Véletlen szerelem

By Halcsi

2.7K 144 2

17 éves korom óta van egy saját cégem. A csapatommal azzal foglalkozunk, hogy reklámokban illetve filmekben... More

2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész

1.Rész

342 12 1
By Halcsi

Körülbelül 1 éve , hogy elköltöztem otthonról. Most Bristolban élek egy kisebb házikóban. Mielőtt elvégeztem a gimit Magyarországon, szüleim segítségével sikerült egy céget alapítanom, amit a mai napig szívesen vezetek. Papám nagy autóverseny rajongó volt, pontosabban NASCAR rajongó és kiskoromba szinte minden versenyt megnéztem vele.

 Ezek után jött az ötlet, hogy a cégem sportkocsikkal fog foglalkozni. Így a barátaimmal nyáron sokat gyakoroltunk vezetni és mellette dolgoztunk, hogy megvegyük a cég első komolyabb sportkocsiját. Miután ez összejött, megkaptuk az első munkalehetőségünket. Ezek után pedig sorba jött a többi lehetőség és mellette egy két sponzor is. Sokat szerepeltünk, például reklámokba, illetve filmekben is. Eközben egyetemen tanultam, igazából az isten se tudja minek, mert  a cégemből teljesen jól megéltem. 

És most, így 23 éves koromra sikerült megszerezni a diplomámat és ezáltal hivatalosan is sportfizioterapeuta lettem. Igazából nem tudom mit kéne kezdenem a hivatalos szakmámmal, de az biztos, hogy sokkal jobban szeretem a cégem és az ottani munkám, mint a szakmámat. 

Nem is olyan régen, egy Max Fewtrell nevezetű ember keresett meg valami Quadrant nevezetű cégtől. Az új terméküknek szeretnének egy reklámot, amihez szükségük van ránk is. Nem ismerem a céget, ahogy Max-et se, de végül a csapattal úgy döntöttünk, hogy elvállaljuk a melót és segítünk nekik.

Hétfő délelőtt kellett a cég által a megadott helyszínre menni, ahol a reklámot forgatjuk. Ezért vasárnap estefelé összepakoltam a kellékeket, illetve leellenőriztem a kocsit és az új kerekeket is, amiket direkt erre az alkalomra rendeltem. Hétfő reggel találkoztam Ru-val és Will-el, akikkel bepakoltunk a teherautóba. Miután felálltunk a kocsival is, elindultunk a helyszín felé. Tipikusan az a komoly személy vagyok, aki mindig, vagyis az esetek többségébe, melóban komoly és mindig komoly fejet vág és nem vesz semmit se félvállról. Mivel főnök voltam, én vezettem a kamiont és miután sikeresen megérkeztünk, már a távolban ott állt néhány ember egy sátornál, ahol egy csomó kamerás cucc volt, gondolom Max-ék  álltak ott. Ru kiszállt az anyósról, majd elindult feléjük. Mi Will-el a kocsiba maradtunk, nem nagyon szoktunk beszélgetni a munkaadókkal, mert ezt általában Ruby intézi. Ru kezetfogott mindegyikükkel és elkezdett velük beszélgetni.

-Te ismered valamelyiket?-Kérdeztem Will-től, miközben abban reménykedtem, hogy nemmel fog válaszolni, mert én konkrétan senkit nem ismertem.

-Csak az egyiket ismerem, de szerintem őt te is ismered.- Néztem felé érdeklődve, mert tényleg nem rémlik kit kéne felismernem.

-Azt ne mondd, hogy nem vágod! Piros pulcsis csávó, kb 170 cm lehet, göndör barna haj.... Látod már?-Bólintottam.- Na, ő Lando Norris!

-Oké, és ő mégis kicsoda?

Continue Reading

You'll Also Like

6.8K 285 19
Odette Cygnes fiatalkora ellenére egy-pontosabban kettő- vállalkozást hozott létre. Sikeresen vezeti azokat, jegesszívűnek és érzelemmentesnek gondol...
2.1K 100 10
A valósághoz nem köthető, kitalált történet! A lány akinek szülei elhunytak egy repülő baleset miatt, a fiú aki elveszítette édesapját, keresztapját...
7.6K 449 28
Charles Leclerc fanfiction. "-Hát eljöttél. -Nem akarom, h végetérjen a történetünk. -suttogtam a lány ajkaira. -Én sem, Charles. Én sem. -mondta, ne...
12.5K 593 26
"Tudod hogy ezt nem tehetjük meg, az emberek nem valami elfogadóak. Mi van, ha valaki meglátja hogy egy 21 éves majdnem felnőtt ember, egy 16 éves lá...