tarcinkiz

By lfdybgdsw

500 39 15

Yazar Selin SELİNCE'den yepyeni bir kitap... TARÇIN KIZ (BİR SONBAHAR HİKAYESİ) More

Bölüm 1 - Yol
Bölüm 2 - Yeni Okul
Bölüm 3 - Aşk Sakızı
Bölüm 4 - Keko
Bölüm 5 - Feriha aq
Bölüm 6 - Konuşalım Mı?
Bölüm 8 - Öp Onu!
Bölüm 9 - Kaçasım Gelir
Bölüm 10 ben-ci-l?
Bölüm 11 - Bi
Bölüm 12 - Deniz
Bölüm 13 - Ayrılıyoruz!

Bölüm 7 - Aşk Aşığı

49 3 4
By lfdybgdsw

Sabah heyecanla uyandım. Bu sabah aşırı baddie hissediyordum. Grup Hepsi dinledim. Bu hafta okulun son günüydü. Sonunda hafta sonu geliyordu. Hazırlanıp evden çıktım. Sınıfa girdiğimde Arda'nın yerinde Cansel oturuyordu. Sırama geçip Cansel'e neden burada oturduğunu sordum. Teneffüste konuşuruz dedi. Zil çaldı.

-Eee Cansel neden burada oturdun?

-Ya Aycanlarla falan takılmak istemiyorum artık. Onların yanında oturmak bile istemiyorum. Ardanın yeri boştu buraya geçtim ben de

-Anladım, sorun yok

-Olamaz zaten 

Cansel başından beri o gruptaki kızlardan en sevdiğimdi. Ama onlardan aşırı farklı da sayılmazdı hani. O yüzden bir şey demedim. Gün içinde yalnız kalmasın diye kantine falan çağırdım. Birlikte gezmemiz kızların sinirini bozmuştu.

Elçin: Bu kızların hepsi niye aşırı şaşkın bize bakıyorlar?

- Çünkü sen ve ben aşko. tabii ki bize bakıcaklar başka kime bakacaklardı ki?

-Ahahah Cansel süpersin

-Biiliyorum hayatım💋

Öğle teneffüsünde Berkan sınıfa geldi. Sınıftakiler aslında sadece Ece ve Aycan merakla bize bakıyorlardı. Berkan kantinden bir. şeyler almıştı. Yanıma gelip

-Bize bir şeyler aldım. Nerede yemek istersin?

-Bahçeye çıkalım 

Cansel'i çağırdığımı görünce Berkan da Sarp'ı çağırdı.Dördümüz hem yemek yedik hem de sohbet ettik. Cansel ve Sarp iyi anlaşmıştı. Her şey güzel giderken yanımıza Gizem geldi. 

-Nabeerrrrsinizz gençlikk

Off bu kızın yüzsüzlük beni deli ediyor resmen.

Berkan: İyidir Gizem gördüğün gibiyiz. 

Gizem: Kay bakayım yana

Bunu derken beni ittirmişti bile. Şimi Sarp Gizem ve ben yanyana sığmaya çalışıyorduk. 

Berkan: Elçinn çok sıkıştın sen istersen kucağıma gel hahaha?

Normalde bunu demesi beni rahatsız edebilirdi ama o an Gizem'İn kıskançlıktan kızarışına sebep olduğu için hoşuma gitmişti. Bunu sürdürmek istedim ama sonra gereksiz geldi.

Elçin: Ahahaha sus Berkan

Gizem: Berkan akşam çıkıyoruz dimi? İkimiz?

Berkan: Ne?

Gizem: Geçen cuma günü dertleşelim diye anlaştık ya, ikimiz olcaktık hani

Berkan: Ya ben bugün Elçinle olacağım planı unutmuşum bile. Sonra belki.

Elçin: Ayrıca hiç umutlanıp anneme yetiştirmeyi düşünme dünden haberi var zaten. Her şeyi anlattım, çocukluk yapmak istersen sen bilirsin tabii.

Cansel: Sarp biz kalksak mı yaa?

Sarp: Olur

Cansel: Ayağa kalkmama yardım etmicek misin?? Oha falan hani

Sarp ve Cansel gittikten sonra Gizem daha kendi gibi oldu. Yani daha ucuz, daha basit, daha rezil.

Gizem: Sen kimsin ki anneme senin hakkında konuşacm kızımmm. Ne haliniz varsa görün ikiniz de. Umrumda bile değilsin.

Berkan: Gizem fazla olmuyor mu bunlar?

Gizem utanmış gibiydi. Bu nadir olurdu.

Elçin: Tamam Gizem uzatmayacağım. Kıskançlığını böyle kusmak istiyorsan devam edebilirsin.

Gizem resmen morarmıştı. Sinirle çardaktan kalktı. Gözleri dolmuş gibiydi. Ne kadar anlaşamasak da o an ona üzüldüm. Gizem'e yardım etmeyi istiyordum ama bunun için çok geçti. Çocukluğumuzda babam ve annem kavga ederken beni koruyan, aramızda bir yaş olmasına rağmen ablalık yapan Gizemdi bu. Böyle düşününce daha da kötü oluyordum.Keşke aramız iyi olsaydı. 

Berkan: Yanıma gelsene. Seninle olmayı özledim

Ben de onunla zaman geçirmeyi özlemiştim. Ama yanında rahat olmak istiyordum. Her şeyi konuşuncaya dek tam anlamıyla huzurlu olmayacaktım. 

Berkan'ın yanına geçtim. Aniden bana sarıldı. Bu beni iyi hissettirdi. O sırada bir şeyler mırıldandı ama anlamadım.

-Hadi derse geç kalıcazzz

-Böyle kalsak ya

-Olmazz hadiiii

Ders bedendi. Hoca serbest bıraktı, Cansel'in yanına gittim ve Sarp hakkında konuştuk.

-Ya çocuk baya tatlı aslında, saçları tarzı falan. Okuldan sonra takılıcaz

-Hemen mi?

-Evet neyi beklicektim ki?

-Bilmem? Ne yapıcaksınız?

-Onlara gidicez işte anlasana aşkookütilettaaammm

-Çok çabuk değil mi?

-Off Elçin senin de şu arada gelen nine triplerini sevmiyorum hani. Kızım nolucak evlenmeyi mi beklicektim. Bugün istiyorum haniii. Açıl artık biraz kızım sen deeee.

-Ahahaha neyse dikkatli ol sen yine de

-Zatenn canim

Nihayetinde okul bitmişti. Çıkışta Berkan elinde kasklarla bekliyordu. Gizem side eye atıp gitti.

-Buyrun kaskınız

-Teşekkürlerrr teşekkürler

-Nereye gidelim? Nereyi istersin

-Bilmem ki. Aslında hava güzel, sahilde gidebiliriz.

-Olur tabii, iyi fikir. Hadi atla o zaman.

Sahil okula yakın sayılırdı. Motorla yaklaşık on beş dakikada oradaydık. Sakin bir yer bulup oturduk.

-Evet, anlatmak ister misin?

-Olur, dedim ve anlatmaya başladım.

-Her şey güzel aslında, seninle zaman geçirmeyi seviyorum ama kafamı kurcalayan şeyler var. Bi yandan sana çok güveniyorum diğer yanım ise sounda güvenimi kıracağını, üzüleceğimi söylüyor. Evine gittiğimiz gün, Gizem seni aradığında neden benimle olduğunu söylemedin? Gizem'in benden hoşlandığından ya da beni evine götürmek istediğinden haberi yok muydu? Sonuçta grup olarak buluşuyorsunuz, bu konuları da konuşmadınız mı?

-Gizem'e seninle olduğumu senin için söylemedim. Ailen açısından zor duruma düşürmemek için. Yoksa seninle olduğumu herkesin bilmesini isterim. Gizem senden hoşlandığımı biliyor, bunları konuştuk ama nedense bana bir türlü inanmıyor ya da inanmak istemiyor diyeyim. Okuldaki bazı kızlardan eskiden yaptığım şeylerle alakalı saçma salak şeyler duymuş bunlardan çıkarım yapıyor kendince.

-Berkan Gizem bildiğin odama dalıp senin o eve sürekli başka kızları götürüp onlarla ilişki yaşadığını söyledi. Beni kullandığını ima etti. Bunları her ne kadar takmamaya çalışsam da sürekli kafamın bir köşesindeler ve seninle ilerleyeceksek tamamen güvenebilmem gerekiyor. Sonunda üzülmek ya da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Çünkü bu senin için de iyi olmaz.

-Elçin bunlar doğru değil. Lütfen. Saçmalık bunlar.  Kafanda bunları düşünüp üzülüyorsan bu beni daha da üzer emin ol. Gizem kıskançlık yapıyor, bizim olmamızı başından beri istemiyordu zaten. Biliyorsun bunu, değil mi?

-Olabilir.

-Peki annenle olan konu ne? Her şeyi anlattım dediğin mevzu?

-Ha evet. Anneme okula gitmediğimi beni senin aldığını söyledim. Senden bahsettim ve bugün seninle olacağımı da söyledim.

-İnanmıyorum! Süper bu. Yani artık daha mı rahat olacağız? 

-Sanırım evet hahah

-Canımm, dedi ve bana sıkı sıkı sarıldı. Bu tepki çok sıcak ve içtendi. Mutlu olmuştum. Ben de ona sarıldım. Sonrasında beni öptü. Bir şeyler içtik, sohbet ettik. Günün sonunda rahatlamıştım. Berkan'ı sanırım gerçekten seviyordum.  Ayrıca Gizem'in dediklerine kulak asmayacaktım, Berkan arkadaşlarıyla beni tanıştıracağını söyledi. Pazar akşamı onlarla olacaktık. Hava iyice soğumaya başlayınca kalktık. Berkan beni eve bıraktı.Motordan indikten sonra yine kollarını açıp beni bekledi. Ona sarıldım, kokladım. Kulağıma eğilip

''Seni seviyorum'' dedi.

Seni seviyorum. İlk kez bunu demişti. Bu an çok özeldi. Uzun süre öylece durmak istedim. Dediği şeye cevap olarak onu öptüm. Yanaklarımın kızardığını hissediyordum. Fark etmiş olacak ki bana bakıp sırıttı. 

-Görüşürüz, dikkatli sür

-Merak etme. Görüşürüz.

Eve girdim ve yatağıma atladım. Bir süre tavanı izleyip Berkan'ı düşündüm. Üstümü değiştirip, günlük yazdım. Kafamı kurcalayan çoğu şey gittiyse de hala düşündüğüm, emin olmadığım konular vardı. Ama emin olduğum bir şey de vardı tabii. Berkan'a aşık olmuştum.

Continue Reading

You'll Also Like

3.9M 158K 69
Highest rank: #1 in Teen-Fiction and sci-fi romance, #1 mindreader, #2 humor Aaron's special power might just be the coolest- or scariest- thing ever...
635K 2.4K 64
lesbian oneshots !! includes smut and fluff, chapters near the beginning are AWFUL. enjoy!
6.5M 179K 55
⭐️ ᴛʜᴇ ᴍᴏꜱᴛ ʀᴇᴀᴅ ꜱᴛᴀʀ ᴡᴀʀꜱ ꜰᴀɴꜰɪᴄᴛɪᴏɴ ᴏɴ ᴡᴀᴛᴛᴘᴀᴅ ⭐️ ʜɪɢʜᴇꜱᴛ ʀᴀɴᴋɪɴɢꜱ ꜱᴏ ꜰᴀʀ: #1 ɪɴ ꜱᴛᴀʀ ᴡᴀʀꜱ (2017) #1 ɪɴ ᴋʏʟᴏ (2021) #1 IN KYLOREN (2015-2022) #13...
Riptide By V

Teen Fiction

312K 7.8K 114
In which Delphi Reynolds, daughter of Ryan Reynolds, decides to start acting again. ACHEIVEMENTS: #2- Walker (1000+ stories) #1- Scobell (53 stories)...