Üvey abim

By Minbin_real01

2.8K 119 248

İlk defa bl kitabı yazıyorum umarım beğenirsiniz yorum ve oy vermeyi unutmayin TAMAMLANDI! More

tanıtım
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16(texting)
17
18
19(texting)
20
21
22
ifşaaaaaa
23
final
Özel bölüm
röportaj

2

194 6 0
By Minbin_real01

Alarm yüzünden kalktım yine bugün okul yoktu ama benim kursum vardı. Annem yüzünden kursa yazılmıştım isteklide değildim. Benden habersiz yazmıştı kursa, saçıma şekil düzen verdim kıyafetlerimi giyip aşağı indim herkes kalkmıştı her zaman ki gibi.

"Cikiyorum ben" dedim annem konuşmaya başladı "kahvaltı etsene oğlum" dedi. "Karnım aç değil geç kalıyorum" dedim kenardan duran ayakkabılarımı giyerken babam konuştu "nereye gidiyorsun?" Dedi ona döndüm "kursa" dedim annemde araya girdi "grafit okuduğu için" dedi. Göz devirdim kendi kendime "kendimi gelistirmem için" dedim aslında cizimim baya iyidi ama dediğim gibi anlamıyorlardı beni.

Babam araya girdi girmezse şaşardım "anladım bir kac lokma al öyle git o zaman" dedi yaw yemek istemiyordum neden anlamıyorlar beni? "Aç değilim" dedim evden çıktım daha fazla konuşmalarına tahammül edemezdim. İstemiyordum çünkü onları "arda!" Arkamdan seslenen çocuğa döndüm mertti bu.

"Mert nasılsın?" Dedim hemen "iyiyim arda sen nasılsın?" Dedi utangaç şekilde. "İyiyim bende kursa gidiyordum" dedim "öyle mi ne kursuna gidiyorsun ki?" Dedi "grafit kursuna" dedim "oha güzel mi peki?" Dedi aslında kurs eğlenceliydi ama istemeyerek gittiğimden dolayı eğlenceli değildi. "Güzel eğlenceli yani" dedim yalan söylemek pek hoşuma gitmiyordu ama üstünde durmamak için böyle birşey dedim.

"Anladım numaranı verir misin dün almayi unuttum" dedi çekingen tavırla "tabiki veririm" dedim telefonunu alıp numaramı kaydettim ismimi *Arda* diye kaydettim sonra ona uzattım oda kendi telefonundan beni çaldırdı. O şekilde bende onunkini kaydettim *Mert* diye
"Benim gitmem gerek geç kalıyorum" dedim saate bakarak "ah tamam özür dilerim" dedi başını eğmişti "özür dileme" saçlarını karıştırıp koşarak uzaklastim çünkü gerçekten geç kalmıştım.

Mert kişisi sizi gruba ekledi.

Kaşlarımı çattım hemen gruba girip grupta olan kişilere baktım. Onur efe mert ve ben vardım. Bende hemen ezgiyi ekledim.

Ezgi=bura neresi be.

                                    Arda=eklendim bende
                seni göremeyince ekleyim dedim.

Mert=rahatsız etmedim umarım sizi?

                                    Arda=hayır rahatsız
                                   etmedin merak etme.

Efe=Onur sikerim seni! Ay yanlış grupmuş pardon arkadaşlar.

Onur=efe sus sikmeyim seni.

Efe=şaka yapılmıyor buna amk.

Onur=BABAMLA KONUSURKEN TELEFONDA İNLEDİN GERİZEKALI.

efe=şaka bu bir ironiydi!

                                   Arda=grupta kız var
                                 saygılı konuşun biraz.

Ezgi=UNUTULDUM.

Mert=özür dilerim ezgi utanıyorum şuan.

Ezgi=sorun değil alışkınım arda sayesinde.

                                             Arda=ezgiii niye
                                       ifsalıyorsun beni lan.

Ezgi=doğru ama arda kabul et.

Efe=grup niye kuruldu lan.

Mert=hem sohbet etmek için hemde kaynaşmak içindi aslında.

                                                          
                Arda=güzel düşünmüşsün mert.

Mert=gerçekten mi?

                                                Arda=hmhm.

Onur=kursun bitince hemen evde ol.

                             Arda=ezgilere gidicektim.

Onur=bir yere uğrama hemen eve gidiyorsun.

Telefon ekranıma bakındım ne sacmalıyordu bana emir veremezdi. Kendini ne sanıyordu cidden onu umursamayip ezgilere gidicektim çünkü ders çalışıcaktım. Telefonumdaki klavyeye gezdirmeye başladım parmaklarımı.

                       Arda=bana emir veremezsin!

Onur=abinim ben senin ne dersem onu yapacaksın.

                                   Arda=abim olduğun
                    dogrudur ama *üvey abimsin*
                     unutma bunu.

Efe=oha fena koydu lafı.

Onur=arda sinirlendirme beni!

Ezgi=kasmayın kendinizi ders çalışıcaz sadece.

Mert=kıskanıyor bence.

Efe=katılıyorum sana mert kesinlikle kıskanıyor.

Onur=kıskanmıyorum ben.

                             Arda=gelmiyorum eve.

Telefonu cebime attım kursum bitince ezgilerin oraya doğru yürümeye başladım. Popom titremeye başladı kaşlarimi çattım telefonumu çıkarttım kimin aradığına bakmak için, tahmin edin kim arıyordu beni? Tabikide saygı değer onurcum arıyordu. Telefonumu sessize alıp cebime koydum tekrar ezgilere geldigimde kapıyı çaldım.

Onur=arda telefonlarimi neden acmiyorsun?
Onur=eve gel dedim o taraflar tehlikeli.
Onur=arda aç su telefonlarimi.
Onur=sarhoşlar kaynıyor orası hep başına iş gelicek.

Bildirim panelinden mesajlarına baktım hiçbirine inanmadım. Ezgi kapıyı açincs gülümsedim ona elimdeki aburcuburlari uzatıp içeri girdim. "Hoşgeldin arda" dedi gülümseyerek "hoşbuldum" dedim hemen annesi bize bakıp selam verdi. "Hoşgeldin oğlum" dedi annesi çok tatlı bir kadındı "hosbulduk efendim" dedim daha samimi bir sekilde. Ezgi kolumdan tutup odasına doğru çıkarttı.

Onur=ezginin konumunu at.

Bildirimi görünce mesajları sessize almak zorunda kaldım çünkü başımızı şişirecegi belliydi. Hemen derse başladık aradan saat geçince saate baktım çok geç olmuştu hava çok kararmıştı! Ezgiye baktım bir yandan eşyaları topluyordum.

"Ben kalkayim artık hava karardı" dedim eşyalarımı toplamıştım "tamam bir dahaki sefere ödev icjn gelme eğlenmeye gel" dedi dediği şeye güldüm "tamam gelirim söz" dedim. Evden çıktım Onur'a mesaj atacaktım çünkü burası dediği gibi çok tenha yerlerdi ve korkunçtu.

Arkamdan birisi takip ediyordu ayak seslerini duyuyordum hemen Mesaj atmak yerine onuru aradım oda çok geçmeden açtı telefonumu. "Onur beni almaya gelir misin?" Dedim korkmuş şekilde. "Konum at geliyorum hemen" dedi "şey çabuk ol arkamdan biri takip ediyor" dedim "korkma geliyorum konum at hemen" dedi telefonumu kapattım konum attım Onur'a. Bir süre telefonda sanki biriyle konuşuyormuş gibi yaptım aşırı korkuyordum adımlarımı hizlandirdim.

Beni takip etmeye devam ediyordu birden kolumdan tutup beni duvara yasladı canım acımıştı adama baktım sarhoştu! "Bırak beni gidicem" dedim korkmuş şekilde "benim olmadan gidemezsin" dedi ağzını yayarak çok kötü kokuyordu midem bulandı. "Bırak beni!" Dedim sesimi yeterinceye kadar yükselttim ki burdan geçen insan varsa duyup yardıma gelir diye ama ümidim bosaydi ne bir insan geçiyordu nede bir hayvan.

"Budan kimse geçmez güzelim" dedi çok korkuyorum boynuma doğru eğilmeye başladı bense cirpinislarimla kaçmaya çalışıyordum. "Yalvarırım bırak beni" aglayacaktim neredeyse çünkü bir sarhoş adam tarafından tacize uğruyorum! Adam tam benim boynumu opucekken adama birisi odunla başına vurmustu, adam olduğu yerde bayilinca arkada olan kişiye baktım Onurdu!

Beni kendine çekti hemen göğsüne çarptı başım umrumda olmadı korkuyordum.
"İyi misin?" Dedi bende ağlak bir sesle "korkuyorum" dedim çok korktuğumu anlamış olucak ki saçlarımı oksayip öptü beni sakinleştirmeye çalışıyordu. Kokusunu içine çektim o sıra çilekle çikolata karışımı kokuyordu çok güzeldi kokusu.

Kokusu yüzünden mayışmıştım uykulu sesle "gidelimm" dedim oda onaylayıp beni kucağına aldı sakinlessemde korkudan yürüyeceğimi sanmıyordum ama yinede itiraz ettim. "Kendim yuruyebilirim" dedim ona bakarak "titriyorsun olmaz" dedi başımı salladim daha fazla itiraz etmek istemedim uykum gelmişti çok.

"Eve gidene kadar uyu" dedi bana bakarak "uykum yok" dedim ama gözlerim küçülmeye başlamıştı. "Uykun var arda" dedi ciddi bir şekilde daha fazla itiraz etmeden onun göğsüne başımı koydum. Kokusundan dolayı gözlerim kendiliğinden kapanmıştı uykuya kendimi teslim ettim.

Onur beni eve getirmişti yatağıma bırakmıştı sanırım çünkü yumuşak bir şeyin üstündeydim. Gözlerimi araladım  hafiften hayır! Yatakta değildim onun kucagindaydim kendisi yatağa yatıyordu.

Kucagi çok rahattı daha fazla kalmak için kucağına iyice sokulup uykuya daldım kısa zaman içinde onurda ellerini belime sarıp oda uyudu.

Günün sonu

Arda bu.

Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

Continue Reading

You'll Also Like

88.4K 1.5K 41
En yakın arkadaşımın abisi mi? Beni gerçekten seviyor muydu? Peki ben ona karşı birşeyler hissediyor muydum? Uyarı: küfürlü ve +18 sahneler vardır.
195K 8.3K 24
İnsanların çoğunluğunu gıcık eden şey ebeveynlerin çocuklarının hayatlarına burunlarını soklarıydı. Avbanu'da bu durumdan gıcık alan insanlardan biri...
119K 6.4K 18
"ya siz kafayı mı yediniz çocuk daha o çocuk iki gün önce papucu yırtıldı diye ağlayan kızı gelmiş bana koynuna al diyorsunuz o yetmezmiş gibi bid...
335K 12.5K 62
[DÜZENLENİYOR] Bir hastasına iyilik yapmak isteyen Ahu, hastane kayıtlarından aldığı numarayı yanlış girip bir komutana yazarsa ne olur? Nerden bileb...