Реакції Волейбол||Haikyuu!!

Per saekosa

12.4K 957 449

Збірка реакцій і гедканонів з аніме та манґи "Haikyuu!!" Примітка до частин: Виділені зірочкою(*) розділи... Més

Реакція №1
Реакція №2
Реакція №3
Цукішима як хлопець
Реакція №4
Реакція №5
Реакція №6
Кенма як хлопець
Куроо як хлопець
Реакція №7
Різдво
Мова кохання
Гедканон №1.1
Реакція №8(спешл)
Ацуму як хлопець
Реакція №9
Поцілунки №1
Поцілунки №2
Асахі як хлопець
Тілесні контакти
Гедканон №2
Коли ви лягаєте спати
Кохання для них
Гедканон №3
Ранкова рутина
Гедканон №1.2
Гедканон №4
Вакатоші як хлопець
Освідчення в коханні*
Незручний момент*
Домашні справи
Ойкава як хлопець
Кемпінг*
Реакція №10.1
Реакція №10.2
Дрібнички, що мають значення
Пізні ночі*
Аоне як хлопець
Реакція №7.1
День закоханих*
Коли в тебе місячні*
Незграбність*
Кохання - це..

Токсичні риси

197 15 5
Per saekosa

Їхні токсичні риси.
___________________________

| Хіната Шойо

Перебиває

Хіната був таким з того часу, як ти з ним познайомилася. Він любить говорити. І він точно працював над своїми манерами протягом багатьох років. Але час від часу він просто не може замовкнути. Іноді ти навіть не можеш вимовити жодного слова, щоб Хіната не перебив тебе на півдорозі, тому що він придумав, що сказати. А в гіршому випадку, ти нарешті вибухнеш і закричиш, щоб він замовк. Ти знову і знову нагадувала йому бути більш обізнаним про своє оточення, хоча, очевидно, це займе деякий час...

| Кагеяма Тобіо

Безкомпроміснісний

Кагеяма, мабуть, один із найупертіших людей, яких ти коли-небудь зустрічала. Його поведінка схожа на «Або по-моєму, або ніяк». Він настільки не бажає йти на компроміс, що через це ви часто сварилися. Коли у Кагеями є план, йому дуже важко зійти з курсу. Перервати його в принципі неможливо в його мозку. Якщо він хоче, щоб щось пішло за його бажанням, то це кінець історії. З роками він, безумовно, покращився, але у нього все ще є ці моменти. На щастя, він готовий тебе вислухати. Тож після довгих обговорень ви дійшли чудового висновку. Стосунки - це не так про компроміс, як про співпрацю. Здається, працює.

| Куроо Тецуро

Не визнає своєї неправоти

Куроо не може прийняти, коли він неправий. Зазвичай він досить спокійний хлопець, але бувають моменти, коли він просто не може програти. Куроо завжди має бути правим у суперечці, бути неправим - не варіант. Ніби його думка завжди вище. У гіршому випадку, він також не сприймає конструктивної критики. Ти знаєш, що його робота вимагає від нього переконувати людей. Але дратує, коли цей його «діловий мозок» просочується у ваш дім. Навіть коли Куроо повертається додому, здається, що він усе ще застряг на засіданні, намагаючись донести свою аргументацію. У найнижчій точці він навіть почне змушувати тебе почуватися дурною. На щастя, Куроо дуже інтуїтивний і чуйний, тому, як тільки він усвідомлює, що заподіяв тобі болю, він дуже швидко вибачиться і загладить свої помилки.

| Кенма Козуме

Апатичний

Кенма вдячний, що ти виявляєш нескінченну кількість терпіння в стосунках з ним. Але хотілося би, щоб він був трохи більше обізнаний про соціальні сигнали. Кенма дуже розумний, але коли справа доходить до емоцій людей - він нерозумний. Йому все ще важко зрозуміти, коли ти засмучена, тому здається, що йому бракує співчуття. Коли справа доходить до прийняття рішень, він досить нейтральний. Зазвичай Кенма бурмотить відповідь, якщо ти запитуєш його думку про щось, перш ніж повернутися до того, що він робить. Здається, що йому байдуже, навіть якщо це не так. Але ти пояснила йому, що бути в стосунках означає, що він теж повинен співпрацювати. Тож останнім часом Кенма докладає всіх зусиль, щоб краще усвідомлювати твої емоції та те, як він відповідає тобі.

| Бокуто Котаро

Використовує недоречні слова втіхи

Як не дивно, він не найкращий у втішенні людей. Бокуто має звичку випромінювати «токсичний позитив». Якщо ти почуваєшся пригніченою, єдина гарантія, яку він справді дає: «Просто зосередься на позитиві!» або «Могло бути гірше!». Іронічно, тому що коли він засмучений, він просто очікує, що ти допоможеш йому, і влаштовує шоу. Бокуто також не може зрозуміти ідею бажання побути наодинці, коли ти засмучена. Тому, коли ти відштовхуєш його, він сприймає це особисто, та не поважає твоє бажання мати трохи простору. З тих пір ти висловила свої почуття з цього приводу, і Бокуто став набагато краще усвідомлювати, як це, насправді бути поруч, коли ти цього потребуєш, а не просто говорити тобі, що відчувати.

| Ойкава Тоору

Не може гідно програвати

Ти знаєш, що насправді це не його провина, і він, ймовірно, все ще намагається подолати свою травму зі школи. Але щоразу, коли ти думаєш, що йому стало краще, він раптово вибухає від найменшої поразки. У гіршому випадку він як дитина. Ви просто гратимете у веселу гру, як-от «Монополія» чи «UNO», щоб приємно провести час. І коли ти його перемагаєш, він справді злиться. Ойкава вимагатиме реваншу або обійдеться з тобою мовчазно. Зазвичай це можна було б сприймати жартівливо, але коли це стає звичним явищем, ти розумієш, що з цим треба щось робити. Через це грати з ним стає все складніше. Принаймні він досить швидко забуває про це...

| Тендо Саторі

Ніколи не попереджає тебе про важливі (або не дуже) речі

Якщо Тендо знає, що сьогодні працюватиме допізна, то він не скаже тобі про це. А потім ти сама вдома, хвилююєшся і дивуєшся, чому він досі не повернувся і не відповів на твої дзвінки. Та навіть якщо він вирішить притягнути додому проклятого тарантула, то ура, тебе чекає сюрприз! Це викликає багато непотрібного стресу. Але Тендо просто думає, що це якимось чином пливе своєю течією і вирішується само собою. Ти, очевидно, любиш це в ньому: його легка поведінка є однією з речей, які змусили тебе закохатися в нього. Але деякі ситуації вимагають спілкування. На щастя, він з розумінням ставиться до цього питання і намагається завжди попереджати тебе. Тендо просто губиться у власній голові.

| Ацуму Мія

Ревнивий

Ацуму починає настільки відверто ревнувати, що це стає тривожним. Можливо, цього й треба було очікувати, враховуючи, що він ріс з близнюком. Хоча він просто самовпевнений виродок. Ось чому це тривожить, коли він поводиться так, ніби будь-який чоловік, який розмовляє з тобою, збирається тебе вкрасти. Справа не в тому, що йому бракує довіри до тебе. Швидше, йому бракує довіри до інших. Хоча це все ще дратує. У гіршому випадку були моменти, коли Ацуму допитував тебе перед тим, як ти виходила з дому. Зрештою, коли така поведінка стала незручною, ти сперечалася з ним, і він почав працювати над тим, щоб не так дратуватися через гіпотетичний сценарій.

Continua llegint

You'll Also Like

2.4K 478 15
Автор: 古今 Кількість розділів: 15 розділів Статус перекладу: завершено Сяо Лянь зовсім не очікував, що замість свого старшого брата, одружиться з люди...
2.1K 109 6
На даний момент історія закінчена, але можливо ще буде продовження)
25 8 6
Тільки той, хто готовий прийняти своє прокляття і працювати над виправленням, зможе знайти спокій і гармонію.
145K 633 36
Истории не мои