S pouty jako andílek

By TFMPlili

10.8K 1K 522

I mistr tesař se někdy utne a tato utnutá chyba má teď na krku ten nejhorší trest ze všech. Jeden z nejlepší... More

info
info o přehledu!
1 KP.
2 KP.
3 KP.
4 KP.
5 KP.
6 KP.
7 KP.
8 KP.
9 KP.
10 KP.
11 KP.
12 KP.
13 KP.
14 KP.
15 KP.
16 KP.
17 KP.
18 KP.
19 KP.
20 KP.
21 KP.
22 KP.
23 KP.
24 KP.
25. KP
26 KP.
27 KP.
28 KP.
29 KP.
30 KP.
31 KP.
32 KP.
33 KP.
34 KP.
35 KP.
36 KP.
37 KP.
38 KP.
39 KP.
40 KP.
41 KP.
42 KP.
43 KP.
44 KP.
45 KP.
46 KP.
47 KP.
48 KP.
49 KP.
50 KP.
52 KP.
53 KP.
54 KP.
55 KP.
56 KP.
57 KP.
58 KP.
59 KP.
60 KP.
61 KP.
62 KP.
63 KP.
64 KP.
65 KP.
Doslov autora
💚THE END💚

51 KP.

199 17 50
By TFMPlili

Cesta domů probíhala v naprostém tichu. Jamie se vezl na místě spolujezdce a sledoval míhající krajinu, zatímco Sebastian věnoval všechnu svou pozornost vozovce před sebou. Ne že by nebyl schopný si u toho povídat, ale ani jeden neměl pomyšlení, že by hovořili.

Když muž parkoval před chalupou odvážil se Jamie konečně promluvit.

„Napíšeš to Jurovi? Nerad bych, aby se o mě bál," špitl, jelikož ho to celou dobu tížilo. Nechtěl blonďatému doktorovi přidělávat starosti. Jistě by se vyděsil, kdyby uplynulo několik hodin a on by se stále neukázal v jeho útulném srubu.

„Psal jsem mu. Ví, že jsem si tě odvedl domů," odpověděl muž klidně a vystoupil. Jamiemu přišlo zvláštní smýšlet o chalupě jako o domově. Ne že by ji tak nebral, ale když se nad tím zamyslel jednalo se spíš o vězení než domov.

Vešel tiše do chaloupky a rovnou se usmál, jelikož se k němu přihnala šedá vlčice s přivítacím polibkem. Brunet se zvonivě rozesmál a šťastnou fenečku k sobě natiskl.

„Ahoj malá. Stýskalo se ti? Mě hrozně," špitl ji do hustého kožíšku, zatímco ji drbal za ušima. Neko spokojeně zabrumlala a naposledy Jamieho políbila jazykem na tvář, než se otočila k Sebastianovi s přísným pohledem ve výrazných očích.

„Já vím. Podělal jsem to," odpověděl jí Sebastian vševědoucně. Nehodlal to Jamiemu někdy říct, ale těch několik dní bez něho z Neko šílel. Fenečka byla rozhodnuta mu sdělit názor na jeho chování k brunetovi, protože s ním nemluvila. Teatrálně seděla u dveří Jamieho pokoje a všechny Sebastianovi pokusy o mazlení odmítala pohledem do zdi.

Neko jen tiše zabrumlala a na důkaz usmíření se opřela o mužova prsa, aby ho mohla na přivítanou taktéž políbit. Jamie se na ty dva usmál a ohlédl se k druhému vlkovi, který doteď jen stál opodál a sledoval je všechny přísným pohledem.

Na Maxe se uculil a přidřepl si, v tichém nabídnutí, zda se půjde taktéž pomazlit. Nedával si velké šance. Max byl nedůvěřivý a nebylo to tak dlouho co začal jeho přítomnost v domě akceptovat. K jeho údivu k němu ovšem vlk došel, ducl mu hlavičkou do hrudi a rozmával oháňku do strany.

„Ahoj. Chyběl jsem ti? To je milé," uculil se Jamie polichoceně a podrbal jeho šedá ouška.

„Víš... Nechtěl by sis pustit nějaký film?" zeptal se náhle Sebastian nejistě. Jamie se narovnal a věnoval mu zářivý úsměv.

„Moc rád," prohlásil souhlasně a vydal se na skok do pokoje, aby se převlékl. Zjistil tak, že mu za těch několik dní Sebastian v pokoji udělal vlastní knihovnu s několika kousky knih.

Udiveně otevřel pusu a přistoupil k několika knihám, které byli úhledně naskládané buď pohromadě v sérii nebo abecedně.

„Doufal jsem, že by se ti mohla líbit," ozval se za ním Sebastian tiše. Co přijeli byl jako oukropeček. Sotva něco řekl. Jamie se zářivě usmál a přejel všechny knihy očima.

„Je to krása," šeptl potěšeně, že bude mít v tichých dnech co dělat. Zároveň poznal, že se Sebastian bez něho opravdu nudil. Kdo by totiž s normálním děním domácnosti skládal knihy podle abecedy? Chvilinku ještě přejížděl očima po názvech knih, než se otočil k muži a vzal ho za ruku.

„Tak pojď. Něco si pustíme," prohlásil s milým úsměvem.  

Continue Reading

You'll Also Like

10.1K 632 130
Pokračování povídky Skleněný král Lenka Hrušková si užívá život a současnou situaci doma. Po tom co loni ukončila školu a začala naplno pracovat v r...
9.2K 601 68
Anna Novotná je sirotek, který prošel dětským domovem a přesto nezanevřel na svět. Teď přijíždí do Dvora Králové, aby oplatila starostlivost "tetě" D...
26.6K 1.3K 42
Pokračování příběhu ,,Unesená nebo Neunesená?" *** ------------------------------ ,,Máš holku?" On se usmál,,ano" Teď mě to zabolelo u srdce, takže o...
7.8K 695 31
„Děkuju," šeptne potichu, ani nevím proč. Jeho úsměv začíná pomalu klesat. Není to nijak převratná rychlost. Spíš je to velmi pomalé opadávání té prv...