A szív azt akarja amit akar

By vargazoe

110K 3.9K 320

Damon Parker mindig is tudta, ha felnő nyomozó szeretne lenni. És amit Damon Parker akar, azt meg is szerzi... More

Bevezető
~ELSŐ RÉSZ~
~MÁSODIK RÉSZ~
~NEGYEDIK RÉSZ~
~ÖTÖDIK RÉSZ~
~HATODIK RÉSZ~
~HETEDIK RÉSZ~
~NYOLCADIK RÉSZ~
~KILENCEDIK RÉSZ~
~TIZEDIK RÉSZ~
~TIZENEGYEDIK RÉSZ~
~TIZENKETTEDIK RÉSZ~
~TIZENHARMADIK RÉSZ~
~TIZENNEGYEDIK RÉSZ~
~TIZENÖTÖDIK RÉSZ~
~TIZENHATODIK RÉSZ~
~TIZENHETEDIK RÉSZ~
~TIZENNYOLCADIK RÉSZ~
~TIZENKILENCEDIK RÉSZ~
~HUSZADIK RÉSZ~
~HUSZONEGYEDIK RÉSZ~
~HUSZONKETTEDIK RÉSZ~
~HUSZONHARMADIK RÉSZ~
~HUSZONNEGYEDIK RÉSZ~
~HUSZONÖTÖDIK RÉSZ~
~HUSZONHATODIK RÉSZ~
~HUSZONHETEDIK RÉSZ~
~HUSZONNYOLCADIK RÉSZ~
~HUSZONKILENCEDIK RÉSZ~
~HARMINCADIK RÉSZ~
~HARMINCEGYEDIK RÉSZ~
~HARMINCKETTEDIK RÉSZ~
~HARMINCHARMADIK RÉSZ~
~HARMINCNEGYEDIK RÉSZ~
~UTOLSÓ RÉSZ~
ÚJ TÖRTÉNET!

~HARMADIK RÉSZ~

3.6K 129 4
By vargazoe

~Damon Parker~
Ez a csaj kész rémálom. Úgy táncol az idegeimen, ahogy még senki. Pedig alig ismerem, pár órája láttam életemben először, mégis szívből gyűlölöm.

Tud az apja ügyeiről, biztos vagyok benne mégis profin tagad mindent. Azt hiszi olyan könnyen átejthet engem is mint a legtöbb pasit, de nálam nem jön be a megvillantom a testem módszer.

Ahogy a házhoz értünk utána néztem ki a tulajdonos, és kik élnek még ebben a házban. Mason Monteiro és Sarah Monteiro. Szóval Sarah a kiscsaj neve. Az apja párszor megfordult már a rendőrségen, de sosem tudtak rábizonyítani semmit. Különös.

- Na mi a helyzet? - kérdezi Cam meg sem várva, hogy visszaüljek mellé. - Mondott valamit?

- Semmi érdemlegeset. Agyrém ez a csaj. Tudja mi folyik az apja körül de mindent tagad. És milyen éles nyelve van. - morgok idegesen.

- Miért mit mondott? - néz rám érdeklődve és próbálja leplezni a vigyorát.

- Megkérdeztem ki volt az a faszi aki nemrég nála volt. Erre azt mondta, hogy nem szép dolog mások után leskelődni és megkérdezte tetszett-e a műsor? - ez az a pont ahol elröhögi magát.

- Kurva laza a csaj, én bírom.

- Ja nagyon. Én meg erre azt mondtam, hogy lehet nekem jobban tetszett mint neki. Meg, hogy egy nő nem élvezetből sikít így. Erre valami olyasmit mondott, hogy ha egy pasi akarata ellenére érne hozzá az nagyon megbánná. - mondjuk ezt nem is kétlem.

- Simán kinézem belőle, hogy bárkit szétcsap. - gondolkodik hangosan. - Milyen szexi lehet ahogy épp verekszik.

- Most jön a lényeg. - hagyom figyelmen kívül. - Erre azt mondta, hogy látszik, hogy senkit sem dugtam még meg úgy igazán. - még kimondani is fáj, pedig semmi valóságalapja nincs a szavainak. Mégis bántja az egómat.

- Ne bassz. - röhög fel újra de jóval hangosabban. - Haláli. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ő álmaim nője.

- Nem vagy normális. - tudatom vele a gondolataimat. Álmai nője? Egy ilyen kis ribanc?

- Az a bajod, hogy nem bírod elviselni ha valaki szembe mer szállni veled. Megszoktad, hogy mindig azt mondják és teszik amit akarsz, ezért nehéz elfogadnod, hogy nem mindenkit nyűgöz le a külsőd haver. - már csak az hiányzik, hogy ő is basztasson.

- Hogy jön ez ide? Ne bassz már fel te is. Amúgy meg nincs igazad. - remélem, hogy ezzel befejezhetjük a témát. Ha a kiscsaj csak egy éjszakát töltene velem megtudná milyen az amikor rendesen megdugják.

- Ne durcáskodj, pont olyan vagy mint egy hisztis kisgyerek. - forgatja meg a szemeit, majd végre elindítja a kocsit.

A ház előtt hajtunk el aminek az ablaka még mindig nyitva van, ezért simán észreveszem, hogy a kanapén ülve szívja az újabb szál cigarettáját. Belevaló csaj el kell ismerni, és a külseje sem semmi. Köldök karika, álomfogó tetoválás az oldalán, dögös.

- Meddig kell még furikáznunk? - szólalok meg jó egy óra múlva.

- Tudod mit? Hazaviszek, én is hamarosan végzek, egyedül is boldogulok. - kanyarodik a házam felé.

- Nem haza megyek. - nem is kell mást mondanom, tudja merre vegye az irányt.

Heather háza. Remélem otthon van, mert most nagy szükségem van a feszültség levezetésre. Nem volt elég az élő pornó, de még jól fel is húzott.

- Csak okosan. - szól utánam mikor becsapom magam mögött az ajtót. Nem nézek vissza rá, csak felmutatom a középső ujjam válaszként.

A csengetés után zsebre dugott kezekkel várom, hogy ajtót nyisson a nő, akire most nagy szükségem van. Nem is kell sokáig várnom, ugyanis a lámpa felkapcsolódik pár másodperc múlva pedig megjelenik előttem Heather.

- Szia. Hát te? Mit csinálsz itt ilyenkor? - lepődik meg, de azért mosolyogva fogad. - Gyere be.

- Ráérsz most? - kérdezem egyből a házba érve. - Bocs ha felkeltettelek.

- Nem gond, még nem kell dolgozni indulnom. - amint befejezi a mondatot határozottan magamhoz húzom és megcsókolom amit persze egyből viszonoz. - Feszült vagy? - kérdezi nevetve miközben vetkőztet.

- Nagyon. - tapasztom be újra a száját az enyémmel. Az ölembe kapva indulok vele a jól ismert hálószobája felé. Az ágyra dobva mászok fölé, hogy a teste minden pontját végigjárjam a nyelvemmel. A puszikat harapások követik, és ahogy egyre feljebb érek a combján sóhajai is úgy erősödnek.

Ahogy lábai közé érek egyből megérzem, hogy nincs szükség sok előjátékra, de azért kényeztetem kicsit mert tudom, hogy imádja. A hajamat tépi, a hátamat karmolja, vagy a kezemet éppen ahol ér. Nem várja meg, hogy addig folytassam míg szeretném, mert egy hirtelen mozdulattal a hátamra lök és lovagló ülésben helyezkedik el rajtam, miután rám görgetett egy óvszert. Nem finomkodik egyből gyorsan és erősen kezdi mozgatni a csípőjét, ami hihetetlen jó érzés. Ahogy lehunyom a szemem azon kapom magam, hogy máshol járnak a gondolataim. Egészen pontosan egy fekete hajú lányon aki ma akaratom ellenére is lenyűgözött. Az igazság az, hogy irritál a viselkedése és kurvára idegesít, de mégis lenyűgöz.

Eszembe jut ahogy ajkai közé vette a cigarettát, mélyet szívott belőle és egyenesen az arcomba fújta a füstöt. Persze nem utolsó szempont az sem, hogy csak fehérneműben nyitott ajtót, és egyáltalán nem érezte kellemetlenül magát. Bár egy ilyen testet vétek takargatni. Izgató látvány volt. Ahogy elmerülök a gondolataimba, önkéntelenül is elképzelem, hogy ő lovagol rajtam. Szívesen megmutatnám neki milyen az ha én megdugok valakit. Persze csak azért, hogy tudja mihez tartsa magát. Soha egy ujjal sem érnék hozzá egy olyan nőhöz mint amilyen Sarah Monteiro.

Mesterien tudja, hogy kell felhúzni valakit.

Egy hirtelen mozdulattal megragadom Heather derekát, majd mozgatni kezdem a csípőmet olyan keményen, amennyire még neki is jól esik. Valószínűleg így van mert arra kér, hogy csináljam még erősebben. Pár másodperc múlva leszorítom a csípőjét, hogy ő ne tudjon mozogni, én viszont körkörös mozdulatokkal kezdem dugni, amitől szinte azonnal elélvez.

Kihúzódok belőle, majd négykézlábra állítom, és úgy folytatom amit elkezdtem. Sikolyai hangosak és valódi élvezetről árulkodnak, nem úgy mint a kiscsajnak. Még, hogy nem dugtam meg senkit úgy igazán. Mekkora faszság.

- Mi húzott ma fel ennyire? - szólal meg miután mindkettőnknek kezd rendeződni a légzése. Végem van. Ez a három menet annyira intenzív volt, hogy úgy érzem beszélni sincs erőm.

- Ne akard tudni. - sóhajtom semmit mondóan. Tudom, hogy beszélhetek neki róla, de még nem szedtem össze magam eléggé.

- Csak nem egy lány? - nem tabu téma ez köztünk, ő is szokott más pasikról beszélni. Ahogy én is rá szoktam, ő is egyből ráérez mi a helyzet.

- Talán, de nem úgy ahogy gondolod. - fordítom felé a tekintetem. - Felbosszantott.

- Mivel tudott téged felhúzni? - ő is olyan kurva viccesnek találja a helyzetet, pedig nem az.

- Azt mondta, hogy látszik rajtam, hogy senkit nem dugtam meg.. úgy igazán. - istenem de nehezemre esik még kimondani is. Ahogy elhagyják a számat a szavak, ő úgy kezd el hangosan nevetni, ami engem is enyhe mosolyra késztet. - Viccesnek tartod?

- Annak hát. - nevet tovább az arcomat látva. - Egyértelműen nem tudja mit beszél, de azért tetszett. Látnád most az arcodat.

- Amúgy meg.. az apja után nyomozok. - váltok témát gyorsan, remélve, hogy érti a célzást. - Kérdezni akartam tőle pár dolgot de ez a csaj olyan..

- Olyan? - bíztat, hogy folytassam.

- Nagyon élesek a szavai. Tudom, néha az enyémek is de neki.. rajtam is túltesz. Ja és fehérneműben nyitott ajtót, és az arcomba fújta a füstöt. - nem nehéz felidéznem a pillanatot.

- Szóval emiatt jöttél ugye? Felizgatott a lány és mivel nem mutathattad meg neki milyen az ha jól megdugják beérted velem is. - tudom, hogy nem komolyan mondja, csak szívat ahogy mindig. Soha nem egyeztünk meg abban, hogy csak egymással feküdhetünk le.

- Mi? Dehogy. Soha egy újjal se érnék hozzá egy olyan nőhöz mint ő. Tudod hol lakik? A nyomortelepen egy kibaszott lepusztult házban. - nem mintha ez a külsején látszott volna de akkor is. - Egyértelműen egy olcsó ribanc.

- Ne légy ilyen durva. Tudod néha nagy seggfej tudsz lenni. Ne ítélj meg mindenkit elhamarkodottan mert nem tudod, hogy mi állhat a háttérben amiért ilyen az élete. Amúgy meg te sem vagy ám makulátlan haver. - bök rá a mellkasomra. Na ebben nagyon nem hasonlítunk egymásra. Ő mindenkiben a jót látja, vagy a kifogásokat a rossz mögött. Én meg nem. A dolgok legtöbbször azok aminek látszanak.

Fogadni mernék, hogy Sarah az utcasarkon keresi a pénzét, amit persze el is költ cigire piára, drogra meg hasonló jó dolgokra. Ezt látta az apjától és tökéletesen megelégszik ezzel az élettel. Bóknak veszi ha egy pasi azt mondja, hogy szívesen megbaszná, és lelkesen nyitja a száját a padlón térdelve, várva, hogy mikor élveznek bele. Mindezt nem több mint egy húszasért. Jó, az anál talán huszonöt.

- Csak reálisan látom a dolgokat, ami rólad nem mondható el. Nem mindenkiben van jó Heather, akár tetszik akár nem ez így van.

- Soha nem fogunk egyet érteni. - sóhajtja lemondóan. - Csak figyelj rám egy kicsit, ne tegyél személyes megjegyzéseket, főleg ne a házára vagy arra, hogy hogyan él mert ez nagyon bántó és rohadt szemét dolog. És egyébként sem a te dolgod. Tudsz te jó fej is lenni, és azt az énedet sokkal jobban kedvelem. - nyom mosolygós csókot a nyakamra. Azt hiszem ez volt a végszó.

Pár óra elteltével már kipihentebben fekszek az ágyamban, és a következő lépésen gondolkodom. Muszáj beszélnem a kiscsajjal, de persze jobb lenne az apjával személyesen. De van egy olyan érzésem, hogy most jó darabig bujkálni fog, ezért mindenképp ki kell húznom valamit a lányból, ami szép szavakkal nem fog menni.

A kapitányságra csak beugrottam a házkutatási parancsért amit a főnökömtől kértem, és már indultam is az ismerős házhoz.

Idegesen toporgok az ajtó előtt, majd egy határozott kopogás után várom, hogy kinyíljon. Titkon bízom benne, hogy Mason fog előttem állni, de csalódnom kell. Ahogy a kilincs lenyomódik pár másodperc múlva újra Sarah áll előttem.

- Ma mit tehetek magáért? - kérdezi köszönés nélkül, de közel sem olyan pimaszul mint tegnap. A haját összefogta, az arcán most egyáltalán nincs smink, és éppen, hogy de most fel van öltözve. Rövid has póló és szűk rövidnadrág, hm.

- Házkutatási parancs. - mutatom felé a kezemben lévő engedélyt. Megforgatja a szemeit, de félreáll az útból, hogy beléphessek.

Ez a ház belülről is lepusztult de meglepően tiszta, és nem túl nagy szóval nem lesz nehéz körülnézni.

- Mit keres? - érdeklődik mikor felemelem a kanapén a párnákat, hogy benézzek mögé. Gyakori rejtek hely a drogosoknál. - Kérdezzem meg újra vagy hajlandó válaszolni?

- Bármit ami bizonyíték lehet. - válaszolok semmit mondóan felé sem nézve. Tegnap csak sötétben és félhomályban láttam, de így világosban sokkal kivehetőbbek kivételes vonásai. Szép lány elismerem, és nagyon fiatal.

- Hát jó, tőlem nézzen körül úgysem fog találni semmit. - helyezkedik el a kanapén majd a szájába emelve egy szál cigarettát meggyújtja, és kényelmesen hátradől. Egyáltalán nem zavartatja magát amiért itt vagyok.

Valószínűleg tegnap eltüntettek mindent ami gyanús lehet, mert semmit sem találtam. De tényleg semmit ami gyanús lehet.

- Hol van most az apja?

- Gondolom dolgozik. - vonja meg a vállát. - Nem volt itthon mikor felkeltem. És, hogy megválaszoljam a fel nem tett kérdését autószerelő, két utcára van innen a műhely. Gondolom odatalál ha annyira beszélni akar vele. Végeztünk? - a tegnapi pimasz és kihívó viselkedés mára sehol sincs. Szemei karikásak és vörösek a kialvatlanságtól.

- Hány nap dolgozik egy héten? - igyekszem többet megtudni.

- Minden nap ott van, csak ritkán jár haza. - adja az egyszerű mégis sokatmondó választ. Persze, autószerelő.

- És maga mivel foglalkozik? - kérdezek tovább.

- Miért fontos ez? Most már nem csak az apámat vádolja hanem engem is? - igen, kezd visszatérni a tegnapi énje.

- Válaszoljon a kérdésemre. Vagy szeretné ha bevinném kihallgatásra? Maga dönt, hajlandó most beszélni vagy vigyem be? - szólok már sokkal keményebben. Semmi kedvem a sok szarakodáshoz.

- Felszolgáló vagyok. - na, nem olyan nehéz ez. - Az egyik helyi bárban dolgozok. Ha gondolja ugorjon be, ma éjszakás vagyok. - kacsint rám. Már majdnem elmosolyodtam, de csak majdnem. - Egyéb kérdés?

- Mi történt a lábával? - igyekszem nyugodtan kérdezi. Eddig fel sem tűnt, hogy véraláfutások vannak a combján, és még kitudja hol.

- Ezek csakis az élvezet nyomai kedves Damon. - ahogy a nevem elhagyja a száját egy pillanatra bennem reked a levegő. - Persze maga ezt nem értheti.

- Nem érthetem? - kérdezek vissza sokkal halkabban.

- Persze, hogy nem. Egy jó dugásba sok minden belefér, de hiába magyarázom ezt olyannak aki azt sem ismeri fel milyen ha egy nő élvezetből nyög. - vonja meg lazán a vállát. - Ebből ugye az következik, hogy még nem volt része ilyenben, vagyis nem tudott ilyen hatást kiváltani egy nőből sem. - ahogy tovább beszél úgy leszek egyre idegesebb. Fogalmam sincs mi van ebben a lányban ami képes ennyire kibillenteni.

- Hidd el szívi ha én megdugnálak lábra se bírnál állni, és olyan élményben lehetne részed mint még soha. - suttogom miközben minimálisra csökkentem közöttünk a távolságot. Szája mosolyra húzódik és halkan kuncog a szavaim hallatán. Kinevet. - De nincs annyi pia a világon, hogy hozzá akarjak érni egy ilyen olcsó nőhöz mint te. - fel sem tűnt mikor kezdtem tegezni.

- Olcsónak neveztél? - tegez le ő is, de egyáltalán nem tűnik idegesnek a megjegyzésem miatt. Gondolom sokszor megkapta már ezt.

- Jól hallottad, ezt mondtam. Fogadni mernék, hogy nem sok időt töltesz a pultban mert ha egy vén faszi felmutat neked egy ötös már követed is a mosdóba, és lelkesen ereszkedsz térdre előtte. - mondom egyenesen a szemébe nézve, amiben nincs semmi felháborodottság, vagy megbántottság.

- Ha sértegetni akarsz próbálkozz jobban mert ez nagyon gyenge volt. - mosolyodik el gúnyosan. Meglep a reakciója, a legtöbb nő a helyében megpofozott volna. - Azt hiszed érdekel mit gondolsz rólam? Hát nem, képzeld kurvára leszarom. Ja és csak, hogy tisztázzuk, az érzés kölcsönös Parker. Ha te lennél az utolsó férfi a földön inkább vibrátort vennék. - mindezt halálos nyugalommal vágja az arcomba.

Soha senki nem mondott még nekem ilyet. Népszerű vagyok a nők körében, minden nagyképűség nélkül, nem szoktam hozzá, hogy valaki ennyire határozottan elutasít. Igaz nem is tettem igazi ajánlatot.

Ez mélyen megmozgat bennem valamit. Nagyon nagyon mélyen.

Continue Reading

You'll Also Like

371K 10.3K 39
~Befejezett~ Egy lány élete teljesen felfordul, amikor oda kell költözzön, annak a srácnak a házába, akit nagyon utál. Kezdés: 2021.05.16 Befejezés:...
54.6K 2.4K 20
Luna Brooke nyári munkát keres, hogy egy kis pénzhez juthasson, amiből majd az egyetemet szeretné kifizetni, bár addig még van bőven ideje, Luna előr...
47.2K 1K 35
Több vagy sorozat második része. Mia élete teljesen felfordult amikor Miamiba költözött az anyjával és a hugával, Daniel Jacobshoz és a három fiához...
16.7K 2.1K 75
Az iskolában terrorizálták, otthon pedig állandóan kiabáltak vele, Jimin sosem érezte, hogy szeretik, ezért amikor egy félénk milliárdos, Jeon úr kik...