Chaotic- Romanian

By allysidianaa

144K 9.7K 1.3K

Nebunia este contagioasa. Cartea a doua. Continuare Psychotic. More

Sinopsis
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7*
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13 - I
Capitolul 14
Capitolul 15*
Capitolul 16
Capitolul 17 (ultimul)

Capitolul 13 - II

5K 422 54
By allysidianaa

Harry rase si veni mai aproape, mainile sale alunecand pe maxilarul meu "Imi cam place partea asta a ta" a spus, dar expresia si vocea lui nu aveau nicio urma de seductie. Era sincer.

"Da?" am intrebat, rosind putin.

El incuviinta, colturile buzelor sale ridicandu-se intr-un mic zambet in timp ce se apleca sa ma sarute. Si oricat de redundant era, sarutul asta a fost din nou diferit. Nu putea descrie schimbarea, era doar fericire, un fel de energie pozitiva.

Nu era un sarut pentru care sarbatoream ceva sau de frica de a ne pierde unul pe altul sau din dorinta de a fi mai aproape, ci doar un sarut pentru ca eram amandoi fericiti si indragostiti in acest moment.

S-a incheiat chiar atunci cand o flacara s-a aprins in stomacul meu, dorind cu disperare mai mult dar, de asemenea, voiam ca dorinta sa mai arda inca putin.

Asta s-a si intamplat in timp ce eu si Harry ne pregateam. Si ne-am grabit pentru ca voiam sa fim gata inainte ca cineva sa vina si sa bata la usa.

Mi-am udat mainile cu apa si mi le-am trecut prin par, sperand ca dupa ce se usuca sa-mi mai dea putin volum. Mi-am folosit degetele sa-mi aranjez putin forma sprancenelor, mi-am udat buzele, mi-am bagat bluza in pantaloni; faceam orice puteam pentru a arata putin mai bine.

Si apoi m-am dus la geanta mea, scotocind dupa ceva folositor in timp ce Harry trecu in locul meu in fata oglinzii. In loc sa gasesc ceva util- altceva decat un singur elastic pentru par- am scos un baton de cereale si o banana usor zdrobita si moale. Nu am realizat cat de foame imi era pana cand obictele erau in mainile mele si le-am devorat.

"Gata" spuse Harry pentru el. Am fost prea ocupata cu mancarea mea sa observ procesul, dar cand m-am intors, ochii mi s-au marit. Gura mea ar fi ajuns la podea daca nu era plina cu mancare.


Harry statea in fata mea dar puteam sa jur ca nu era el. Eram destul de sigura ca era un ecran care ne separa si ca eu eram doar o fana care gangurea in fata televizorului, la celebritatea ei preferata. Si-a bagat tricoul in pantaloni, ceea ce a facut ca tricoul sa stea mulat pe pieptul sau ferm.

Si-a ridicat pantalonii in partea de jos, o data la fiecare picior ca sa arate oarecum mai elegant. PEste tricou avea jacheta lui inchisa la culoare. Dar ceea ce m-a uimit cel mai tare, a fost parul lui. Mereu isi trecea degetele prin buclele ciocolatii, dar acum a folosit apa ca sa-l aranjeze si arata lasat pe spate dar totusi ridicat.

Si ca sa fie totul complet, in timp ce ma holbam la el hipnotizata, Harry si-a scos tigara din gura si lasa fumul sa-i iasa printre buzele pline.

"Doamne- eu... arati super" asta a fost ceea ce am putut scoate pe gura. Harry rase in felul sau in care isi arata dintii si gropitele din obraji, si deodata faptul ca el era al meu, m-a lovit ca o tona de caramizi.

"Si tu la fel." a spus el. Mi-a luat jumatatea de banana pe care nu o terminasem si a muscat din ea, apoi a tras iar un fum din tigara. "Esti gata babe?"

"Da, da" am spus, dand din cap pentru a-mi goli mintea de ceata lui Harry. "Doar o ultima chestie."

Parul meu a mai capatat putin volum acum si m-am dus la oglinda ca sa ma joc putin cu radacinile mele, sa le fac putin mai umflate. Apoi am luat elasticul de par si mi-am prins parul intr-o coada de cal. MAi bine.

Chiar daca eram imbracati simplu, in tricouri, blugi si jachete, speram ca aratam putin mai mult decat decent, fata de cand am intrat ca sa ne schimbam. Cu rucsacurile inca pe umeri, am iesit din cladire cat de repede si discret am putut.


Iesind inapoi in aerul rece al noptii, de mana cu Harry, am inceput sa ma gandesc la o lume in care ne-am fi intalnit sub alte circumstante. Ca niste oameni normali fara cine stie ce dificultati.

Am putea merge la intalniri ca acum tot timpul, sau am putea lua cina in oras sau ne-am putea duce la un meci de fotbal sau am putea merge oriunde fara nicio problema. Si cine stie, poate ca tipul asta de viata inca exista pentru noi. Poate o sa putem fi asa, intr-o zi.

Daca ma gandesc mai bine, ultima data cand am iesit la o intalnire, a fost un pic asemanatoare, mergand prin oras seara cu...

M-am cutremurat, incercand sa scap de trupul sau insangerat din mintea mea. Am uitat de noaptea aia.

"Iti este frig?" ma intreba Harry, despartindu-ne mainile ca sa-si puna bratul in jurul umerilor mei.

"Putin" am spus, lasandu-l sa creada ca asta era motivul pentru care am tremurat.

"Cred ca e chiar acolo, pare ca e ocupat" arata el spre o cladire mare la cateva strazi distanta, multi tineri trecand pe langa noi spre acel loc. "O sa cheltuim minimul necesar pentru a intra, nu vreau sa cheltuim prea mult din banii pe care ii avem acum."

"Oh, corect. Am uitat de taxa de intrare." am spus scuzandu-ma.

"E bine" a ridicat el din umeri. "O sa merite, si am de gand sa fac mai mult decat pierdem la intrare"

"Multumesc, imi pare rau." am spus eu. Chiar nu mi-a trecut prin minte ca va trebui sa cheltuim din banii pe care de abia ii obtinusem.

"Nu-ti face griji, sincer." insista el si imi saruta tampla ca sa-mi arate ca nu il deranja. Eram pe cale sa raspund cand altceva mi-a atras atentia.

"Auzi aia?" am intrebat entuziasmata. Era un murmur slab, inabusit, in spatele zidurilor cladirii din fata noastra, dar puteam sa-mi dau seama ce melodie canta. Era o melodie pe un ritm de jazz.

"Da" a zis el zambind, ascultand mai aproape. Era cu siguranta un club de dans. Era ca si cum a fost iluminat doar pentru noi, cladirile care duceau spre club erau intunecate.

"Asteapta." a spus Harry. M-a tras intr-o parte, spre una din numeroasele cladiri perfect aliniate. Ultima inaintea clubului. Erau cateva tufe care decorau partea laterala a peretelui cladirii. HArry isi dadu rucsacul jos de pe umeri, uitandu-se imprejur sa se asigure ca actiunile sale erau discrete si isi baga geanta in spatele tufei groase. L-am urmat si am facut acelasi lucru. Ma indoiesc ca cineva ar veni pe o alee intunecata dintre magazine, ca sa dea de bagajele noastre.

Ne-am apropiat de muzica pana cand am ajuns in fata unor usi duble. Cativa oameni cu haine groase, fulare si manusi erau in fata usilor, dar nu stateau in linie, asa ca ne-am dus in fata lor.

Era o linie zig-zag de-a lungul holului si o multime de oameni. Noi am stat la locurile noastre la sfarsitul randului si stand acolo, impreuna cu adolescentii aia si cei de vreo 20 de ani, mi-a amintit de orasul in care am crescut.

Era putin mai mic, si centrul arata ca periferia Londrei. Dar, indiferent, lumea se aduna acolo, la restaurantul meu preferat, avand in vedere ca era singurul loc in care puteai petrece la sfarsit de saptamana.

Dar acum imi era putin teama, spre deosebire de acele nopti, stand in mijlocul tuturor. Asa ca mi-am tinut gura inchisa si nu am atras atentia in timp ce ne mutam din ce in ce mai aproape de intrare. Era o atmosfera putin tensionata, intre noi doi si restul holului. Si a ramas asa pana cand l-am intalnit pe omul de la intrare.

"Pentru doua persoane?" intreba el.

"Da, va rog" raspunse Harry.

Angajatul se uita la ceva scris pe carnetelul din fata sa inainte sa raspunda. "Doua lire sterline"

Harry scoase banii din buzunar si plati. Omul incuviinta, dandu-ne permisiunea sa trecem de usi, asa ca noi am impins usile si am mers mai departe. Eram inauntru.

Si la fel ca atunci cand am intrat in acest oras mic dar incontestabil plin de viata, priveam amandoi uimiti. Camera era mare si vasta. Cea mai mare parte din ea era ocupata de un ring mare de dans care era inconjurat de mese pline cu mancare si bautura, un bar intr-o parte, si probabil in spatele lui era bucataria, desi era un perete in spate si nu putea fi vazuta.

In spate era o mica scena unde canta o formatiem, o melodie ritmata si amuzanta. Trompetele strigau, saxofoanele jeleau si tobele bateau intr-un ritm puternic. Fiecare zona era plina de zgomot si oameni razand, vorbind, mancand, cantand, dansand.


Dar acum nu ma mai simteam inconfortabil sau speriata in mijlocul tuturor acestor oameni, pentru ca ei nu se uitau la noi. Toti erau aici doar pentru a se distra iar gandul despre Wickendale si evadatii ei, parea sa fie departe de locul asta.


In loc, ma simteam in largul meu. Energia de aici era atat de diferita fata de aerul din institutia groaznica sau de padurea linistita si asta imi facea inima sa-mi bata repede. Deodata Harry ma lua de mana si m-a tras la pieptul sau. Puteam auzi cum oamenii din jurul meu dansau pe melodia jazz.

"Dansezi cu mine?" ma intreba Harry incapabil sa-si ascunda zambetul.

Am dat din cap zambind. El s-a oprit pentru un moment, uitandu-se la mine cu buza inferioara intre dinti, dar apoi ne-a dus pe ringul de dans. Ne-a fost usor sa ne contopim cu lumea care dansa in jurul nostru, actionand aproape ca un camuflaj. Desigur, multi erau imbracati mai frumos decat noi, fetele isi rasuceau fustele si baietii purtau niste blugi care pareau mai scumpi.

Dar nu toata lumea era imbracata la fel, si multi purtau haine obisnuite ca ale noastre. Cu nimic care sa ne faca sa iesim in evidenta, nu aveam de ce sa-mi fac griji pentru nimic altceva decat sa-mi misc corpul impreuna cu a lui Harry.

Si chiar si asta a fost destul de usor. Era mai greu sa nu-ti misti picioarele pe melodia antrenanta care se auzea in jurul nostru. Dadeam din cap pe muzica, inainte si inapoi, dar Harry statea aproape pe loc, nesigur. Si pentru o secunda m-am temut de urmatoarele sale actiuni, sperand ca nu se va comporta prea mandru, precum acei baieti care sustin ca ei "nu danseaza".

Dar in curand am aflat ca el nu avea sa faca asta. Pur si simplu isi aduna curajul, gura lui care nu schita nimic, s-a intins intr-un zambet larg si apoi ma trase aproape de el. M-a lasat in jos si apoi m-a tras inapoi, ridicandu-mi mana ca sa ma pot invarti sub mana lui. Harry radea in timp ce isi puse mainile pe talia mea. Am fost adusa la pieptul sau si acum doar ne miscam inainte si inapoi. Eu inca chicoteam, o mana strangandu-i tricoul ca sa-mi mentin echilibrul cand dansam repede.

"Uite, incearca asta" am spus tare ca sa fiu auzita peste muzica. "O sa alunec printre picioarele tale" l-am luat de ambele antebrate iar el dadu din cap, intelegand ce aveam de gand sa fac. M-am lasat sa cad pe calcaie, alunecand rapid spre podea trecand printre picioarele sale, dar stransoarea lui HArry nu m-a lasat sa cad. M-a tras inapoi cum m-am dus si am alunecat la fel de usor, aterizand pe picioarele mele din nou.

In acest moment nu puteam sa zambesc mai tare pentru ca obrajii incepeau sa ma doara. Harry inca ma tinea de una din maini, cealalta mana a sa era pe mijlocul meu, in timp ce mana mea libera era in jurul umerilor sai. Am inceput sa ne miscam din nou inainte si inapoi. Dupa asta, nu mai stiam cum sa ne miscam. Era probabil evident ca niciunul dintre noi nu facea asta prea des.

Dar inca dansam, niciunul dintre noi nu stia intr-adevar cum, prostindu-ne mai mult. Harry ma invarti si ma lasa din nou pe spate, apoi am inceput sa dansam iarasi inainte si inapoi. Zambetele noastre nu s-au stins niciodata si cand el ma calca pe picior sau eu ma impiedicam, radeam. El se stramba iar eu imi lasam capul pe spate, razand de el.

Mai tarziu, am inceput sa primim cateva priviri, dar veneau impreuna cu zambete si rasete de faptul ca nu stiam cum sa dansam prea bine, si eram perfect ok cu asta. Dar m-am uitat totusi la niste cupluri, sperand ca o sa prind ceva din ce faceau ei. Tinandu-se de mana, isi miscau picioarele foarte repede si se invarteau.

Asa ca am incercat si noi. Ne-am luat de maini si am inceput sa na invartim in cerc si aproape am cazut pe spate in timp ce Harry radea, dar am reusit sa stau in picioare. Am continuat cu miscarile lor, dand din picioare ca nebunii si invartindu-ma spre trupul lui Harry ca apoi sa ma rasucesc departe de el, tinandu-ne amandoi de maini la nivelul antebratelor si apoi mai aproape din nou. Am invatat cateva miscari uitandu-ne la ceilalti, si incepusem sa se miscam chiar bine.

"Vreau sa incerc ceva!" a tipat Harry peste muzica tare.

"Ce?" am intrebat, dar inainte ca sa-mi iasa din gura cuvantul, el isi puse mana in jurul spatelui meu si una dupa genunchii mei si ma ridica in aer. M-a invartit si simteam cum eram cu capul in jos, nicio parte din mine nu atingea podeaua sau avea vreun control asupra a ceea se intampla. Si intr-o simpla miscare am fost ridicata inapoi. Am ras in timp ce Harry ma puse inapoi pe picioarele mele.


Eram pe cale sa-i spun cat de nebun era, dar o voce tare m-a intrerupt. "Bine oameni buni, o sa incetinim putin ritmul." spuse cantaretul in microfon, rasunand cu ecou in intreaga camera. Melodia inca avea putin jazz in ea, si era o melodie fericita de dragoste, sunand de parca era facuta pentru doi oameni sa se indragosteasca unul de celalalt.

Acum, genul asta de muzica parea sa fie mai usor de dansat, fata de ce am incercat noi anterior. M-am apropiat de Harry, punandu-mi bratele in jurul umerilor sai. Si atunci i-am spus: "Esti nebun, stii asta?" am zis eu, inima mea batand repede de la miscarile antrenante de mai devreme.

"Asa am auzit." raspunse el, punandu-si mainile pe talia mea. Am ras si mi-am rezemat capul de pieptul sau.

Impartind seara asta cu Harry, in locul asta, eram mai fericita ca niciodata. Inca de la sarutul din baia magazinului, el a aprins un foc in mine si ardea ca un nebun. Si o parte din mine voia sa danseze asa cu el la nesfarsit, trupul meu presat de al sau in timp ce ne miscam pe melodia frumoasa.

Dar o parte din mine voia sa se miste impreuna cu trupul sau intr-un cu totul si cu totul alt mod. Se parea ca Harry avea in minte acelasi lucru, si deja alesese care mod sa fie, atunci cand mi-a vorbit la ureche.

"Pot sa mai rezist cateva melodii si apoi trebuie sa mergem undeva unde te pot avea doar pentru mine."






Imi cer scuze daca exista propozitii fara sens, dar partea asta a fost tradusa cu dureri insuportabile de cap.

Am terminat cu examenele, le-am luat pe toate. Slava Domnului. Va multumesc de urari.

Mai am licenta si am scapat, pentru un timp...

Comentariiiiii? Pareeeeeeeeri? Ceva?

Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 668 11
Familia Kelper este o familie mai ciudata. De la Monica care este o mama stricta la Martina, o fiica bisexuala si tupeista, la Raul si Elias, doi pus...
1M 77K 55
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul 1 la categoria Dragoste în cadrul concu...
662K 19K 70
"-nu irosi ce stim amandoi ca ai -o sa incerc sa invat mai bine. imi pare rau! -la naiba,nu incepe! palmele lui lovesc catedra si un pix se rostogol...
139K 12.9K 24
Prima iubire ar trebui să fie inocentă, sinceră, dulce. A lor este departe de aşa ceva. S-au privit cu ură ani de zile, ignorându-şi sentimentele de...