One Direction one shots (dutc...

By Louiswritingx

3K 79 1.3K

Verhalen van 1 hoofdstuk over Harry Styles, Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan en Zayn Malik. Oftewel:... More

One shots
Kapot -Zayn
Weglopen -Niall/Nouis
Ontvoerd -Zarry (vriendschappelijk)
Vuur -Liam
"I missed you so much" -Larry
Always you -Nouis
Bang -Zayn/Ziam
Therapist friend -Liam
So call me maybe -Larry
Secret -Ziam
We'll catch you -Niall
I'm an angel -Lilo
Sick -Harry/Larry
Trust -Niam
Insecure -Larry
Fat -Narry
Badboy -Ziam
Fights -Larry
The hot surgeon -Zarry
Protecting: Ziall
Update
Fix you -Liam
Starving -Niall
Feel -Louis/myself
Shut up and dance -Lilo
Update (2)
Birthday -Louis

Cinema -Ziam

66 3 130
By Louiswritingx

Liam
'Oh kom op Liam, het word leuk, echt!', zegt Louis door de telefoon. 'Ik weet het niet Lou, ik heb echt niet zoveel zin', zeg ik. Ik ben Liam, 20 jaar en ik heb net een week geleden een zware break up achter de rug.

Ik had een relatie met een jongen genaamd Noël Andrews, maar dat was nogal toxic, het was echt een knipperlicht relatie en ik begon me er steeds ongelukkiger door te voelen, dus na een paar jaar heb ik besloten er een punt achter te zetten. En ik weet dat dit het beste was voor mezelf, maar ik hield echt van Noël, dus ik zit al de hele week met liefdesverdriet op mijn kamer, mijn huisgenoot en beste vriend Louis word er gek van.

'Oké Liam, bij deze is het geen keuze meer en ga je gewoon mee naar die fucking bioscoop', ik zucht, Louis klinkt bot maar ik weet dat hij het goed bedoeld. 'Oké dan, hoe laat?' '7 uur, en nu kom je naar beneden', hij hangt op voor ik nog iets kan zeggen. Ugh.

Ik loop naar beneden, Louis zit op de bank. 'Jezus, mate, wat zie je eruit', zegt hij, ik hoor de bezorgdheid in zijn stem. Ik kijk in de spiegel aan de muur en zie dat ik er inderdaad slecht uit. Mijn haar zit volledig uit zijn model en ik heb donkere kringen onder mijn ogen. 'Come on lad, you gotta fix this', zegt Louis gebarend naar mijn haar. Ik zucht. 'Sorry...'

Louis staat op en loopt op me af, de kleinere jongen legt zijn hand op mijn schouder. 'Je zit er echt doorheen hè?', ik knik en probeer niet te huilen, wat niet echt lukt. 'Ah joh, Li, come here', Louis slaat zijn armen om me heen en probeert me een beetje onhandig te troosten.

'Het is raar, maar ik hield wel echt van hem', zeg ik. 'Dat is niet raar hoor, jullie zaten bijna 3 jaar in een relatie! Ik snap echt wel dat je dat kapot van bent, maar probeer verder te gaan mate, anders zit je alleen maar depri op je kamer', zegt hij, ik glimlach scheef. 'Thanks Lou.' 'You're welcome.'

Een paar uur later zitten Louis en ik in de auto naar de bioscoop. 'Wie komen er eigenlijk nog meer?', vraag ik. 'Uhm, Niall komt', zegt hij. 'En?' 'En Harry', ik grijns, Louis heeft een huge crush op Harry, maar Harry is 1 van zijn beste vrienden dus hij durft het niet te bekennen.

Als we bij de bioscoop aankomen zijn Harry en Niall er al. Harry omhelst Louis en Niall klopt even op mijn schouder. 'Ik hoorde het over Noël, gaat het?', ik glimlach. 'Ja gaat wel, thanks.'

We lopen de bioscoop in om kaartjes te fixen. Maar als we in de rij staan valt mijn mond bijna open. Achter de balie staat letterlijk 1 van de knapste jongens die ik ooit heb gezien. Oké, Liam gewoon normaal blijven doen. 'Li', Louis stoot me aan, 'Hm wat?' 'Je stond te staren', ik voel dat ik bloos.

'Oh sorry', Louis grijnst. Dan zijn we al aan de beurt, Harry vraagt om de kaartjes. 'Komt goed, vier kaartjes?', vraagt de jongen. Hij kijkt ons allemaal even aan, zijn blik blijft even hangen bij mij maar dan kijkt hij snel weer weg. Harry heeft ondertussen allang "Ja" gezegd. 'Uh, ja, komt eraan.'

'Hij keek naar je', fluistert Louis grijnzend. 'O my god, stop it', ik geef Louis een stomp op zijn arm, hij begint te lachen. 'Here you go', de jongen geeft ons allemaal een kaartje, zijn hand raakt even kort te mijne en ik voel dat ik alweer rood word. Ja, nee, heel fijn dit wel.

'Veel plezier!', zegt de jongen als we weglopen. 'Thanks!', zeggen we allemaal, en we lopen naar de zaal. Ik zit met Niall aan mijn linkerkant en Louis aan mijn rechterkant. Harry zit rechts van Louis. Halverwege de film is er een pauze, ik zie nog in mijn ooghoek dat Louis Harry's hand loslaat. Hij heeft het dus voor elkaar, ik grijns en kijk hem aan, Louis word meteen rood.

'Ik ga popcorn halen, willen jullie ook?', vraagt Niall, Louis en Harry schudden hun hoofd. 'Ik wel, ik loop wel mee', zeg ik, Niall en ik lopen naar de balie, tot mijn verbazing staat dezelfde jongen die de tickets verkocht daar nu. 'Hoi jongens, wat kan ik voor jullie doen?', vraagt hij, hij geeft mij een snelle knipoog waardoor ik meteen weer begin te blozen.

'Voor mij graag 1 zoute popcorn', zegt Niall. De jongen pakt het en geeft het aan Niall, die vervolgens betaald. 'Ik ga alvast terug', zegt Niall tegen mij. 'Is goed.' Niall loopt weg en de jongen wendt zich tot mij. 'En wat kan zou jij willen?' 'Uhm, 1 zoete popcorn graag.

Hij geeft het aan mij en ik betaal. 'Oké, dankjewel!', zeg ik. 'You're welcome.' Hij glimlacht. Ik loopt met razende vlinders door mijn buik weer terug naar de zaal. 'What's that?', vraagt Louis wijzend naar mijn bak popcorn als ik weer zit. 'Een bak popcorn slimmerik', zeg ik lachend. 'Nee, dat papiertje.'

Ik kijk verbijsterd in de bak en zie inderdaad een papiertje bovenop liggen. Ik pak het eruit en vouw hem open. Er staat iets op:

Hey, you seem nice and I wanna ask if you wanna meet up for a drink later :) Just let me know! X Zayn (The guy who helped you guys the whole time lol)

Er staat ook een nummer bij ik voel mezelf langzaam rood worden. 'Wat, wat, wat?', vraagt Louis nieuwsgierig. Ik geef hem met een zucht het briefje. 'O my god!', zegt hij als hij het gelezen heeft. 'Je gaat het wel doen toch?' Ik haal mijn schouders op. 'Ah come on Li! Wat heb je te verliezen? Hij zag er echt leuk uit!', ik glimlach. 'Oké, je hebt ook gelijk, ik app hem thuis. Louis glimlacht. 'Goed bezig lad.'

Eenmaal thuis aangekomen plof ik op de bank, Louis komt naast me zitten. 'Dus, je hebt eindelijk Harry gefikst?', vraagt ik grijnzend, Louis bloost en kijkt met een kleine glimlach naar de grond, hij haalt zijn schouders op. 'Dunno, ik bedoel, ik pakte zijn hand en hij reageerder er goed op, maar verder hebben we niks gezegd ofzo', zegt hij. 'Niks gezegd? Huh?', ik begin te lachen. 'Dat klinkt nogal stom.' Louis lacht ook. 'Is het ook, God, ik moet hem echt bellen. 'Doe dat, dan app ik Zayn.'

Ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en haal het briefje achter mijn hoesje vandaan, ik lees het nog een keer door en zet het nummer in mijn contacten. 'Moet ik het wel doen?', vraag ik aan Louis die zo te zien ook zit te twijfelen. 'Als jij het doet, doe ik het ook.' 'Deal.' Louis drukt op het groene telefoontje en houdt zijn telefoon bij zijn oor, ik hoor de telefoon een paar keer overgaan. 'Hey Haz, met Louis', zegt Louis, hij glimlacht naar mij en loopt naar de gang. Ik typ een bericht en verstuur het.

_____________________________________________________________________
Zayn :)

You: Hey! I saw your note, you seem really nice too :) I do wanna meet up for a drink, what about 7 P.M or something? X Liam

Zayn :): Hey Liam! 7 P.M sounds nice, I was a bit scared you wouldn't text me lol

You: Well, you cached my eye so of course I did :) Wanna come to mine? Oh and my homie Louis (the guy with brown hair) is there probably too so I hope you don't mind :)

Zayn :): Sounds great! See ya tonight x
_____________________________________________________________________

Nadat ik Zayn mijn adres heb gestuurd leg ik mijn telefoon naast me neer, niet veel later komt Louis de kamer ingelopen, hij kijkt heel blij. 'Jij ziet er vrolijk uit, is het gelukt?', vraag ik, Louis knikt enthousiast. 'We gaan op date morgen', zegt hij dan. 'Echt? Super leuk man! Gefeliciteerd', hij grijnst. 'En bij jou?' 'Hij komt om 7 uur hierheen, is dat oké?' 'Ja tuurlijk! Ik wil hem ook wel wat beter leren kennen.'

Nadat ik een half uur heb getwijfeld over wat ik aan moest is het uiteindelijk gewoon iets basics geworden, ik wil me ook niet teveel uitsloven. Het is nu kwart over 6 en ik zit zenuwachtig op de bank een beetje met mijn vingers te spelen, Louis loopt de kamer in. 'Zenuwachtig ofzo?', vraagt hij grijnzend. 'Een beetje.'

Louis gaat naast me zitten. 'Komt goed, hij zag er echt aardig uit, en anders geef ik hem gewoon een klap, vind ik ook niet erg', zegt hij. Ik lach. 'Thanks, I guess?' 10 minuten later gaat de deurbel. 'Oh my god', mompel ik. 'Kom op, je kunt het', zegt Louis. Ik sta op en loop naar de deur.

'Hi', zeg ik als ik de deur open en de knappe jongen zie staan. 'Hi', zegt hij, ik laat hem binnen. 'Je ziet er leuk uit', zegt hij, hij observeert me even, ik bloos en kijk verlegen naar de grond. 'Thanks, jij ook.' Hij glimlacht.

We lopen dan samen naar de woonkamer. 'Hoi! Ik ben Louis', zegt Louis, hij staat op en glimlacht even naar Zayn. 'Ik ben Zayn!' 'Ik ga wel even naar boven', zegt Louis. 'Zie jullie later!'

Zayn en ik gaan zitten en we beginnen gewoon te kletsen. In het begin is het een beetje akward (vooral door mij) maar al snel is het heel gezellig en klikt het echt tussen ons. Louis komt af en toe ook even maar hij zal wel met Harry aan het appen zijn ofzo want elke keer als zijn telefoon trilt loopt hij weer weg.

Voor we het doorhebben is het al half 1 's nachts en Louis is al gaan slapen. 'What the fuck! Het is al half 1', zegt Zayn. 'Huh, no way!', maar ik kijk op mijn telefoon en zie toch echt de tijd: 00.32 staan. 'Hoe zitten wij hier al 5 en een half uur te praten?', vraagt Zayn lachend. 'Geen idee! Ik had niet eens door dat het al zo laat was', lach ik terug.

'Ik moet echt gaan eigenlijk, ik moet morgen gewoon weer werken', zegt Zayn als het 1 uur is. 'Oh, ja, snap ik, nou, ik loop wel even mee naar buiten', zeg ik. We staan op en lopen zachtjes naar buiten. We lopen naar Zayns auto. 'Ik vind het echt heel erg leuk', zeg ik, terwijl we lopen, Zayns auto staat een stukje verderop omdat hier alle parkeerplaatsen vol stonden.

'Ik vond het ook echt super! We moeten dit echt vaker doen', zegt Zayn, ik knik. Zayn stopt met lopen onder een lantaarnpaal, dus ik stop ook. 'Wat is er?' Dan geeft hij me opeens een knuffel. Ik knuffel terug. 'Dit was echt 1 van de leukste avonden ooit', zegt Zayn dan, hij trekt terug. 'Ik vind je echt heel leuk Liam', ik begin te blozen. 'Ik jou ook Zayn.'

Hij glimlacht. 'Is het dan erg als ik-.' 'Nee.' Zayn buigt naar me toe en kust me zachtjes. Het duurt niet lang, maar lang genoeg om alle vlinders in mijn buik aan te wakkeren. God, ik ben echt verliefd.

'Ik app je nog', zegt Zayn als we bij zijn auto zijn aangekomen. 'Is goed', zeg ik terug. Zayn stapt zijn auto in en doet de deur bijna dicht. 'Oh en Zayn?', hij doet de deur weer wat meer open. 'Nog bedankt voor de leuke avond.' Hij glimlacht. 'Geen probleem hoor, snel nog een keer.' 'Komt goed! Doei!' 'Doei!'

Als ik weer thuis ben en naar boven loop staat Louis in de deuropening van zijn kamer hij leunt tegen de deurpost. 'En?' Ik leun tegen de muur tegenover. 'My god, het was zo leuk.' Hij glimlacht. 'Mooi, nog gekust of zoiets?', zegt hij grijnzend. Ik voel mezelf rood worden. 'Ja dus', lacht hij. 'Gewoon kort hoor', zeg ik snel. 'Nou, ik ben blij dat je het leuk hebt gehad', zegt Louis. 'Slaap lekker!'

-2004 woorden-
Extra lange one shot! Dus hoop dat jullie hem leuk vinden xx.
En ik wil niet over Harry's laatste show praten, ik kan zelfs niet eens fatsoenlijk SOTT luisteren of ik ga huilen dus ja😃👍
Laatste one shot voor voorlopig want ik ga twee weekjes op vakantie morgen nacht x.
Byeee x

Continue Reading

You'll Also Like

22.5K 489 24
Beantwoord deze vragen zo eerlijk mogelijk en ontdek wie je Zweinstein vriendje is! Is het Harry zelf, zijn beste vriend Ron, Marcel, Fred, George, C...
44.9K 1.8K 45
Tessa Iris Mulder, een meisje van negentien. Voor haar wereld is ze een normaal meisje, maar dat is niet zo. Zij is de bekende 'TIM' Niemand weet d...
1.2K 5 1
Je kan lekker geil worden xx
13.9K 9 4
they are all 18+ content! lmk if u have interest Nederlands en English!!