Çelişki [TOMARRY]

By Selenepeverel

20.6K 2.4K 515

"Farklılıklar" Harrison, kız kardeşi Hope'un her yönden zıttıydı: Onun sihrini zar zor kontrol edebildiği yer... More

1.Her şey bir veda ile başlar
3.Geçmişte Büyümek
4.Bir kez daha elveda
5.Potter'larla Tanışmak
6.Hogwarts
Soru ?
7.Derslerin ilk haftası
8.İlkler
Duyuru
9.Felsefe Taşı
10.Sadece bir gün
11.Gringots
12.Quidditch ve Röportajlar
13.Normal gençlik hayatı (Ya da onun gibi bir şey)
14.Yule
15.Karanlık tarafa hoş geldiniz
16.Hogwarts'a Dönüş
17.Ravenclaw'ın Tacı
18.Patronus Büyüsü
19.Yaz Tatilinin Başlangıcı
20.Bir şekilde işlevsel Black ailesi
21.Azkaban
22.Doğum Günü
23.Ejderhalar
24.Kurucuların Kasaları
25.İkinci yıla başlayın
26.İlk Hortkuluğun Hikayesi
27.Sırlar Odası
28.Günlük
29.Çok Özlü Görev
30.Mağara
31."Tom Riddle mı? Muggle doğumlu mu? Voldemort mu?" - "Aslında melez."
32."Karanlık Lord olabilirim ama kültürsüz değilim."
33."Hediyem" dedi ses. "Sanırım karşılığında sana bir şey vermem adil olur."
34."Regulus, onunla konuştun mu?"
35."O tam bir deliydi." Harrison dedi.
36."Ya da sadece terapiye git."
37.Lockhart; maskesiz gerçek!
38."Elbette, tüylülerle her zaman arkadaş olduğumu bilirsin."
39."Benim yerime geçmiyorsun değil mi sevgilim?"
40."Savunmamda, ben deliydim." - Tom günde 20 defa
41."Başka bir maceraya hazır mısın?"
42."Bunu Harrison için yapıyordum."
43."Büyü hepimizi işaretledi"
44."Saldırıya uğradım" - "Bu kadarı açıktı."
45."Beni özlediğini söylemenin tuhaf bir yolu ama kabul edeceğim."
46.En azından artık minik değilsin.
47."Vay canına, saygısızlık."
48."Sadece rahatlatıcı görevlerimi yapıyorum."
49."Ölümle konuşmuş olabilirim."
50."Sanırım kazandım tatlım."
51."Üzerinde çalışıyoruz."
52."Seni avlayabilirim."
53."Asla ayrılmayabilirim."
54."Oldukça ünlüsün."
55."Bu yaşamak değil Harrison. Bu sadece hayatta kalmak."
56.Tüm varlığımla sevebileceğim biri.
57.Pekala, hadi dans edelim o zaman
58.Bağlım bir şaka dehası
59.Yine tamamen deli gibi konuşuyorsun, bunu biliyorsun değil mi?
60.Burası gerçekten tuhaf
61.Yine de bazı yasalara uymalıyız.
62.Gücünü kötüye kullanma!
63.Sabır tatlım
64.Hufflepuff sadakatine sahip değiller
65.Niyetlerimi sorgulama.
66.Aşka ne denir bilmiyorum.
67.Bebek ejderhaları rahat bırakın lütfen.

2.Kurucular

506 59 10
By Selenepeverel

Bugün Çarşamba dostum, yeni bölüm WOO

~

Merlin bunu yapmaması gerektiğini biliyordu ama bu sefer buraya gelmek için bir bahanesi vardı - geleceğe gelmek için.

Bu çocuğu duymuştu, pek çok farklı versiyonunu görmüştü ama hepsi tam burada başladı: istismarcı bir evin eşiğinde. Bu olmaz.

Kurucuların gelecekten bir çocuğu kaçırmasından başta hoşlanmayacaklarını biliyordu. Sabırlı olur, her şeyi anlatır ve ona bir şans vermeleri için yalvarırdı, sadece on yıldı.

Helga, çocuğu ailesine çok çabuk kabul ederek ilk kabul eden olacaktı, daha sonra Rowena ve Godric'i ikna edecekti. Salazar, çocuğun yetiştirilmesinde büyük bir rol almayacağını, ancak yavaş yavaş çocuğa düşkün olacağını söyleyerek aynı fikirde olacaktı.

En azından, Merlin böyle olmasını bekliyordu.

Çocuğu kucağına aldı ve derin bir nefes aldı, zamanda yolculuk çok fazla odaklanma gerektiriyordu. Tam olarak olmak istediği yeri ve zamanı bulmaya çalıştı: Dört kurucunun şu anda bir toplantısı vardı, mükemmeldi.

Geri döndü, hayalet gibi geldi ama daha hızlı. Hız gerekliydi; ışıktan daha hızlı seyahat etmek zorundaydın.

Gözlerini tekrar açtığında toplantı odasındaydı, tüm kurucular ona bakıyordu.

Onlara gülümsedi ve "Merhaba" dedi.

"Bir bebek!" Helga kıkırdayarak Merlin'e doğru koştu, "Yapabilir miyim?" diye sordu ve Merlin başını salladı. Helga küçük Harrison'ı kaldırdı ve Salazar tek kaşını kaldırdı, "Peki bu çocuğu neden buraya getirdin?"

Merlin birkaç saniye beceriksizce etrafına baktı ve sonra açıklamaya başladı, "Bu küçük Harrison. 1981 yılından."

"Buna yüzyıllar var..." Rowena nefesini tuttu ve Merlin başını salladı, "Evet, o iyi. O, geleceğin önemli bir parçası, ama onu terk ettiler. Onu buraya iyi olması için getirdim... on bir yaşına kadar güvende olsun."

"Lütfen- sadece tüm hikayeyi anlat, geleceğin önemli bir parçası derken neyi kastediyorsun?" Salazar çocuğa bakarak sordu.

"Pekala, nereden başlamalıyım-" diye mırıldandı Merlin ve Godric homurdandı, "Lütfen başla." Merlin ona dik dik baktı ve sonra açıklamaya başladı, "İyi.. bir karanlık lord, O aslında senin ailen, Salazar. O zeki ve güçlü bir adam ama çok fazla hortkuluk yaparak delirdi. Bu yüzden bir bebeğin onu yeneceğine dair bir kehanet duyduğunda hemen çocuğu öldürmeye çalıştı. Bu öldürmeye çalıştığı çocuk Harrison, ancak Dumbledore - gelecekten çok fazla güce sahip mutlak bir pislik - herkese ikiz kardeşinin 'seçilmiş kişi' olduğunu söyledi. ', zavallı Harrison'ı buraya kötü niyetli bir aileye gönderdi, böylece tüm şöhreti kız kardeşi alabilsin.

Onu doğru yetiştirmek ve geleceğe hazırlamasına yardımcı olmak sizin işiniz, tabii ki kabul ederseniz, şimdi burada olacağım ve ona 'gelecek' hakkında tarih dersleri vereceğim - onun için her şey tarih olacak. Onu hazırlama konusunda fazla endişelenme, gücü daha önce gördüğüm tüm güçlerden daha güçlü ve şu anda bile onun üzerinde mutlak kontrole sahip. Peki siz onu kabul edecek misiniz?"

Godric, "Bu büyük bir sorumluluk..." dedi ve Salazar başını salladı, "Ama diğer seçeneği kötü niyetli bir aile mi?"

"Maalesef evet öyle." Merlin cevap verdi ve Salazar, "Biz- peki en azından onu alacağım, geri kalanının ne düşündüğü umrumda değil" demeden önce düşünür gibiydi.

Bu şaşırtıcıydı. Neyse ki diğer kurucular bundan hemen sonra anlaştılar ve çocuğu dolaştırırken çocuğa kimin ne öğreteceğini tartışmaya başladılar.

"Bu yüzden bazen ona geçmiş ve gelecekle ilgili her şeyi öğretmek için burada olacağım ama başka bir şey yapamam." Merlin dedi ve kurucular ona sorun olmadığını söylediler ve yine de onlara yardım ettiği için teşekkür ettiler. Bundan sonra Merlin, herkese kendi zamanına dönmesi gerektiğini söyleyerek hızla vedalaştı.

"Tamam, ona asa yapmayı öğretmeme ve belli bir yaşta bir asayı özelleştirmesine izin vermeme ne dersin?" diye sordu Salazar, onların asa yapım uzmanı oydu ve diğerleri küçük Harrison'a bu sanatı öğretecek en iyi kişinin o olduğu konusunda hemfikirdi.

"Ona Bitki Bilimi ve Şifa öğreteceğim, belki birlikte Sihirli Yaratıkların Bakımı'nı yapabiliriz, Godric?" Helga teklif etti ve Godric kabul etti, "Evet, yapabiliriz. Ona düello ve biçim değiştirmeyi de öğreteceğim- Karanlık Sanatlara Karşı Savunmayı düelloyla karıştırabiliriz."

"Tamam, o zaman ona tılsımlar, astronomi, belki biraz Kehanet ve Aritmansi öğreteceğim, eğer ilgi gösterirse ve gerçekten bir dahiyse, Antik Rünler ekleyeceğim." Rowena, "Ona iksir yapımını ve Occlumency'yi öğretmek istediğini varsayıyorum, Salazar," dedi. Salazar başını salladı, "Evet, ona bazı Gri bölge büyüleri de öğreteceğim, henüz ne tür bir çekirdeğe sahip olduğundan emin değiliz. Daha karanlık büyülerle başa çıkıp çıkamayacağını test etmek istiyorum."

Grupta gerçekten büyüye duyarlı olan tek kişi olan Rowena, "Çekirdekleri gri hissediyor," dedi.

"Bu, aydınlık ve karanlık büyüleri sorunsuz bir şekilde yapabilmesi gerektiği anlamına geliyor." Godric, Rowena başını salladı, "Evet, bir büyücünün tamamen gri olması oldukça nadirdir. Bizim oğlumuzda da durumun böyle olup olmadığını çok yakında öğreneceğiz."

"Ona altı yaşından önce tehlikeli bir şey öğretmeyi aklınıza bile getirmeyin!" Helga dedi ve Godric kıkırdadı, "Söz yok hanımefendi."

Rowena kıkırdadı, "Merak etme Helga, o güvende olacak."

Ertesi gün kurucular şatolarında yeni bir oda yaptılar: Kurucuların tüm renklerinin karıştığı büyük bir odaydı, artık odada çok fazla mobilya yoktu, yeterince büyüdüğünde Harrison'a mobilya seçmesi için bir şans vermek istediler.

Harrison'ın ilk üç yılı biraz sıkıcı olsa da iyiydi. Şatoda çok dolaştı ve dört yaşına geldiğinde neredeyse tüm gizli geçitleri biliyordu.

Burada yaşadığı ilk üç yıl boyunca kurucularla bağ kurmuştu ve onları hemen hemen ebeveynleri olarak görüyordu, nasıl olmasın? Gerçek ailesi onu geride bıraktı.

Ancak dört yaşındaki küçük yaşta, Harrison daha çok sıkılmaya devam etti ve ebeveynleri - kurucuları diğer çocuklara ders verirken ne yapacağını gerçekten bilemedi.

Ancak kurucular bunu oldukça çabuk fark ettiler ve dersleri hemen orada başladı. Büyünün temellerinden başlayarak.

Tüm kurucular, Harrison'ın ne kadar çabuk öğrendiğini görünce şaşırdılar ve Salazar, Harrison'a hemen asa yapmayı öğretmek zorunda kalmayacağını fark ettiğinde hoş bir şekilde şaşırdı; asasız büyüyü daha önce gördükleri herkesten daha iyi yapabilirdi.

Harrison'ın çok fazla büyü yapmasına izin vermediler: O sadece dört yaşındaydı! Ama ona gerçekten zarar veremeyecek bazı temel büyüler verdiler. İyi bir örnek, " Lumos " du. Harrison karanlıktan şikayet etmeyi severdi, bu yüzden Rowena'dan bu büyüyü duyunca bir süreliğine favorisi oldu.

Derslerinin ilk iki yılı oldukça hızlı geçti ve Harrison altı yaşına bastığı gün Salazar'ı bir iksir laboratuvarına çekti ve Salazar'dan nihayet ona daha sert iksirler konusunda yardım etmesine izin vermesini istedi, Salazar sadece kıkırdadı. Harry'nin onu geri çekmeden önce diğer kuruculara Doğum günün kutlu olsun demeleri için zaman vermemesinin çok komik olduğunu düşündü.

Herkesi şaşırtacak şekilde, Salazar aslında Harrison'a en yakın olandı, her zaman birlikte bulundular, diğer kurucular Salazar'la dalga geçti; ona bir çocuk için nasıl yumuşadığını söylediler.

Salazar her zaman Harrison'ın sorularını yanıtlar, uzun ve ayrıntılı yanıtlar verir ve çocuğun her şeyi anladığından emin olurdu.

"Tamam, benimle gel, biraz malzeme toplayalım ve biraz biber iksiri yapmama yardım etmene izin vereceğim."

Harrison gözlerini devirdi, "Sıkıcı ama tamam."

Salazar'ın malzeme deposuna yürüdüler, Harrison odanın içine hiç girmemişti, bu yüzden odanın neye benzediğini merak etti.

"Kapı kolu yok." Harrison fark etti ve Salazar ona baktı ve "İyi gözlem" dedi. Sonra " Aç " diye tıslayarak kapıya döndü. Kapı açıldı ve Harrison kıkırdadı, "Şifreniz 'açıl' mı? Bu şimdiye kadar duyduğum en kötü şifre!"

Salazar, Harrison'a dönmeden önce kelimenin tam anlamıyla dondu, "Beni anladın mı?"

"Tabii ki yaptım! Az önce İngilizce konuştun."

"Bu İngilizce değildi, Harry."

"Öyleydi! Başka bir dil konuşamıyorum."

Salazar ne yapacağını bilemez halde ona baktı.

"Biliyor musun? Helga pasta yapmış sanırım, bunu sana yerken anlatacağım." Salazar dedi ve Harrison ona iksirleri sorduğunda iksirlerin bekleyebileceğini söyledi.

Rowena, Helga ve Godric'in hâlâ oturduğu toplantı odasına giren Salazar, Harrison'ı oturttu.

"Bu çok çabuk-" dedi Rowena ama Salazar onu susturdu ve şimdi odadaki tüm gözler onun üzerindeydi, Salazar'ın böyle davranmasına alışkın değillerdi.

"Harry, bana bak." Salazar dedi ve Harrison yaptı, Salazar'ın tuhaf davranmasına neden olacak ne yaptığını bilmiyordu ama bundan nefret ediyordu.

"Böyle tepki verdiğim için özür dilerim. Sadece şoktayım. Bana bir çatalağız olduğunu hiç söylemedin."

"O ne- Ah! Artık onu evime sokma şansım bile yok." Godric şikayet etti ve Salazar sırıttı, "Başlangıçta senin hiç bir tanen olmadı."

"B- ben bir çatalağızın ne olduğunu bilmiyorum! Bana inanmalısın." Harrison dedi ve Rowena kafası karıştığı belli olan çocuğa baktı, "Sana inanıyoruz tatlım."

"Çatalağız nedir?" Harrison, Salazar'a sordu ve Salazar içini çekti, "Bu benim aile özelliklerimden biri, sadece doğrudan ailemde var. Bu, yılanlarla konuşmayı mümkün kılan bir yetenek."

Şimdi bu Harrison'ın kafasını daha da karıştırdı, "Ama ben senin doğrudan ailenden değilim, yani bu mümkün değil."

"Bu doğru, o senin ailen değil. Merlin bize birkaç ay önce ailelerinin bir kez bile karşı karşıya gelmediğini söyledi." Helga dedi ve Salazar başını salladı, "Biliyorum, bu yüzden bu çok garip."

"Karanlık lord olabilirdi - o senin ailendi." Rowena teorileştirdi ve Salazar omuz silkti, "Neden konuşabildiği önemli değil, şimdi en sevdiğim çocuğumla harika bir gizli dilim var."

Harrison kıkırdadı, sonunda kendini daha az gergin hissetti ve diğer tüm kurucular sadece Salazar'a bakarak Salazar'ın hepsine ölümcül bir bakış atmasına neden oldu.

"Oh ve sana Parselmagic'i öğretebilirim!" dedi Salazar, aslında heyecanlıydı.

Parselmagic - açıkçası - sadece çataldilinde konuşabilen insanlar için bir sihirdi, ama bu sihir dalı çok daha fazla şeyi mümkün kıldı, bu yüzden Salazar onu sevdi.

"Aynı zamanda gri özünü de açıklıyor." Rowena dedi ve diğer kurucular ona baktı, "Bundan şimdi emin misin?" Helga sordu ve Rowena başını salladı, "Bu çok açık. Tamamen griye yakın olan tanıştığım diğer tek kişi aslında Salazar, bunun parselmagic ile bir ilgisi olabilir."

"Yani Salazar bir kara büyücü değil mi?" diye sordu Godric, afallamış bir halde ve Salazar ona baktı, "Ben değilim, sadece kara büyüleri daha çok seviyorum."

Bu konuşmalarının sonuydu, bunun yerine Harrison'a odaklanmaya başladılar. Ona bazı küçük hediyeler verdiler ve her biri onunla kaliteli zaman geçirdi, sonuçta onun doğum günüydü.

~

İlk birkaç bölüm biraz kısa olabilir ama zamanla uzayacak. Örneğin 6. bölüm 7.1k kelimedir.

tamam görüşürüz <3

Continue Reading

You'll Also Like

462 96 8
"Gerçekler bunlar, Harry.Bence şansın var, gidip denemelisin.Riddle gibi bir yakışıklıyı bir daha bulamayabilirsin ama.Karakteri en iyisi olmasa da g...
92.2K 3.9K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.
2.1K 184 7
Başka bir evrende Harry Potter... Harry'nin babası Snape... Hoşlandığı kişi Malfoy. Severitus Drarry Ronmonie Wolfstar Uygulamada pek fazla Severi...
14.5K 1.6K 24
"𝘠𝘢𝘯𝘭𝘪𝘴 𝘴𝘦𝘤̧𝘪𝘮, 𝘩𝘦𝘳 𝘻𝘢𝘮𝘢𝘯 𝘴𝘰𝘯𝘶𝘤̧𝘭𝘢𝘳 𝘥𝘰𝘨𝘶𝘳𝘶𝘳." {22/12/9- 22/12/25} |Yasal uyarı: Hiçbir karaktere sahip değilim, sad...