UMUTLAR / GERÇEK AİLEM

Da SonglAsminArslanbey

13.4K 585 145

Berdele kurban giden 17 yaşındaki gökçe amerikanın en büyük mafya babasının karışmış kızı olduğunu nerden bil... Altro

1BÖLÜM: berdel kararı
2. BÖLÜM: KURTULUŞ
3 BÖLÜM: KARAR
karakter tanıtımı
4.BÖLÜM: ÇABALAMAK
5 BÖLÜM: YENİ ORTAM
6. BÖLÜM: YABANCI
7. BÖLÜM: KAOS
9. Bölüm: KİMSİN SEN YABANCI
10. Bölüm: BABA TARAFI
Duyuru

8 Bölüm: KİM BU YABANCI

659 27 6
Da SonglAsminArslanbey


ERTESİ SABAH
KAİ' dan

Etrafa kötü kötü bakarak bir insan evladı aradım ama bulamadım da keyifle gülümsedim. Yani bu aklımdaki fikir içinde gülümsemiş olabilirim. Babamlar biz denize gelmeden haletmiş olmalıydı. Gözlerim kız kardeşime çevirdimde etrafa hayranlıkla bakıyordu.

Onun bu haline dayanamayarak gülümsedim.

Annem " Evet çocuklar önce denize mı girelim yoksa kahvatı mı yapalım? "dedi.

Evet sırf annemin bu deniz sevdası yüzünden kahvaltı bile yapmayarak gelmiştik ve en kötüsü rüzgar ve jack yolda kustukları için en bo-Öhm yani kötü bir yolculuk yapmıştık. Neysedi miniğim kusmaktan son anda durdurabildi.

Jack&rüzgar" KAHVALTI " diye nerdeyse yeri salandırıcaklardı.

Miniğimle beraber fark etmesekte göz devirdik. Sonrada fark edip gülmüştük. Annem yüzünü sesten dolayı buluşturup 'tamam' diyerek hepberaber kahvaltı hazırlayıp yedikten sonra birşeyler içtik. Babam, annem ve alex abim hariç herkes deniz için giyindik. Miniğim tişört ve pijamayla giyerek girdi, nedeni utanıyormuş. Sonuçta daha alışmak üzere olan insanların yanında bikiniyle giymek istememesi çok normal. Yani siz giyermisiniz?

Biraz yüzdükten ve eğlenceli vakit geçirdikten sonra karaya çıktık. Miniğimizin üzerine sarması için havlu verdim. Biz soğukluğa alışsakta miniğim alışık değildi. Hepimiz gidip ellimizi yüzümüzü yıkadık.

Öğlen mangal yapıp afiyetle yedikten sonra miniğimin yanına gittim. Ellerini yıkıyordu.

Kai " eğlenebildin mi?" Dedim sert sesimle. Biraz oyundan zarar gelmez. Miniğim korkuyla arkasına döndü. Yüzü öyle komikti ki kahkaha atmaya başladım. Gözlerindeki korku gidip yerine kızgınlık gelmişti. Hemen onu kucaklayarak denize götürmeye başladım.

Gökçe" beni indirirmisin. Ya bırak imdaaat yardım edin. Felix bey lütfen yardım edin" diye ağzı çıktığı kadar bağırmaya başladı. Herkes bize anlamayarak bakarken denize ulaşmıştım.

" gel seninle bir anlaşma yapalım " dedim sinsice sırıtarak. Kaşlarını çatıp

Miniğim "HAYIR " dedi. Kaşlarımı çatıp

"Tamam o halde benden günah gitti" ulan muzafer kırk yılın başında bir işe yaradın. Benim ciddi olduğumu görünce gözlerini kocaman açmış çırpınarak kurtulmaya çalışmıştı.

Miniğim "dur! Tamam söyle ne istiyorsun" dedi.

"Benimle 1 hafta geçirmen " dedim. Bana'Sen ciddi misin?' Bakışları attı.

Sonrada homurdanarak tamam demesiyle nazik bir şekilde yere bıraktım. Zaferle diğerlerini görmemle miniğimin arkasına yapışmam bir oldu. İyi miyi aile ama kıskanınca bakışlarıyla insan öldürmek cinstendi...

_________________________________________

Gökçeden

Akşam üstü eve döndükten sonra üşensemde duş almıştım. Bu gün gerçektende benim için en mutlu günüm olabilirdi.

Beni gerçektende seviyorlardı. Buraya ilk geldiğimde hiçbirinin beni sevdiğini düşünmemiştim. Ama ne zaman gözlerinin içine baksam pırıl pırıltı. Ne kadar istemesemde içimdeki çocuk buna sevinip hayaller kuruyordu. Belki beni anlayanlar vardır. Sevgisiz büyüyenler en ufak sevgi gösterenlere çok çabuk güvenir hata yapabilirler. Bende bundan korkuyorum ya çok sevip yarı yolda kalırsam.

Bunu ancak zaman gösterir şimdi git uyu!

Sağol ya, iç sesime göz devirip pijamalarımı giydim

Dün kıyafetlerimi düzenleyip koydum, tabi eylül hanımın olan yardımlarıyla. Kapı çalınca

Gökçe "gel" dedim. Gelen rüzgârdı.

Rüzgar "şey ııı ben krem getirdimde " dedi çekinerek. Bu çocukta ne var bilmiyorum ama sebepsizce ona çekildiğimi hissediyordum.

Gökçe " teşekkür ederim, gelsene " dedim gülümseyerek.

Bir saniye bile beklemden arkadan kapıyı kapatıp hemen dibimde oturdu.

Lan resmen çocuk fırsat kolluyormuş

Rüzgar " seninle pek konuşamadık. Ama sana kendimi tanıyalım. İsmimi biliyorsun 15 yaşındayım lise 2' ye gidiyorum. Gezip tozmayı, kitap okumayı ve birşeyler sürmeyi seviyorum. Hoşlandım veya sevdiğim yok. Merak etdiğin birşey varsa sorabilirsin" zar zorda olsa konuşabilmişti. Hoşlandığı veya sevdiği birisi olduğunu söylemesine gerek yoktu ama. Neyse

Gökçe " sende kitap okumayı seviyorsun demek. Ne güzel, en son hangisi okudun veya okuyorsun." Dedim. Amacım onunla konuşmaktı çünkü rüzgara istesemde istemesemde kanım ısınmıştı.

Vampir

Rüzgar " ötenazi okullu türk olan arkadaşlarım çok bahseti bende merakla başladım. Ama görmen lazım kitap mükemmel." Dedi heycanla.

Gökçe "o zaman odadaki kütüphanedeki kitapları bir gün beraber okurmuyuz?" Dedim. Bu aileye alışmak istiyorsam adım atmalıydım.

Biraz daha konuştuktan sonra eylül hanımın rüzgarı çağırdı. Rüzgar birşeyler mırıldanarak hem yanağımı öpmüş hemde kremi bırakarak gitmişti.

Sana bir şey şöyleyim mi?

Söyle

Bence o küfür etti.

Bence de

Ve haremime girmeyi hak kazandı😉😎

Rüzgardan uzak dur

Sana ne la görende kardeşin sanar değişik

Iç sesimin zekiliğine tekrar göz devirip krem sürdüm. İşimi bitirdikten sonra dişlerimi fıçalamış barkon kapısını az aralık bıraktım. Geceleri çok sıcak oluyordu. Bedenimi saran merakla dışarıya baktım. Dün bahçenin sadece bir kısmını görmüştüm. Biraz daha dikkatli bakınca ağaçlarda bir karartı vardı. Anlık tırsmayla hemen yatağa doğru resmen uçtum.

Yatağa uzanmış uykumun gelmesi bekledim. Bir süre sonra balkon kapısına ses geldiğinde korksamda numara yapmaya devam ettim. Adım sesleri yavaş yaklaştığında korksamda numara yapmaya devam ettim. Bir süre sadece nefes alış-veriş sesleri geldi sonrada saçımda el hissetmemle yalandan diğer tarafa döndüm. Derin bir nefes verip tekrardan elini saçlarımda hissetim. Saçlarımı okşuyor, sonrada topluyordu.

Bense korkudan milim bile kıpırdayamıyordum. Evin etrafında o kadar korumayı aşıp odamı bulmuştu. Eğer ben her hangi bir tepki verirsem bana zarar verip kaçabilirdi. Ya da öylece kaçar sonrada beni öldürmeye tekrar gelirdi. O yüzden şimdilik öylece beklemek bana mantıklı gelmişti.

Bir süre sonra saçlarımı koklarken birşeyler mırıldandı. Galiba bu yabancı fransız, çünkü fransızca konuşmuştu.

"Mille corpa à ton odeur, ma bella" dedi

Ne dediğini anlamamıştım.

Küfür etmiş olmasın?

Saçmalama istersen

Gözlerim çok süre kapalı kalmasından dolayı uykum gelmeye başladım. Ve sonrası karanlık

_________________________________________

Gökhan "iyimisin" demesiyle gözlerim onu buldu.

Gökçe " evet de neden sordun" dedim. Yan tarafımda olan luka

Luka "çünkü iyi görünmüyorsun" dedi. Sanırım artık alışmak için abi demem gerekiyor, yani içimden.

Gökçe"sadece uykumu tam alamadım. Galiba dün düşündüğümden fazla yorulmuşum" dedim tebessüm etti. Beni düşünmeleri çok güzel hissettiriyordu. İkisi pek inanmasalarda söylediğim doğruydu. Sabah erken kalkmış dünkü yabancıyı düşünmüştüm.

Ve ben kafama koymuştum. Ben bu yabancıyının kim olduğunu bulacaktım.

Bekle beni yabancı ben geliyorum!

_________________________________________

Nasılsınız?

Sizce bu bölüm nasıldı?

Kai?

Gökçe?

Rüzgar?

Luka?

Gökhan?

Ve en önemlisi akşamki yabancı?

Görüşürüz kendinize iyi bakın ve bunu unutmayın kalbinizin gelişmesi için 9 ayı anne karnında yaşadınız, bir hiç için 1 saniyede kırılımasına ya da parçalanmasına izin vermeyin. Sonuçta herkes güzel ve özeldir. ❤❤❤

BİLİNMEYEN  (GERÇEK AİLEM)

Continua a leggere

Ti piacerà anche

6.4M 279K 61
Her şey abimin düğününde beğendiğim çocuk yerine abimin arkadaşının numarasını almakla başladı. Liya; ANALAR NELER DOĞURUYOR Liya; KAYNANAM ABARTMIŞ...
AH BE HOCAM!?+18 Da gece meltemi

Romanzi rosa / ChickLit

1.5M 35.5K 44
Tam sınıftan çıkıcaktım ki gelen sesle dikildim kaldım."sen kal ada yapamadığın son soruya bakalım" OLUR OLUR HOCAM BAKALIM. Dırırııırıırıfırı Canı...
Aşiret Paket Da Zeynep.

Romanzi rosa / ChickLit

377K 20.7K 46
Şanlıurfa ☞ Muğla 0546****; Fotoğraf* 0546****; Belli ki bu yoldan yürümüşsün... 0546****; Yoksa etraf böyle çiçeklenmezdi. İlsu; Var öyle marifet...
YABANİ Da ᴛᴜɢ̆ʙα_

Romanzi rosa / ChickLit

3.5M 77K 25
• Daddy issues • || Mardin'den Kaçış Serisi: I || * Kurgu ve isimler değiştirildi. "Bazen evler, dört duvar olmaz." Kadın küçücüktü fakat adamın k...