Borítóverseny

Da EmesAth811

5.3K 783 1.2K

Úgy gondoltam én is csinálok egy ilyen könyvet... akkor is, ha ez a 10001. borítóversenyes könyv 😊 Itt nem k... Altro

Tudnivalók
I. Verseny
I. Verseny Eredményhirdetés
II. Verseny
II. Verseny Eredményhirdetés
III. Verseny
IV. Verseny
IV. Verseny Eredményhirdetés
IV. Verseny Eredményhirdetés/2
IV. Verseny Dobogósok + Nyeremények
V. Verseny
V. Verseny Eredményhirdetés
V. Verseny Eredményhirdetés/2
V. Verseny Dobogósok + Nyeremények
VI. Verseny
VI. Verseny Eredményhirdetés
VI. Verseny Top6 + Nyeremények
VII. Verseny
VII. Verseny Eredményhirdetés
VII. Verseny Top10 + Nyeremények
VIII. Verseny
VIII. Verseny Eredményhirdetés
IX. Verseny
IX. Verseny Eredményhirdetés
X. Verseny
X. Verseny Eredményhirdetés
XI. Verseny
XI. Verseny Eredményhirdetés
XII. Verseny
XII. Verseny Eredményhirdetés
XIII. Verseny
XIII. Verseny Eredményhirdetés
XIV. Verseny
XIV. Verseny Eredményhirdetés
XV. Verseny
XV. Verseny Eredményhirdetés
XVI. Verseny
XVI. Verseny Eredményhirdetés
XVII. Verseny
XVII. Verseny Eredményhirdetés
XVIII. Verseny
XVIII. Verseny Eredményhirdetés
XIX. Verseny
XIX. Verseny Eredményhirdetés
XX. Verseny
XX. Verseny Eredményhirdetés
XXI. Verseny
XXI. Verseny Eredményhirdetés
XXII. Verseny
XXII. Verseny Eredményhirdetés
XXIII. Verseny
XXIII. Verseny Eredmenyhirdetés
XXIV. Verseny
XXIV. Verseny Eredményhirdetés
XXIV. Verseny Dobogósok+Nyeremények
XXV. Verseny
XXV. Verseny Eredményhirdetés
XXV. Verseny Dobogósok + Nyeremények
XXVI. Verseny
XXVI. Verseny Eredményhirdetés
XXVI. Verseny Top3 + Nyeremények
XXVII. Verseny
XXVII. Verseny Eredményhirdetés
XXVIII. Verseny

III. Verseny Eredményhirdetés

105 10 21
Da EmesAth811

Nagyon szép munkák születtek ismét, nagyon örülök, hogy ennyien voltatok! 💗
Most egy kicsit változik maga a rendszer ettől a versenytől kezdve, mert csak az első 10 helyezett kap nyereményt, illetőleg a borítók mellé egy kis kritikát is kaptok 🦋

18. Luca_312

Szép lett, nagyon tetszik a cím és a gyémánt, viszont a hölgyön látszik, hogy csak oda lett vágva.

17. MAR0418

A borító elsőre nem teljesen kivehető, de ez nem is baj. Nagyon tetszik az, hogy a vért és a gyémántot jelenítetted meg. Ahogy jobban megnézem, ez inkább egy kép, hiszen mind a cím, mind a felhasználónév elveszik rajta. Pedig nagyon büszke lehetsz a borítóra!

16. MAR0418

Ugyanaz van ezzel is, mint az előző borítóddal. De egyébként nagyon szép a kép, nekem nagyon tetszik.

15. MAR0418

Itt is ugyanaz van, mint az előző két borítódnál, de itt a kép már jobban kivehető. Ha a cím és a felhasználónév nagyságára, illetve a kép kivehetőségére odafigyelsz, akkor még ezeknél is szebb borítóid lesznek, csak így tovább!

14. TeamGrayson

Nos, nálam nem igazán találtad el magát a témát, mármint a háttér nagyon jó, tetszik a gyémántos háttér, viszont a cím kicsit beleolvad a háttérbe a felhasználonévvel együtt. A "diamond" szó kiemelése tetszik, ugyanakkor a lányt nem igazán értem, hogy hogy jön a képbe.

13. Luca_312

Nagyon tetszik a hölgy titokzatossága, a gyémánt a háttérben, úgy az egész egy titokzatosságot ad az egésznek, a cím nem látszódik annyira, de egyebként nagyon szép lett, gratulálok.

12. Dorothy271890

Maga a gyémántos háttér nagyon tetszik, ahogyan az is, hogy a cím ilyen nagy. Viszont a betűtípus és a színe sem illik annyira a témához, a felhasználónév pedig lehetett volna nagyobb, hiszen nagyon büszke lehetsz rá!

11. carlandobest

Maga a borító szép összhatást kelt, viszont szerintem a gyémánt, mint kötelező elem nincs eléggé kiemelve. Tetszik ez az aranyozás, ahogyan a cím megjelenítése is, ugyanakkor azt gondolom a felhasználónév kicsi lett.

10. Luca_312

Hű, itt is nagyon jó lett a hölgy, illetve a gyémánt tetszik nagyon. Sugall egy amolyan titokzatosságot, ami nagyon illik a témához. Viszont a cím és a felhasználónév is eléggé beleolvad a háttérbe, ezért került hátrébb egy kicsit.

9. JirouKouka

Ketten voltatok, akik a magyar címet használtátok fel és nem az angolt, amire egyébként számítottam is, hogy nem sokan fogják a magyart használni. A gyémánt gyönyörű lett, ezt nem tudnám elégszer elmondani, a színvilág tökéletesen megfelel, a együttvéve az egész borító is szép, letisztult. Igazándiból nem tudom, hogy mi az, ami miatt hátrébb került, mint néhány borító.

8. Lady-Windsor

Először is remélem nem baj, hogy a kettőt egybe vettem. Mint a legtöbb borítód, ez is tükrözi a nagyon egyedi és csodálatos stílusod. Szerintem a színvilágot nagyon szépen megoldottad, az ellen nem lehet kifogásom. Tetszik, ahogy kicsit ki van emelve az "Everything" és a "Diamond". Az egyetlen dolog, amiért hátrébb került, az az volt, hogy kötelező elemként a gyémánt bár ott van, elsőre nem biztos, hogy mindenkinek feltűnne.

7. Fantasyrose4856

Itt nagyon eltaláltad a szöveget, a mérteket, szintén szép letisztult, jól kivehető. Az egyetlen dolog, amiért ez egy kicsit hátrébb lett sorolva, az az, hogy nekem a színvilága inkább rózsaszínes, mint pirosas, viszont mivel a két szín eléggé közel áll egymáshoz, és lehet, hogy valakinek ez teljesen elmegy pirosas színvilághoz, nem került kizárásra.

6. Monika948506

Egy részről nagyon szépen alkottad meg a borítót, a szív és az ész közötti párhuzam tetszik a legjobban. A cím nagyon eltűnik a háttérben a felhasználónévvel együtt, ezeket lehetett volna kicsit nagyobbra, viszont az igazi ok, amiért egy kicsit hátrébb került az -mint az előző borítónál- a kicsit rózsaszínes színvilág.

5. Fantasyrose4856

Ebben a borítóban a háttér fogott meg a leginkább, illetve az, hogy a címben a Diamond szó ennyire ki van emelve. Szerintem nagyon jól eltaláltad a szövegek méretét nem lett túlzsúfolt, szép letisztult lett. A gyémántos korona nagyon illik a témához, ahogy a szöveget is jól megtaláltad szerintem. Az egyetlen dolog, amiért egy kicsit hátrébb került, az a borító hangulata volt.

4. Monika948506

Nagyon eltaláltad a borító hangulatát, minden nagyon jól passzol összességében a témához, különösen a gyémántos háttér, azt imádom. A felhasználóneved lehetett volna egy kicsit nagyobb, hiszen nagyon is büszke lehetsz erre a munkára!

3. lizim02

Nagyon eltaláltad a témát, érezted ezt az egészet. Nagyon tetszik, a "mindent" szó kiemelése (egyébként csak ketten írtátok magyar címmel), a szöveget nagyon eltaláltad, és a felhasználónév is nagyjából jó nagyságú, mégis valamiért a másik borítód fogott meg egy picivel jobban.

2. lizim02

Hű, nagyon eltaláltad a témát! Elképesztő lett, a cím nagyon jó, tetszik a fülbevaló, a felhasználónév lehetett volna egy kicsit nagyobb, mert nagyon büszke lehetsz a borítódra!

1. raczannamaria

Eme borító ellen semmi kifogásom nem lehet. Elképsztőt alkottál, benne van a piros, látszik a cím, a felhasználónév, iszonyúan tetszik ez a kártyás megoldás, illetve az is, ahogyan a gyémántot belevitted a borítóba. Gratulálok hozzá!

Nyeremények:
10.: 2 vote
9.: 3 vote
8.: 4 vote
7.: 5 vote
6.: 6 vote
5.: 7 vote
4.: 8 vote
3.: 9 vote
2.: 10 vote
1.: 11 vote + listázás

Természetesen a nyereménnyel nem kötelező élni, ha több helyezésed is van, akkor mindegyiket megkapod, kérlek titeket, hogy írjátok meg kommentben melyik könyvetekre kéritek a nyereményt! 💗

Mielőbb, lehetőleg még ma hozom a következő versenyt ☀️

Continua a leggere

Ti piacerà anche

20.3K 370 14
"olyan puhák az ajkaid" "itt az ülőhelyed - dőlt hátra és a combját megpaskolta" "Madelyn, miért mondod, hogy tegyek meg olyat amit alapvetően is meg...
17.9K 3.2K 200
BETELT, DE MÉG A BORÍTÓRENDELÉS III. CÍMŰ KÖNYVEMBEN MÉG RENDELHETSZ. :)
4.2K 1.2K 99
𝐁𝐔𝐓𝐓𝐄𝐑𝐅𝐋𝐘 𝐄𝐅𝐅𝐄𝐂𝐓 ~ 𝐂𝐎𝐕𝐄𝐑𝐒 ☆ ────── ⋆⋅🦋⋅⋆ ────── ☆ ── ⋅⋆🦋 Borítók versenyekre ── ⋅⋆🦋 Borítók rendelésre >> 'Rendelés' fejezet...