Реакції Волейбол||Haikyuu!!

By saekosa

12.4K 955 449

Збірка реакцій і гедканонів з аніме та манґи "Haikyuu!!" Примітка до частин: Виділені зірочкою(*) розділи... More

Реакція №1
Реакція №2
Реакція №3
Цукішима як хлопець
Реакція №4
Реакція №5
Реакція №6
Кенма як хлопець
Куроо як хлопець
Реакція №7
Різдво
Мова кохання
Гедканон №1.1
Реакція №8(спешл)
Ацуму як хлопець
Реакція №9
Поцілунки №1
Поцілунки №2
Асахі як хлопець
Тілесні контакти
Гедканон №2
Коли ви лягаєте спати
Кохання для них
Гедканон №3
Ранкова рутина
Гедканон №1.2
Гедканон №4
Вакатоші як хлопець
Освідчення в коханні*
Незручний момент*
Домашні справи
Ойкава як хлопець
Кемпінг*
Токсичні риси
Реакція №10.2
Дрібнички, що мають значення
Пізні ночі*
Аоне як хлопець
Реакція №7.1
День закоханих*
Коли в тебе місячні*
Незграбність*
Кохання - це..

Реакція №10.1

216 18 9
By saekosa

Твоя реакція, на його нетверезий стан.
_______________________________

!!Всі дії з персонажами відбуваються після таймскіпу!!

| Кагеяма Тобіо

- Я не п'яний! - протестував Кагеяма поки ви підходили до своєї квартири. Ти видихнула.

- Звичайно, Тобіо. Я тобі вірю. - саркастично відповіла ти. Намагатися суперечити йому в цей момент було марно, особливо коли він ледве тримався на ногах. Хоча Кагеяма майже не пив. Йому знадобилося лише три келихи, щоб перейти на протилежну сторону тверезого спектру.

Тобі вдалося відкрити двері вільною рукою, затягнувши свого велетенського хлопця в будинок. Кагеяма не переставав повторюватися, наполягаючи на тому, що він не п'яний. Здавалося, що той мав якийсь комплекс з цього приводу. Ти намагалася допомогти йому одягнутися в піжаму, але він навіть тоді відмовився від твоєї допомоги. Тож цілих десять хвилин ти спостерігала, як він плутається у своєму одязі.

- Бачиш? Я абсолютно тверезий! Я можу впоратися сам! - наполягав Кагеяма. Ти пирхнула, помітивши, що він неправильно одягнув піжамну сорочку, але ти знайшла це надто смішним, щоб постаратися виправити ситуацію. Кагеяма би дізнався вранці.

- Немає нічого поганого в тому, щоб бути трохи п'яним, Тобіо. Кожен може інколи напиватися. - захихікала ти, укладаючи його в ліжко.

- Я не п'яний!

| Куроо Тецуро

- Гаразд, здорованю. Ходімо. - зітхнула ти, коли п'яний Куроо обняв тебе за плечі, його тіло припало до тебе. Зазвичай Куроо добре сприймав алкоголь, але сьогодні він занадто повірив у себе. Принаймні він був достатньо обережний, щоб подзвонити тобі, аби ти забрала його, замість того, щоб намагатися дістатися додому самостійно або взяти таксі в стані алкогольного сп'яніння.

- Я підіймаюся вгору! Хіба ти не пишаєшся мною? - невиразно промовив він, коли ви йшли до машини. - Я вже на крок ближче до мети. Б'юсь об заклад, незабаром весь світ буде в моїх долонях! - вигукнув він, і лиходійський сміх прокотився по його тілу. Ти зітхнула. Чудово, Куроо злий капіталіст, коли п'яний.

- Так, Куроо. Я цілком вірю у твій план захоплення світу. Але як щодо того, щоб ти спочатку виспався? Ти не можеш поспішати з капіталізмом.- міркувала ти, підігруючи, незважаючи на виснаження у своєму тоні. Куроо твердо кивнув.

- Згоден на 100%! - цвірінькав він. Його погляд блукав по твоїй фігурі. - Що б я робив без тебе, га? Ти справді мій партнер у світовому захопленні.

| Акааші Кейджі

Вас запросили на весілля. І тому Акааші вирішив побалувати себе кількома келихами вина. Він майже ніколи не п'є, але сьогоднішній день був винятком, адже це було свято. Це було б чудово, якби не той факт, що Акааші не може замовкнути, коли він п'яний.

- І ось тому косаток називають косатками. - буркнув Акааші, вступивши в розмову з якоюсь рандомною парою. Вони просто ніяково засміялися, очевидно, не знаючи, що сказати, але також не бажаючи бути грубими. Ти гучно зітхнула і підійшла до них.

- Кейджі! Ось де ти! - прошипіла ти, хапаючи його за руку. - Мені дуже шкода, він багато випив. - вибачилася ти перед парою, перш ніж швидко відтягнути Акааші геть. Він не заперечував, коли ти провела його назад до призначеного столика й подала йому склянку води. - Ось, випий це. - зітхнула ти, практично штовхаючи келих йому в руки. Він усміхнувся.

- Ха. А ти знала, що найбільша хмара водяної пари була виявлена... - не встиг він завершити черговий випадковий факт, як ти його перебила.

- Ні, не знала. - сказала ти, - Чому б тобі не розповісти мені щось інше? - ти запропонувала, щоб він не намагався дратувати когось іншого. Але ти не заперечуєш, якщо він заговорить тебе. Очі Акааші спалахнули, наче він виграв у лотерею.

| Ойкава Тоору

- Мабуть, ти і є причиною глобального потепління, тому що ти дуже гаряча штучка! - Ти ледь не закотила очі на потилицю на ще одному з жахливих підкатів Ойкави. Зазвичай він фліртував навіть у тверезому стані, але ніколи це не було так жахливо. На щастя, ви благополучно повернулися додому з бару, хоча Ойкава ледве тримався на ногах.

- Добре, о, чарівний принце, лягайте в ліжко. - зітхнула ти, дозволяючи йому впасти на матрац. Ти вже збиралася піти, щоб дати йому склянку води, але перш ніж ти змогла, Ойкава раптово смикнув тебе за руку й потягнув разом із собою на ліжко. - Відпусти мене! - вигукнула ти, намагаючись вислизнути з його рук. Він лише міцніше обійняв тебе, його обличчя наблизилося до твого.

- Ти така гарна... - захихікав він. Його заява застала тебе зненацька. Цілий вечір він кидав лише дурні фрази, а тут такий щирий комплімент. Однак його наступні слова різко зіпсували твій настрій.
- Хоча, не така гарна, як я, але ти все ще на другому місці!

Ти роздратовано простогнала, миттєво вирвавшись з його рук і залишивши його самого на ліжку.
- Дурень. У тебе з рота несе, ніби ти видув весь лікеро-горілчаний завод, ти, сама привабливість.
Ойкава заскиглив, коли ти пішла, але його тілу бракувало сил бігти за тобою.

- Облиш, серденько! Повертайся! Ти все одно для мене номер один!

| Тендо Саторі

Тендо робить найбожевільніші речі, коли він у нетверезому стані. Цей психопат буде пити чисту горілку і приймати текілу, ніби це звичайна справа. Алкогольне отруєння? Ми такого не знаємо. І це, чесно кажучи, найбільше дратує тебе. Тендо ніколи не стикається з наслідками алкоголю. Ти не знаєш, як він це робить, але він якимось чином примудряється ніколи не мати похмілля і не блювати, незважаючи на всі божевільні вчинки, які він робить.

- Випий текіли зі мною! - благав Тендо, смикаючи тебе за руку. Ти похитала головою.

- Я не можу! Хтось із нас має сідати за кермо сьогодні ввечері, і це, очевидно, буду я. - відповіла ти, вказуючи на його нетверезий стан. Тендо насупився на твою відмову, але навіть у своєму сп'янінні він бачив у цьому логіку. Це не надто вплинуло на його настрій, тому що він все одно випивав сам. Після того, як він опустив склянку, він переможно підняв руки.

- Вау! Я сьогодні в ударі! - крикнув він, перш ніж вибігти з кухні та приєднатися до решти людей на вечірці.
- Хто хоче стрибнути з даху зі мною? - голосно наважився Тендо, шукаючи собі гідного суперника. При цьому твої очі ледь не вилізли з черепа, і ти помчала за ним.

- Саторі! Не смій!

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 81 1
Вона не цнотлива, але сором'язлива. Світ її еротичних фантазій та дій не такий, він дикий та тваринний, подекуди незаконний, подекуди ніжний... це пе...
89 12 3
Дружба та життя
3.7K 395 48
У кожного з нас є темна сторона. Ви часом не задумувались, чому саме вона існує? І хто живе всередині наших сердець, ховаючись за посмішкою на наших...
26 0 1
Історія на реальних подіях. Як співіснують неформали поряд зі звичайними людьми.