My girlfriend, Melody

By unreal_thing

160 9 3

More

Capitolul 2

Capitolul 1

118 4 2
By unreal_thing

Capitolul 1

Melody POV.

- Lasă-mă în pace, Melody...spune acesta dându-se cu capul de peretele alb.

- Ce laş ești! În loc să mă înfrunți, preferi să mă lași să îmi bat gura de pomană...spun în timp ce Axel se întoarce către mine.

- Exact. Și rău fac, căci nu mai taci.

- De ce să tac? M-am săturat să tot te aud cum îmi spui " Melody, taci. Melody, vorbești într-una. Melody, am nevoie de o pauză." Ce fel de bărbat ești? 

- Mă termini psihic femeie...spune acesta în timp ce intră în cealaltă cameră.

- Îți zic eu, scumpule. Ești o fetiță, o fetiță care e sensibilă și delicată, care preferă să asculte predica decât să lupte pentru cuvântul ei.

Acesta iese din dormitor și se îndreaptă către bucătărie. Fac înconjurul holului și îi tai calea, Axel mă prinde brutal de mână și obserbv cum ochii lui căprui se plimbă dintr-o parte în cealaltă.

- Nu vrei să faci tu o plimbare? Poate așa te mai răcorești, căci ești a naibii de fierbinte...spune Axel în timp ce mă prinde și de cealaltă mână.

Mă smucesc din strânsoarea lui și mă îndrept către ieșire cu inima aproape spartă în o sută de bucăți. PIec și odată cu mine trântesc și ușa după care cade numărul, ocolesc holul și o iau încet pe scări. Doamne! Bărbații sunt o adunătură de înfumurați, infideli și obsedați sexual, îi urăsc atât de tare încât dacă aș deține acum o un pistol, i-aș zbura creierii lui Axel una două. Cred că e a șasea ceartă în luna acesta, nu se mai satură de el însuși, de puterea pe care o deține asupra mea, de atitudinea lui de om liber și aceea forță fizică de neînvins. Cobor și ultima treapta a scării și ies din bloc mai mult decât supărată, chiar furioasă pe mine că am putut să mă aleg cu el. Tata a avut dreptate când l-a cunoscut, e un soi de leneș mincinos cu care voi avea de suferit. De ce am fost așa de proastă și nu l-am ascultat? De ce m-am mutat cu el și n-am rămas cu mama și tata? De ce tocmai Axel îmi face asta? O iau ușor pe alee și mă întâlnesc cu vecina de lângă noi, aceasta mă privește cu ură și imediat ce trec pe lângă ea cu un aer victorios, aceasta se uită în spate după mine. Ea a fost și este îndrăgostită de Axel, imediat ce a auzit că suntem împreună, m-a urât din prima, și eu de asemenea, căci se dă la bărbatul meu. Uit repede de ea și îmi continui drumul, respir aer curat și imediat ce dau să traversez strada aud mobilul cum sună. 

De parcă n-ar mai fi avut loc această scenă, eu plec la aer și după două secunde el mă sună și vrea să ne împăcăm, cam așa e Axel. Iau mobilul din buzunar și apas pe butonul verde fără că măcar să văd cine sună.

- Alo?

- Ţe-am spus eu!...se aude dintr-o dată. Ţe-am spus eu, tăticule, că nu-i de nasul tău. Cum te simți? Vrei să vii înapoi la părinții tăi?

- Tată, te rog să nu exagerezi...spun plictisită. De unde știi că iar am dat-o în bară cu Axel?

- Fiindcă, doamna Florance m-a sunat imediat ce a auzit zgomote de la voi. E o doamnă minunată...spune tata pe cealaltă parte a telefonului.

- Eu știu că ai făcut de mult o pasiune pentru ea, tată, dar o voi asunde faţă de mama, fiindcă te iubesc și nu vreau să vi se întâmple ceva.

- Asta-i fata mea!...spune el vesel.

- Trebuie să închid...spun în timp ce mângâi un cățelul mic și alb care se joacă prin iarbă. Te iubesc tati, însă nu mă întorc și nici nu voi renunța la Axel.

- Și eu. Să dea Domnul să deschizi ochișorii mamei tale si să vii înapoi la noi...continuă acesta însă închid repede. 

Dau să bag mobilul înapoi în buzunar, când iar sună. 

- Alo?

- Îmi pare rău!...se aude o voce puțin groasă.

- Să-ți pară, poate așa te înveți și tu minte...spun plictisită.

- Iartă-mă, Melody...spune acesta supărat.

- Nu! Fiindcă așa vei face mereu, ne certăm, ne spunem lucruri urâte, recurgem la gesturi jenante și după, ne împăcăm. Dar știi de ce ne împăcăm? Fiindcă sunt o încăpățânată care te iubește mai mult decât îmi iubesc viaţa și te iert la infinat. Dar după părerea ta, tu crezi că singurul motiv pentru care mă împac cu tine e sexul ori tata. 

Deodată, la telefon nu se mai aude nimeni.

- Axel?

Nimic. Închid telefonul și îl bag inapoi în buzunar. Brusc, Axel vine în fugă din spatele meu și mă cuprinde în brațele sale calde și mă ridică în sus. Îi ating mâiniile și în acest moment simt cum uit de toate supărările. Acesta mă coboară înapoi cu picioarele pe pământ, își înfinge mână mare prin părul meu, mă ține lipit de el și mă privește în ochi cum nu cred că a mai făcut-o vreodată.

- Te iubesc...spune el și îmi sărută buzele apăsat.

- Nu mai minţii...spun în timp ce-mi pun capul pe pieptul său. Axel, când se va termina toată joaca asta de grădiniță? Ai idee cât vreau în acest moment să o încheiem si să merg înapoi la mama și la tata?

- Nu! Nu pleca la taicătu...spune acesta rapid și face ochii cât cepele. Promit că-ți cumpăr ultimul joc video, orice vrei tu, chiar și maimuțoiul ăla mare de la magazin, știi, cel care am zis că nu ți-l iau în veci.

- Ție asta îți era, şmecherule! Ți-e frică că tata va avea dreptate și mă vei pierde...ţip la el în plină strada.

- Nu-i așa, mi-e frică să nu te pierd pe tine, oarb-o.

Îi studiez privirea disperată și realizez că spune adevărul. Ori mă înșel eu? Nici nu-mi pot da seama când joacă teatru sau când e el însuși. Mă ridic pe vârfuri și îi sărut buzele în timp ce acesta îmi masează ușor ceafa și mă cuprinde în brațe.

- Haide acasă...spune acesta în timp ce mă privește tandru.

- Nu te grăbii, dragul meu. Parcă ai spus că mergem și luăm noul joc, eu așa îmi aduc aminte...spun în timp ce clipesc de câteva ori.

- Nu-mi amintesc să fi zis așa ceva...spune acesta în timp ce se îndreaptă către casă.

- Eu acum mă răzgândesc și plec la tata...îl șantajez.

- Bine, dar o să te cam coste la urmatoriul tău salariu, îmi vreau banii înapoi. Bine? 

- Da, da...spun în timp ce ne îndreptăm către magazin.

Axel n-are o inima rea, e doar foarte arogant și nepăsător faţă de ceilalți. Doar atunci când pierde ceva îl ia frica, e în stare să-ți cumpere orice de pe planetă ori să-ți ofere sex până la epuizare. Altfel, poate fi și dulce, poate fi și tandru, poate fi ce vrea el, numai când vrea el. Uneori face ca mine, uneori face ca el, însă acest om nu se gândește niciodată la viitor. Adică, dacă ar fi să număr de câte ori i-am propus o eventuală căsătorie, cred că n-am degete să număr. Urăște copii, asta reiese din faptul cum se comportă cu băiatul sorei mele, îl detestă! Ultima oară l-a băgat cu capul în tort, știu bine că tata era să îl omoare. Imediat ce eu și Axel ne întoarcem de la magazin, intrăm în casă și simt cum spiritele s-au liniștit. Zâmbesc, îl privesc pe Axel care moare de somn însă îl ignor atât timp cat am ultimul joc video cu Nero de pe piață. Mă îndrept repede către sufragerie, urmată de Axel care vine mai încet.

- Am stat atât de mult în acel magazin, încât s-a făcut și noapte.

- Știu, poate puteam să dăm o tură prin parc, dar dacă tu te-ai mișcat ca un melc.

- Eu? Dar tu? Tu ai stat mai mult la taclale cu acel ochelarist decât la casă unde trebuia să plătești.

- Ia mai lasă-mă...spun în timp ce pornesc jocul.

- Chiar acum vrei să te joci? Nu vii să mă culci și pe mine?...întreabă el în timp ce vine lângă mine și mă întărâtă.

- Auzi? Vin mai încolo în pat, mergi și dormi. După scena de azi, ambii avem nevoie de somn...spun în timp ce încep să omor creaturile urâcioase.

- Poate, dar să știi că după ziua de azi, numai unul dintre noi are nevoie de un psiholog...spune acesta și îl lovesc peste umăr.

- Te aștept în pat.

- Vin în două secunde, promit...spun în timp ce Nero reușește să-l ucidă pe conte.

Continui împreună cu Nero să ucidem cât mai mulți monștrii, însă timpul trece ca prin minune. Imediat ce ajung la nivelul 25, realizez că până la nivelul 100 mai am. Nero moare, la fel și puterea mea de a mai sta trează, și așa pe la 5 dimineața, Axel vine somnoros către mine și îmi închide jocul. Mă enervez imediat, știind prea bine cât m-am chinuit să ajung aici și îl apuc de maieu.

- Ai idee cat m-am chinuit să-l ucid pe contele de pisicii?...întreb scoasă din papuci.

- Melody, dragă, ai salvat jocul înainte ca eu să ți-l închid. Haide în pat, căci mai am doar 2 ore și plec la muncă.

- Dar nu mi-e somn...spun jumătate adormită.

- Haide, mori de somn.

Acesta se ridică în picioare și mă ia în brațe, chit că eu sunt mai plinuță. Asta iubesc la el, nu contează nici dacă aș avea 100 de kg, el tot alături de mine ar fi. Îl prind de gât și acesta mă duce direct în dormitor unde mă pune frumos pe pat. Îmi așează capul pe pernă, îmi învelește picioarele și vine lângă mine hotărât. 

- Dependentă mică...spune Axel în timp ce-mi mângâie obrazul.

Îl sărut încet, însă acesta nu se mulțumește și îmi prinde buzele complet, sărutându-mă din ce în mai apăsat și suidu-se complet pe mine. Îmi pun mâiniile în jurul gâtului său și închid ochii în timp ce îmi sărută gâtul și coboară tot mai jos. Îmi dă ușor maieul jos și imediat ce-mi descoperă trupul, pierde controlul de zi cu zi și se îmbracă în Axel cel sălbatic. Pe jumătate adormită cum sunt, îi ofer trupul meu, îl las să facă ce vrea el din mine. Axel îmi traversează tot trupul din scoarţă-n scoarță și se folosește foarte bine de senzualitatea sa. Imediat ce vede că eu aproape dorm, acesta îmi sărută vârful nasului și râde către mine.

- Acum îți e somn?...întreabă el în timp ce e gata să se contopească cu mine.

- Mai somn ca niciodată, Axel. Mă lași să dorm?

- Nu, căci în timp ce eu te-am chemat în pat, tu te oferea-i lui Nero cu totul. Acum, vreau să fii trează, căci acest joc se joacă în doi, nu în unu.

- N-am chef acum...spun cu ochii închiși.

- N-am să te las să dormi, căci te voi te voi balansa până îmi voi obține scopul, până voi ajunge la apogeu.

- Nu ești sănătos...spun în timp ce deschid ochii și îl privesc să stă cu capul între sânii mei.

- De parcă tu ești mai zdravănă, tu și Nero al tău.

Acesta mă saltă în sus odată cu mișcările sale destul de dure. Simt o durere cum îmi străbate pulpele, însă se stinge imediat ce mâiniile lui Axel le atinge. Respir încet și îl prind de mână, acesta continuă cu mișcările sale rapide și mă sufocă în colţul patului. Simt cum ies scântei, cum focul e gata să ardă între noi, dar în același timp simt cum vreau să dorm si să îl las pe el să continue.

- Te rog, fă-o cu altcineva, mergi și ia o vecină, căci n-am nici un chef...mă rog de el în timp ce acesta se avântă ca nebunu și un suspin îmi scapă de pe buze.

- Numai cu tine, crede-mă, doar cu tine pot să simt ceea ce simt atunci când încep acest joc. Nu știu, simt cum toate problemele dispar, cu toate senzaţiile plăcute din lume se află în tine, cum tu îmi oferi viaţă. Acum înțelegi de ce nu te las să pleci?

- Nero...spun aproape adormită.

- Nu e Nero, ci Axel.

Acesta se mișcă precum roata de la mașină și reușește să ajungă în punctul limită, în punctul său preferat. Îmi las mâiniile pe spatele său și picioare întinse cât colo. Axel simte cum suntem gata, cum suntem gata să câștigăm acest joc și simte cum focul s-a apins. Respir din ce în ce mai greu, inima îmi bate foarte repede și îi pot simții transpirația lui Axel cum curge pe mine. Acesta își pune capul la gatul meu iar eu îl îmbrățișez și deschid ochii alene.

- Acum pot să dorm?

- Deisgur, Melody...spune el în timp ce îmi ia mâna și și-o pune pe cap.

- Bine, dar voi considera acest act ca fiind un viol. Noapte bună, scumpule.

- Nu te-am violat, doar am făcut dragoste, ca în fiecare noapte.

- Noapte bună...spun adormită.

- Noapte bună.

Îl strâng la piept și îi simt mușchii care mă incomodează. Ceea ce face el, se cheamă crimă, căci mă omoară cu zile, însă îl iubesc și asta nu se va schimbă în veci.

Continue Reading