten sonra saatlerce konuşmuşlardı. Solis tahrik olup inledi. 

       En iyisinin uyumak olduğuna karar verdi. Bu yüzden geleceğin ona ne getireceğini bilmeden uyudu. 

*******

       Sirius Black, birinin odasında hareket ettiğini duyunca uyandı. Yüksek bir çatırtı onun doğrulmasına neden oldu. Önceki geceyi hatırlamıştı. Solis Edwards, seviştiği kız. Cesur ve duyarlıydı. Dürüst olmak gerekirse Sirius, güzel kızdan yeni yıl öpücüğü isterken oldukça gergindi. Sanki bilmiyormuş gibi adını sormuştu. Elbette onun kim olduğunu önceden biliyordu. Solis Edwards geçen geceden çok daha önce dikkatini çekmişti. Ateş viskisi kesinlikle güvenini artırmasına yardımcı olmuştu. Kibirli oğlanın tek umudu, geceyi onunla geçirdiğine pişman olmamasıydı. Sevişmekten fazlasını istiyordu. Ama, bu arada kız gitmişti, belki de o daha fazlasını istemiyordu. Basit bir yeni yıl randevusuydu. 

       Biraz daha uyumak üzereydi ki kapı çalındı. Bir kadın sesi, Euphemia Potter olduğunu anladı, ona kahvaltının hazır olduğunu söyledi. Oğlan üzerine bir şeyler giyip yemek odasına gitti. Beşinci yıldan sonraki yaz, deli ailesinden kaçmıştı. Asil Black ailesinin takıntılı bir safkan üstünlüğü yanlısı olduğu bir sır değildi. Orion ve Walburga Black'in büyük oğlu olarak kan haini ilan edilmişti ve Potter'larla birlikte yaşamak için kaçtığında aile ağacından silinmişti. 

       Sirius, en yakın arkadaşı ve kardeşi James Potter'ın karşısına oturdu. 

       "Eee, dün gece nasıl geçti Patiayak?" James kaşlarını oynattı. 

       "Neyi kastettiğini bilmiyorum Çatalak." Sirius dramatik bir şekilde göz devirdi. 

       "Hepimiz Solis Edwards hakkında her şeyi biliyoruz." Fleamont araya girdi. 

       "Yani, ona çıkma teklif ettin mi?" Euphemia da sohbete katıldı. 

       "Pek değil. Biz sadece yaptığımız şeyi yaptık ve o ben uyanmada gitti." Fleamont ve Euphemia bakıştı.

       "Patiayak, yaklaşık 3 yıldır bu kızdan etkileniyorsun. Onun peşinden gitmeyecek misin? Yani bizim ailemiz onunkine oldukça yakın." diye sordu James. 

       "O harika bir kız. Dün gece saatlerce konuştuk. Ama günün sonunda beni istemiyorsa o zaman istemiyordur." Sirius itiraf etti. 

       "Tatlım, sen bu kadar tatlıyken nasıl birlikte olmadığınızı anlamıyorum." Bu James'in homurdanmasına neden oldu. Hepsi Sirius'un çapkın alışkanlıklarını biliyordu. 

       "Mia, bunun nedeni belli ki doğru kızı bulamaması." Morty, karısına sevgiyle bakarken gülümsedi. 

       "Umarım bulursun." Mia, Sirius'un başını öptü ve masaya akşamdan kalmalık için bir iksir koydu. 

       Sirius Black kızın da onu düşünüp düşünmediğini merak etti. Hogwarts'a geri dönmek için sabırsızlanıyordu. Kızı sadece uzaktan izlese bile. 

*******

Kelime Sayısı: 1111

Selaaam. Kitap BELOVED'la aynı evrende geçiyor. BELOVED'ın son bölümleriyle bu kitabın ilk bölümleri aynı zamana ait ama bunu okumak için önce BELOVED'a başlamak zorunda değilsiniz. Anlaşıldığı üzere pregnant temalı bir kitap olacak. Bunun bölümleri daha uzun olduğu için ne sıklıkla yeni bölüm gelir bilmiyorum. Toplam 34 bölümden oluşuyor.

Hadi hayırlısı...

Continue Reading

You'll Also Like

52K 5.7K 20
Taehyung bir katildir ve hapishaneden kurtulmak için taklit yaparak akıl hastanesine girer. O sırada orada hasta yatan Jungkook ile karşılaşır ve Jun...
15.6K 1.4K 19
Fenerbahçenin liberosu, fenerbahçenin kızıydı o. Hayatını bu renklere aşık olarak geçirmişti. Onun aksine Barış Alper, galatasarayın jokeriydi. Bir...
57.6K 5.7K 21
hataydı, unutmak gerekiyordu, peki neden hayatına devam edemezmiş gibi hissediyordu
32.3K 3.2K 27
"Defilede sevdiğiniz bi tasarım var mı Bay Hwang?" "Evet ama tasarım değil sarışın modeli sevdim"