Summer Pineapple Book Contest...

بواسطة LilDevil1961

6.6K 840 782

𝐎𝐩𝐞𝐧 [ ] 𝐉𝐮𝐝𝐠𝐢𝐧𝐠 [ ] 𝐑𝐞𝐚𝐝𝐞𝐫'𝐬 𝐕𝐨𝐭𝐢𝐧𝐠 [ ] 𝐂𝐥𝐨𝐬𝐞 [ ✔ ] Ένα διαγωνισμός όπου τα μι... المزيد

[#𝐒𝐏𝐁𝐂𝟐𝟎𝟐𝟑]
[Γενικοί κανόνες]
[Κανόνες και Φόρμα Διαγωνιζόμενων]
[Κανόνες και Φόρμα Κριτών]
[Λίγο πριν την αρχή]
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ Ι: Ρομαντική/Χιούμορ #1
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ι: Ρομαντική/Χιούμορ #2
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΙΙ: Young Adult
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΙΙΙ: Fanfiction
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ IV: Ιστορικού/Φαντασίας
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ V: Επιστημονική Φαντασία/Μεταφυσικό/Μυστηρίου
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ VI: Περιπέτεια/Θρίλερ
ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ VII: One Shot
[Κριτές του καλοκαιρινού Ανανά]
#𝘈𝘗𝘖𝘓𝘖𝘎𝘠 #𝘌𝘟𝘛𝘌𝘕𝘚𝘐𝘖𝘕
[Βραβεία]
Αποτελέσματα Κατηγορίας Ι || Μέρος 1ο
Αποτελέσματα Κατηγορίας Ι || Μέρος 2ο
Αποτελέσματα Κατηγορίας ΙΙ
Αποτελέσματα Κατηγορίας III
Αποτελέσματα Κατηγορίας IV
Αποτελέσματα Κατηγορίας V
Αποτελέσματα Κατηγορίας VI
Αποτελέσματα Κατηγορίας VII
#𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 [𝘗𝘰𝘱𝘶𝘭𝘢𝘳 𝘐𝘯 𝘙𝘦𝘢𝘥𝘦𝘳𝘴 𝘚𝘦𝘤𝘵𝘰𝘳]
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘗𝘳𝘰𝘭𝘰𝘨𝘶𝘦
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘐
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘐𝘐
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘐𝘐𝘐
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘝
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘝𝘐
𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘝𝘐𝘐
𝘚𝘶𝘮𝘮𝘦𝘳 𝘗𝘪𝘯𝘦𝘢𝘱𝘱𝘭𝘦 𝘉𝘰𝘰𝘬 𝘊𝘰𝘯𝘵𝘦𝘴𝘵 𝘌𝘱𝘪𝘭𝘰𝘨𝘶𝘦

𝘗𝘩𝘢𝘴𝘦 𝘛𝘸𝘰 𝘙𝘦𝘴𝘶𝘭𝘵𝘴 𝘊𝘢𝘵𝘦𝘨𝘰𝘳𝘺 𝘐𝘝

58 14 9
بواسطة LilDevil1961

Τα τελικά αποτελέσματα για να κλείσουμε τον κύκλο αυτού του υπέροχου και ελπίζω δημιουργικού διαγωνισμού έφτασε η ώρα να ανακοινωθούν!

Συγχαρητήρια για ακόμα μια φορά σε όλους νικητές και μη, σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ για την συμμετοχή σας για ακόμα μια φορά και φυσικά μέσα στην ζάλη της αλλαγής καλοκαίρι – διακοπές – φθινόπωρο – σχολείο ελπίζω να είναι ένα ευχάριστο μικρό διάλειμμα...

Σύμμαχος ή Εχθρός της Jenny23stories φέρει 7 ψήφους

Σχόλια:

"Συνδυάζει ιστορία και ρομανς. Εξαιρετική γραφή... λυρική!!!"

"Από τα πιο όμορφα βιβλία αυτής της κατηγορίας. Συνδυάζει τα ιστορικά γεγονότα, με μυστήριο, περιπέτεια και φυσικά ρομαντισμό. ❤️"

"ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΉΦΙΖΑ ΕΔΩ! 😍"

Το Απέραντο Λευκό της ElliPam91 φέρει 6 ψήφους

Σχόλια:

"Ψηφίζω 4! Είμαι μεγάλη φαν του Λευκού Νησιού και γενικά του κόσμου που έχει πλάσει η Έλλη και το συγκεκριμένο βιβλίο άξιζε την πρωτια. Περιγράφει με απλό και κατανοητό τρόπο αλλά συγχρόνως εντυπωσιακές περιγραφές τοπία, μάχες και συναισθήματα, και σε αυτό το βιβλίο συνδυάζονται η περιπέτεια, ο έρωτας και το δράμα ❤"

"Δίπλα στη λέξη φαντασία στο λεξικό πρέπει να υπάρχει το όνομα της Έλλης τουλάχιστον εδώ, στην εφαρμογή! Αμεσως σε ταξιδεύει στους υπέροχους κόσμους που έχει δημιουργήσει. Είναι φανερό ότι έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, κόπο, φαντασία, μεράκι αλλά είναι και να το έχει κανείς! Δεν κέρδισε άδικα την 1η θέση! Πολλοί είναι που δημιουργούν με τη φαντασία τους κόσμους και είναι τόσο πολύπλοκα που αμέσως χάνεσαι και δεν ξέρεις τί γινεται, σε σημείο που να κουράζει. Η Έλλη γράφει τόσο απλά ώστε να καταλαβαίνουν όλοι τι γίνεται, χωρίς όμως αυτό να είναι εις βάρος των όμορφων περιγραφών, της υπέροχης πλοκής, ή το βάθος των συναισθημάτων και των νοημάτων! Μπράβο Έλλη μου!!! Είσαι καταπληκτική και το Απέραντο Λευκό με κέρδισε αμέσως! Μ' έχει ιντριγκάρει η ιστορία του! Συνέχισε έτσι! ❤️❤️❤️"

"Υπέροχες οι περιγραφές και με έχουν συνεπάρει μεχρι το σημείο που έφτασα."

3λογία Κρυστέλ της EstelleLuminesCent φέρει 4 ψήφους

Σχόλια:

"Βρήκα την ιστορία πολύ ενδιαφέρουσα και με τις όμορφες περιγραφές ταξίδεψα στον κόσμο τους."

"Τι να πρωτοπώ για την υπέροχη συγγραφέα; Η τριλογία της ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα! Ο μαγικός κόσμος στον οποίο μας εντάσσει αμέσως, οι γλαφυροτατες περιγραφές, το λεξιλόγιο με την ιδιαιτερότητα του κάθε πλάσματος, η ευρηματικότητα, το χιούμορ και η λίστα συνεχίζεται...Τόσο ευχάριστα κυλά η ανάγνωση κι αβίαστα που μπορείς να το τελειώσεις μονορούφι το βιβλίο!!Συγχαρητήρια!!!Είναι από τα λίγα βιβλία που συστήνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις της φαντασίας!!!😌👏👏👏"

"Ψηφίζω 6 φυσικά αφού λάτρεψα και τα τρία βιβλία!! Η αγαπημένη Στέλλα έχει κάνει εξαιρετική άποψη από θέμα world building, οι περιγραφές είναι κινηματογραφικές, αγωνιώδεις, συγκλονιστικές ή παραμυθένιες ανάλογα με την κάθε σκηνή που περιγράφει και οι χαρακτήρες όλοι καλογραμμένοι και με βάθος. Εκτός από τη φαντασία και τη μαγεία που υπάρχει και στα τρία βιβλία, μας περνάει και ορισμένα πολύ δυνατά κοινωνικά μυνήματα και θίγει θέματα, όπως το bullying, το ρατσισμό και άλλα, τα οποία μας απασχολούν και στην πραγματική κοινωνία 💜💜"

Τα άνθη της παρθενίας της novehellenist φέρει 3 ψήφους

Ένας έρωτας στο Άουσβιτς της _eternal_author_ φέρει 1 ψήφους

Mi prince de zul της KlariNomikou φέρει δυστυχώς 0 ψήφους

When the moon meets the sun της kritsiniiiii φέρει επίσης δυστυχώς 0 ψήφους

Συγχαρητήρια για την πρώτη θέση αγαπητή Jenny23stories για την δεύτερη θέση αγαπητή ElliPam91 και για την τρίτη θέση αγαπητή EstelleLuminesCent

Παρακαλώ οι νικητές να μου στείλουν σε προσωπικό μήνυμα ένα email τους έτσι ώστε να τους προωθήσω το αυτοκόλλητο που κέρδισαν. (Εάν είχατε βγει νικητές και στην πρώτη φάση κάντε τον κόπο να μου το ξαναστείλετε καθώς αφού έλαβα θετική απάντηση πως λάβατε το αυτοκόλλητο διέγραψα την συνομιλία μας :'))

Μιας και ολοκληρώθηκε και αυτή η φάση του διαγωνισμού θα επικοινωνήσω μαζί σας και για τα βραβεία της προηγούμενης φάσης. 

LilDevil

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

103K 6.4K 20
"Σε ξαναρωτάω,είσαι σίγουρη οτι δεν σου θυμίζω κάτι?" "Ο..οχι" είπα διστακτικά,και ξαφνικά με έπιασε πάλι αυτός ο καταραμμένος λόξυγκας καθώς αυτος...
1.4K 127 21
Διαβάστε για να μάθετε ⬆️
14.1K 773 44
- Γύρνα προς τον τοίχο Μου είπε άγρια και το έκανα . Τότε ένιωσα κάτι να ακουμπάει το κεφάλι μου . Μετά κατάλαβα πως ήταν το πιστόλι του - Θα με πρ...
24.1K 913 72
~"Την αγαπάς ακόμα ."~ ~"ΠΑ-ΝΤΑ!"~ ~"Συντομα θα με παρακαλάς να κάνω και άλλα!"~ ~"Για τοσο μαλακα με έχεις ;"~ ~"ΝΑΙ!" ~"Ποιος ήταν αυτός που μιλούσ...