Mon Amour β€οΈπŸ’

By mocro_sx

26.5K 1.2K 287

Yasmine is een mooi, aangenaam meisje. Ze is 17 jaar en probeert haar goed te focussen op school, ook al lukt... More

Deel 1: Personages
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
Deel 6
Deel 7
Deel 8
Deel 9
Deel 10
Deel 11
Deel 12
Deel 13
Deel 14
Deel 15
Deel 16
Deel 17
Deel 18
Deel 19
Deel 20
Deel 21
Deel 22
Deel 23
Deel 24
Deel 25
Deel 26
Deel 27
Deel 28
Deel 29
Deel 30
Deel 31
Deel 32
Deel 33
Deel 34
Deel 35 β˜€οΈ
Deel 36
Deel 37
Deel 38
Deel 39
Deel 40
Deel 41
Deel 42
Deel 43
Deel 44
Deel 45
Deel 46
Deel 47
Deel 48
Deel 49
Deel 50
Deel 51
Deel 52
Deel 53
Deel 54
Deel 55
Deel 56
Deel 57
Deel 58
Deel 59
Deel 60
Deel 61
Deel 62
Deel 63
Deel 64
Deel 65
Deel 66
Deel 67
Deel 68
Deel 69
Deel 70
Deel 71
Deel 72
Deel 73
Deel 74
Deel 75
Deel 76
Deel 77
Deel 78
Deel 79
Deel 80
Deel 81
Deel 83
Deel 84
Deel 85
Deel 86
Deel 87
Deel 88
Deel 89
Deel 90
Deel 91
Deel 92
Deel 93
Deel 94
Deel 95
Deel 96
Deel 97
Deel 98
Deel 99
Deel 100
Deel 101
Deel 102
Deel 103
Deel 104
Deel 105
Deel 106
Deel 107
Deel 108
Deel 109
Deel 110
Deel 111
Deel 112
Deel 113
Deel 114
Deel 115
Deel 116
Deel 117
Deel 118
Deel 119
Deel 120
Deel 121
Deel 122
Deel 123
Deel 124
Deel 125
Deel 126
Deel 127
Deel 128
Deel 129
Deel 130

Deel 82

147 10 3
By mocro_sx

Pp Yasmine

Hey schatjes, we zijn al 2 maanden verder. Dat betekent terug in België! Vandaag is het de trouwdag van Laila en Yassine (broer van Younes). Ik sta op en doe mn ochtendroutine. De stoet is al om 12u, maar wij gaan natuurlijk wat vroeger naar hun komen. Voor dan ga ik gwn mn haar stijlen De kapsters komen om 16u naar hier. Om 19u gaan we naar de zaal. Ze zijn met 2 kapsters. 1tje voor make-up en de andere voor ons haar. Deze avond wordt echt leuk. Ze gaan het groot houden. Gisteravond ben ik ook nog wat gaan helpen.

Ik doe mn make-up en stijl mn haren nog bij. Ik doe mn jurk aan, gwn iets Belgisch want ja het is voor stoet:

Dan doe ik mn juwelen. Ik heb gisteren nog mn nagels gedaan, ook gwn lekker simpel. We zijn allemaal klaar. We doen onze hakken / schoenen aan en we vertrekken naar Younes' huis met onze Marokkaanse vlaggen. Daar aangekomen horen we het muziek al en iedereen in dr jurk of in z'n kostuum. We groeten de familie. Yassine zit vol zenuwen meskin. Younes geeft me een kus op m'n wang en gaat naast me staan, want z'n neven kijken me aan. Hahahahah ik ga echt stuk om hem. De hele familie zit te dansen en blablabla. We gaan naar buiten, nu gaan we naar de bruid. Laila dus. "Kom je met mij?" Vraagt Younes. "Nene ma3lish ga maar met je vrienden" antwoord ik. Hij lacht. "Die hebben allemaal zelf auto's gehuurd, ik ben sws alleen. Kom" zegt hij. Ik glimlach. "Isgoed" zeg ik. Ik zeg nog tegen mn moeder dat ik met Younes ben. Younes heeft een lambo gehuurd. Je ziet hier zeker 30 gehuurde auto's, van range rovers naar gti's naar Lamborghini's naar Ferrari's... We stappen de auto in. "Je ziet er echt prachtig uit wollah" zegt Younes. Ik bloos en bedank hem. Hij rijdt achter Yassine en begint te toeteren. Iedereen trouwens. Ik doe mn Marokkaanse vlag uit de raam. Ik zie bij elke auto jongens en meisjes zo uit de raam zitten als je snapt wat ik bedoel. Deze stoet is echt een vibe. We rijden naar Laila's huis. Daar aangekomen stappen de vrouwen achter Yassine en zingen we "Slaat ou slaam..." De andere mannen blijven buiten staan. We zien Laila op de mooi versierde bank zitten. Yassine gaat naar dr toe en geeft dr een kus op dr voorhoofd. Awh echt cute dit. Ze drinken een slokje melk en eten dadels. Ze maken nog een paar foto's en ook nog met de familie enzo.
Yassine gaat buiten staan en Laila kruist dr arm rond de arm van z'n vader, zo stappen ze samen ook naar buiten. Dan gaat Yassine bij haar staan. Na ongv 5min foto's op de oprit te hebben gemaakt, stapt Laila de auto in. Yassine gaat dansen op straat waar de andere bijna 100 jongens zich bevinden. Ze tillen Yassine op. Ik vind dit zo gevaarlijk wollah. Stel dat ie valt? Allah y hfed.

Iedereen stapt elkaars auto weer in, ik terug bij Younes. Hij rijdt de straat uit en racet met een paar jongens. Wanneer we naast Yassine's auto rijden, toetert Younes veel keer na elkaar. Yassine lacht. Ondertussen maak ik een paar foto's en video's, zowel van ons als van de stoet zelf. We rijden naar een kasteel, daar gaan we nog een paar foto's maken enzo.

We zijn al een uur verder. Younes legt me terug thuis af. Ik geef m nog een kus en doe mn deur open. "Niet te mooi zijn hè straks" zegt hij. Ik lach en druk op de bel. Na ongeveer 30sec doet Meyssa open. We gaan naar binnen.
De kapsters zijn er. Het is enkel voor meyssa en mij, aangezien mn moeder hoofddoek aandoet en ze dr make-up zelf doet. Ik begin met mijn kapsel en Meyssa dus met dr make-up. Ik toon dr een foto van wat ik met m'n haar wil. Het is half opgestoken. Pff Leyla moet sws vol zenuwen zitten. Gwn al op een verloving is het erg. Wanneer de kapster klaar is met m'n kapsel, wisselen Meyssa en ik om. "Welke jurk doe je aan schat? Zodat ik weet welke kleuren ik gebruik" zegt de kapster die mn make-up doet. Ik toon dr mn rode jurk:

"Oeh die is echt prachtig" zegt ze. "Hahaha dankjewel, heb m gehuurd want het is niet dat ik elke week een feest heb ofso" zeg ik. "Ja is altijd beste" antwoordt ze.

Ik bekijk mezelf in de spiegel. Wauw ik zie er echt onfleek uit, al zeg ik t zelf. We betalen de kapsters en we nemen afscheid. We hebben onze jurken al aan. Meyssa, mn moeder en ik maken een paar foto's. Het is 19u. Stilletjes aan tijd om te vertrekken. We pakken onze tassen en doen onze hakken aan. De jongens gaan binnen een uurtje ofso komen. "Ik rijd" zeg ik en pak de sleutels van mn moeders Range Rover. Ze lacht en we gaan naar de auto. Ik start de auto op en rijd naar de zaal. Het is ongeveer een kwartiertje van hier. Terwijl ik rijd belt Younes me. Ik neem op. "Allo?" Vraag ik. Het is met Bluetooth verbonden btw. "Schat, mn moeder vraagt waar je bent" zegt hij. Mn moeder glimlacht en Meyssa grijnst. Ik rol met m'n ogen. "Ik ben onderweg met m'n moeder en Meyssa, we zijn er over 5minuutjes" antwoord ik. "Saff Isgoed, tot zo" "Doei doeii" zeg ik en leg neer. "Oehh schat enzo" zegt Meyssa. "Meyssa wollah als jij gaat trouwen he ik ga je zo hard pesten" zeg ik. Ze gaat stuk en mn moeder lacht ook. Aangekomen bij de zaal groet ik mn schoonmoeder en schoonzusjes. "Jullie zien er zo prachtig uit Ma Sha Allah" zeg ik.
We lopen de zaal in. Het is nog niet zo druk. De meesten komen tussen 20u en 21u. We groeten de zaal en we nemen plaats.

Laila komt met dr 1e jurk. Iedereen staat op en kijkt toe hoe ze rustig de zaal in wandelt. Ze heeft echt een prachtige jurk aan:

Allahouma Bareek prachtiggg! Iedereen klapt en danst. Na ongeveer een halfuur foto's te hebben getrokken waarschuwen de zangeressen dat de bruidegom binnen zal komen, je weet wel voor de dames die hoofddoek dragen enzo. Na 5minuutjes zien we Yassine met z'n moeder en zusjes aan z'n zijde. Zo schattig dit! Lamyae heeft me gevraagd om te filmen, dus doe ik dat natuurlijk ook. Yassine heeft echt zenuwen meskin. Ik stuur de video door naar Lamyae. Iedereen maakt nog foto's en blablabla.

Ik loop effe naar de hal aangezien Younes me stuurde dat ie me wilt zien. Iedereen is aan het eten dus normaal komt er nu niemand. Ik loop naar de hal en ik zie Younes zitten op een bank. Ik grinnik. Hij kijkt op en bekijkt me van top tot teen. "Psshhh" zegt hij. Ik lach. "Ewa hoe is het daar bij de mannen?" Vraag ik. "Hayek leuk wollah, en bij jullie?" Vraagt hij. "Met mij is elk feest leuk. Nene grapje" antwoord ik. Hij lacht. "Maar wollah ik ga blijven zeggen, is echt teveel make-up wat je nu op hebt man" zegt hij. "Is Younesje een beetje jaloers?" Vraag ik en ik knijp in z'n wangen. Hij schudt z'n hoofd. Ik lach en Lamyae komt ook de hal in. "Oeh tortelduifjes" zegt ze. "Hou je bek jij" zegt Younes. Ik lach. Ook mn schoonmoeder en Yassine komen. "Ewa wat was je gevoel toen je de zaal binnenkwam?" Vraagt Lamyae aan Yassine. "Wejow hayek wollah, ik ga zehma trouwen maar ik zie vrouwen voor me twerken, schaamtelijk wollah" zegt hij. "Ewaja dat zijn van die jaloerse nichtjes jeweettoch" zegt Lamyae.

Ze gaan weer weg en alleen Younes en ik blijven over. "Ga je het moeilijk hebben? Nu hij ergens anders gaat wonen?" Vraag ik. Younes haalt z'n schouders op. "Natuurlijk is t een grote verandering, maar ewaja als je wilt trouwen moet je ook pijn lijden" zegt hij. Ik kijk m vreemd aan. "Niks tegen jou schatje" zegt hij en hij geeft me een kus. Ik lach. "Mohim, ik ga terug. Veel plezier nog" zeg ik.

Het einde is aangebroken. Ze snijden samen hun taart en eten een dadel en drinken een slokje melk. Wow iedereen krijgt tranen nu. De broers van de bruid en bruidegom komen ook om foto's te maken. Ze maken ook gezinsfoto's enzo. Ze roepen mij er bij omdat ik er nu ook 'bij hoor'. Wat cute. Echt bijna iedereen krijgt tranen. Ikzelf ook, het is niet dat ik Yassine zal missen ofso ik zie m toch niet vaak, maar gwn als je iedereen ziet huilen moet je ook huilen. Het is tijd om afscheid te nemen. Younes en Yassine geven elkaar een mannelijke omhelzing. Ik zie dat ze ook nog wat tegen elkaar fluisteren. Dan gaat Marwan, broertje van Yassine, in z'n armen. Niemand van de mannen huilen, maar stiekem weet ik dat ze het echt moeilijk hebben van binnen. Ewaja, Yassine is ook een goeie broer. Hij stond er altijd en voor iedereen wanneer iemand iets nodig had. Zelfs met mij had hij een goeie band, meeste vrouwen nemen zowat afstand van hun schoonbroer maar tegen hem kon ik ook gewoon alles zeggen zonder me te schamen. Het is ook een soort van grote broer voor me.

We zwaaien hen uit en ze rijden uit de straat. "Sow dit was het dan" zegt Marwa, de jongste zusje van Younes. "Je zegt dit phel is einde van de wereld" antwoordt Younes erop. Marwa lacht. "Okeeyy gaan we beginnen opruimen?" Vraagt Lamyae. "Isgoed, ik doe snel iets anders aan want ik hou dit niet langer vol wollah" zeg ik. Ik loop naar de kleedkamer waar ik een zak heb gelegd met m'n huisjurk. Zit altijd lekker tijdens het opruimen. Ik ga terug naar de zaal. Na een halfuurtje loopt mn moeder naar me toe. "Schat ik moet je oma nog naar huis brengen. Is t oké als ik nu naar huis ga met Meyssa? Of kom mee als je wilt" zegt ze. "Nene Isgoed ga maar, ik fiks wel vervoer naar huis" antwoord ik. Mn moeder, Meyssa en mn oma nemen afscheid van iedereen en ze gaan weg. Younes komt naar me toe. "Ben je met aparte auto gekomen?" Vraagt hij. Ik schud mn hoofd. "Hoe ga je naar huis?" "Gwn, te voet is niet zo ver" zeg ik als grap. "Wollahmeh je gaat alleen, ik breng je wel" zegt hij. Ik lach. "Isgoed"

Na ongeveer een uurtje zijn we klaar met alles. Wejow ik verlang zo hard naar mn bed. Pff ik realiseer me nu pas dat ik nog al mn make-up en mn spelden weg moet halen. "Ben je klaar?" Vraagt Younes wanneer ik alles in mn tas stop. Ik knik en ga terug naar mn schoonmoeder. Ik geef dr een dikke knuffel. "Als er iets is mag je me altijd bellen hè" zeg ik. "Dankjewel lieverd. Ook bedankt voor je hulp" antwoordt ze. Ik knik. Verder neem ik nog afscheid van de fam van Laila en nichten enzo van Yassine. We lopen naar de auto en stappen in. "En hoe was het bij jullie?" Vraag ik. "Was leuk wollah, ik denk mn broer heeft de beste trouw van heel deze stad gekregen" zegt Younes. Ik lach en hij legt z'n hand op m'n been. "Dankjewel voor vandaag schatje" zegt hij. Ik glimlach en leg mn hand op zijn hand. "Is met plezier gedaan"

Thuis aangekomen neem ik nog afscheid van Younes. Iedereen slaapt al, begrijpelijk. Ik doe de deur open en ga naar binnen. Het eerst wat ik doe is naar de badkamer gaan. Ik doe mn make-up en haal mn spelden uit. Daarna ga ik de douche in en neem ik een heerlijke douche van een kwartiertje. Daarna poets ik mn tanden en haal ik mn gebeden van vandaag in. Dan ga ik mn bed in, onderweg naar dromenland...

Extra lang deeltje voor jullie💋
Stemmm❤️

Continue Reading

You'll Also Like

97.6K 4.2K 136
Het gaat over een marokkaans meisje genaamd chaima ze is 17 jaar oud en woont in Rotterdam ze word gepest vanwegen haar uiterlijk ze zeggen schoonhei...
272K 4.9K 61
Je was op vakantie in het heerlijke Fiji. Je ontmoette een jongen met wie je leuke dagen, maar vooral leuke nachten beleefde. Als de eerste dag van...
11.3K 1.3K 16
Ze heeft maar 1 doel voor haar ogen. 1 belofte die ze moet nakomen en die zal ze. Na het overlijden van haar moeder staat de 24-jarige Intissar Kasm...
2.7K 48 9
"Cute" zegt mijn beste vriendin als ze de woonkamer binnen komt lopen en mij en matthy ziet liggen. Fenne is een 17 jarige meisje en beste vrienden m...