Torn / Törés

By miluus89

172K 7.5K 287

✖️Torn / törés. Hitvesztés. Clarissa a céltudatos, nagyszájú, belevaló pultos lány húszas évei elején jár... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Epilógus
Írói köszönetnyilvánítás

47

809 40 1
By miluus89

Hello!
Csak gondoltam beköszönök itt a fejezet elején és elsősorban megköszönöm, hogy ilyen nagy lelkesedéssel fogadtátok a könyv folytatását. Köszönöm a sok szavazást, megtekintést és kommentet, mindig jól esnek és örülök, hogy tetszik a történet. :)
Öveket becsatolni, szentelt vizet elő és már olvashatjátok is az új részt! Haha! M.

"Veled aludva
rólunk álmodom: arról,
hogy veled alszom." Fodor Ákos

A lakásba lépve levettük a cipőnket az előszobában, s míg Harry pulcsiban maradt, én a blézert is levettem és felakasztottam, mert nem akartam, hogy összegyűrődjön. Túl nagy meló egy ilyen blézert tökéletesre vasalni. A lakást hamar belepte a megszokott sötétkék fény, miután Harry felkapcsolta a lámpát és már épp a nappali irányába akart menni, mikor elkaptam a kezét és magam után kezdtem őt húzni a hálószobába vezető folyosó felé.
- Mit tervezel? - kapta el a másik kezem még mielőtt beléptem volna a hálószobája ajtaján. Egy halvány mosollyal döntöttem neki a hátam a falnak, miközben felnéztem rá. A tekintete kemény volt, határozott. Biztosan pontosan tudta vagy legalább sejtette, mit akarok és próbált erős maradni és nem megadni magát.
- Ki tudod találni, nem? - motyogtam halkan, s a fejem is lejjebb döntöttem kicsit, hogy teljesen felnézzek rá, angyalian. A kezeink még mindig össze voltak kulcsolva a testünk mellett, a hüvelykujjam fel-le simogattam a kézfején a válaszát várva.
- Rohadtul élvezed, mennyire megnehezíted ezt az egész helyzetet, mi?- szűkítette össze a szemeit.
- Nem tudom miről beszélsz - mosolyodtam el.
- Nem fogla..
- Nem kell megérintened, sőt ezek után már nem is hagynám - rántottam meg a vállam és ismét elindultam befelé a hálóba, magam után húzva őt.
A szívem a torkomban dobogott. Jó pár szexuális könyvet olvastam már életemben és a dominálás volt az, ami mindig birizgálta a fantáziám, viszont tudtam, hogy ehhez óriási önbizalom kell. Ha azt akarod, hogy te legyél felül, akár a szó szoros értelmében, úgy is kell viselkedned, úgy kell előadnod magad, hogy akivel vagy elveszítse az eszét és lenyűgözd vele. Elég arra gondolnom, mikor Harry parancsoló hangnemre vált velem szemben, mindig egyből összeugrik a gyomrom és többre vágyom.
- Vetkőzz és feküdj az ágyra, én mindjárt jövök - sandítottam rá hátra.
Szavaimat hallva felhúzta a szemöldökét, szájára mosoly húzódott. Látszott rajta, hogy tetszett neki, amit hallott. Én viszont magabiztos léptekkel mentem a fürdőszobája irányába, ott remegő kezeimmel, kissé kapkodva, vettem le magamról a fehér ruhámat. Alatta egy szintén fehér, szatén fehérnemű együttest viseltem. Előrefelé lehajolva beletúrtam a hajamba, hogy kicsit szebb tartása legyen.
Még vettem egy utolsó mély levegőt, aztán kifelé indultam.

Harry már mindössze csak a boxerében feküdt a háttámlának dőlve, a kezében a telefonja volt, s ahogy megjelentem, felpillantott rám. Elégedetten figyeltem, hogy a tekintete leesik az arcomról a testemre, látványosan nyel egyet, miközben issza a látványt, ahogy felé sétálok az ágyra. A telefonját egyszerűen maga mellé tette, majd visszanézett a szemembe.
- Te sem gondolod komolyan ezt.
- Mit? - kérdeztem halványan mosolyogva, s rátérdeltem mellé az ágyra. Lepillantva láttam, hogy a bugyim pántján a strasszok csillognak, ahogy ráesik a kék neon fénye, s a fehér szín szinte világít rajtam.
- Hogy képes vagyok kibírni, hogy nem érek hozzád, miközben így nézel ki - sóhajtott, s kinyújtotta a kezét a derekam irányába, de elfordítottam a testem, mielőtt elért volna.
A szemöldökét ráncolva nézett a szemembe, míg én a kezeimet a matracra tettem és felé másztam. Az ajkam találkozott a nyakával, halvány puszit leheltem rá, aztán feljebb egészen addig, míg a füléhez nem értem.
- Pedig muszáj lesz, tedd a kezed a fejed felé és fogd meg a rácsot - parancsoltam. Éreztem magam alatt, hogy a teste megfeszül, s mivel eltávolodtam annyira, hogy lássam a szemét, egyértelmű volt, hogy azért van kemény vonallá préselve az ajka, mert minden erejét próbálja abba fektetni, hogy ne törjön meg.

Aztán minden felgyorsult.

Keményen és csendben tartotta rajtam a tekintetét, amint pontosan a csípőjére ültem és egyből éreztem magam alatt.
Figyelte, ahogy felvezettem a kezem, be a vékony szatén melltartó alá, megmarkolva alatta a melleimet, míg meg nem szabadultam tőle.
Figyelte, ahogy halványan elkezdtem magam oda dörzsölni hozzá, s jólesően sóhajtok egyet.
Figyelte, ahogy leveszem róla a boxert, majd magamról is az utolsó maradék ruhadarabot.
Aztán keményen lehunyta a szemét, és nem figyelt, mikor a kezembe vettem őt. Lassan húztam fel-le a tenyerem a férfiasságán, a hüvelykujjam játszott a végén, lassú köröket leírva. Már amikor a fürdőből bejöttem láttam, hogy kemény és igaz van önereje, de a testének nem tud annyira parancsolni, hogy ne is reagáljon rám egyáltalán. Most sem tudott. Kemény morgás szakadt ki a torkából a kezem játéka közben, míg végül ki nem nyitotta ismét a szemét és fenyegető szemeket nem küldött felém. Én csak angyalian mosolyogtam.
Miközben az óvszert rátettem nyűgöztem csak le magam igazán. Nézzenek csak rám, milyen magabiztos vagyok, pedig a valóságban azt sem tudom, mit csinálok pontosan. Csak hajt a vérem és a vágyam. Olyan ez ilyenkor, mintha egy másik emberré alakulnék. Mintha egy teljesen másik oldalam jönne ilyenkor elő.

Le kellett húnyom a szemem, miközben leereszkedtem rá, a testemben hullámokban jött az élvezet, ahogy centiről centire kitöltött, míg végül teljesen rajta nem ültem. Ismét kinyitva a szemem egyből az övébe néztem, s láttam, ahogy az ujjai végei el vannak fehéredve, úgy szorítják a rácsot. A tekintetét keményen tartotta rajtam, de nem mutatott mást, mintha ezzel büntetne. Bennem izgatottság lappangott. Az élvezet és a kíváncsiság is vitt, amint a csípőmet előre-hátra billentettem és ízlelgettem magamban, milyen érzés az, hogy én irányítok. Az ajkamba haraptam, hogy ne nyögjek fel, hiszen való igaz jó érzés is volt, de a heves szívverésem és a drukk, ami bennem volt, még jobban fokozta bennem az érzetet. Aztán ismét mozogtam, felvettem egy egyelőre lassú, de kellemes tempót előre-hátra. Érdekes volt, mintha masszírozott volna belülről és rendszerint megremegett a lábam, amikor egy kellemes ponthoz ért bennem. A kezeim laposan pihentek a mellkasán, fel-le simogattam őt néhányszor, a puha és forró bőre siklott az érintésem alatt és akár mennyire leplezte, azért rendszerint láttam, hogy a hasa és mellkasa megemelkedik, keményebben veszi a levegőt a tetteim miatt.
Aztán mást próbáltam.
Jobban a térdeimre tettem a súlyom, hogy felemelkedjek kicsit, aztán vissza le. Harry ajkai elnyíltak, hangosat sóhajtott a tetteim hatására, magamban konstatáltam, hogy neki ez tetszett jobban, míg nekem inkább az előbbi. Azért akartam őt is kicsit kínozni, húzni, így az utóbbi tetteimet kezdtem el ismételni. Ne essék félreértés, kellemes volt, ahogy mostanra fel - le mozogtam egy kellemes tempóban. Lehunyva a szemeimet élveztem, ahogy kellemes bizsergés játszik a testemben minden porcikámat kitöltve. Az alhasamban szinte égő érzés volt, annyira be voltam indulva.
Harry is minden bizonnyal belefeledkezett, hiszen hirtelen megéreztem a fenekemen a tenyereit. Egyből kipattantak a szemeim és megálltam a tetteimmel.
- A-a, tedd vissza a kezed - parancsoltam.
A szívem még hevesebben dobogott, mert Harry arcán igaz láttam, hogy ideges, de megteszi, amit kérek és visszateszi a kezeit a feje felé. A gondolat, hogy olyan erős hozzám képest és bármikor képes lenne átfordítani minket, de mégsem teszi, hanem hagyja, hogy én domináljak, olyan izgató volt. Ahogyan az is, hogy megint előre hátra mozgott inkább a csípőm, s egy ismételt kellemes hullám siklott végig a testemben miatta. El is hagyta az ajkam egy halk nyögés, s még jobban lenyomtam magam a csípőjén, hogy olyan mélyen legyen, amennyire csak lehet.
- Basszus - sziszegte halkan. Közben a mozdulataim gyorsabbak lettek, gyorsabban mozogtam előre-hátra, a fejemet hátravetve tettem az egyik kezem a mellemre, miközben élveztem, hogy a hasamban elkezd feszülni az apró gombóc.
- Agh, de jó érzés - suttogtam elfúló hangon.
- Óh persze, a hercegnő megkapta, amit kívánt megint - mondta Harry parancsoló és határozott hangon. Egy apró mosollyal tettem a mutatóujjam a szájára, közben a csípőm nem állt meg a mozgásban, hiszen már hajszoltam a saját élvezetemet. Harry egyből ráharapott az ujjamra, el is vettem inkább onnan, de elvigyorodtam. Túlságosan tetszett ez a szituáció.
- Ez az életem rendje - rántottam meg a vállam. - Oh - szakadt ki belőlem újabb nyögés, amint a csípőm körkörös mozdulatokra váltott, előre-hátra helyett. Már zúgott a fülem és kezdett minden eltűnni körülem, csak a kellemes érzésre tudtam figyelni, ami kezd még keményebben épülni és végigjárni bennem. - Nem teljesen úgy, ahogy akartam, de így sem rossz - tettem hozzá.
Persze, hogy a nagy kívánságom az lett volna, hogy Harry irányítson végre, hiszen amennyire élvezem ezt, én annyira vágynék végre arra is, hogy ő elveszítse a fejét és elszakadjon a cérna. Bántja az egóm, hogy ennyire egyszerű neki csak alattam feküdni úgy, hogy meg sem érint, miközben bennem van.
- Hogy akartad? - kérdezte a szemembe nézve.
Megmakacsoltam magam. Inkább csak lebiggyesztettem a szám válasz helyett és elfordítottam a fejem is. A hajam egyből abba az irányba hullott, amerre néztem, így még az is eltakart tőle. Legalább nem látta, ahogy az ajkamba harapva lehunyom a szemem, mert még mindig rohadt jó érzés, de több kellett a testemnek, éreztem. Olyan volt, mintha az érzés bennem folyamatosan fel-le menne, de nem tudok elmenni odáig, hogy elérjem, amire vágyom. Így már kezdett kínzó lenni az egész. Kezdtem elfáradni is, a combom sajgott és égett, így a tetteim és a csípőm mozgása is lassabb lett éppen akkor, amikor még többet akartam volna. Nem volt ehhez szokva a testem és hirtelen nagyon sokat akartam tőle egyszerre.

- Nem bírom - motyogta elfúló hangon Harry.
Már épp visszakaptam a tekintetem rá, amint a keze hirtelen került a derekamra. Keményen megmarkolva a bőröm húzta le a felsőtestére az enyémet, a melleim odanyomódtak a mellkasához, amiért teljesen átfogta a hátam, s egy helyben tartott. A lábait felhúzta, hogy a talpát le tudja tenni a matracra, majd a csípője tempósan, rohadt gyorsan kezdett fel - le mozogni.
- Oh istenem - szakadt ki belőlem egyből.
A nyakába fúrtam az arcom, a kezem görcsösen markolt bele a párnába Harry feje mellett, miközben az egész testem lángra lobbant, zsibbadt, bizsergett.
Azt hittem elájulok.
- Ezt akartad mi? - suttogta a fülembe, de az ő hangján is hallottam, hogy alig képes beszélni.
Ő is közel volt. A testünk találkozásának hangja fűszerezte be a teret, olyan tempóban mozgott, hogy attól féltem kettétörik az ágy alattunk, s a póz miatt, amiért én voltam felül, olyan mélyen volt bennem minden mozdulatnál, legszívesebben sikítottam volna.
- Annyira jól csinálod, ne hagyd abba, légyszi - könyörögtem a füle mellett. Válasza egy halk morgás volt, kezei lejjebb csúsztak a derekamról a fenekemre, s felnyögtem, amiért keményen megmarkolta. - El fogok menni - figyelmeztettem. Gőzerővel jött az érzés a testemben, csak épült és épült. Egyre keményebben bizsergett mindenem, s a hasamban az érzés erősödött.
- Én is, bébi. Érzem, ahogy lüktetsz körülöttem.
Ez volt minden, ami kellett.
A nyakába nyögve örültem, hogy a bőre elnyomta valamilyen szinten amilyen hangosan tettem azt. A lábaim remegtek körülötte, miközben az egész testemben végigjárt az élvezet a lábujjam hegyétő, a fejem tetejéig mindenhol. Erősen lehunyva a szemem színes fényeket láttam és csak éreztem, ahogy Harry is megremeg, majd egy elnyújtott torkából kitörő nyögés mellett ő is elmegy. Hogy tovább húzzam a pillanatunkat igaz érzékeny voltam, de ismét felemelkedtem a testéről és előre hátra mozgatva a csípőm segítettem, hogy levezessük. Mindkettőnk szemében a fáradtság, de az öröm csillogott, amint egymás szemébe néztünk.
- Azt a rohadt, még mindig élvezek - motyogta, s még jobban felfelé nyomta a csípőjét ellenem. Hozzá hasonlóan én is azt csináltam, még mindig hullámokban törtek rám az élvezetek és egyszerűen nem akartam abbahagyni.

De sajnos aztán lecsillapodott minden.

A testemben csak fáradtság maradt, minden porcikám kimerült volt, éppen ezért feküdtem ismét vissza a felsőtestére és hümmögtem jólesően, amint a testem köré tekeri a kezét és szorosan magához ölel. Olyan volt, mintha egy élettelen játékbabává változtam volna. Mély levegőket vettem, amikkel rendszerint jobban beszívtam Harry parfümjének illatát, ami ott a nyakánál még intenzívebb volt.

Jó pár percig feküdtünk mozdulatlanul egymás karjaiban. Jól esett hallgatni a mély szuszogását a fülem mellett, vagy a kezei simogatását a hátamon.
Aztán amikor már kezdtem végképp érezni, hogy a lábaim elzsibbadtak ebben a helyzetben tudtam, hogy muszáj megmozdulnunk. Lassan másztam le mellé a matracra, ami után ő felkelt az ágyról. Egy pillanatra eltűnt a fürdőben, majd a gardróbjához sétált. Az ágyról pontosan ráláttam, így figyeltem, ahogy felvesz egy boxert, majd egy másikat kivesz egy póló mellett, mielőtt ismét felém sétálna.
- Zuhanyoznunk kéne - húztam el a szám.
- Majd reggel - rántotta meg a vállát, s közben felém nyújtotta a két ruhadarabot, de én csak a boxert vettem el.
- Felvehetem inkább a pulóvered? - néztem a szemébe.
- Persze, miért fázol? Feljebb teherhetem a fűtést, ha kell - válaszolta, s a földre hajolt, hogy felvegye az említett ruhadarabot, ami ma korábban rajta volt és felém nyújtsa.
- Nem, csak annak jobban te illata van - motyogtam halkan, hiszen rettentően zavarba jöttem, miközben ezt mondtam neki.
- Oh, értem - válaszolta a száján széles és talán elégedett mosollyal.
Legalább nem nézett miatta hülyének. Éppen ezért is gyorsan áthúztam a fejemen a pulóvert, hogy ne kelljen őt addig sem látnom. Próbáltam óvatosan, hogy ne kenjem össze az alapozóval, agh még azt is le kellene mosnom.
Míg Harry lefeküdt az ágyba én felkeltem, felvettem a boxerét és a fürdőbe sétáltam. A pulóver épphogy a fenekem alá ért, kényelmes volt és nagyon erősen Harry illata volt rajta. Egészen kellemes azt érezni, miközben a tükör előtt állva lemostam a sminkem. A lábamban olyan érzés volt, mintha égnének az izmaim. Mintha edzettem volna, ettől tuti izomlázam lesz holnap.

A szobába visszaérve egy pillanatra átsuhant rajtam, hogy kimegyek a kanapéra aludni, de aztán egy hátsó gondolat azt mondatta, mi lenne ha nem tenném?! Egyelőre azt terveztem csak befekszem Harry mellé az ágyba és ha nagyon kínosnak érzem, még később is kimehetek.

Biztosan megértené, ő mindig olyan megértő volt ebben a témában.

Így hát megkerülve az ágyat átmentem a másik oldalra. Harry kényelmesen feküdt a hátán és egyből rám sandított, amint letettem a fenekem a puha matracra.
- Szeretnéd, hogy kimenjek?
- Nem, majd kimegyek én, ha nagyon rossz itt - ingattam a fejem egy halvány mosollyal.

Harry ágyán valamilyen oknál fogva mindig két párna és két pokróc pihen. Rendszerint ezekből viszem ki az egyiket magammal. Most is bebújtam a takaró alá és Harry felé, az oldalamra fordultam. Miután lekapcsolta a lámpát hozzám hasonlóan ő is úgy tett, tükörképet mutatva nekem feküdt le velem szembe. Egyből nagyot nyeltem. Éreztem, hogy a matrac besüpped a súlya alatt, a teste melegét éreztem a karomnál, de máshol nem, mert a takaró rajtam volt. Harry csak félig dobta magára a sajátját, biztosan melege van.
- Beszélj hozzám, hogy lenne jó neked? Távol legyek vagy közel? Megérintselek vagy inkább ne? Nekem bárhogy jó - mondta halkan a szemembe nézve.
Kellett egy kis idő, mire a szemem hozzászokott a sötéthez, de mostanra teljesen ki tudtam venni őt magam előtt. Biztosan látta rajtam ő is, hogy kellemetlenül érzem magam. Egy furcsa szorító érzés volt a torkomban, amióta idejöttem. A kérdése viszont kényelem érzetet adott. Hirtelen igaz új és furcsa volt a helyzet, de ezzel bebizonyította, hogy ő a tökéletes férfi, akivel ezt először át kell élnem.
- Nem tudom - suttogtam. Olyan elveszve éreztem magam. Nem tudtam neki még csak választ sem adni.
- Oké, akkor próbálkozzunk. Most közel vagyok, de nem érek hozzád. Így milyen? - kérdezte.
Muszáj volt elmosolyodnom, olyan aranyosan kezelte ezt az egész agymenést, ami körülöttem zajlott. Folyamatosan rajtam tartotta a szemeit, de benne minden, amit ki tudtam olvasni, csak törődés volt, nem ítélkezés.
- Furi, inkább érj hozzám.
Szavaimra egyből közelebb csúszott hozzám. A jobb kezét bedugta a takaróm alá, lassan csúsztatta a matracon, míg meg nem éreztem magamon. Lassan tette a kezét a combomra, majd felfelé simított a forró bőrömön- egészen be a pulóver alá és a derekamon állapodott meg. Éreztem, ahogy a hüvelykujját halványan mozgatja fel-le és úgy cirógatja a bőröm.
- Így? - suttogta.
- Így jobb - bólintottam, de közben egy kicsit felemelkedtem, hogy közelebb tudjak hozzá csúszni. A takaró fedte lábaim hozzáértek az övéhez, miközben ismét letettem az oldalam a matracra. Így már kellően közel voltam ahhoz, hogy rendesen átfogja a derekam és a keze súlyát rátegye a felső testemre.
- Fordulj meg, úgy kényelmesebb lesz.
- Először csókolj meg - motyogtam halkan, s kicsit félve.
Tudom, hogy miért nem csókolt meg eddig, tudom, hogy a válaszomra vár abban a bizonyos kérdésben, de most minden, amire vágytam, az egy igazi mély csók volt tőle, amit legutóbb akkor kaptam, amikor nyáron a nyaralónkban voltunk. Azóta hónapok teltek el.
Hála istennek viszont nem hezitált.
Közelebb dugta az enyémhez az arcát, az orra súrolta az enyémet, s az elnyitott ajkaimon éreztem a leheletét. Mélyen egymás szemébe néztünk, éreztem, hogy keményebben markolja meg a derekam, míg én csak mélyeket sóhajtva vártam, hogy lépjen.
- Csak adj nekem egy esélyt. Ígérem ki fogom találni hogyan szeresselek úgy, ahogy jó neked - motyogta az ajkaimba, de mielőtt választ adhattam volna megcsókolt.
Szavai miatt hevesebben vert a szívem, ahogy aztán az ajka miatt is. Egy nagy sóhajjal viszonoztam a csókját, hagytam, hogy a nyelve táncba hívja az enyémet s a kezemet is kihúztam a takaró alól, hogy az arcára tegyem. A pulóvere ujja hosszú volt rám, mindössze az ujjaim vége volt ki, de azzal simogattam az arcát és élveztem a mély és szenvedélyes csókját, amit adott nekem.

Ígéri, hogy ki fogja találni hogyan szeressen úgy, hogy nekem jó.

Hű.

Annyi terhet levett a vállamról. Már-már nem éreztem magam egy furcsa embernek, amiért nem megy nekem könnyen az, hogy érzelmileg közelebb kerüljek valakihez. De persze túlgondoltam.
Hirtelenjében rosszul éreztem magam, amiért ez az egész csak rólam szól. De miért, hiszen tudom, hogy neki sem könnyű?! Tudom, hogy ő sem az-az érzelgős típus és nem tudom mi jó vagy rossz neki. Ő akarja egyáltalán, hogy idebújjak vagy csak azért teszi, mert nekem úgy jó? Akar-e egyáltalán ő úgy szeretni, hogy nekem jó legyen? Tud-e?

Közben úgy belefeledkeztem a gondolataimba, hogy már csak azt vettem észre, hogy a csókunk lelassul és szépen lassan véget ér. Ugyan elszakadt a szája az enyémtől, de én még egy kicsit tovább csukva tartottam a szemem. Féltem a szemébe nézni, hiszen tudtam mennyire várhat a válaszomra, de csak akkor rákérdezett és utána meg sem várta azt. Mintha félne és inkább a bizonytalanságot választja, minthogy visszautasítást kapjon tőlem. Ha csak erre gondoltam is összefacsarodott a szívem.
Aztán kinyitottam a szemem.
Egyből elém tárult Harry arca, ami kissé árnyékba volt merülve a sötét miatt, de a szemei még így is ragyogtak. A kérését, illetve inkább parancsát megismételte, így egy halvány mosollyal fordultam át a másik oldalamra. A felső lábamat jobban felhúztam, hogy kényelmesebb legyen, miközben éreztem, hogy a takaró alatt közelebb csúszik egészen addig, míg a teste az enyémhez nem simul hátulról. A kezét a hasamra tette és úgy húzott hátrébb, így már tényleg egy milliméter sem volt közöttünk. A keze súlya belenyomott a matracba és a nyakamnál most kevésbé éreztem a szuszogását, hiszen a hajam ott volt.
- Nem zavar a hajam? - kérdeztem halkan.
- Nem - válaszolta, de már csak a hangneméből is meg tudtam mondani, hogy mosolyog a kérdésemen.

Teljesen mozdulatlanul feküdtem. A feszültség és a szorongás áramlott a testemben és vette át felettem a kontrollt anélkül, hogy észrevettem volna. Az agyamban gondolatok százai arról versenyeztek, hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok, hogy nem megy nekem ez természetesen, ahogy másnak. Hiszen okom sincs rá, hogy ne menjen. Soha nem történt velem semmi korábban, ami esetleg azt eredményezte volna, hogy ennyire utálom ezt a helyzetet, de valahogy mégsem tudtam ellazulni.
- Nyugi - motyogta Harry, közelebb dugva az arcát a nyakhajlatomba. Lágyan és óvatosan húzta fel-le az ujjai külső részét a karom hosszán párszor, mielőtt átcsúsztatta volna kezét a derekamra, hogy megmarkolja a csupasz bőröm, ami mostanra megmutatkozott, hiszen felcsúszott a pulóvere rajtam. - Csak én vagyok - nyomott apró puszit a nyakam hátsó részére, majd kalandozott onnan tovább a vállamra. Nagy sóhaj szakadt ki belőlem, ez elsősorban azért volna, mert benn tartottam a levegőt, már ki tudja mióta és most fújtam csak ki, hiszen kezdett a testem megnyugodni a szavai és a tettei miatt. - Minden rendben, édes.
Az egyik lábát közben bedugta az enyém közé, s a takarót megemelte, hogy az hanyagul visszaessen ránk és felhúzta teljesen a vállunkig. Úgy nézhettünk ki kívülről, mint egy burrito. Egy aranyos, hatalmas burrito.

Még elhagyta egy utolsó nagy sóhaj a szám, mielőtt igazán belekényelmesedtem volna a helyzetben. A lábaim még mindig fáradtak voltak az esti tevékenységem miatt, így jól esett a puha matracon feküdni szorosan Harrynel magam mögött. De persze fura volt, hogy ott van egyáltalán valaki, hiszen nem volt még ilyen nekem. Ha egyedül lennék is ugyan ebben a pózban feküdnék, az oldalamon, mindig így alszom el, ez legalább az nem volt más. Harry korábbi szavai és tettei viszont egyértelműen olyan hatással voltak rám, hogy a feszültséget melegség váltotta fel bennem.
- Jó így? - suttogta Harry egy kisebb csend után.
Így, hogy megkérdezte, jobban belegondoltam. Még most lenne esélyem felállni és kimenni, biztosan megértené. De meglepetésemre nem akartam. Foghatnám arra is, hogy már kezdtem lassan félálomban lenni és fáradt voltam, de valójában tényleg kényelmes volt ott lenni a karjaiban.
Biztonságérzetet adott.
- Ühüm - hümmögtem. - Neked jó?
- Tökéletes - válaszolta, s igaz nem néztem hátra, de hallottam, hogy megemelte a fejét a párnáról és felém hajolva egy hosszú puszit adott a nyakamra. Kellemes borzongás járt át a szája nyomán a bőrömön és a testemben.

Az elalvás mindentől függetlenül nem ment könnyen. Igaz nem néztem az órára, de biztosan órákig bámultam magam elé a szobában. Már egészen kielemeztem az ablakát s az éjjeliszekrényét. Közben hallottam, hogy Harry lélegzetvétele egyre lassabb és mélyebb lett, ami azt mutatta, elaludt, de a keze még álmában is ott volt szorosan a hasamon, a lába összegabalyodva az enyémmel. Ha egyedül lennék sem tudnék olyan gyorsan elaludni, mint ő tette. Idegesített, hogy nem tudom megnézni hány óra és mióta éjszakázom itt, de nem akartam felkelteni őt, így inkább nem mozdultam meg. Az pedig mellékes, hogy elkezdett zsibbadni is a testem, arra vágyott, hogy a másik oldalamra forduljak, de hát azt pedig sehogy nem tudom megcsinálni. Magamban leszidtam magam párszor, hogy mégis miért nem alszom végre el. De hát egyértelmű volt, hogy miért nem. Túlságosan új volt a helyzet, az adrenalin szintem folyamatosan fent volt és talán legközelebb, ha ismét vele alszom már könnyebben el fogok tudni aludni.
Most még nem megy.

Continue Reading

You'll Also Like

2.7M 6.6K 26
Török Luca életének legjobb éveire készül, miután felvették álmai iskolájába, a Budapesti Kosársuliba. Egy sor kihívást állít maga elé: teljesíteni...
859K 19.9K 64
-Ki volt ez a gyerek?-felhúzta a szemöldökét és lassan közeledett. -Semmi közöd hozzá Gray!-csattantam fel. -Miért ne lenne? Én is itt lakom.-kezeit...
490K 9.8K 32
Adam Lambert vagyok a hirhedt maffia vezér, akitől mindenki retteg ám egy nap belefutottam egy ismeretlen lányba aki kerekestül felforgatta az életem...
19.1K 948 15
Louis Tomlinson megszállottja egy alig tizenhat éves, göndör hajú fiúnak, aki bár intelligens és okos, túlságosan naiv ahhoz, hogy felfogja; ez nem j...