𝐁𝐨𝐫𝐧 𝐢𝐧 𝐛𝐥𝐨𝐨𝐝 𝐦𝐚...

By army_taekook_vkook

5.3K 390 115

Morți peste morți, victime peste victime. Aceasta era lumea în care trăia Kim Taehyung. Dintr-o țară liniști... More

introducerea
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
14
15
Non capitol:>💜🤩
16!
17
18
19
20
21
22
23

13

208 16 14
By army_taekook_vkook


Nu stiu ce l-a apucat! Jimin este de vină! Cine i-a dat dreptul să iasă din casă?!

Își spune Jungkook în gând, mormăind câteva injurături in barbă făcând ture de colo-colo prin încăpere.

Normal ca i-a găsit, Jimin mereu are telefonul l-a el. Iar când vor ajunge se va asigura chiar el ca Yoongi îl va pedepsi.

Ce nu s-a așteptat, este ca Taehyung a plecat. Băiatul a stat a cam prins tupeu.

În primele săptămâni în care a venit aici Taehyung,nu au interacționat deloc, iar când a venit Jungkook la luat de parcă se cunoașteu de o viață.

Acesta a fost un prim pas greșit pe care l-a abordat Jungkook. Dar de data asta nu va scapa Taehyung.

   —Jungkook!

Se trezește din ganduri cand o voce îl strigă, mai exact Yoongi. În spatele său stând cei doi.
Jimin stând mai în spatele lui Yoongi, ținându-l de mână. Iar Taehyung, stând cu mâinile pe lângă corp, buzele sale fiind într-un botic, ochii avându-i mari.

S a apropiat de el, uitându-se mai atent la Taehyung. Mici lacrimi făcându-se în colțul ochiilor. Lasandu-si capul în jos.

De ce îi făcea asta?! Mereu se juca cu el, făcându-l să se pună la picioarele lui. Dar de când? De când lui Jungkook îi pasa de sentimentele unui om?! Taehyung la schimbat....

Jungkook la luat de mână, ducându-se cu el în dormitor închizând ușa.

Camera era întunecată, făcânu-l pe Taehyung să se simta jenant de cele întâmplate. Un mic scâncet părăsindu-i buzele l-a auzul ușii trantite. Chiar s a supărat?

A înghițit nodul din gât când Jungkook la luat de umăr forțându-l să se întoarcă spre el. Cu capul pe pieptul lui ținându-și mâinile pe antebrațele sale. Jungkook înconjurându-i talia cu mâinile un chicot scăzut părăsindu-i buzele. Făcându-l pe Taehyung să tres are ușor, încercând să și regleze bătăile inimii.

   —Taehyung, rosti el de sus, de ce ai părăsit camera? Îl trage mai aproape de el, punându-și unul dintre picioare între coapsele argintiului.

   —Pentru ca.... Jimin... Aa-a spus.. Își inghite cuvintele când simte ca nu mai atinge podeaua, ridicându-si privirea spre Jungkook.

   —Nu ma intereseaza de Jimin. Ma intereseaza de tine! Nu ți fac nimic, vreau doar să ți zic ca nu e bine ce ai facut! Îi zice Jungkook, așezându-se cu el în brațe pe pat, așezându-l mai bine peste el.

Taehyung nu mai zise nimic, punându-si capul pe umărul său.

Deși parcat de-a abia se cunosc, Taehyung chiar s a început să-l accepte...

În acest timp a învățat câte ceva. Chiar și acum, Jungkook încerca să facă un dialog cu el. Întrebându-l diferite chestii sau explicându-i....

   —Ești bine pui? Întreabă Jungkook scufundându-si chipul în clavicula blondului

   —Da... Imi pare rău. Răspunde sec, strangandu-l de umăr. Putem sta...asa? Îl intreb soptind

Jungkook răspunzând cu un 'bine' așezându-se cu spatele de spătarul patului, punându-ma mai bine pe coapsele sale.

_____
Hey, ce faceti?
Un capitol nou, sper ca va plăcut💜

Continue Reading

You'll Also Like

982 142 44
Aceasta este o poveste despre Anne , o fată din Daegu , Coreea , în vârstă de 17 ani ce are parte de "minunata" șansă de a îl cunoaște pe Min Yoongi...
11.9K 568 30
Mereu va trebui să lupți pentru visele tale.Asta face și Emma.Dar ce se va întâmpla când de o luptă depinde viitorul tău?Va câștiga? Pentru mai multe...
50.5K 2.5K 54
Kira De La Rosa rebela,libertina si periculoasa exact ca mama sa nu este lasata sa fie recreutata la ASA dar este antrenata de propria mama pentru as...
416K 10.3K 71
ÎN CURS DE EDITARE!!!! Volumul 1 & 2 Volumul | " Lasa-mă dracu în pace Dylan, nu vreau nici-o aventură cu tine! " O să vezi tu Mia, o să-mi...